Disse ægløsningstests er mest præcise

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vil du gerne øge din chance for at blive gravid er det vigtigt, at du ved, hvornår du er mest frugtbar. Dette kan en ægløsningstest hjælpe dig med. At tage en ægløsningstest er ganske simpelt. At vælge en præcis en af slagsen kan derimod virke lidt sværere…

Når du gerne vil have børn, er det en god idé at maksimere din sandsynlighed for at få det til at ske. Derfor er en ægløsningstest en super god idé. Den giver dig nemlig viden om, hvornår din ægløsning finder sted og således også om, hvornår du er mest frugtbar.

icon
<? echo $title; ?>
289 kr.
240 kr.
96/100 Bedømmelse
Clearblue Digital Ægløsningstest

Clearblue Digital Ægløsningstest forudsiger de to dage om måneden, hvor du har størst mulighed for at blive gravid. Ved at måle stigningen af det luteiniserende hormon (LH) – det hormon, som kroppen producerer mere af ca. 24-36 timer inden ægløsningen – kan Clearblue Digital Ægløsningstest identificere de mest frugtbare dage. Testen er en urintest, som skal udføres dagligt i nogle dage i menstruationscyklussen.

Clearblue Digital Ægløsningstest er let at an vende og giver dig et tydeligt digitalt resultat. I det digitale display vises symboler, som bekræfter, om LH-stigning kan påvises eller ej, hvilket mindsker risikoen for fejlfortolkning af resultatet. Clearblue Digital Ægløsningstest er mere end 99% sikker.

Når man skal bruge testen, skal man føre en af de 10 medfølgende testpinde ind i holderen og holde testpinden i urinstrålen i 5-7 sekunder. Testen viser med symboler på displayet, at testen er blevet udført korrekt, og inden for 3 minutter viser det digitale display resultatet.

Da hver pakning indeholder 10 testpinde, kan ægløsningen forudsiges med større sikkerhed end med pakninger med 5 testpinde.

Ring til Unipaths Produktrådgivning på
80 88 60 29, hvis du har spørgsmål om Clearblue Digital Ægløsningstest. Samtalen er gratis.

Hvorfor er denne model bedst?

Giver dig et tydeligt digitalt resultat

Clearblue Digital Ægløsningstest er mere end 99% sikker

Researched Sources
12
Kilder undersøgt
Reviews Considered
8
Anmeldelser gennemgået
Hours Researching
7
Timers dataindsamling
Products Evaluated
5
Produkter anmeldt
 • ValMed Ægløsningstest stav
  ValMed Ægløsningstest stav
  ValMeds ægløsningstest til hjemmebrug er mere end 99,8% sikker. Testen måler tilstedeværelsen af hormonet LH (lutein hormon). Ægløsningstesten kan med stor nøjagtighed påvise, hvilke dage du har størst chance for at blive gravid. Testen er let at bruge og aflæse - og resultatet er klar allerede efter 5 minutter. Valmeds test har været på det danske marked siden 2005.
  • Klar allerede efter 5 minutter
  • Har været på danske marked siden 2005
  • Testen er hygiejnisk, hurtig og enkel at anvende.
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Med24.dk -9%63 0 63 Læs mere
 • ABBLO Pharma Ægløsningstest
  ABBLO Pharma Ægløsningstest
  Ægløsning er den periode, hvor et eller flere æg frigives fra en af æggestokkene under den månedlige menstruationscyklus. Luteiniserende hormon (LH) er ægløsning hormon, som pludselig over spænding ca.40 timer før ægløsningen, før den falder igen. Denne test måler niveauet af LH i urinen. Ægløsningstest bruges til at forbedre en kvindes chance for at blive gravid, ved at bestemme hendes mest frugtbare periode. Et positivt resultat indikerer, at ægløsning vil forekomme inden for de næste 40 timer - et negativt resultat betyder ingen ægløsning i de næste 40 timer. Denne viden gør det muligt for et par, at få de mest optimale betingelser når de forsøger at blive gravide.
  • Tager kun til 10 at få svaret
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Med24.dk -14%81 0 81 Læs mere

Ofte stillede spørgsmål omkring ægløsning

Hvornår skal jeg tage en ægløsningstest?

Hvornår du skal tage en ægløsningstest afhænger af den specifikke test, du vælger. Det er nemlig forskelligt fra test til test, hvornår i din cyklus du skal starte. Det er derfor meget vigtigt, at du ved, hvor i din menstruationscyklus, du befinder dig, når du vil tage en ægløsningstest.

Din menstruationscyklus starter helt præcist den første dag, du bløder. Din cyklus varer nu til din næste menstruations første blødningsdag. Det kan variere meget, hvornår i denne periode, du skal anvende din ægløsningstest. Læs derfor altid brugsanvisningen meget grundigt.

Hvordan virker en ægløsningstest?

En ægløsningstest måler indholdet af hormonet Luteinizing Hormone (LH) i din urin. Når du har ægløsning, stiger koncentrationen af dette hormon nemlig.

Faktisk begynder indholdet af LH i din urin at stige 24-36 timer før selve ægløsningen. Så når din ægløsningstest bliver positiv, har du størst chance for at blive gravid i de følgende 2-3 dage.

Hvordan tager jeg en ægløsningstest?

Der vil altid medfølge en brugsanvisning, når du køber en ægløsningstest. Princippet for de forskellige typer er dog i bund og grund det samme.

Du tager en ægløsningstest i forbindelse med et toiletbesøg. Her sørger du for, at din urin rammer den del af testen, der opsamler urin til testen. Tag gerne ægløsningstesten om morgenen, hvor din urin er mest koncentreret.

Kan en ægløsningstest vise graviditet?

Når du er gravid, men endnu ikke ved det, vil din ægløsningstest som oftest give et positivt resultat. Dette skyldes, at det såkaldte graviditetshormon HCG når et vist niveau. Det vil sige, at en ægløsningstest altså også kan reagere på graviditet såvel som på ægløsning.

Dermed er det dog ikke sagt, at en ægløsningstest egner sig som graviditetstest.  Hvis du har en ide om, at du er gravid, skal du derfor altid tage en graviditetstest for at være helt sikker.

Hvor længe er ægløsningstesten positiv?

Nogle kvinder har kun en positiv ægløsningstest i meget kort tid. Dette kan faktisk vare i mindre end et døgn. Andre kan derimod fortsætte med at teste sig positive helt op til 3-4 dage efter at have taget den første positive ægløsningstest. Dette varierer således fra kvinde til kvinde, men kan også variere fra menstruationscyklus til menstruationscyklus.

Hvilke ægløsningstests er så mest præcise?

Du skal altid vælge en ægløsningstest, der er CE-mærket. Dette er din garanti for, at den er godkendt til professionel brug såvel som hjemmebrug.

Der findes ægløsningstest med en nøjagtighed på mere end 99,9 %. Hvis du kan læse dette på din ægløsningstests indpakning, er du godt på vej til at få et præcist resultat, du kan stole på!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *