FC Midtjylland trøje

Som et af topholdene i den danske Superliga, er du nødt til at eje en FC Midtjylland trøje. Ulvene, som de også kaldes, er en klub fra Herning og Ikast og er siden deres første Superliga triumf i 2014/15 sæsonen, så småt begyndt at etablere sig som en titel kandidat. Klubben blev stiftet tilbage i 1999, og er derfor ikke mange år gammel. Med det offensive es, Pione Sisto, har de virkelig et interessant mandskab. Man kan sige meget om FCM, men klubben har aldrig været bange for at stå ud fra andre danske klubber – janteloven  har med andre ord ikke været en forhindring i udviklingen af klubben. Og kigger man på deres nuværende udebanetrøje, så signalerer farvevalget i hvert fald ikke, at man er blevet mere konservativ. I FC Midtjyllands korte historie har klubben alligevel kunne nå at bidrage med 7 landsholdsspillere til det danske landshold, blandt andre Simon Kjær, Martin Braithwaith og Simon Poulsen.

 

Profilerne i den nuværende FC Midtjylland trøje er spillere som Erik Sviatchenko, Martin Pusic og ikke mindst Pione Sisto, som har henrykket fodboldfans over hele landet og som er udtaget til det danske landshold for nylig. Noget som er en klar gevinst for dansk fodbold.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]