• Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 339 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

 • Nyeste Emner

 • Nyeste indlæg

  •   Søndag kørte jeg 2x14 minutters 30/30 sek og løb efterfølgende 10 kilometer.
   Her til aften er det blevet til halvanden times zone 2.
   Sidste uge ramte jeg 7 timer fordelt på 3 løbeture og 3 ture på hometraineren.
  • Torsdag d. 21. januar 2021 MTB-tur med kæresten med start fra Gel bakke, via Kirkeskoven og rundt i Rude Skov og retur. Vejret alt for blæsende til kajak, så perfekt at kunne få luft på denne vis og der var læ det meste af tiden inde i skoven. Vejret var med os, for det holdt tørvejr udiver enkelte dryp- Føret vådt og enkelte steder lidt sne/is, så det blev i "for mig dejligt langsomt tempo" - og mere teknisk træning og frisk luft end egentlig høj puls. Distance: ca 20 km, tid knap 2 timer... Hjemmearb resten af dagen.   Søndag d. 24. januar 2021 Lørdagen gik storts set hele dagen med oprydning af skabe samt at få en ny router til at virke - og ventetid på hotlinehjælp flere steder fra, da det selvfølgelig ikke virkede som forventet..ad flere omgange.. Aftenen til hygge ;-) Kajaktur i stille vejr, grå himmel, men vinden kun 2 m/s. Roede ud langs Møllerne ved Avedøreværket og bagefter ovre langs dæmningen på Amagersiden udaf - vendte retur overfor Møllerne og en km ind efter broen. Her var så meget søgræs i store klaser i overfladen, at jeg var virkelig glad for at have roet modsat vej end vanligt i dag. Retur rundt om Srkædeholmen. Så her et piletræ med gæslinger ude i enderne. Forårstegn? Distance ca 13 km, tid på vandet 1½ time.   Mandag d. 25. januar 2021 Cykling 28 km. Lidt sne/slud på cykelstierne det meste af vejen på vej til arb., så i kontrolleret tempo.
  •   Concept 2 (niveau 4) 4100m 18:05.9 (2:12.4)  
  • Uge 3 er done, og det blev til små 11,5 times træning, så det er svært at være utilfreds over det. Jeg har virkelig kæmpet med min bænkpres i de sidste par uger, hvor jeg skulle gå fra 87,5 op til 90 kg. Det kan virke latterligt at 2,5 kg gør en forskel, men det er som nat og dag. Så det påvirkede også motivationen i en sådan grad at jeg har valgt at bakke lidt af, og gå tilbage til 85 kg, og så bygge stille og roligt op derfra igen.  Grebene er også kommet til cyklen, og jeg har et ønske om at jeg får den nogenlunde færdig i denne uge. Om ikke andet så jeg kan begynde at bruge den på hjemmetræneren og lige vænne mig til den, og lave lidt småjusteringer.
  • Jeg kunne ikke være mere enig. Det er virkelig dumt. Og når Brian Holm og hans kumpaner kan finde ud af at trille på cykelstien på søndagsturen som på dette billede fra Insta i går, så kan den jævne motionist nok også leve med det 
 • Recent Status Updates