Cache

Medlemmer
 • Content count

  489
 • Joined

 • Last visited

About Cache

 • Rank
  Røv og nøgler
 • Birthday 12/24/1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Sted
  Århus
 1. Aktivering af den nedre del af trapezius

  Prøv face pulls: http://robertsontrainingsystems.com/blog/E...k:++Face+Pulls/ http://www.tmuscle.com/free_online_article...for_lower_traps Tjek nogle af Robertsons videoer http://www.youtube.com/watch?v=9QU8AvJq9zQ...re=channel_page
 2. HST første cyklus

  HST er blevet diskuteret i alle ender og kanter, så prøv en Google-søgning, fx site:www.motion-online.dk/fora dødløft hst Det bør give dig nogle brugbare hits.
 3. Ondt i skulder

  Jeg er/har været igennem noget nær det samme. Der skulle dog en kikkertundersøgelse til førend ortopæden fik konstateret at der var tale om en decideret skade på supraspinatus og subscapularis. Det fremgik ikke af MR-scanningen. Dermed ikke sagt at du absolut skal igennem en sådan, men en MR-scanning kan ikke vist alt. Men det er rart at have fået vished for hvad smerterne skyldes, og det er jo også det du søger. Jeg antager at en kompetent fys. har undersøgt dig for eventuelle ubalancer omkring skulderbladets bevægelser?
 4. THE DARK KNIGHT ULTIMATE POWER TRAINING!

  Du har jo også hele fem måneder til at nå dit mål, og med den indsats du lægger for dagen skal du nok nå det....
 5. Lasse T's vej tilbage..

  Fik du foretaget dekompression af skulderen? Altså lavet mere plads...? God bedring med skaderne!
 6. Endnu en skulderskade!

  Med konstant irritation i to uger skal skuldrene aflastes, og især en øvelse som dips bør han være påpasselig med hvis han har skulderproblemer. Hellere holde en pause og så kunne vende tilbage for fuld kraft end forcere det og så risikere at være tvunget til en længerevarende pause.
 7. Flænge på undersiden af supraspinatus

  Jeg føler kun at symptomerne er smerterelaterede. Jeg har af gode grunde ikke trænet med andet end lave vægte i lang tid, men jeg har på intet tidspunkt følt kraftnedsættelse. Jeg er blevet scannet, og min scanning er blevet vurderet at to forskellige ortopæder (bad om henvisning til et andet sygehus for en second opinion), og det var ortopæd #2 som også foretog artroskopien. Skaden på supraspinatus var ikke synlig på scanningen, så artroskopien har i det mindste tjent det formål at synliggøre denne skade. Om der er positivt impingement tegn er svært at vurdere, i og med at jeg ikke kan vurdere om smerterne kommer fra riften eller impingement. Ortopæd #1 mente dog at der var normale pladsforhold, hvor ortopæd #2 mente at jeg fra naturens side er udstyret med en krum acromion. Jeg har ikke i sinde at hensygne i inaktivitet, men vil fortsætte med simpel genoptræning med fokus på smertefrie bevægelser og fjerne en evt. ubalance, men ortopædens melding om at riften formentligt ikke vil hele er da svær at sluge. At skaden er så gammel uden bedring kan dog tyde på at skaden på supraspinatus ligger til grund for misæren...
 8. Flænge på undersiden af supraspinatus

  Jeg ved ikke, det lød som om at flængen simpelthen altid ville være der, for dannelsen af arvæv er vel også en art heling...
 9. Efter et langvarigt skadesforløb (3-4 år), med konstante forsøg på genoptræning, var jeg i går til en opfølgende samtale på en kikkertundersøgelse som jeg fik foretaget i august. Konklusionen var/er at jeg har en lille flænge på undersiden af supraspinatus (ned mod knoglen). Dette fik jeg naturligvis allerede at vide i august, hvor jeg også fik at vide at flængen var for lille til at den kunne sys. I går fik jeg dog at vide at jeg ikke skulle forvente at flængen ville hele fuldstændig da det er på undersiden af supraspinatus, og det er af samme årsag som gør at f.eks. et korsbånd heller ikke kan hele af sig selv. Det er åbenbart ikke klart hvorfor det er sådan, men det skyldes muligvis at leddet ligger og søpper rundt i en masse ledvæske. Er der nogen med forstand herpå (fysser, medicinstud. el.lign.) som ved om jeg kan gøre noget - udover at give det fuldstændig ro - for at give supraspinatus optimale forhold for heling (man håber jo)? Kan akupunktur mon øge blodgennemstrømningen? Eller har ortopæden (som jeg har stor tiltro til) en pointe med at jeg bare må indse at min supraspinatus altid vil være skadet, og at vægttræning er en saga blot? Jeg fik at vide at jeg altid ville være mærket af det ved f.eks. tunge løft ved en flytning el.lign., og at alvorlige skulderproblemer er en risiko hvis jeg ikke tænker mig om. Kan det virkeligt passe at en lille flænge i supraspinatus, bare fordi den er på undersiden fremfor oversiden, ikke vil/kan hele? Det forklarer godt nok at jeg trods gentagne pauser og genoptræning stadig døjer med smerter, meeennn..... ?
 10. "The zone" på dansk?

  På deres hjemmeside skriver de at bogen findes på engelsk og spansk, så det er nok tvivlsomt om den findes på dansk. Jeg antager at det er den bog du efterspørger? Det var i hvet fald den som dukkede op på Google. http://www.zonediet.com/products/productde...1-the-zone.aspx
 11. tips til læg-træning

  Building fat guy calves har nogle frivægtsøvelser: http://www.t-nation.com/article/most_recen..._fat_guy_calves Du kan forsøge dig med strømpesokker i stedet for sko i benpresmaskinen. Hvis du kan få en vøgtstang smidt op på skuldrene kan du også lave standing calf rais. Du får godt nok ikke strækket i bunden, men med tung vægt kan den skam godt mærkes. :-)
 12. Rygtræning

  Du kan finde diverse øvelser med egen kropsvægt på Motion-online.dk. Du kan også prøve at google ord som bodyweight og back osv. osv.
 13. sasligaen 08/09

  Du mener vist på søndag!
 14. sasligaen 08/09

  FCK skal sateme til at få arbejdshandskerne på, ellers er det netop OB og Djiby som render med det hele. De (FCK) er jo helt skæve og mangler en der kan tage de andre ved nosserne og råbe noget "this is sparta"-lignende!
 15. Træne lægmuskler?

  Der er også lidt hjælp hér: Building Fat Guy Calves.