135 år med Seiko ure – det skal fejres

Rate this post

135-a%cc%8ar-med-seiko-ure

Mens der hele tiden dukker nye sportsure op på markedet, der med ny teknologi, kan gøre din træning endnu mere spændende og motiverende end den plejer at være, så er der en ting der aldrig forgår, klasse. For uanset hvor nyt og smart det kan blive, så er der bare nogle ure der aldrig går af mode, og som fortsat bliver ved med at udvikle sig år for år. Vi har i den anledning talt med Urkompagniet.dk der er autoriseret forhandler af Seiko ure, og overfor os bekræfter, at Seiko er et af de mærker som de år efter år bliver ved med at sælge, også selvom der kommer nyere og mere teknologiske muligheder på markedet.

I anledning af at det i år har været muligt at købe Seiko ure i 135 år, har vi her lavet en lille liste over, hvilke Seiko ure, der udover at være ideelle til motion, aldrig går af mode.

Det første sportsure fra Seiko, er en klassiker. Det drejer sig om modellen Sportura Solar. I Serien af sportsure fra Seiko, Sportura, giver solarudgaven en klassisk følelse af Seiko.

Det er et kvalitet sur, lige fra dets styring af urværket ved hjælp af kvarts, til den sporty læderrem, der er utroligt slidstærk, og er behagelig at have på mens man motionere. Uret er selvfølgelig også vandtæt og kan bruges til svømning, mens dets mange tidstagningsfunktioner giver et væld af muligheder.


Det næste ur i rækken af kvalitetsure fra Sportura-kollektionen er dette kronograf-ur. Uret er mere klassisk i udseende, kommer ikke med de store armbevægelser, og ville gå lige så godt til et bryllup, som til dykning.

Uret er nemlig vandtæt helt ned til 100 meter, og kan derudover, ved hjælp af det indbyggede tachymeter måle hastighed. Herudover tilbyder det alle de muligheder der følger med en kronograf.

Urets rem er en rustfri stållænke, så der er derfor ingen betænkeligheder ved at bruge uret i vand.

Det sidste ur på vores liste er Seiko Sportura Perpetual.

Et sportsur, der tilbyder lidt af det bedste fra de to foregående ure, blandet sammen. Uret er vandtæt helt ned til 100 meter, har et sporty udtryk på urskiven, mens remmen er rustfrit stål, der med sin matte farve giver et råt udtryk.

Uret er udstyret med både tachymeter, kronograf og urskiven er tilmed beskyttet af safirglas, der er syv gange hårdere end stål.

Sidst men ikke mindst har uret også en alarmfunktion, som kan bruges enten i et sports øjemed eller i hverdagen. Alt i alt et fantastisk ur.

Dermed slutter vores liste, der havde til hensigt at anerkende og lykønske den verdenskendte ur-producent Seiko, der i år har eksisteret i 135 år. Fremtiden vil helt sikkert byde på nye og fantastiske sportsure fra producenten, der altid har haft en innovativ tilgang til det klassiske ur.

Del artiklen:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *