Bordtennisbord

Rate this post

Bordtennisborde har vi i mange forskellige kvaliteter til forskellige formål. Vi har bordtennisborde til familien, der skal brug bordet indendørs og som gerne vil i gang med at hygge sig med bordtennis til billige penge.

Vi har bordtennisborde til udendørsbrug, hvor bordtennisbordet er bygget i materialer, der tåler vind og vejr. Disse bordtennisborde har vi både fra Kettler og fra Stiga. Er du på udkig efter et bordtennisbord til en institution kan du også finde det rigtige bordtennisbord hos os. Her skal du tænke på, at bordtennisbordet skal kunne tåle en hård behandling og bliver slidt på. Derfor kan det godt betale sig at købe et lidt dyrere bordtennisbord fra Stiga eller Kettler.

Bordtennisbordet er en af de meste anvendte former for motion i de danske skoler og instituationer. Der er desuden mange familier, der har et bordtennisbord derhjemme til leg og motion, men også til underholdning når hele familien er samlet eller når der er børnefødselsdag, kan et bordtennisbord være et stort hit. Bordtennisborde findes i et hav af forskellige modeller og mærker, alt fra bordtennisborde til internationale konkurrencer, eller til det bordtennisbord, der skal stå hjemme i haven året rundt.

Vælg bordtennisbord i en passende størrelse

Skal dit bordtennisbord anvendes i hjemmet kan pladsen være en vigtig faktor, når du skal vælge hvilken model, der en den mest optimale til netop dine behov og krav. Nogle modeller er derfor designet, så de er mindre end den klassiske standardstørrelse på et officielt turneringsbord. Disse typer kaldes MINI eller MEDI – alt efter hvor små de er. Derudover fremstilles der smarte borde med smarte pladsbesparende løsninger. Det betyder, at de nemt kan slås sammen og stilles af vejen, når du er færdig med at spille. Nogle modeller er endda forsynet med hjul så de nemmere kan flyttes, uden at du forslæber dig.

Del artiklen:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *