john1

Medlemmer
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

 1. Kakao!

  Det er utrolig at folk bliver ved med at hoppe på den med at kakao og proteiner. Kakao bliver varmebehandelt så man ødelægger af proteinet og proteinfraktionerne og der ved forringer optagelsen. Det er jo ikke meget ved at drikke 10 liter kakao om dagen og så man kun optager en brøkdel af det. Længe leve proteinpulver det ved man hvad er.
 2. WG, Proteiner etc.

  Eiselt gainer'en inde på www.bodycore.dk indeholder ikke WPC (da produktet ellers ville have meget mere fedt og laktose) Eiselt gainer's protein indeholder består at 30% WPI (hurtigt optagelse) og resten kommer fra langsomt virkende protein som optages op til 4-6 timer. Har selv brugt Eiselt gainer i 2 år nu med rigtige gode resultater. De bedste er at man ikkel ligger en masse fedt på kroppen da den har et meget højer protein indhold end f.eks. Twinlabs Super Gainers Fuel. Bananer og kakao mælk er kund for amatører
 3. Protein pulver

  Det er sku useriøst at sælge produkter uden labels. Så er spørsmålet bare har man nok tillid til det firma man køber produktet fra. Men det kan jo være at fødevaredirektoratet sætter en stopper for den slags før eller senere. Det vil tiden jo vise.
 4. Protein pulver

  Jeg betaler gerne ekstra, for et produkt fra en pålidelig og anerkendt producent. Ikke en masse amatør produkter til mig, ellers tak. Tror i ikke det er ved at være lukke tid? :wave:
 5. Protein/energi-drik??

  Prøv den nye Protein Fuel fra Twinlab den har 30 protein og 45 g kulhydrater pr. flaske.
 6. Hvilke mærker er gode

  Eiselt, Twinlab, MET-Rx, designer protein, multipower og Nature's Best. Har ikke prøvet det der viking, og skal heller ikke :evillaughter:
 7. Protein pulver

  Læs selv her: http://www.kolozzeum.com/kolozzeum/showthr...p?threadid=6303
 8. Natures best produkter

  Det smager godt. Effekten var ok, men ikke det bedste jeg har prøvet :)
 9. Super Gainers Fuel fra bodycore

  http://www.eiselt.dk
 10. Protein pulver

  Jan >> Jeg har det på skrift fra hende som har været udsat for det. Men det vil jo være særlig smart at offentlig gøre her på forumet, da det måske vil få juridiske eftervirkning. Hvis firmaet føler sig krænket. :wave:
 11. Protein pulver

  Jeg hørt for nylig om en pige som fik hjerte problemmer da hun brugte et produkt fra en af ovenstående producenter. Hun fik en trykken ved hjertet og hendes læge gav hende besked om at stoppe med at bruge produktet og så gik alt over. Om der var noget i produktet som ikke må være der ved jeg ikke. Men hun blev i hvert fald dårlig til hun stoppede. Der er jo nok ikke den helt store kvalitetskontrol på den "små" danske frimaers produkter. Derfor holder jeg alttid til de store og trovædige firmaer, der ved man i det mindste hvad man får.
 12. Super Gainers Fuel fra bodycore

  Så var det måske værd at prøve eiselt gainer'en den har 25% Protein, den er heller ikke så dyr. Kanon protein kvalitet.
 13. Protein pulver

  Der er meget forskel på kvaliteten af proteinet, så hold dig fra de billige produkter.
 14. Super Gainers Fuel fra bodycore

  Hejsa, Jeg bruger os Super Gainers fuel fra Bodycore.dk og har ingen problemmer med at blande det op. Husk at hæld mælken i shaker'en først og der efter hælder du pulveret i. Så smager det som en drøm :) Jeg bruger det selv to gange om dagen, og det har virker fantastisk godt.
 15. Natures best produkter

  Nej Nature's best bliver ikke solgt som pyramide salg. Men Nature's own bliver solgt som pyramide salg. :D :D :D