Chin Up Bar – Se oversigten over de bedste og billigste

En chin up bar er et genialt redskab til dig der ønsker flotte biceps og rygmuskler. En chin up er nemlig en af de mest effektive øvelser du kan lave til at styrke din ryg og dine arme. Det kan dog være svært at finde ud af hvilke en chin up bar man skal vælge, men bare rolig vi har gjort det nemt for dig.

 

Først og fremmest skal du finde ud af hvor du vil have din chin up bar henne. Den kan nemlig placeres mange forskellige steder. Herunder finder du en liste med de forskellige løsninger der er inden for chin up bars.

 

Chin up bar til væggen

Ønsker du en stabil løsning som kan holde til en masse vægt, så er det god ide at vælge en chin up bar til væggen. Der er dog både fordele og ulemper ved denne løsning. Fordelene er at den er stabil og fast, så du ikke behøver føler dig usikker når du trækker dig op. Ulempen er dog at den bliver nød til at hænge der permanent, medmindre du ønsker at skrue den op og ned hver gang. Det er dog de færreste der gider dette. Men har du ikke noget problem med at have den hænge et sted permanent, så er dette klart løsningen vi anbefaler.

Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Titan Dørribbe
89 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Kettler Dørribbe
199 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
FitWood Trollveggen Dørribbe Træ
1119 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
FitWood Trollveggen Dørribbe Hvid
1449 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
FitWood Trollveggen Dørribbe Glazing
1449 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
cPro9 Dørribbe
149 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Adidas Door Gym Dørribbe
430 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Den Intelligente Krop
Titan Dørribbe til døråbninger (62-93 cm)
169 kr.
Til Shop

 

Chin up bar til haven

Du kan få en chin up bar som fungere til udendørs brug, denne løsning er stort set den samme som den ovennævnte. Den er bare lavet i et materiale som kan holde til at være ude i alt slags vejr.

 

Chin up bar til døren

Det er ikke alle der finder det lige fedt at have en chin up bar hængende fremme permanent, men bare rolig der findes også en løsning til jer. En af de mest udbredte løsninger er nemlig en chin up bar til døren. Med denne løsning kan du nemt tage den af og på, da den blot placeres så den hviler på dørkarmen. Denne løsning er dog lidt mere usikker end de 2 ovennævnte, men den fungere så længe du sikre dig den sidder rigtigt og kan holde til din vægt. Du har med garanti set et youtube klip med en som hænger i sin chin up bar og holder ned på ryggen fordi han eller hun ikke har sikret sig rigtigt inden de er startet på deres træning. Så husk at sikre dig, den sidder som den skal inden du går i gang.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]