Tjalfen

Medlemmer
 • Content count

  98
 • Joined

 • Last visited

  Never
 1. Vanddrivende kreatin

  Er det bare mig, eller virker kreatin vanddrivende....???
 2. Husråd mod vorter?

  Ha Ha Ha..... Den var sgu god Claus B... :p
 3. Kreatin og kacao

  Der må da være nogen der ved det.....
 4. protein/kreatin , igen

  Uden at vide det med 100 % sikkerhed vil jeg mene at langt de fleste på MOL bruger eller har brugt en eller anden slags pulver, hvad enten det er proteinpulver, WG eller kreatin..... Jeg mener du skal starte med pulvere når du selv mener du ikke får mere ud af den "rene" træning. Jeg tager selv kreatin og WG, og må indrømme jeg syntes det er lækkert at kunne "snyde" en smule, men når dette er sagt må du endelig ikke tro at diverse pulvere vil forøge din masse drastisk, eller trimme din krop perfekt.
 5. sultpiller

  Det er et spørgsmål om tilvænning. Væn dig til at spise mere og mere. Start med at tage lidt ekstra til hvert måltid. Efter et stykke tid vil din mavesæk "udvide" sig, og du vil derfor blive mere og mere sulten. Selvfølgelig kun til en vis grænse, og når denne grænse er nået, begynder du med Weight Gainer (WG).
 6. Weight Gainer

  ff:::: Jeg ville nu tage WG mellem måltiderne, og så 1 lige inden Ole-lukøje kigger forbi..... På den måde får du proteiner og kulhydrater til natten.
 7. proteiner (uden "snydemidler"

  Drik du 1 liter kakaomælk, så er du godt garderet med både proteiner (35 gram) og kulhydrater (100 gram)..... :p
 8. Kreatin og kacao

  Nu hvor jeg er igang med min kreatinkur er det et spørgsmål der har meldt sig: Må man blande kreatinen op i kakaomælk??? Det gør jo det hele lidt lettere....
 9. hvordan man bruger insulin ?

  Hvis man er så dum at forsøge sig med insulin beder man sgu også selv om salme 597: Dejlig VAR jorden!
 10. Alternativ til Maxim?

  DanLabs kreatin skulle være en af de bedste mht. renheden så vidt jeg har kunne læse mig til. Derudover er det billigt, så gå bare i krig med det. Jeg tror også deres proteinpulver er billigere end Maxims, men om det er bedre ved jeg såmænd ikke.
 11. Nice and clean power building

  BLACKICE:::::: Er du kommet op over de magiske 80 kg så?? Jeg ligger og roder 10 kg længere nede, men det går fremad med at stige i vægt...
 12. Bruning

  Bare lige for at sige det, så er LANGT de fleste modller i bladende blegfisede........
 13. Tal for vandbinding i musklerne

  Casper::: Kanon, det ville være lækkert. Det lyder af meget lidt: 3,3 gram/1 gram kreatin. Mange snakker om at man får et "pumpet" look af kreatin, men hvis disse tal er reigtige, kan det da ikke være et ret "pumpet" look man får. Grunden til at jeg så gerne vil vide det er, at jeg godt vil kunne regne min "rene" vægtforøgelse ud når jeg starter på kreatinkur om ca. 1 uges tid. Når jeg nu samtidig spiser som en hest samt spiser WG, vil vandet i kroppen fra kreatinet snyde mig til at tro at jeg tager mere på i vægt end jeg egentlig gør. Vandet fra kreatinen forsvinder jo efter endt kur så vidt jeg har forstået..... :p
 14. Nice and clean power building

  Ydermere skal det jo siges at WG ikke er noget man behøver at spise i meget lange perioder..... Alternativt kan man lave sin egen WG hvis man mener pengene for f.eks. DanLab er givet for dårligt ud. Dog er det sgu det letteste bare at skylle 0,5 liter WG. Blackice::: Pengene er givet godt ud....!!
 15. Tal for vandbinding i musklerne

  Claus B::: Tusinde tak for svaret!!! Der er dog en ting jeg er i tvivl om, du skriver 188 gram kreatin. Over hvor lang tid???