Fitness world

Partner

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

OM FITNESS WORLD

I 2005 åbnede vi vores første fitnesscenter på Gasværksvej i København med henblik på at udfordre det dyre danske fitnessmarked på både pris, kvalitet, effektivitet og udvalg. Fitness World var de første til at eliminere den lange bindingsperiode på seks måneder, som var standarden i Danmark. Det blev hurtigt klart, at modellen var populær hos danskerne, hvilket førte til, at vi åbnede mange flere fitnesscentre de kommende år.

I dag, mere end 10 år senere, har vi over 150 centre i Danmark og beskæftiger i omegnen af 3.500 holdinstruktører, personlige trænere, kostvejledere og centermedarbejdere. De sørger for, at næsten en halv million danskere, hver eneste dag kan træne og motionere.

Taktikken med at åbne så mange centre, er uden tvivl en af de primære årsager til, at Fitness World i dag er blevet den absolut mest foretrukne fitnesskæde i Danmark. Foruden, at der altid ligger et center i nærheden af, hvor du bor, arbejder eller opholder dig, så gør størrelsen det også muligt for os at tilbyde et langt bredere holdudbud, nogle langt federe faciliteter og en meget længere række medlemsfordele end vores konkurrenter.

VORES VÆRDIER

Det er soleklart, at for langt de fleste danskere, er pris og beliggenhed en afgørende faktorer for køb af et fitnessmedlemskab. Selvom prisen er lav, får vores medlemmer stadig et kvalitetsprodukt med masser af muligheder. Det sørger de 3.500 ildsjæle, som alle brænder for fitness, træning, sundhed og velvære for.

FREMTIDEN

Vi følger konstant med i nye trends fra hele verden og afprøver hele tiden nye hold og koncepter, for at gøre din træningsoplevelse hos os endnu bedre. I centrene laver vi løbende meningsmålinger og tager medlemmernes feedback meget seriøst – tilbagemeldinger er en stor del af vores daglige motivation. Vi bruger Facebook og andre sociale medier som guldgrupper til at få indblik i, hvad vores medlemmer tænker og ønsker.

I Danmark vil vores plan fremover være at gøre træning og fitness mere tilgængeligt for danskerne – uanset, hvor de bor eller befinder sig. Samtidig vil vi fortsætte med at effektivisere vores centre, følge trends, lytte til vores medlemmer, søsætte en lang række nye hold og koncepter samt øge vores fokus på de sociale medier.

Vi har også bevæget os over grænsen til Polen, hvor vi netop har åbnet vores første centre, som også vil få en hel del opmærksomhed i de kommende år.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *