Gregers TF

Medlemmer
 • Content count

  12,430
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  138

Everything posted by Gregers TF

 1. Langt pokker i MOL

  Dav og velkommen til min nye log. Jeg er blevet fed ifølge de officielle tal. Og også ifølge spejlet. Og jeg vil ikke bare lade stå til. I flere år har jeg rutchet op og ned i vægt og især skiftet mellem at motionere og ikke-motionere uden det store held over længere sigt. Jeg har to store ting at tage fat i: 1 Jeg altså et stort problem med at min hjerne ikke stiler efter at jeg skal være mæt men proppet. Om det nogensinde går væk er tvivlsomt men hvis jeg lærer at tackle det, i hvert fald nogenlunde, vil det være et kæmpe fremskridt. 2 Når det begynder at gå godt med motionen lader jeg stå til i stedet for at holde fast. Ny log - ny metode Mine (for) store og (for) uoverskuelige planer har haft det med at løbe ud i sandet. Så i stedet for de store planer vil jeg nu nøjes med ugemål. Men ikke for resultaterne, men for vejen og metoden. Realistiske ting tilpasset efter planlagte aftaler og arbejdstider således at de skulle være til at opnå. Hvis det alligevel skrider er det kun for resten af ugen men fra om mandagen er det op på hesten igen. Stille og roligt vil jeg hver uge sætte fokus på nogle ting og forsøge at gøre dem til gode vaner ved at gentage dem som ugemål igen og igen. Overordnet er slutmålene de samme men prioriteringen er ændret, da jeg i sidste uge fik besked om at arbejdet giver 11 gratis besøg hos en diætist. Jeg har ingen anelse om hvad det indebærer, men hvis jeg skal leve af klidkiks, radiser og kinakål og løbe 5km og dagen er det ikke interessant, men kan jeg indarbejde spinning, styrketræning og et fornuftigt proteinindtag siger jeg nok ja-tak. Og så skal resten af året indrettes efter disse overordnede mål: Indtil jeg ved hvad der sker med diætisten skal der bare styrketrænes og vægten ikke stige alt for meget kan den falde udelukkende ved at fjerne nogle at de værste unoder er det fint. Med diætistens hjælp skulle der gerne ryge nogle kg helst sammen med tung styrketræning så det ikke er for meget muskelmasse som forsvinder. Hvis livvidden kan komme under hoftevidden bliver jeg meget glad. 8/1 får jeg nye arbejdstider og de bestemmer hvad der herefter skal ske. Om jeg igen skal leve i konstant søvnunderskud eller ej bestemmer hvor højt jeg vil sigte. Men indtil foråret skal det være noget med splittræning som jeg har glædet mig til livvidden skal holdes. De næste 80 dage har jeg menneskelige arbejdstider. Hvis det ikke kan lade sig gøre at rette skuden op nu, kan det nok aldrig lade sig gøre. Hvis her er nogen som følger med regelmæssigt, må man gerne prikke hvis tingene er ved at løbe af sporet. Jeg har ingen familie eller omgangskreds til nogen nytte i denne sammenhæng kun mig selv og MOLboere.
 2. Langt pokker i MOL

  92,5kg efter 4325kcal. Erfaring 1: Køb ikke is på tilbud. 2: Lås proteinbarer inde i Kitchen Safe´en. Jeg er stadig en idiot og hang på YouTube indtil ved totiden og vågnede ret sent Jeg nåede dog en lille tur på turboen alligevel.
 3. Langt pokker i MOL

  Vægten op til 92,0 efter 2700kcal Jeg tog en sen lur i går og havde det fint da jeg vågnede. Har taget en let træningsdag i dag med en lille gang hjemmestyrk på 30 minutter. Mest ben og to skridt tilbage vægtmæssigt og så 10 minutter i zone 1 på turboen bagefter.
 4. Langt pokker i MOL

  100 gram ned efter 3525kcal i går. Jeg springer banecyklingen over i dag. Jeg vågnede først efter klokken 10 og har følt mig slatten, energiforladt og har frosset konstant. Har ingen feber, ikke ondt i halsen, en smule synkebesvær men er ikke voldsomt covid-19-bekymret. Undlader alligevel at handle i dag lever af sjatterne i køleskabet og revurderer i morgen, hvor jeg heldigvis også har fri. Eftersom jeg er strandet ved skrivebordet var det så i dag jeg fik taget mig sammen og fik betalt for adgang til hollandsk grammatik niveau 1. Jeg var meget i tvivl om jeg skulle vælge det jeg valgte, eftersom grammatikken er delt i tre og man skal betale hvert år for at kunne se materialet og få adgang til prøvesættene. Alternativet sælger al adgang på livstid (så meget man nu kan det i disse digitale tider ) og det er kun prøvesættene man betaler for - selve undervisningen ligger frit på youtube. Jeg valgte den dyre løsning da undervisningen er på engelsk og ikke hollandsk og tillige er skåret meget mere ud i pap - især hvad angår hvornår man skal og ikke skal bruge det som emnet omhandler. Jeg kan altid ombestemme mig om et år, hvis jeg stadig gider bruge tid på det.
 5. Langt pokker i MOL

  Vægten 100 gram ned efter 3975kcal Jeg har ikke trænet men er blevet afklaret om tirsdagene på cykelbanen. Inden, fik jeg sat nye dæk på bilen. Lidt sent i forhold til alder men jeg havde lidt luret på at skifte den, når der begyndte at komme fejl på den men de har ikke været der endnu. Og nu har Dacia taget deres stationcar ud af det danske marked og så er der ingen oplagt bil at bytte ud med. Jeg nåede akkurat ikke at få hente banecyklen, skiftet tøj osv, så jeg kørte kun ud til hyggekaffe. Der var ikke en eneste af de gamle inde og hygge men det kunne jo være fint alligevel. Kunne, for til gengæld fik mandagsfolkene omtalt dem som “de gamle sure”. En enkelt ved navn omtalt som “en idiot” og en anden som “brokkerøv” Og sprinterne blev omtalt som “de dumme sprintere”. Sidste år blev jeg selv svinet til, fik jeg fortalt af ham de omtalte som en idiot, samt jeg blev skældt ud for at køre på en måde som træneren et par uger senere direkte anbefalede. Det cirkus gider jeg ikke. Det var pisse hamrende hyggeligt for nogle år siden men generationsskiftet har ikke ført noget godt med sig. Jeg kører sikkert ud engang i mellem og får en kop kaffe med mekanikeren men kører hjem, før “mandags”holdet indtager rummet.
 6. Langt pokker i MOL

  Vægt uændret efter 2800kcal. Sov lidt sent men som en sten og vågnede kvart over 9. Totalt baldret i kroppen. Tiden kunne have været OK, hvis jeg ikke skulle i LIDL to gang, fordi jeg glemte mælken den første gang. Til gengæld fik gåturene løsnet skroget lidt op. Jeg fik 20 minutter i sweet spot - det er jo ikke alverden men OK når man er glemsom.
 7. Langt pokker i MOL

  92,7kg i går. 91,8kg i dag efter 2550kcal. Jeg faldt sent i søvn igen i går. Jeg kan sagtens give min underbos høje musik skylden. Havde den ikke været der, så har det været youtube-serien ovenfor. De to er sgu sjovere end så meget der er på TV. Men jeg bliver nødt til at få styr på mine sengetider - ellers tilter hele ideen med at måde på arbejde ved 12-tiden, for at få trænet inden. I morgen skulle jeg møde “absurd tidligt”: klokken 11:17. Jeg havde lavet en tidslinie og som jeg vågnede, kunne jeg akkurat IKKE nå på turbotræneren før arbejde. Jeg må have været træt, for mødte ind næsten en halv time før tid. Nå men jeg havde taget skiftetøj med, så dagens program: Tåhævninger på et ben: 25, 25 Frontsquat: div opvsæt, 10x50, 10x50, 10x50 - ekstremt meget lettere end sidst Leg extension: 12x40, 12x75, 12x70, 12x70 ss Siddende lårcurl: 10x40, 12x75, 12x70, 12x75 Træk til bryst: 10x70, 10x70 Rowsmaskine: 10x70, 7x70 fail Bænkpres: 8x30, 8x30, 8x30 - lang pause til sidste sæt Laterals: 10x9, 7x9 fail Scottcurl: 8x stang +25, 7x stang +25 fail ss Tricep pushdowns: 10x30, 8x30 fail Hyperextensions: 20, 20 trippelsættet med Mavebænk: 15x max, 15x max og Rotator cuff: 15x6, 15x6 Mine tanlines på lårene fiser meget hurtigere ud end på armene https://www.instagram.com/p/CGf14NMHM0X/?igshid=19377voex4hjz
 8. Tinapigens log!

  Som altid fine beretninger med sans for de positive detaljer i hverdagen, som nok mange andre (i hvert fald mig selv) sjældent huske at værdsætte.
 9. To failure & beyond ..back on the mountain track

  Dejligt at høre fra dig igen. Tina har skrevet alle de kloge også, så jeg vil blot ønske dig god vind med helbred og naturligvis helt generelt.
 10. Langt pokker i MOL

  92,6kg efter3600kcal Op klokken kvalme og køre bilen til Valby. Jeg kunne køre hjem igen, for de havde ikke registreret min værkstedstid. Jeg tågede rundt i træthed og lagde mig et par gange for at få en morfar men faldt aldrig i søvn. Ud på eftermiddagen besteg jeg vintergeden for at trille en ture i zone 2. Det føltes ikke hårdt men mine lår var trætte som bare, da jeg kom hjem og efter bad og tøjvask, fik jeg også DOMS i dem. Nu ligger jeg i kompresionsbenene og ser om det måske hjælper. Zone 2 er næsten lige så kedeligt udenfor som på turboen. Derfor droppede jeg også den vanlige rute amager, for at flette let bykørsel ind - bare for at have noget at holde hovedet aktiveret med. Jeg havde det koldt på overkroppen men var alligevel gennemblødt af sved - lige DET redder mig vel egentlig fra at køre længere ture. I må gerne krydse fingre for at jeg går kold og falder tidligt i søvn UDEN at ligge vågen flere timer i nat.
 11. Langt pokker i MOL

  Lidt sjovere at snige det ind. Endnu en gang er youtube da shit.
 12. Langt pokker i MOL

  .... og klokken blev også over 2, før jeg faldt i søvn. 92,2kg (92,5 i går) efter 3975kcal Stængerne var ristede, så jeg trak tiden før jeg begyndte på træning. Først en tur på Zwift. Der er kommer lidt nye træninger ind. Der var ikke mange af de gamle der gav meget mening (andet end afveksling). Denne ny er en gang sweet spot med et kort “burst” inde mellem. Syretolerence er en mine svage sider, så OK at få lusket det ind. Pulsen var ikke vildt høj men lårene var off. Havde jeg ikke kørt i går, havde det været alt for let. Jeg fik lagt lidt zone 2 ind bagefter men ikke nok ti at det rigtig batter noget. Zone 2 på turboen er jammerligt kedeligt - ellers havde jeg fortsat men gaaaaab. Bagefter blev det til en gang hjemmestyrk: Bulgarsk splitsquat: 10, 8x27, 8x27 Skateboardsquat: 12x27, 12x27 Knæbøjninger med elastik: 15, 15 - alt for let..... Tåhævninger på et ben: 25, 20 Baglårsrul på skateboard: 15, 15 Kropshævninger: 10, 7 fail Skulderpres: 10x13,5 , 10x13,5 Bicepcurl: max x 13,5 , max x 13,5 Dips: max, max Mavebøjninger: 40, 40 Fransk pres: 10x11,5 , 10x11,5 - lige vel hurtigt for at få alle reps i hus Det havde været sjovere med Zwift-farver på kurverne men jeg glemte at screen-dumpe
 13. Langt pokker i MOL

  Banecykling opvarmingen for en gangs skyld dejlig rolig fra start Pointløb direkte over i scratch på 15? omgange Øvelsen med 6 minutters interval i tilfældige ukendte længder Italiensk forfølgelsesløb ”Tag en halv omgang” (feltet kørte med 36-38 i timen så der var ikke så meget umph i spurterne), direkte over scratch på 10 omgange Udskilningsløb Afrulning Banebenene er langt væk. Det er også længe siden jeg har skullet have pulsen op så sent. Det er jeg ved at blive for gammel til. Motivation var en by i Rusland. Synes også at det er ufedt både at skulle i bad og stå at fedte med håndvask af cykeltøj henimod midnat. Men det er nu en gang vilkårene.
 14. Langt pokker i MOL

  Du har nok ret. Jeg må lige se hvor meget noya jeg har onsdag. 91,9kg i til morgen efter 3700kcal. Heraf en del kl 5 i morges. Jeg vågnede igen med ben der kløede helt afsindigt og til sidst måtte jeg stå op og hoppe lidt rundt for at være i mig selv. De var helt fyldt med små røde prikker, så noget har drillet dem. Sidst jeg vaskede kom jeg til at bruge skyllemiddel i 60-vasken. Jeg plejer nu altid at bruge det i mine 40-vaske, så det holder nok ikke. Måske noget hormon-kludder, efter der er mindre cykling og mere styrketræning? Jeg skal vaske i morges, så må se om det hjælper... Det er i hvert fald giga belastende at jeg ikke kan sove fra det. Kom alt for sent op og var skide træt. Fik dog 20 minutter på turboen, før jeg tog på arbejde. Lidt z2 og vo2max i den lave ende, blandet ustruktureret sammen. I DSBs kælder fik jeg: Træk til bryst: 10x70, 10x70 Rows: 10x70, 6x70 fail Bænkpres, DB: 10x16, 8x30, 8x30 Laterals: 10x9, 10x9 Tåhævninger på et ben: 1 sæt ?? gentagelser Scott curl: 8 x stang + 25, 7 x stang + 25 fail Tricep pushdowns: 10x 27,5 , 10x27,5 Hyperextensions: 25 Mavestativ: 15 x max = til fail
 15. Langt pokker i MOL

  Fine iagttagelser. Jeg havde ikke rigtigt regnet med “sidste års modeller” på hjul men.... heldigvis skal jeg også først bruge dem til april-ish, så jeg har masser af tid at vente. Mig og engelsk (og cykeldele (også på dansk)) er ikke altid bedste venner så jeg har lige opdaget at hubben er ikke det jeg troede det var - altså den rillede tromle som tandhjulene skal sættes ind i. Hvad f.... hedder den så? Er det kassettehuset på dansk? Og engelsk???? Det er i hvert fald noget hø, når den er blød. Min kollega er lidt tungere og med samme antritsfart som min, så han laver nok 1700-1800 watt og hans “dims” holder i hvert fald ikke ret godt på det hjul, hvor den er blød. ... 91,5kg efter 3450kcal Det var så i dag jeg havde lang pause... har taget afspadsering på det sidste jeg skulle køre bagefter og var hjemme allerede lidt over 19 - helt mærkelig men ret rart, faktisk. Det er blevet en nuldag. Benene har det nogenlunde (er øm i maven efter frontsquatten) men vågnede for sent til at nå træning. Jeg er stadig voldsom træt og lå også vågen små to timer i nat, da jeg kogte af varme og benene kløede. Ellers flere måneder siden sidst de har kløet. Tør jeg starte op med banecykling eller er der for meget Covid-19 i omløb? Jeg hælder mest til kun at køre om onsdagen, hvor jeg føler at der er en god træningseffekt men så blive væk om tirsdagen, hvor det nok ender i lal. Og hyggelig kaffe men det er nok heller ikke skide smart at sidde i et lille lokale. Men århh - jeg synes faktisk ikke det er ret fedt at skulle ligge på hjul af andre, som tingene er. Meeeeen jeg vil RIGTIG gerne have lidt klaps af de andre. ... Jeg har lavet en “hensigterklæring” baseret på 6-dages-blokke - det er lettest at overskue med min arbejdsrytme. Hver blok skal mindst indeholde: To gange styrketræning - det er oplagt med en herhjemme på en af mine fridage og en i DSBs jernhule. En gang sweet spot En gang kortere intervaller - om det så er på cykelbanen, Avedøre Holme med HvidovreCK, (Covid-19-overvejelserne igen) eller på turbotræneren. Med styrketræning på programmet, er det nok ikke helt skævt at have 2 nuldage på 6 dage. Træningsmæssigt fungerer det fint med at styrketræne efter cykling. Så kan der blive plads til lidt zone 2, sprinter eller mere sweet spot på de dage der er til overs og er der overskud, kan den ene nuldag ryge. Det hele kræver bare lige at jeg kan komme op i nogenlunde god tid....
 16. Langt pokker i MOL

  Jeg havde set forkert og havde alligevel ikke lang pause. Da jeg også havde hittegods jeg skulle registrere og låse i boksen, havde jeg opgivet at få trænet. Men det glemte, blev hentet af en passager på vej til Kbh og så... fanme jo!!! Lige i dag af alle dage, var der i forvejen en anden i motionscentret, så måtte en etage op i omklædningen. Speedy ned igen og bygge et squat-stativ. Frontsquat: 20 x stang - jeg ved ikke hvad den vejer... mellem 10 og 20kg.. Sikkert 12, 15 el 18. Jeg regner med 10 - så har jeg ikke overdrevet noget. Frontsquat:10x30, 10x50, 10x50, 10x50 - ikke tungt for benene med for coren. Og latterlig iltgæld Siddende lårcurl: 15x40, 12x70, 12x70, 12x70 trippelsættet med Leg extension: 12x70, 12x70, 12x70 og Hyperextensions: 20, 20 Panik op og svinge en vaskeklud og skifte kluns. Desværre var ISS ved at koge mopper og deres vaskemaskiner står i omkædnigsrummet, så der var varmt og fugtig som i en sauna. Kørte med vinduerne åbne i 20-25 minutter før jeg var kølet ned. Når jeg kommer ind på Hovedbanen har jeg et kvarter, til mit tog hjem til Avedøre. Tænker at spæne i kælderen og snuppe to sæt bænkpres og et eller to sæt laterals. Det kan jeg vist lige nå.
 17. Langt pokker i MOL

  91,3kg efter 2775kcal. Ville have taget årets første tur på vintergeden men blev ikke helt færdig med at sætte den op, så i stedet på turboen, hvor sommercyklen havde fundet hvile. Det blev tiL 2 x 15 minutters sweet spot i frihånd. Det er hårdere end i ERG-mode, da man dels ikke er tvunget til at holde wattene men selv mentalt skal være med og dels så må man tage det gear, der er tættest på det optimale men ikke helt perfekt. Det er fint også at have den del af det med, trods det koster en lille smule watt. Taxcen laver enkelte udfald på data, eller kortvarigt hæver eller sænker belastningen, når jeg styrer den fra Garmin-computeren. Ret kedeligt når man er presset men den gjorde det også sidst. Nu på vej til arbejde. Jeg har en grotesk lang pause på lidt over en time, så har taget træningstøj med og også lidt babyvaskeklude, rent undertøj og sokker, så jeg kan være bekendt at køre igen bagefter. VI har desværre ingen rigtig garderobe i nærheden, da den gamle lukkede pga skimmelsvamp, så det må blive en campingvask. Heldigvis er jeg jo også alene på pinden, så det går nok.
 18. Langt pokker i MOL

  Lækker video! .... fra dengang man røg pibe, fik 20kr i timen og skulle have et påhængsskilt på, når man kørte med anhænger. Og man kørte udenom de værste stigninger. Viste du at det var Sverige, der gik foran med at få lagt “noget overarm” i lastbilerne? Sidste skud i krigen mellem Volvo og Scanie fra Scania har 770heste og 3700 Nm 92,2kg efter 3425kcal Jeg har været lidt praktisk igen i dag men gad ikke at shoppe cykelting på en fredag, som jeg kom i tanke om at det var - der er for mange mennesker. Vejret var fint men pga åbne altandøre var lejligheden småkold og jeg ville egentlig hellere svede på turbo´en. Men..... det kommer jeg til hele vinteren, så jeg “tvang” mig ud og.... der var sgu da også lækkert at køre i korte rør, som lige gik an. Efter nuldagen, ville jeg vække kroppen med to 3-minutters vo2max uden at snitte toppen af zonen jeg som ellers plejer - så det føltes stille og roligt og var en super fin måde at starte op på. Herefter 10 x 30/30 på udturen af diget - det var nemt i dag, nok pga modvinden. Hjemover stod den på 8 x 40/20 - tog en ekstra pga den pause jeg måtte lægge ind ved en overhaling og modkørende. De var omvendt svære at holde og en irriterende lyd fra forskifteren distraherede. Cyklen bærer præg af at den ikke har fået service siden foråret sidste år. Til sidst to intervaller med spurt i 10sekunder direkte over i vo2max i et minut. Den første sendte mig mod afgrunden - stadig flad efter tabataen men nr to var OK. Lidt styrketræning da jeg kom hjem - vi husker måske den norske undersøgelse af styrketræning efter hårde intervaller, for ellers virker det nok ulogisk. Skateboardsquats: 10, 8x27, 8x27 Bulgarsk splitsquat: 8x27 Tåhævninger: 75x27, 75 (bw) Kropshævnger: 12 Mavebøjninger: 40 Dips: max Skulderpres: max x 13,6 Bicepcurl: max x 18, max x 13,5 .... Hjul - jeg har IKKE bestemt mig - følgende ideer lever endnu: Shimano C60 - fin løsning som jeg ved 100% sikkert virker men bare kedeligt at købe nyt der er magen til det gamle Fulcrum: Næsten alt er godkendt - men jeg har ikke set dem testet ved spurt af en rytter tungere end 70kg - tror ikke det bliver dem FFWD 60: Fede hjul - DEJLIG pris. Dog ej i DK og er til tubeless. Dem jeg finder i DK er 200g tungere og tåler 120kg mod 100kg, så det lille TLR, er åbenbart vigtigt. Har læst at der er spurtet med 1500wat uden flex, så det er godkendt. Bora 50: Jeg har selv kredset om dem længe. Og har været dum. I Børkop Cykler er der kun vist et baghjul på billedet og med “One” i navnet, antog jeg at det kun var for baghjulet og ikke et hjulsæt. Jeg kan ikke finde en maxvægt på rytter. Dæk er svære at montere men folk kører også tubeless på dem. Det værste er, at hubben er af aluminium og derfor bliver deform når man spurter. Min kollega har hjul med alu-hub og hans er ret medtagede (allerede efter 7000km) eftersom tandhjulene i spurt-gearene er single og presset ligger massivt på den bløde alu. Latterligt sted at spare vægt men man kan vist få nogle metalpinde, som man lægger ind mellem hubben og kassetten for at fordele belastingen. Kan man det, er de nok favoritter. ... TV2NEWS er tilbage på matriklen. Jeg ville opsige min grundpakke men kunne vælge to kanaler i bonus, hvis jeg beholdt den. Tog også TV2 SPORT - håber de måske sender lidt cykling eller andet jeg gider se. Men dejligt igen at have nyheder kørende som lydtapet. Omvendt har jeg også dårlig samvittighed. I dag er det kommet frem at der er mangel på influenzavacciner, så der måske ikke er nok til dem der trænger mest. Havde jeg vidst det i går, så havde jeg droppet min vaccination der ikke er strengt nødvendig.
 19. Langt pokker i MOL

  Hmm... jeg har godt nok “Min tid i gule sokker” men den slags kan man jo aldrig få for meget af. Tror måske jeg sætter den på hold, så jeg til en forandring har et julegaveønske. HVIS jeg kan vente, altså Den er hængt på opslagstavlen, så jeg ikke glemmer den. I øvrigt nok meget godt at jeg ikke fik trænet. Jeg plejer ikke at kunne mærke vaccinen men denne gang er jeg blevet ret off, fryser og er krøbet i termojakke Jeg håber at sove det væk men tør ikke gå i seng endnu - så ligger jeg bare vågen fra 3 til 6 igen.
 20. Langt pokker i MOL

  Du er en sand guttermand, Henrik. Jeg bestilte straks i morges, da jeg læste beskeden og jeg havde IKKE hørt om den i forvejen, så rigtigt mange tak for tippet. Ingen træning.....: 92,7kg - jeg tabte overblikket over kalorietællingen i går, da jeg gik amok i ost. En latterligt flad +45 på tilbud i LIDL og slet ikke eksotisk nok til at æde sig fordrevet i. Dertil er jeg en også kæmpe idiot, fordi jeg igen-igen-igen så youtube til længe efter 02. Det er SÅ torskedumt, for jeg er træt og ugidelig dagen derpå, hver eneste forbandede gang. Jeg havde håbet på cykeltur i zone 2 før jeg skulle til kiropraktor men det kunne jeg ikke nå, eftersom jeg sov alt for længe. Jeg er på ingen måde tilfreds med min indsats Efter knækket i lænden fik jeg den årlige influenza-vaccine efter at have stået længe!!!! i kø på apoteket. I øvrigt vanvittigt med folk i byen, i betragtning af at der plejer at være halvtomt ved frokosttid. Jeg har udvalgt nye sutter til bilen (med de vintre vi har haft de sidste år, gider jeg ikke mere at skifte rundt, så nu bliver det helårsdæk) og bestilt tid og også til serviceeftersyn. Jeg har samlet de to “skabe” jeg fik med fra Jylland og har omorganiseret soveværelset. Det gjorde så at jeg ikke kom på turbotræneren. Når dette er skrevet vil jeg drikke kaffe og se på jeres cykelhjuls-links. I morgen skal jeg i Holbæk Cykelcenter og håber at kunne købe knickers og løse ben med varme i. For “nogle” år siden var det helt normalt men åbenbart ikke mere. Heino og Børkop har kun noget tyndt stads og de løse ben, jeg købte på nettet er også til grin. Ser lige om de har hjul der frister, nu jeg alligevel er der.
 21. Langt pokker i MOL

  Vægten nede på 92,0 efter 3725kcal Jeg sover godt I disse dage - mon det er styrketræningen der gør det? Ikke helt friske stænger men godt nok. 2 x 15 @ formodet FTP. Føj for den lede og godt jeg kunne sidde med lukkede øjne og koncentrere mig om at tælle baglæns. Cykelcomputeren smed så lige en enkelt watt oveni min FTP. Jeg måtte rulle af i ret lang tid, før pulsen faldt ned under 70%, så vildt panik med at nå toget på arbejde men jeg sidder i det, så det gik. Ikke verdens mest interessante kurver men....
 22. Langt pokker i MOL

  Har lang pause, så har lige været i jernhulen: (og puha, det er tiltrængt. Jeg ligger langt, langt under niveauet fra sidste år) Hyperextensions: 20, 20 supersættet med Rows: 15x60, 12x60 fail Laterals: 10x8, 10x8 Scott curl: 10 x stang+20, 10x28 (antager herefter at stangen vejer 8) ss Tricep pushdowns: 10x25, 10x25 Mavemaskine: 15x50, 15x50 (mærkelig bane - kommer nok ikke til at bruge den igen)
 23. Langt pokker i MOL

  Jeg brygger en masse kaffe næste fridag og så graver jeg i det Vægten i går var ikke 92,7 men 93,7... i dag 92,6 efter 2800kcal Jeg gad ikke rigtig træne i går men havde en af de vagter, hvor jeg vinker til føreren i toget hjem til Avedøre der lige er kørt fra Hovedbanen, når jeg skal derind og aflevere mit fyraftenstog. I stedet for at stå og glo på perronen gik jeg ned i jernhulen og havde 8 minutter til rådighed. Da jeg var kommet i gang, valgte jeg at blive 20 minutter længere, for nu gad jeg godt - var stadig for træt til det hele store. Hyperextension: 20,20 Leg extensions: 12x40, 15x60, 15x60 Supersættet med Siddende lårcurl 15x40, 15x60, 15x60 Benpres: 15x200, 15x200 Læg: ?? X 200 Bænkpres: 10x28, 10x28 Da jeg var kommet hjem også to sæt tåhævninger på hvert ben Jeg satser på 15-20 minutter på turboen i zone 2, før jeg tager på arbejde. Tilføjet - det blev et kvarter.
 24. Langt pokker i MOL

  Morgenvægt 92,7 - shit, shit, shit Tidskaos - jeg opdager, at det er varmt nok til at køre i kort/kort. I oktober måned, tilsidesætter den slags alt andet, så panik på cyklen og køre den korte runde før jeg skulle på arbejde. Heldigvis møder jeg ret sent - 13:47, så det KUNNE lade sig gøre. Masser af tons og watt men også en masse forhindringer og røde lys, så egentlig ikke ret hurtigt men pyt og det var suuuuuper dejligt. Jeg nåede at flå lidt skiftetøj med på job, så jeg kan styrketræne hvis jeg orker, når jeg har fri. Det er vist kl 23:33, hvis jeg husker rigtigt men det sker jo at jeg er ret energisk på det tidspunkt, så muligheden skal være der.
 25. Langt pokker i MOL

  Fedt med alternativer - kigger efter fyraften på dem fra bike 24. Jeg bliver altid snydt når jeg handler privat, så gider ikke brugt. Om det er cykel, bil eller tøjklemmer Stagebiken er umiddelbart ikke i tankerne. Jeg vil stadig gerne have noget jeg kan spurte på men kan ikke gennemskue hvordan jeg får den op lejligheden. Og som tiden er gået er jeg også begyndt at mene, at det er RET mange penge. Men det er det at få den levet til døren, der er det primære problem. Jeg satser på endnu en varm vinter, så jeg kan køre lidt sprinter ude på Avedøre Holme. Overvejer kraftigt om jeg skal køre med Hvidovre her til vinter, så jeg kommer mere ud end jeg ville gøre alene. Ham der styrede vintertræningen sidste år, havde ret mange sprinter på programmet, efter det jeg kunne se på deres fjæsgruppe, så det passer jo ret godt sammen.