All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Livsstilsændring Vægttab

  Jeg ville rigtig gerne hjælpe dig men jeg begynder at komme på udebane. Dels er jeg ikke vant til at tænke i baner med at træne hjemme alene med håndvægte/stang og dels så har du trods alt en pæn vægt at bære rundt på og det skal man også tage hensyn til, så eksempelvis dine knæ ikke ikke bliver overbelastet. Din tredje øvelse med vægtstang fra mave til hage ville jeg droppe. Den var populær før i tiden men indmaden i skuldrene er ikke glad for den bevægelse og der er kun få der laver den i dag. Når du laver de samme styrketræningsøvelser (bruger de samme muskler) hver gang, ville jeg kun styrketræne hver anden dag. Styrketræning nedbryder musklerne og hvilen bagefter genopbygger dem - helst en lille smule stærkere end de var før træningen. Det tager typisk et par dage. Når du træner hver dag, bliver de mere og mere nedbrudt men får aldrig ro til at genopbygge sig igen. Sådan forsimplet beskrevet. Du træner meget arme og skulder. Resten af kroppen får ikke rigtig gavn af håndvægtene. Men jeg må indrømme at jeg ikke aner hvordan jeg ville gribe det an for en gut på 160kg. Jeg vil helst heller ikke gætte, for ikke at skrive noget der kan giver dig skader. Et motionscenter ville gøre det lettere hvad styrketræning angår. Nu fik du professionel hjælp til din mad. Jeg ville også få en prof til at hjælpe dig i gang med træningen. Så det passer til dig og lige præcis til dér hvor du står lige nu. Ikke at jeg ikke vil hjælpe eller svare på spørgsmål men jeg tror du vil komme bedst fra start med en fagmand og så kan man altid kommentere det bagefter og komme med opbakning osv.
 3. Livsstilsændring Vægttab

  I/du må virkelig bære over med min uvidenhed da mit udgangspunkt var et inaktivt liv med alt hvad der hedder usundt mad. Så jeg har taget mit udstyr frem og lavet en Google og fundet en masse øvelser uden at vide noget om det er godt eller skidt. Men laver dem her hver morgen: Curlstang biceps 8*3 med 10kg Military press 8*3 med 10kg Løfter vægstang fra mave til hage 8*3 med 10kg Curls med håndvægte 16*3 5kg Stående flyers 8/3 5kg Siddende flyers 8/3 5kg Tager 1håndvægt bag mit hoved og løfter den op med begge arme 16/3 5kg 1time powerwalk Du må virkelig gerne komme med forbedringer, da jeg ikke aner om det er godt eller skidt mit udgangspunkt er bare at blive aktiv. Går så til Svømning 2gange om ugen. Planen er så at beholde ovenstående når jeg kommer i bedre form og tilmelde mig noget gym og køre cykel, romaskine og step hveraften. Ang kreatin og Medicinsk Hjælp. Det lyder virkelig fornuftigt og kan godt så hvad du mener, så vil helt klart vente, så der stadig er noget hjælp at hente når det hele er kørt fast. Utroligt hvor meget ens psyke køre på en når det handler om vægttab og træning.
 4. Yesterday
 5. Tinapigens log!

  ... Tjah..den tid...og manglende noter... ... Cykling de fleste dage... Enkelte Chins/pullups med nogle dages ml.rum for langsomt at bygge op igen og teste om kroppen kan igen uden brok... For lidt/afbrudt søvn/rigeligt med arbejde og opgaver af anden art... Lørdag d. 12. Januar 2018 I svømmehallen Avedøre med Thore og Lauge.. Fik svømmet ca 1000 m, boblebad med drengene og lidt dampbad.. Nice. Derefter til børnebanko.. Det syntes de var meget sjovt at prøve... ... Mandag d. 13. Januar 2018 Omlagte planer pga. et skadet knæ...heldigvis ikke mit... ... Torsdag dag d. 18. Januar 2018 En times no-gi og en times sparring... Hårdt og super lærerigt...havde nogle gode rullemakkere :-) Lørdag d. 20. Januar 2018 Fejring af børnefødselsdag for Thores 0. klasse...heldigvis sammen med to andre, så det blev en god dag... En times Coredvd med ben, mave på bold, pilates og yoga.. Walk til komsammen med lækker middagsmad, rødvin og whiskysmagning.. Søndag d. 21. Januar 2018 Travetur i Hvidovre... Dertil mest Restitution, indhentning af søvn og hygge med serier efter gårsdagens whiskysmagning ;-) samt havde en dag med let til kulderystelser og lige på grænsen til feber om aftenen (37,5) Mandag d. 22. Januar 2018 Cykling 20 km, flad cykel, da kom ud fra træning... Så plus 2 km Walk med cykel... 1 times Bjj med gi...endte med fokus på nedtagning... Da vi åbenbart lige manglede noget helt basalt ;-) Super godt.. 1,5 times mma-grapling... Niveauet nok lige højt nok til mit trætte hoved.. Mange teknikker lige hurtigt nok efter hinanden samt opfølgning fra sidst, hvor jeg ikke var der.. Men, lidt hang forhåbentlig ved ;-) Pullups: [email protected]@bw, [email protected]@bw Pyha, pullupformen gået retur, men synes at skulderen er ved at kunne klare det igen...på trods af manglende rotatorøv... Må se at få fulgt op på dem...og fundet nogle, der tiltaler mig og er "let tilgængelige".. Det bliver logningen for nu..på forhåbentlig snarligt gensyn..
 6. Vejen tilbage til stærke ben og nogenlunde stærke bryster

  Mandag d. 22/01-2018 Morgentræning: Bænkpres: 2 x 10 @ 20kg 10 @ 50kg 10 @ 70kg 10 @ 80kg 3 x 6 @ 90kg Supersettet med Pullups: 8 x 10 @ BW DB bænkpres: 10 @ 24kg 10 @ 32kg 3 x 10 @ 36kg Supersettet med Chinups: 5 x 8 @ BW Triceps pushdowns i tårn: 4 x 15 @ 55kg Supersettet med DB Curls: 2 x 10 @ 14kg + 2 x 6 hammercurls @ 14kg 2 x 10 @ 18kg + 2 x 6 hammercurls @ 14kg Eftermiddag: Opvarmning Back Squat, uden bælte: 10 @ 20kg 10 @ 60kg 5 @ 90kg 4 @ 105kg 4 @ 120kg 4 @ 130kg 4 @ 140kg 8 x 6 @ 115kg - av av, det var mange reps... EMOTM 10 minutter: ulige min: 16 alternating pistol squat lige min: 12 strict T2B Finisher: 5 runder af 1 min on, 1 min off: 30 pullups per min on, ellers burpees for resten i rest perioden. Shit mine underarme var smadret bagefter!
 7. Livsstilsændring Vægttab

  Pyha, jeg er godt lettet over at kostvejlederen var enig i det med antallet af kalorier, nu jeg meldte så bastant ud. Jeg kan godt forstå hvis du synes træningen er hård, du laver også lige så meget som folk der har trænet i mange år. Eller mere, faktisk. De fleste (stort set alle) tager en dag eller to fri hver uge, så kroppen kan restituere (man kan godt gå en tur den dag). Det er ikke den samme styrketræning du laver alle dage vel, nu du styrketræner hver dag? Mht kreatin er jeg ikke så bombastisk. Altså det er jo nok det bedste tilskud at tage for dem hvor det virker (der en en mindretal af non-responders hvor det bare er penge i afløbet). Det er relativt billigt og også let at tage og holde de rigtige pauser fra. Hvis du begynder på det nu, så får du også virkningen fra start. Ulempen er så at du formodentlig slet ikke kan mærke om du tager det eller ej. Jeg gætter mig til at din træningkarriere lige er begyndt. I starten er fremgangen så kæmpestor, at den smule som kreatinen giver, er en dråbe i havet. Du har, så at sige, spillet trumfen mens du er stort foran alligevel. Når den tid kommer hvor fremgangen stagnerer, så har du allerede brugt den. Man kan også sagtens træne fint alligevel. Alt er nyt for dig og hvis jeg dig, ville jeg til at starte med få styr på al det grundlæggende. Kost. Søvn. Træning. Lade det virke. Når du begynder at tænke over hvad du ændre i din træning, når det du laver nu ikke længere er nok til at kroppen forbedrer sig..... når du flexe arme hver gang du går forbi et spejl.... når du glemmer at følge med i filmen fordi du sidder og tænker over om du skal træne den ene eller den anden slags bænkpres, for at påvirke brystet lige dér du synes der mangler... SÅ ville jeg kaste mig over kreatinen. Men ikke før. Men igen... det gør ingen skade og den virkning den har vil du kunne få fra start. Så.....
 8. Livsstilsændring Vægttab

