asics løbesko – Se oversigten over de bedste og billigste 2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Betydningen af ​​Asics-mærket handler både om, hvordan sporten påvirker menneskekroppen og sjælen positivt, men også overvinder kulturelle forskelle og øger solidariteten mellem mennesker. Da Asics udgav sin første kollektion i 1949, blev der kun produceret basketballsko. Skoene blev produceret i grundlæggeren Kihachiro Onitsuka hjemby, Kobe, Japan. I de følgende årtier blev produktionen udvidet parallelt med, at den nye sport i de olympiske lege blev populær. Et design, der fik ekstra opmærksomhed, var modellen Mexico 66. Det var på modellen, at Asics for første gang viste striberne, som i dag er synonymt med mærket.

Alle Asics løbesko til mænd er udstyret med den nyeste teknologi og passer perfekt til fødderne. Asics er Nr.1 ​​på markedet, når det kommer til løbesko. Asics kan tilbyde løbesko til alle typer løbere i alle prisklasser. Med os finder du altid de nyeste løbesko fra Asics med modeller som Asics Gel Cumulus, Asics Gel Kayano, Asics Gel Nimbus og Asics GT 2000, Alle modeller altid med mindst 10% rabat. Du kan også finde et par nye løbesko af kika i vores rea-samling, hvor du kan finde billige Asics løbesko.

En stor del af Asics skoens succes er den såkaldte betagel, en gel gel og silikone til at modtage stød, der opstår i forbindelse med for eksempel andre løb. En kendt test var, at et æg blev frigivet fra over 20 meter til jord 300 kvadrat millioner med betagel – og ægget blev holdt! Imponeret, selvfølgelig, og også en grund til, at Betagel er blevet så populær internationalt.

Asics løbesko er blandt de mest komfortable og mest præstationsfremmende sko på markedet, velegnet til både atleter og professionelle løbere. Populære klassikere fra Asics omfatter Asics Gel Kayano, Asics Nimbus og Grand Asics DS Trainer. På Länna Sport finder du altid de nyeste modeller, og vores kyndige medarbejdere er altid til rådighed for at guide dig til det rigtige valg af løbesko!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *