Bagagerem

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

For at rejse med bil eller der er bagagevogne, hvorfor ikke forkæle den æstetiske luksus at bruge en smukt slidt kuffert som det skulle være! En bagage skovl kan være en god tilføjelse – for at rette op på stilen, kan det være en gammel skarphed af læder. Beskyttet bagage fra utilsigtet åbning. Perfekt til enhver overveget tur eller hvor din taske vil blive uden opsyn i lang tid. Bagage taske er nem at passe og 100% helt ny.

Hvis du har købt en sort pung, der ligner alle andres – skal du sørge for at have noget personligt på den, der gør det muligt at differentiere det fra mængden af ​​bagage. En farverig bagagepose eller et stort mail-mærke kan være. I mangel af noget skal du binde en stor bue rundt om håndtaget. Eller du får bare en taske, der skiller sig ud: kylling gul, hot pink, blomster, uanset.

En bagageholder er god til spænding omkring rejsetasken for at forhindre det i at komme op under rejsen. Eller det kan fungere som ekstra beskyttelse mod uautoriserede personer. En praktisk gadget, men det betyder ikke, at det heller ikke kan være stilfuldt og farverigt.

Det tager mindre end et sekund for en tyv at komme ind i nogle kufferter. Alt, hvad der er brug for, er en fælles kuglepen, der presses mod lynlåsen, der splitter. Du kan ikke engang se tyven i posen om tyven, og træk derefter lynlåsen tilbage med trækfligen. En bagage bagage spænder til tyven såvel som at lade plast i hele posen i lufthavnen.

Forhindrer din taske i at åbne under håndtering i lufthavnen eller lignende. Inkluderer også en ekstra tyveribeskyttelse, og at din taske bliver lettere at genkende på løbebåndet.

Holdbar nylonrem, der har tre fordele; Det holder dine gadgets ekstra beskyttet, hvilket forhindrer gadgets at forlade, hvis din kuffert egen lås bryder og gør kufferten lettere at se. Remmen kan selvfølgelig justeres i længderetningen og har en trecifret kombinationslås.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *