All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Langt pokker i MOL

  500 gram væk efter 3300kcal Dejligt vejr - lige vel blæsende men alligevel “rigtigt” varm, også i skyggen. For første gang ville jeg køre efter en GPS-rute men med så meget vind, er herlighedsværdien størst når der er medvind hjem. Jeg fandt ikke funktionen for at annulere ruten i cykelcomputeren, så måtte stoppe turen og tænde igen. Det ændrer ikke på at jeg rundede 90km i dag. Jaja... det kører I andre tit men det er altså langt for mig Især på en eftermiddagstur, hvor jeg næsten altid har spist for lidt og nærmest er sulten når jeg kører ud. Benene føltes nogenlunde men jeg var bange for at gå sukkerkold. Især fordi jeg klokkede i geografien - surprise , så turen blev længere end planlagt. Plan B var Ll Skensved-turen men det sted jeg plejer at dreje væk fra Køgevej, var der asfaltarbejde og så glemte jeg det. Plan C var at køre til Køge og dreje mod Høje Taastrup og Roskildevej hjem - fik aldrig spottet skiltet mod Htå I stedet åd jeg en masse modvind ned til Herfølge, hvor jeg drejede ind i landet og derefter fandt medvinden hjem. Jeg måtte stoppe nogle gange for at checke retningen men det lykkedes uden at fumle. Jeg kunne mærke sulten og der ikke er mange carbs på lager, så kørte “forsigtigt” og fik ikke rigtigt udnyttet medvinden temposæssigt. I hvert fald indtil Køgevej, hvor der kommer en gut fra en sidevej der lægger sig på hjul. Det er sådan set OK men jeg kommer altid til at stramme skruen. Efter han har ligget der i et kvarter, kunne jeg ønske at han gik frem og tog en føring. Der bliver rødt og jeg lader farten drive af og han passerer..... for at køre over for rødt. Det ENESTE tidspunkt jeg gider jagte andre, er når de kører over for rødt - så er det lidt sjovt at køre lovligt og alligevel holde snor i dem (barnligt, ved ved det). Ergo, jeg kom hjem med godt tom tank og høj puls, så ville lige rulle af med omvej. Omsider tid til at fornemme og nyde følelsen af vind og sol på huden. Det bliver nok mulighed for et par ture mere i kort/kort men ikke i så godt vejr. Som sådan var turen ikke hård. Men lang (for mig) men det værste var vist, at jeg havde alt for få carbs at rutte med. Må se i morgen om jeg er til noget eller ej.
 3. Last week
 4. Langt pokker i MOL

  Styrt til træning bør være undtagelsen. Det er simpelthen for dumt at tage chancer i den sammenhæng, men klart der sker uheld med mellemrum. Jeg har hørt rigeligt om hvidovre... både fra dig, men også andre. Der er simpelthen for mange tosser, med en forkert indstilling til trafikkultur.
 5. Langt pokker i MOL

  91,9kg efter 3500kcal Fartleg ER bare ikke ret sjovt uden nogen at lege med. Så går det markant bedre med DDR-intervaller. Selv i dag, hvor stængerne slet ikke lavede de watt på Col de Kalveboderne som det føltes til. Nyere Garmin-computer kan spytte et tal ud, der indikerer dagsformen. Man skal køre et stykke tid med stram kæde før den kan samle data men det plejer at passe med hvordan benene ter sig. Fordi jeg jo synes det er sjovt at se/mærke hvordan kroppen arbejder, har jeg sat det frem på skærmen, så jeg hele tiden kan se hvordan det ændrer sig. DET SKAL VÆK!!!! Mine tal plejer at ligge omkring nul eller lidt over på de gode dage. I dag startede jeg på minus fem og røg ned på minus ni .Det er ikke godt for moralen, når det er så skidt og man hele tiden bliver mindet om det. Jeg har btw aldrig før set det være så negativt. Jeg fik dog med hiv og sving kæmpet mig gennem de 2 x 8x40/20 på 450w eller over. Puls og vejrtrækning kørte OK men benene, som ellers plejer at være min stærke side i den sammenhæng, var uvant pressede. Heldigvis blev det ikke meget værre gennem intervallerne men var bare jævnt tungt allerede fra start. Ligesom Henrik kan jeg godt mærke at det er sidst på sæsonen. Jeg vil ABSOLUT nyde en tur i morgen i lunt vejr - om jeg så skal snøvle rundt i zone 1, så må det være sådan. Det bliver nok sidste “sommerdag” hvor der er lunt uden den store vind, så det skal udnyttes og så pyt med alt andet. Jeg tror det bliver godt at komme lidt væk fra cyklen... få gang i styrketræningen, selvfølgelig med lidt turbotræner, så formen ikke klasker helt sammen. Jeg er ikke engang ærgerlig over ikke at skulle til banecykling i morgen og hvis ikke det er et vink med en vognstang....
 6. Langt pokker i MOL

