Michaelkudahl

Medlemmer
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

 1. Hjælp til cut kostplan

  Hejsa Motion Online :) Jeg har siddet og kigget rundt på nettet i noget tid nu, og ledet efter en cut kostplan som jeg kan bruge, da jeg har fået en del fedt jeg gerne vil af med. Jeg har så selv prøvet at få lavet en, men ikke med det store resultat. Er kommet frem til at den skal være på cirka de 2500 kcal. Jeg har købt proteinpulver, bodylab whey 100, som kan blive indblandet i planen. Jeg er en dreng på 17 år, som vejer 82 kg, jeg er 1.81 høj har fået lidt for meget fedt på maven og brystet. Jeg træner mindst 2 og højest 5 gange i løbet af en uge, er lidt forskellig med hensyn til arbejde og kæreste. Men vil virkelig være en kæmpe hjælp, hvis nogle vil hjælpe mig, eller har et program der kan hjælpe mig. Det jeg spiser nu er Morgenmad: ingenting og når jeg får det, cirka 1 gang om ugen, så er det ca 150g havregryn uden sukker Formiddag: ingenting Middag: et grov pølsehorn med ketchup Formiddag/hjemme fra skole: 2 boller eller 3-4 rygbrød med pålæg og en banan eller æble aftensmad: hvad der bliver serveret derhjemme, er regelmæssigt kød, ris/kartofler og salat "natmad": en bolle eller rugbrød og frugt Min far har sukkersyge, så det meste af vores mad er "sund" mad. håber det kan hjælper :)
 2. Hjælp til cut kostplan

  glemte at skrive at jeg er 1,82 høj også :)
 3. Hjælp til cut kostplan

  Morgenmad: ingenting og når jeg får det, cirka 1 gang om ugen, så er det ca 150g havregryn uden sukker Formiddag: ingenting Middag: et grov pølsehorn med ketchup Formiddag/hjemme fra skole: 2 boller eller 3-4 rygbrød med pålæg og en banan eller æble aftensmad: hvad der bliver serveret derhjemme, er regelmæssigt kød, ris/kartofler og salat "natmad": en bolle eller rugbrød og frugt Min far har sukkersyge, så det meste af vores mad er "sund" mad. håber det kan hjælper :)
 4. Hjælp til cut kostplan

  Hejsa Motion Online :) Jeg har siddet og kigget rundt på nettet i noget tid nu, og ledet efter en cut kostplan som jeg kan bruge, da jeg har fået en del fedt jeg gerne vil af med. Jeg har så selv prøvet at få lavet en, men ikke med det store resultat. Er kommet frem til at den skal være på cirka de 2500 kcal. Jeg har købt proteinpulver, bodylab whey 100, som kan blive indblandet i planen. Jeg er en dreng på 17 år, som vejer 82 kg, har fået lidt for meget fedt på maven og brystet. Jeg træner mindst 2 og højest 5 gange i løbet af en uge, er lidt forskellig med hensyn til arbejde og kæreste. Men vil virkelig være en kæmpe hjælp, hvis nogle vil hjælpe mig, eller har et program der kan hjælpe mig Mange tak på forhånd - god træning derude, get massiv :)