  Var i dag til kontrol/samtale som du forudsage skal der langt flere kcal på, så fik en opskriftmappe med hjem med fast kostprogram indeholdende spidskål, selleri, rosengål, broccoli og en masse andre, men må indrømme jeg er glad for der følger opskrifter med fra kostvejlederen for åbner op for vildt mange variationer så jeg ikke kører surt i det samme. Sidste Mandag 15/1 sagde vægten 166,5 Idag 22/1 sagde vægten 160,2 Så går da i den rigtige retning. Træning bestyr af: 30min styrketræning hverdag. 1time powerwalk hverdag. Starter op på svømning 2gange ugentligt. Lige pt er det vildt hårdt , men håber at finde overskud til opstart i gym til noget cykling, romaskine og stepmaskine. Fik også en samtale om brug af Saxenda injektion som minder lidt om en slag insulin sprøjte med 10skud i, som skulle kunne øge mit vægtab med 10%, men som du selv siger er det bedst at vente hvis vægttabet går i stå. Ville det have nogen effekt at begynde op på noget kreatin ?
 9. Motion i balance™

  Ha! Sjovt, tak for link. Ja, det er præcis dét, der også er min erfaring. Rent mentalt er det i øvrigt rarere at holde sig i gang og 'lirke lidt med det' i stedet for at sætte sig inaktiv hen på sofaen med isposen.
 10. Motion i balance™

  Det passer fint med den sidste artikel jeg har læst om førstehjælp ved skader. Her er isen og roen fjernet fra ricem og det hedder nu mce hvor m er blevet move og skubbet frem i vigtighed. http://vorespuls.dk/artikel/slut-isposer-nar-bliver-skadet
 11. Motion i balance™

  For god ordens skyld ... Den lille fiber må vist siges at være gået i sig selv igen. Jeg fulgte mine egne idéer vedr. småskavanker og holdt IKKE pause, men småluntede hver dag, og tog så en hel stribe spinningtimer for at få pulsen banket godt i vejret. Det var åbenbart en god cocktail, for jeg er for længst tilbage på løbesporet. Det lader altså til at virke bedre, hvis man holder sig i gang, får varme og gennemstrømning i musklerne og eventuelt laver lidt alternativ træning. Forudsat naturligvis, at skaden ikke er for voldsom. Det er for øvrigt virkelig 'farligt' for mig at tage spinningtimer. Det er jo super god, intensiv cardiotræning, hvis man giver den gas og en rigtig fin 'aflastning' ved skavanker. Meeeeen altså, det aktiverer også mine cykelgener, og jeg kan mærke, at jeg på et eller andet tidspunkt skal gøre mere ved cyklingen igen. Jeg har det simpelthen på rygraden i en grad, så det er som at trykke på en kontakt, så er jeg på vej ned ad 'cykelvejen' igen. Jeg skal altså også ned i bjergene igen på et tidspunkt. Lige da jeg fik den lille fiber og var grundigt irriteret over den, var jeg allerede i gang med at tænke i cykel og fik sporet mig ind på et stel på den tyske eBay, som kunne være lige mig, nemlig en Simplon. Et østrigsk mærke, der laver super flotte stel. Denne perle i min størrelse (fra omkring 2014) er til salg for 655 € og kunne danne basis for en top lækker cykel. Nu er 'cykelfeberen' forsvundet, for jeg i fuld løbemodus igen, men altså ... på et eller andet tidspunkt står den på cykling igen :)
 12. Langt pokker i MOL