  Ja, det var alligevel heldigt, nu det var noget der ligner et frontalt sammenstød. Trods “krigen” mellem bilister og cykelryttere, er det også min generelle opfattelse, at vi får mere plads i dag end tidligere. Jeg har dog tilskrevet det min radar, som blinker til bilerne når de nærmer sig. Derudover breder jeg mig lidt mere (fylder nu nok stadig mindre end de fleste andre, efter hvad jeg kan se på de ting folk lægger op på Instagram) men rykker tydeligt til højre når de nærmer sig. Det at jeg signalerer at jeg prøver at vise hensyn TROR jeg også får dem til at give lidt igen. Men så er der kørefejlene som i går eller når de skal ud fra sideveje og først stopper når de har blokeret cykelstien og de klassiske højresving. Men også her oplever jeg færre kritiske episoder end for nogle år tilbage. Måske kampagnerne virker... Styrt på klubture er noget hø. Oftest er vi sgu selv skyld i dem - i hvert fald dem jeg har oplevet i Hvidovre og Amager. Men vi laver jo alle sammen fejl eller har fokus et forkert sted engang i mellem. Det er nok umuligt at undgå. Alligevel var de tit de samme der var nede og ligge så jeg tror det hjælper at være en bangebuks. Sikkert også derfor der næsten aldrig var styrt i Greve Trim, hvor der var større fokus på sikkerhed end i andre cykelklubber (jeg har kørt i).
 7. Langt pokker i MOL

  Godt du slap så billigt!
 8. Motion i balance™

  Altså, på nær en juleuge og et par uger i august og september har det jo været en ganske vedholdende træningsmængde det seneste år uden de store huller, men nu begynder løberiet at tage over, og det kommer til at se mindre imponerende ud på Strava Runder ganske vist 10.000 km på cykel for i år lige om lidt, men kan godt mærke, at jeg i den kommende tid nok højst får slæbt mig ud på den 1-2 gange om ugen. Der er en decideret efter-sæsonen-fornemmelse i luften, og så er det nemmere at nappe sig en lille løbetur.
 9. Langt pokker i MOL

  Pyha, godt der ikke skete mere. Jeg har været velsignet fri for den slags situationer i snart meget lang tid, men mine ture er også delt meget op. I starten og slutningen 6-7 km ren bytrafik til op- og nedvarmning. Og derudover ren landevej, hvor man kan give den gas (og hvor jeg på mine soloture de sidste par år egentlig har oplevet, at bilisterne giver god plads). Til gengæld har der to søndage her i august/september været styrt på turene i ABC Motion. Jeg var ikke med de to gange, men der været et par motionister, der fik alvorlige skrammer (overrevet ledbånd og brækket kraveben). Det er sgu surt, når en fritidsinteresse får den slags følger, der griber ind i ens arbejde og hverdag - og gør ondt! Nå, generelt har jeg også altid været lidt af en bangebuks på den front. I cykelløb lå jeg hellere og blafrede ude i sidevinden end at udnytte den allersidste cm asfalt helt ude på kanten
 10. Davai, davai!

  Har fået kørt lige godt 8 timer i snit om ugen siden august. De sidste tre uger har jeg kørt nogle træninger, hvor jeg er startet ud med 30/30s on/off intervaller, på 120% af FTP-værdien og bygget op til 2 minutters intervaller på dagens tur. Det skal ende med at jeg kører 6x3 minutter på fredag. Derefter står den på en uges restitution og så test igen. Dagens tur startede ud i tåge, men endte i solskin og stykker med blå himmel. Kørte først 3x3x2 minutter med 3 minutter i mellem hver gentagelse og cirka seks minutter i mellem sættene. Trillede nordpå for at se om vinden var god til et strava segment, det var den desværre ikke, men jeg fik kørt et udmærket 7 minutters interval og så ellers nogenlunde stram kæde hjemover.
 11. Langt pokker i MOL

  Et eller andet sted er jeg glad for, at jeg ikke er totalt hysterisk men andre også tænker i de baner. I denne uge bliver det godt vejr og så der det let at blive væk - derefter driller arbejdet og så må jeg se med smittetallene til den tid. 92,1kg efter 3275kcal - i dag forsvandt de sidste chokolade. Det gik hurtigere end jeg havde håbet. Solen fik hurtigt has på tåge og skyer. Alligevel er det ikke RIGTIGT lunt. Jeg fryser i skyggen og det er ikke kvart så hyggeligt, som det ser ud til. Jeg ville køre den fartleg jeg ikke fik kørt i går. Vinden kom fra modsatte retning i forhold til diverse vejrkort. Kystklima? Jeg kørte ind i landet og forventede at vinden ville vende (det er sket før) men det gjorde den ikke. Fik leget lidt, før jeg ville sætte kursen i modvind. Jeg kartede voldsomt rundt i vejene og cykelstien var skiftevis i højre og venstre side, før den forvandt fra vejen. Så vendte jeg om, inden jeg for vild. I starten af Roskildevej fik jeg også trykket lidt watt. Dog ikke SÅ meget, for de er ved at køre klar til ny asfalt, så det var nogle skarpe kanter, hvor der var fræset og de var ikke markeret. Heldigvis er jeg en kujon når der bliver for meget trafik. Jeg skal ligeud i et kryds der skifter til grønt da jeg nærmer mig. Forreste bil drejer til højre.... nummer to holder tilbage og jeg fortsætter selvfølgelig. Damen i den sorte bil i modsatte retning skal til venstre og opfatter den holdende bil som en invitation til at køre og klonk, så får jeg laver en halv kolbøtte henover forskærmen. Heldigvis fik jeg taget næsten al farten af, så udover at cyklen tabte kæden og jeg slog knæet en lille smule, skete der ikke mere. Jo, vi fik en skideballe af en snotboille i en håndværkerbil, over at vi blokerede trafikken. Jeg tror sgu bare jeg snupper lidt DDR-intervaller på diget, næste gang jeg skal ud - men lige så meget pga vejret. Men sjovt nok... jeg har ellers ikke oplevet nogle nærved-situationer i lang, lang tid. Jo i dag og så to gange på Amagerrunden forleden. En der skal ud fra en sidevej som holde stille men så sætter i gang, så jeg må bremse hårdt for ikke at køre ind i siden og så ligesom i dag et kryds, der skifter til grønt da jeg nærmer mig. Forreste bil drejer bare til højre og den var også lige oppe over.
 12. Langt pokker i MOL

  Jeg har det også ambivalent med banen og smitte, men cyklingen trækker bare mere samlet set...
 13. Tinapigens log!

