Er Apple Watch fuldkommen ubrugeligt

Rate this post

I september måned 2015 skrev vi artiklen “10 grunde til at Apple Watch IKKE bliver din næste fitness-gadget”, men det betyder ikke, at Apple Watch er fuldkommen ubrugeligt, slet ikke.

Siden da er Apple Watch Series 2 også blevet lanceret, og her er der tale om en serie af smarture, der er blevet opgraderet væsentligt på alle fronter.

I denne artikel ser vi nærmere på tre apps, som du passende kan downloade til dit Apple Watch.

er-apple-watch-fuldkommen-ubrugeligt

1. Endomondo

Endomondos app til Apple Watch er naturligvis svær at komme udeom. App’en er ekstremt brugervenlig og rummer alle de nødvendige funktioner, som du behøver i en fitness-app for at kunne tracke din træning, uanset om du løber, cykler eller træner i fitnesscentreret.

Med Endomondo-app’en kan du analysere din performance. Du kan holde styr på din træningslog og se hvor meget du træner dagligt.

Dermed kan du også opsætte mål og challenges til dig selv. Den indbyggede coach hjælper dig også med at holde motivationen på en råkold vinter-aften, når du løber i skoven.

Du kan også dele dine træningspas med vennerne, så I på den måde kan konkurrere mod hinanden uden at opholde jer fysisk sammen på samme tidspunkt. Derudover har Endomondo også en stor community-del, hvor du kan dele dine træninger og blive inspireret af andres træningspas og meget andet.

2. FitnessBuilder

App’en FitnessBuilder er udviklet af PumpOne, og i den app kan du skabe en gratis profil og få adgang til over 400 træningspas i 16 ugers fitnessplaner. Dermed er der ingen undskyldninger for ikke at få trænet med dit Apple Watch om håndleddet.

Hvis du senere vælger at opgradere til et Plus-medlemskab, så får du nu fuld adgang til deres imponerende arkiv med træningsøvelser, hvor der er over 1.000 træningspas samt over 7.000 træningsbilleder og videoer til inspiration og støtte, således, at du udfører de forskellige øvelser korrekt.

App’en er både for dig, der er nybegynder og dig, der har trænet i mange år. Dermed omfavner den alle typer af personer, der gerne vil have fitness-programmet med på hånden.

Derudover kan du også bruge app’en, hvis du er personlig træner. Her kan du samle dine klienter i appen og holde styr på deres udvikling.

3. Unibet

Unibets app er selvfølgelig ikke en decideret fitness-app, men den er tiltænkt til når du kommer hjem fra dit træningspas og alligevel vil flade lidt ud på sofaen og slappe af.

Her kan du velfortjent gribe fjernbetjeningen og zappe over på noget sport. Her kan Unibet-app’en gøre det lidt mere underholdende at se sport i tv.

Du kan nemlig spille på samtlige kampe med deres Unibet Apple Watch Sportsbook, det vil sige, at du har appen lige ved hånden, når du eksempelvis ser fodbold i Superligaen, Champions League eller La Liga.

Eller når du ser håndbold, ishockey eller en helt fjerde sportsgren. App’en er godt dækket ind og du har den ikke bare lige ved hånden, men på selve håndleddet. Så bliver det ikke meget nemmere at tilføje et ekstra krydderi på sportsaftenen. Læs mere om app’en her.

Del artiklen:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *