Henrik S.

Medlemmer
 • Content count

  5,358
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  159

Henrik S. last won the day on January 25

Henrik S. had the most liked content!

About Henrik S.

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Frederiksberg
 1. Langt pokker i MOL

  Jeg kunne ikke være mere enig. Det er virkelig dumt. Og når Brian Holm og hans kumpaner kan finde ud af at trille på cykelstien på søndagsturen som på dette billede fra Insta i går, så kan den jævne motionist nok også leve med det
 2. To failure & beyond ..back on the mountain track

  Uha, misundelig på både distancen og på løbeterrænet
 3. Motion i balance™

  Nok er det trange corona-tider, men jeg er ikke desperat
 4. Motion i balance™

  Får stadig løbet en tre gange om ugen. De senere uger faktisk noget mere, fordi jeg kombinerer det med hvalpens alene-hjemme-træning. Vi er jo hjemme ved ham altid, så vi er nødt til at træne det med at være alene hjemme for det tilfælde, at vi en dag får brug for det. Det tager han nu efterhånden i stiv arm - modsat nytårsaften, hvor han virkelig blev bange og sad det mest af tiden ude i brusekabinen, som var længst væk fra larmen. De seneste par uger har jeg kombineret løbeturene med et stop ved diverse træningsredskaber for lige at træne mave og ryg mv. med nogle enkle øvelser. I løbet af december begyndte den ømme lænd at melde sig på grund af manglende styrketræning, så det tager åbenbart biostilladset en 6 ugers tid at falde fra hinanden. Jeg kan dog mærke, at basale øvelser en 2-3 gange om ugen hurtigt får rettet op på det igen. Ovre ved Damhusengen står der nogle redskaber til fri afbenyttelse, hvor man kan lave diverse kropshævninger mv. Og i går cyklede jeg over foran Valby Vandkulturhus, hvor der står nogle udmærkede Kompan-redskaber. Indtil videre bliver det bare det, jeg holder fast i for at holde det værste fra døren. Jeg vil opsnuse flere steder, hvor jeg kan tage et pitstop med styrketræning. Kommer vist ikke tilbage til et fitnesscenter foreløbig. Intet opslag uden et billede af vuffer. Kuno er efterhånden blevet en flot fyr på knap 4 måneder og 8 kg. Meget samarbejdsvillig og altid i højt humør. Går helt amok, når vi besøger Hundeskoven i Brøndby Skov uden line på.
 5. To failure & beyond ..back on the mountain track

  ... og med David Bowie som Nicola Tesla, så vidt jeg husker.
 6. Langt pokker i MOL

  Jeps, det foregår på Disney+ streamingtjenesten. Koster 59 kr./md. og er så vidt jeg ved uden bindingsperiode, så det er til at overskue. Mener, at hvert abonnement tillader 4 brugere, så hvis du kender nogen, der kender nogen ... Jeg skal også have set den en af dagene, skal bare lige have lokket kodeordet ud af min svigerdatter https://www.disneyplus.com/da-dk/
 7. To failure & beyond ..back on the mountain track

  Ja, den er fascinerende. Har det lidt dobbelt med Nolan, som nogle gange laver nogle ret 'fortænkte' film (af mangel på bedre ord). De er nogle gange ved at synke under deres egen vægt, synes jeg. Den første moderne Batman-film, han lavede - Batman Begins - kom i mål, synes jeg. Det samme med Interstellar, som har sin egen poesi. Meget flot film. Det samme gælder The Prestige, som måske er lidt mere overset. Den var fabelagtig (med en sjælden filmrolle til David Bowie). Og så var jeg som alle andre helt oppe at køre over en af hans første film - Memento fra 2000 - om manden, der kun kan huske 15 minutter tilbage i tiden. Men jeg er usikker på, om den kan tåle et gensyn. Den var vist også lidt for smart for sit eget bedste. Hmmm, måske man skulle finde den på en streamingtjeneste. Tenet har jeg endnu ikke set.
 8. Motion i balance™

  Nej, man kan lige så godt lade være. Det er ligesom at tage på ferie uden at tage billeder. Man kan lige så godt blive hjemme.
 9. Got legs?

  Ja, det er også mit indtryk, at de holder en høj brugtpris :/
 10. Got legs?

  OBS! Fik du ikke købt en Bullitt-cykel? Hvor købte du den henne? Var den ny eller brugt? Overvejer lidt at finde sådan en og lave den til en Beagle Xpress til foråret, men de er sgu svære at finde brugt ... Mener også, der er et andet mærke, der laver en model, der ligner, men jeg kan sgu'ette huske, hvem det er. UPDATE: Det andet mærke, jeg tænker på, er Omnium, men de er ikke helt så fede: https://omniumcargo.dk/
 11. Motion i balance™

  Ja, vi er også ret vilde med ham :) Indtil videre er det meget korte ture med ekstremt meget 'nose work' undervejs. Beagler skal snuse til alt, og som hvalp må de helst ikke gå for langt. MEN vi går allerede længere, end da vi fik ham, og det bliver bare mere og mere i de kommende måneder. Han skal også ud i skoven og have lov til virkelig at bruge den fine næse. Man kan også løbe korte ture med ham, når han bliver voksen, men beagler er ikke skabt til de lange distancer. De bliver også konstant distraheret af nye duftspor.
 12. Motion i balance™

  Jeg får sådan nogenlunde holdt fast i at løbe tre gange om ugen. Ikke særlig langt, men det er nok til, at jeg lige får rørt benene. Er fuldstændig holdt op med at registrere distancer og har slettet min Strava-konto, men da jeg kender alle ture her omkring ud og ind, så ligger de vel mellem 6 og 9 km. Aner dog ikke, hvor hurtigt det går. Sådan bliver det nok hen over vinteren, hvor ham Kanonkongen stadig er en hvalp, og så må vi se, hvad det bliver til næste år. I øvrigt er jeg begyndt at måle en anden ting, nemlig vægten, da jeg har købt mit livs første badevægt. Den er for at veje vuffer, men også for at holde mig selv lidt i ørerne, så jeg ikke får en total dadbod på grund af manglende motion. Det er så ikke sket indtil videre, hvor vægten - der tidligere lå på 77-78 kg - indtil videre kun er krøbet op på 79-80 kg. Det er egentlig kommet bag på mig, for jeg er himmelråbende inaktiv og spiser det, jeg plejer. Så det er jo godt nok. Skruer nok lidt ned for kalorieindtaget i de kommende uger og måneder og langsomt op for lidt mere løb, så passer pengene nok igen. Og hov, nå ja, sorry, der skal vel et billede af Kanonkongen Kuno med. Han har allerede taget mere på end mig og har lige rundet de 6 kg.
 13. To failure & beyond ..back on the mountain track

  Lyder godt, at det går bedre Åh ja, Faithless. Der var et eller andet 10 minutter langt mix af Insomnia med Faithless, der hørte til Chris McDonalds faste spilleliste i lang tid tilbage i de glade spinningdage. Det var vist efter hans Coldplay-periode og før hans (meget lange) Underworld-periode.
 14. To failure & beyond ..back on the mountain track

  Fy for pyffer GOD BEDRING!
 15. Motion i balance™

  ... vi er allerede bedste venner