  Tirsdag d. 15. september 2020 Cykling 28 km Onsdag d. 17. september 2020 Coreprogram Fredag d. 18. september 2020 Fri-dag. BJJ- formiddagstræning. Fokus på chokes fra butterfly guard + en choke fra mount. Opvarmning med at "gå på ballerne" uden at ben og arme rører gulvet samt ligge på ryggen og "vrikke sig afsted" - længe siden, men har åbenbart ok teknik og core for var markant hurtigere i disse tre øvelser end alle "drengene" - lol. Et par af dem var dog nye, så de var retfærdigt undskyldt. Det kan være ret hårdt - især til man fanger teknikken.. Rul ca 45 min - dejligt at være retur i gamet. Cykling 16 km På bib og legeplads svævebane med mine drenge..svævebanetur - sikke længe siden ;-) Lørdag d. 19. september 2020 Dejlig gåtur i Boserup Skov med familien. Der er meget smukt - og der er en meget idyllisk lille å-kandesø lige bag Avnsø med en lille plankesti igennem - lige ved Avnstrup spejdercenter... Kajaktur eftermiddag i solskinsvejr - Hvidovre Havn til Kongelunden og retur. 55 min derud - 50 hjem. Kun let vind og modbølger hele vejen derud - selvom man ror rundt og rundt langs Amager Blev spurgt af nogle gutter ude ved Kongelundens bademole på dæmningen om jeg ikke ville tage et foto af dem fra vandet - de var vist på togt for Kræftens bekæmpelse - det nænnede jeg da ikke at sige nej til - selvom på egen risiko mht hvis tlf røg i vandet.. Distance: 16-17 km, tid 1 time 45 min Aften i sommerhuset.. Søndag d. 20. september 2020 Maling af vinduer i sommerhuset... En anelse slackline..
 14. Tinapigens log!

  Tusind tak! Er glad for at nogen kan få lidt ud af "fortællingen". Ja, 6 timer er da en del timer, at være i gang!... Derfor valgte vi også at bruge begge pausemuligheder + "nøjedes" med et "støt flow" - ikke tungen fuldstændig ude af-halsen flow.. Er meget imponeret over de "hurtige", hvor det bare er maxhårdt hele tiden..selvom jeg ikke tror, at vi kunne have skåret virkelig meget fra - men lidt.. Jeg er også lidt "imponeret over mig selv", især over at jeg ikke var "virkelig smadret" - for så meget træning, synes jeg heller ikke, at jeg har nået at lægge inden i kajakken. Noget kan åbenbart overføres - og så har jeg efterhånden en del km i kroppen gennem årene trods alt at "trække på" ;-) Hovedmålet - gennemføre med en for os selv tilfredsstillende indsats og samtidig have en god tur lykkedes heldigvis til fulde!
 15. Langt pokker i MOL

  Chokoladeorgie i går men ikke SÅ meget mad. Endte på 4200kcal og vejede 91,9kg her til morgen. Køligt og gråt men sol og varme efter kl 13-14. Der ville ud og køre lidt fartleg. Solen havde dog kvaler med at brænde tågen af, så til sidst ville jeg trille lidt på tricyklen. Skulle bare i LIDL først. Da jeg kom ud derfra var der huller med blå himmel, så jeg ville alligevel køre lidt intervaller. Det var dog så sent at det nok var smartere på diget.... måske. Da jeg kom ud var jeg ikke engang nået de 500 meter til Vestvolden, før jeg konstaterede at jeg kørte som en pose lort. I stedet 22km bycykligng i zone 2 med pres på broerne over motorvej og jernbane. Prøver igen i morgen uden at lade vejret bestemme for meget. ... Banecyklingen kører nu både tirsdag og onsdag. Jeg er dog meget i tvivl om det er smart, som smittetallet er. Tirsdag mht at drikke kaffe i det lille værksted og onsdag med at sidde på hjul af folk der trækker vejret heftigt. Jeg ville næsten (også kun næsten) ønske at der blev lukket ned, så beslutningen blev taget for mig.
 16. Langt pokker i MOL

  91,8kg efter 4400kcal... Der bliver snacket peanuts og chokolade fra gaven men jeg har stadig nogenlunde styr på mængderne. Godt gang i underboens fest da jeg kom hjem. Jeg skulle lige “væskes op” Men så blev det til en halv times styrketræning af lægge og overkrop. Uff - det var tydeligt, at det var længe siden sidst. Det var næsten som at starte helt forfra. ... ingen træning i efterfølgende... Musikken fadede stille og roligt ud og folk opdagede at de ikke behøvede råbe for at kommunikere. Allerede lidt før midnat forsvandt den helt og en time senere stod de og tog afsked ude på svalegangen. Hendes studiegruppe fester noget mere civiliseret end dem hun plejer at have på besøg. Det i går kan på ingen måde genere. Apple generer til gengæld. Vores DSB-iPads var så gamle, at de ikke ville kunne køre næste opdatering af BaneDanmarks “sikkerheds-app” og jeg har derfor fået en ny. Kunne ikke lige huske koden til mit apple-ID og tænke at at det nok var sædvanlig procedure, som når man ellers glemmer en kode. Jeg har nok selv været en klovn og ikke læst alt med småt mens jeg nørklede med det, for snakken gik ivrigt i pauselokalet og jeg prøvede at multitaske. Nå, men jeg fik en 6-cifret kode på SMS for at bekræfte at det var mig, der gerne ville hjælpes. Derefter også en 6-cifret kode på mail. Altså koder på BÅDE den telefon OG mail der hører til Apple-ID´et. Alligevel er der karenstid, så den bliver først nulstillet 1/10 kl 12:23 - der er sgu lang tid til! Hjemme i skrivebordsskuffen fandt jeg så koden men den har de deaktiveret. At vente i næsten to uger......
 17. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Og igen tak :-) Har ikke nogen tal på men det er nok lidt af det hele. Hovedsagligt fedt da det primært kan ses på livvidden men bestemt også muskler. Men det er nok meget naturligt når styrketræningen har været minimal. Benene har jo fået masser af tæsk så de rent visuelt synes ihvertfald ikke at være blevet mindre. Meeen patkassen, skuldre arme og ryg er svundet lidt desværre.
 18. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Mange tak :-)
 19. Got legs?

  Tag målingerne med et gran salt. Estimatet af fordelingen mellem muskel, fedt og vand er meget usikre. Smider du dem i et regneark, så kan du måske se en udviklingen der er reel, men næppe fra uge til uge.
 20. Langt pokker i MOL

  Hæhæ.. men du er mindre tyk, så mon ikke du giver mig baghjul alligevel Men bortset fra det, så er det lidt vildt som formen er blevet bedre. Jeg skal vel næsten være glad for at jeg flækkede menisken forrige vinter, så jeg kom væk fra klubtræning og også at der var corona-lukket i foråret. Det funker tilsynelandende langt bedre, når jeg selv styrer min træning - selvom der hverken er hoved elle hale i det. 91,7kg efter 3600kcal. Planen var en zone2-tur med lidt spurter men tiden rendte fra mig, så jeg måtte holde kæden stram. Fik spurtet alligevel men nu er jeg også mør i stængerne. Straks jeg kom hjem fik jeg taget to sæt skateboard-squats og et sæt bulgarsk splitsquat. Måske fortsætter jeg med lidt mere styrketræning, når jeg er kommet hjem fra arbejde. Min underbo har lagt en seddel i postkassen om at hun holder fest. Hvis der alligevel er larm, så er der sgu ingen der lægger mærke til at jeg også rumsterer lidt rundt. I hvert fald nuldag i morgen, da jeg forventer at få sovet alt for lidt og skal møde “tidligt”
 21. Got legs?

  Træningen er faktisk gået ok i denne uge. Kan godt mærke at der har været lidt afmætning i stængerne efter en weekend hvor især søndagen blev brugt på at samle et 5x10 meter telt til haven. Specielt mine baglår var godt ristede bagefter. Sidste uge bød på 12 timer og 16 minutters træning, og denne uge indtil videre på 9 timer og 22 minutter :)
 22. Got legs?

  Uge 7, og endnu en status. Vægten lidt op ift. sidste uge, men umiddelbart også noget mere væske i kroppen. Tror jeg skal begynde at drikke noget mere senere på dagen også. Jeg er ret god til at få kørt en liter ind inden morgenmad, men derfra går det lidt i stå. Tænker dog at det er fordi jeg ikke får nok væske at jeg ophober så meget. Uge 1: Vægt - 84,7 kg Muskelmasse - 62,6 kg Fedtprocent - 22,2% Vand - 54,9% Uge 2: Vægt - 83,9 kg Muskelmasse - 64,2 kg Fedtprocent - 19,5% Vand - 57,1% Uge 3: Vægt - 84 kg Muskelmasse - 64 kg Fedtprocent - 19,8% Vand - 56,9% Uge 4: Vægt - 82,2 Muskelmasse - 63 kg Fedtprocent - 19,4% Vand - 57,2% Uge 5: Vægt - 82,3 kg Muskelmasse - 63,9 kg Fedtprocent - 18,3% Vand: 58,1% Uge 6: Vægt - 81,3 kg Muskelmasse - 62,4 kg Fedtprocent - 19,3% Vand: 57,3% Uge 7: Vægt - 81,8 kg Muskelmasse - 65,7 kg Fedtprocent - 15,5% Vand: 60,4%
 23. Vestjysk dagligdag

  15-9-2020 Løb 8,1km 53m04s 16-09-2020 Styrke Opvarming: Crosstrainer 10 min. Hyber ext. 2 x 15 x Bw. Sidebøjninger i Hyber ext. bænk.: 2 x (15+15) x Bw. Liggende benløft: 2 x 15 x Bw. Dødløft: 1 x 5 x 20kg. 1 x 5 x 60kg. 1 x 5 x 70kg. 1 x 5 x 80kg. 2 x 5 x 90kg. Bænk pres: 1 x 10 x 20kg. 1 x 10 x 40kg. 1 x 5 x 50kg. 2 x 55kg. 2 x 10 x 50kg. pull down (pure strength maskine) 1 x 10 x 40kg. 3 x 10 x 80kg. Læg stående 1 ben: 3 x (15+15) x Bw 17-9-2020 Løb 8,1km 52m46s
 24. Langt pokker i MOL

  Du er i bedre form end mig... Good for U Me
 25. Earlier
 26. Langt pokker i MOL

  Kurverne her og nu ASAP på arbejde
 27. Langt pokker i MOL

  Vægten viste 91,1kg efter et kig i spejlet have jeg gættet på små 93... Ud på cyklen - jeg træk den lige for at få den værste morgenkulde væk. Planen var Amagerrunden med lidt vo2max på diget. fik kørte 2 x3/2 på udturen - medvind og ikke plads til mere. Jeg havde vanvittigt hul til stængerne, så det gik hurtigt tons i den. På hjemturen tømte jeg tanken og fik hevet 362w henover diget - klart PR. De 278 snitwatt da jeg var hjemme er sgu OK på en rute med sløve lyskryds, slingrebomme osv. Min computer har også hævet min FTP med ca 15w og jeg har vist aldrig set så mange PRs på en gang. Og så brokker fok sig over 2020
 28. Motion i balance™

  Ja, helt enig. Jeg arbejder også på at bringe lidt mere variation ind i løbetræningen igen og tossede fx rundt på bakkerne i Søndermarken i går. På søndagens cykeltur havde jeg et godt pas ca. midtvejs på turen, hvad der også kan ses på kurven. Den første halvdel foregik i medvind og med nogle punkteringer i gruppen undervejs. Den sidste halvdel kørte jeg alene og forfaldt til kørsel i samme hastighed.
 1. Load more activity