Echinaforce dråber fra A.Vogel – Hjælper med at styrke dit immunforsvar

Det er ikke nogen hemmelighed, at naturen er fuld af planter med gode egenskaber for menneskets immunforsvar. Men skulle du ikke kende til Echinaforce-dråberne og deres gavnlige virkninger på helbredet, er der vigtig information at hente her. Echinaforce-dråber, der er udvundet fra planten rød solhat, er nemlig en af naturmedicinens store helte. Forkølelse og virus bekæmpes effektivt af dråbernes aktive stoffer, som også booster dit immunforsvar.

Fri fragt over 700 kr.
Forhandler:Viivaa.dk
A. Vogel Echinaforce (200 ml)
330 kr.
Til Shop
Fri fragt over 499 kr.
Forhandler:Med24
A. Vogel - Echinaforce - 50ml
96 kr.
Til Shop
Fri fragt over 499 kr.
Forhandler:Med24
A. Vogel - Echinaforce - 100ml
152 kr.
Til Shop
Fri fragt over 700 kr.
Forhandler:Viivaa.dk
A. Vogel Echinaforce (50 ml)
120 kr.
Til Shop
Fri fragt over 700 kr.
Forhandler:Viivaa.dk
A. Vogel Echinaforce (100 ml)
190 kr.
Til Shop
Fri fragt over 499 kr.
Forhandler:Med24
A. Vogel - Echinaforce - 2 x 100 ml
264 kr.
Til Shop

Særligt i vinterhalvåret oplever mange danskere lange perioder med forkølelse og influenza-lignende symptomer. Disse kan du nu mindske - og endda måske slippe helt for - med Echinaforce-dråberne. Echinaforce-dråber har været anvendt som naturlægemiddel i årtier og det originale produkt har været på markedet i Danmark i mere end 50 år.

Echinaforce-dråber styrker dit immunforsvar og øger din modstandskraft over for forkølelse og vira. Produktet kan anvendes både forebyggende og ved de første tegn på forkølelse og virus.

Echinaforce dråber - Se online udvalg herunder​

Ofte stillede spørgsmål omkring Echinaceaforce dråber 

1

Hvad er Echinaforce-dråber?

Echinaforce-dråber er et naturlægemiddel lavet på planten rød solhat. Denne plante indeholder aktive stoffer, som styrker dit immunforsvar. Echinaforce-dråber er altså en flydende, rødbrun væske lavet af udtræk af friske blomster, blade, stængler og rødder fra planten.

Friske planter indeholder flere forskellige aktive stoffer i forhold til de tørrede varianter. 1 ml Echinaforce svarer til cirka 40 dråber og indeholder udtræk fra planten svarende til cirka 76 gram tørret plante. Derudover indeholder Echinaforce ethanol og renset vand. Echinaforce-dråber er rige på alkydamider, cikoriesyre og bioflavonoider og indeholder desuden 65 vol. % alkohol.

2

Hvilke gavnlige effekter har Echinaforce-dråber?

Echinaforce-dråber anvendes generelt til at styrke immunforsvaret og øge kroppens modstandskraft over for virus. Når du tager Echinaforce-dråber, bliver din krop mere modstandsdygtig over for forkølelsestilstande. Også lettere forkølelsessymptomer kan behandles med Echinaforce.

Produktet kan således anvendes både forbyggende og helbredende. Dette er særligt smart, hvis du ved, at du har tendens til at blive ramt af forkølelse, når årstiderne skifter. En forebyggende indsats med Echinaforce kan mindske disse symptomer betydeligt og måske endda fjerne dem helt.

3

Hvilke bivirkninger er der ved Echinaforce-dråber?

Nogle brugere af Echinaforce oplever overfølsomhedsreaktioner. De kan komme til udtryk i form af kløe, vejrtrækningsbesvær og hævelser i ansigtet. Denne form for bivirkninger er dog kun rapporteret i sjældne tilfælde.

Hvis du lider af autoimmunologiske sygdomme eller allergi over for planter af kurvblomstfamilien, bør du ikke tage Echinaforce-dråber. Børn, gravide og ammende samt patienter med epilepsi og leversygdomme bør kun anvende Echinaforce-dråber efter aftale med lægen. Eftersom Echinaforce indeholder alkohol, må du heller ikke indtage produktet, hvis du er i behandling med antabus.

4

Hvordan anvendes Echinaforce-dråber?

Echinaforce-dråber tages sammen med vand. Voksne skal have 30 dråber i et glas vand 3 til 5 gange om dagen. Denne daglige dosis må højst indtages 8 uger i træk. Echinaforce-dråber bør ikke anvendes til børn under 12 år, medmindre lægen har anvist det.

Følg altid lægens anvisninger, også hvis din læge anbefaler dig en anden dosis. Men så længe du har dette in mente, er der ingen grund til, at du ikke også skulle kunne nyde godt af Echinaforce-dråbernes gavnlige virkning på dit immunforsvar.

Rate this post

Del artiklen:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *