Cheat-freak

Medlemmer
 • Content count

  469
 • Joined

 • Last visited

About Cheat-freak

 • Rank
  Big-Ass-Motherf***er - soon hopefully
 • Birthday 07/15/1987
 1. Forstærker sælges

  Den bruger 6-vejs kanaler, og det er der ikke indgang til. Normalt bliver dette jo omformet i forstærkeren af en dekoder, men gør det ikke i lige præcis den her forstærker - det kræver altså en anden dvdmaskine... Det er lidt forældet så jeg havde håbet der var en med en dvdafspiller der var et par år gammel der kunne bruge forstærkeren... Mit problem er at jeg ikke har nogen kvitering på den... - så jeg kan ikke umiddelbart aflevere den...
 2. Forstærker sælges

  Jeg har næsten lige købt en forstærker med 5.1 CH - det viste sig så bare at jeg ikke kunne slutte den til min Thomson DVD-afspiller og få surround... (Det gav kun stereo) Hvis nogen er interesseret så send en mail til [email protected] - helst inden næste fredag. Skal afhentes ved Varde... Jeg har lige kopieret en varebeskrivelse fra 4j-Netshop.dk: Varebeskrivelse: FRA 1,- 5.1 CHANNEL SURROUNDFORSTÆRKER MED 2X160WATT FRONTUDGANG Her er der mulighed for den perfekte lydoplevelse sammen med dit hjemmeteater system Dynamisk VFD Display CPU kontrolleret fjernbetjening Professionelt Karaokee med 2 mikrofon tilslutninger HER ER DER KRÆS TIL SURROUND ANLÆGGET OG DINE ØRER :o). FORSTÆRKER MED 5,1 Channel udgang til dit surround hvis lyden skal være meget finere og mere følsomt, samt hvis I vil prøve at dukke jer når der er action. Karaoke funktion så I kan hygge jer i privaten :o) Dolby Pro Logic dekoder. 2x160 WATT stereo til fronthøjtalerne skaber suverænt stereolyd hvis den skal benyttes til anlægget, så der er rigt mulighed for at tæmme de store højttalere Til de små fine lyde er der surround og center udgang på 30 Watt THD er 2% = 80Hz, S/N Ratio er på 78dB, frekvens responsen er ca. 40 Hz. Der medfølger remote control, og dansk brugsforvirring Der gives naturligvis 24 måneders reklamationsret på produktet Dimension 44 x 43 x 16 Vægten er 9.5 kg.
 3. Hjælp til kostplan

  En jeg kender skal have sig en kostplan til det træningsprogram jeg har strikket til ham... - men jeg kan ikke lave det... Jeg fik ham til at give nogle oplysninger om sig selv... Højde: 170 cm Vægt: 54 kg BF%: Ca. 14,6 Jeg kopierer lige hvad han skrev om sin kost nu: "Mogenmaden består ikke andet end en potion et-eller-andet. Frokosten består af en eller to blødkogte æg, et eller to skiver rugbrød og et glas mælk. Eftermiddagen får jeg tit te med franskbrød (to skiver) med ost og pålægschokolade. Jeg går og småhaåser ind imellem lidt slik.... en typisk aftensmad er nok frikadeller! Spiser to frikadeller og 3-4 kartofler med sovs og rødkål. Om natten går jeg mange gange op og tager en position af det morgenmad, en frikadelle og youghurt.." Han vil gerne have noget "let bulk" altså hvor han får protein nok til at kunne vokse meget, men uden alt for meget fedt ved... Træningen er udelukkende kropsvægt... Håber nogen vil hjælpe... :)
 4. Mavemuskler

  Jeg har vaskebræt ved lidt over 12% - uden at have trænet mave i lang tid... - men okay den trænes lidt statisk og det er åbenbart nok til at holde maven for mig, andre er ikke så heldige og heller ikke med deres BF%... Sjovt igrunden når alt mit fedt tydeligt sidder lige ved navlen, altså på maven...
 5. FLEX

  Sådan går det når man går amok med olien!
 6. Nokia 5210 købes

  Troede jeg også, men jeg havde fået en PM fra Jørgen engang i sommers som jeg først havde opdaget i november... - der var ikke kommet nogen popups... - måske er det min Popup-killer... :)
 7. Nokia 5210 købes

  Der skulle vel ikke være en der havde en Nokia 5210 de kunne være interesseret i at sælge? Send en e-mail til [email protected] (Jeg tjekker aldrig min PM)
 8. Cola Light

  Kan ikke få mig selv til at hælde det sukkerfrie stads ned i min hals! Jeg kan ikke lide smagen (som ikke er i nærheden af smagen af alm sukkerholdig coke) Pepsi Max, Coca Cola Light, Pepse Light, Harboe Light... - bare en gang stads med forskellig etikkette - jeg kan ikke engang smage forskel - kun konkludere at det er noget sprøjt...!
 9. former?

  Former...? Tjae en rød røv, ikke for stor, men rund... :) Lidt brede hofter og en rimelig slank talje... - og et par bryster... :) .(*)(*) ...) . ( ..(. v .) Okay lidt overdimensionerede bryster men ellers...
 10. Jeg er slank MEN

  Har da ikke så meget med musklerne at gøre, har det? Jeg har da ikke den helt flade mave, derfor er min sixpack der da stadig... - mon ikke det er noget andet der ligger bag?
 11. Armstrækninger

  Skuldrene? Det må da være lidt statisk under Armbøjningerne? - kan det give vækst, medmindre man er en freak? (No offence)
 12. Strækmærker

  Ikke for noget, men er det ikke uhyggeligt pinligt at skulle spørge efter noget specielt savle for gravide, fordi man vokser hurtigt (Prøv at forklare hvemsomhelst at du ikke tager steroider når du for strækmærker, så tror jeg da man er stemplet - totalt uden grund) Det virker da pinligt... "Nåå, er lillemor gravid?" "Nej, det er sådan set til mig selv!?"
 13. nokia 8850

  never mind
 14. Svagt bryst - dominerende skuldre

  Åhh ja... Endelig er der en øvelse jeg laver om rent faktisk kan bruges!!!! Smid et par vægtskiver på ryggen og så skal vi lave pushups... Det er da næsten en flad og incline bænk i en og samme øvelse... Mine skuldre vokser skam også bare jeg kigger på dem... Jeg havde trænet i næsten et halvt år inde jeg begyndte på en skulderøvelse, og nu er de så de passer perfekt i symetrien... Jeg har nogle problemer med at andre muskler tager over når jeg ikke er stærk nok, så forkerte muskler vokser... Fx venstre bryst er stærkest, og det gør at højre skal have hjælp til at klare samme belastning, og det bevirker vækst i triceps og skulder i højre side... Og ikke i bryst, og ikke noget andet i venstre side... Og venstre skulder vil gerne tage lidt over når der trænes biceps...
 15. Spinning

  Som sagt, det var ikke særlig høj intensitet (At dreje en pedal satans hurtigt rundt...) Det var mine lår der ville give først op, og ikke mine lunger... Når det er der vi er, så kører vi ikke hurtigt nok...