WildBill

Medlemmer
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

 1. Full body ??

  Tak don155, ja 10x3 er 3 set med 10 rm, men de 6 dage passer mig helt fint, måske bare mere ben som du siger...og så en god løbetur som cardio måske et par gange om ugen ?
 2. Full body ??

  Godt nok til at blive støre, formålet er at blive støre og også opbygge styrke... Ja ca hver 14 dag skal der mere vægt på hvis det er det du mener med prograssion ? Min træningserfaring de sidste 3 uger hehe
 3. Full body ??

  Vil lige høre om det her pogram er godt nok ? Dag 1: Dumbbell Bicep Curl 10x3 lateral raise 12x3 military press stående 10x3 Dumbbell Row 12x3 Bænkpres 12x3 pulldowns bredt greb 10x3 pulldowns smalt greb 10x3 Hammer Curl 12x3 Dag 2: Planken Front 30 sec x5 Planken Højer og venster side 30 sec x5 Mavebøjning med håndvægt 12x5 Squat 10x3 Dødløft 10x3 køre det 6 dage, en dags pause, og så forfra.
 4. Helt nybegynder råd ønskes

  Tak skal du have don155 var et fint link :)
 5. Helt nybegynder råd ønskes

  Ah så bliver det et squat stativ, og en stang med 100 kg fik et tilbudt billigt et par håndvægte på 15 kg stykket, og så overvejer jeg kraftigt den multimaskine..!
 6. Helt nybegynder råd ønskes

  ah hehe ja fissform haha, men er nu ikke strandform eller fissform jeg søger, jeg har brug for mere styrke i min krop, Jeg har skiftet til et nyt arbejde der er meget fysisk..! og træningen er nu planen den skal passes indtil jeg er så gammel at jeg ikke kan mere :)
 7. Helt nybegynder råd ønskes

  Min erfaring med styrketræning er lige med 0 jeg vil bare gerne opnå en god fysisk form, og måske en 6-7 kilo muskel mase..! Er ikke ude på at blive en stor stor bodybilder, vil bare gerne have lidt af ungdomens udseende tilbage :)
 8. Helt nybegynder råd ønskes

  Okay tak for rådet hvad er det for et stativ ?, men en sådan en multi maskine er da god ikk ? hvis bare den ikke kommer fra harald nyborg ?
 9. Helt nybegynder råd ønskes

  Hej jeg vil til at starte en styrke træning, jeg bor på en ø uden et trænings center, så jeg må ud og købe maskiner selv, nu er det så jeg vil høre om den kilberry træningsbænk mg-312 harald nyborg har er okay for en begynder. Skal jeg også købe et sæt til bænk pres ? og hvis ja hvor meget vægt skal jeg købe til et sæt ? Hvis der er andet jeg skal bruge vil det være skønt hvis nogen gad give et råd med på vejen :)