BMX

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

En BMX cykel er som regel en 20-tommer cykelcykel uden sprøjteskærme og ingen gear. Bremserne er håndbremse. En BMX cykel bruges ofte til trickcykling, men mange børn bruger det som en daglig cykel. Der er to ståltyper, der er almindelige på BMX-cykler. Hi-Ten (standard) stål, som er den mest almindelige i børnecykler, og CrMo stål er en legering af molybdæn og krom. Molybdæn er meget dyrt og en CrMo ramme er cirka 4 gange dyrere at fremstille end en konventionel cyklus stål.

BMX cykler til freestyle kan bruges på flere forskellige måder, herunder: til gade, snavs og flatland. Type og kvalitet er af stål, der anvendes til rammen, kan variere for disse cykler. Mange cykler har en ramme lavet af chromoly og høj stål. Chromoly er ikke så let, såsom aluminium, til at vende tilbage, det er meget holdbart, og engagere sig i generelt god til cykelstellet. Hjulene kan variere i størrelse, og de er fra 16 “til 20”. 16 “og 18” hjul velegnet til børn BMX cykler, mens et hjul størrelse på omkring 20 “klart er den mest omfattende blandt voksne ryttere.

BMX kultur udviklet (som mountainbike) i Californien. Bevægelsen begyndte med børnene efterlignede motocross rytter, som ses på film eller tv i de såkaldte snavs spor med hop og skarpe sving. Siden da har det naturligvis skete en masse. mange cyklister forlod motcrossbanorna, der traditionelt er forbundet med BMX når de har bemærket, at den lille cykel krop passede meget godt for lave tricks. og da de første skate parker blev åbnet i USA Aktes BMX (en delvis ærgrelse) side om side med skateboards.

BMX racing startede i Sverige i 1983, men begyndte for alvor i 1984. sporten er beregnet til piger, drenge, kvinder og mænd. Otte cyklister konkurrerende let udstyrede særlige cykler og kørt på en specialbygget bane, som er omkring 350 m. den løbende banelængde (en omdrejning). banen har kurver, både L damp og rive, derudover har sporet flere forhindringer at krydse så hurtigt og effektivt som muligt. Konkurrencen foregår i tre kvalificerede faser, semifinal og A og B finaler. Sport er hurtig og underholdende og har været et stort løft siden sporten blev den officielle olympiske afdeling i 2008.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *