• Nyeste Emner

 • Nyeste indlæg

  • Hmm, må jeg lige ind og tjekke.   Fik selv snoldet en Edge 1030 til 2099 hos pulsure og lidt POC jerseys mm hos bike24.
  • Stjerne og stjerne... men tak 
   Det ER sikkert ikke snobbet men bare mine fordomme der løber løbsk, når man begynder at reklamere med speciale kafferistninger. Nå men jeg er tilmeldt til på tirsdag. Vejen er derop er håbløs, så planen er at tage cyklen med i toget til Hellerup, hvor vi har et skur med pausefaciliteter til dem der kører tog på Ringbanen. Så slipper jeg for at cykle gennem indre by kl 16 og er kun få mere simple km væk. Når jeg skal hjem er trafikken nok ikke så slem og jeg kan køre forkert en masse gange, uden at komme for sent. Største “frygt” er, at jeg koger over af varme før jeg skal ud i kulden men nu får det et forsøg. Jeg hader stadig mine vinterbibs og sidder elendigt i dem, da de er for små i lårene til at jeg kan få puden til sidde til. 
   Nu er det jo sorten fredag med tilbud hist og her. Jeg havde håbet at Heino Cykler var med på legen men der er ikke rigtigt noget. Jeg så lige et link hos Kermit men der er stort set kun str s og xxxl tilbage. Børkop cykler har gode priser i dag. Ikke så vilde rabatter så jeg forventer en masse udsolgt. Så forhåbentlig nye vinterbibs og lidt andet og så kan jeg lige så  godt købe mine hjul, nu jeg er derovre. Jeg kender mig også godt til at vide, at det er en mental gulerod hvis jeg har nyt udstyr jeg kan kigge på og glæde mig til at bruge.
   Så jeg skal lige under bruseren og så damper jeg til Jylland, så kommer der også en tur ud af det Hvis jeg når lidt træning når jeg kommer hjem er det fint og ellers er det bare en afslapningsdag mere. Det har gjort godt at holde træningsfri og matadorbogen var ikke til at slippe, da jeg først gik i krig med den. Det var virkelig godt timet. Vægten 91,3 her til formiddag. Min appetit har også været helt anderledes, da der kom fysisk ro over  kroppen.
  • Ja, det er sgu stærkt. Jeg vejer selv 80kg pt - og med lidt en lorte sæson, ligger min FTP kun på 258 PT. Den plejer dog med lidt struktureret træning komme op på 300 - men håber på mere i år.
  • Under alle omstændigheder en god w/kg, specielt på hjemmetræneren! Stærkt!
  • Jeg havde egentlig afskrevet Black Friday i år, mest fordi jeg ikke syntes rabatterne var vilde nok, men også fordi jeg ikke absolut stod og manglede noget. Altså lige indtil i går aftes da der tikkede en mail ind om at Virtucyclinggear - det tidligere Bikebuster, gav 60% på ALT, fordi de åbenbart fusionerer med Empirecycling som Mads P bl.a. står bag. Lige pludselig var et par bibshorts til 1300,- ret interessante fordi prisen nu var lige over 500,-.  Der stod også i mailen at de ville starte i dag kl. 8. Så jeg brugte morgenen på lige at få styr på hvad jeg gerne ville have, og 7.40 opdaterede jeg siden, og der var rabatterne allerede lagt på. Så det lykkedes mig at snolde for 2500,- men har reelt set købt for langt over 6000,- vil jeg skyde på.  Det blev til: Castelli Perfetto RoS langærmet - 599,-  Castelli Free Aero bibs - 511,- CHPT3 Nanoflex løse arme - 119,- Castelli Prologo VI kortærmet trøje - 271,- Sportful Thermodrytex løse ben - 107,- Castelli Double Espresso vinterjakke - 899,-   Perfettoen koster normalt 1500,- eller sådan noget. Shortsene er en lille 1300,- sag. Og vinterjakken stod oprindeligt til 2249,-  Jeg er sgu ret tilfreds :D 
 • Recent Status Updates