  I dag skal jeg møde 10:17 men alligevel lykkedes det at komme på turbotræneren inden. Ikke det store men regner også med både at tage banecykling og på Holmen i morgen. 5min opv, 30min @ sweet spot og 10 minutter til at rulle af. Sidste uge på skema
 13. Onkel Troels

  Lol :-D Det er nemlig meje meje funktionelt. Det er jo ikke alle der har sådan nogle flotte kufferter som dig :-D Så må vi nøjes...
 14. Onkel Troels

  trappe farmerwalks lyder nu også rigtigt hårdt :-D Synes det er en fed måde for træning. Også at man kan kombinere dem med både tunge og lette gåturer og så tilpasse længden derefter. 1km er langt til sådan en øvelse men som Blackice også indikere så er en 20kgs kettlebell trods alt så let at det er lige på grænsen for at man kan kalde det farmerwalks :-D
 15. Last week
 16. Mugges log

  Pull ups 1x8 1x5 Dragon flags 1x8 Milipres 5x5x 45 kg SDL 3x5x80 kg DB Rotator cuff 2x15x9 kg m. hver arm Benpres 2x8x70 kg
 17. Onkel Troels

  Farmerwalk? 20kg? Er det ikke det vi andre kalder at handle dagligvarer?
 18. Onkel Troels

  Sejt med farmer Walk. Jeg er begyndt at lægge det ind sammen med mine swings og kropsvægtstræning hjemme. Her er det bare ned og op af trappen fra 3. Sal. Mine underarme ville dø hvis jeg skulle holde dem i en km.
 19. kan ikke tage på i vægt

  Tak for svar. Jeg vil jo heller ikke ligne en overfed mand men bare få lidt på kroppen så jeg ikke ser så tynd ud men
 20. kan ikke tage på i vægt

  Som Salt klogt skrev, du er midt i voksealderen. Du vil ikke tage fedt på, selvom du gerne vil. Pludselig en dag sætter det sig og så er du småfed og så er det pisse besværligt at blive slank igen. Mange lykkes aldrig med det og er tykke til de dør. Lige nu virker det nok svært at tro men når du bliver ældre, så kan du ikke se på en pose chips uden at tage på. Begynd hellere at styrketræne og få noget muller på skroget i stedet for. Jojo, jeg indrømmer at det tager længere tid og kræver en større indsats. Men det med fedtet kommer du til at fortryde helt vildt om et par år. Måske allerede næste sommer. Musklerne vil være så meget federe at se på end blæver på vommen. Det er ikke det du vil læse men tro på os....
 21. Langt pokker i MOL

  Krise krise , eller ej. Slet ikke rigtigt men.... Det bliver en nuldag i morgen, da jeg kommer til at gå i vaskekælderen efter fyraften og møder for tidligt til at træne inden. Så efter job i dag skulle jeg altså få styrketrænet. Hjem og lige hurtigt om nettet og på TTV og se om Trump elle vores "pragtfulde" trafikminister havde lavet flere genistreger. Og da opdagede jeg at der kom Olsen Banden på TV2. Det blev et kompromis, hvor jeg missede det første kvarter og snittede en masse øvelser. Romasine: 4 minutter Frontsquat: 3 x 3 x 80, ingen øgning - stadig let og korte pauser Hexbar DL: 2 x 10 x 100 Soleus: 3 x 30 x 30 Læg i benpres: 3 x ca20 ril fail Kropahævninger: 10, 9 Bicepscurl: 10 x 20 alt flettet. Kosten kører faktisk FOR godt. Da jeg tog ned og træne havde jeg indtaget 1850kcal og det et jo for lidt. I går måtte jeg også spise ekstra før sengetid (men vågnede jo alligevel sulten). Må sørge for at få ædt lidt mere i løbet af dagen.
 22. Vejen tilbage til stærke ben og nogenlunde stærke bryster

  Lørdag d. 20/01-2018 Opvarmning Squat Clean, op til 1RM: Ramte 100kg Smal bænkpres: 10 @ 50kg 10 @ 70kg 6 @ 80kg 3 @ 90kg 1 @ 100kg 1 @ 110kg 0 @ 115 - lå og kæmpede længe med den, men kunne bare ikke presse forbi mit sticky point 4 x 6 @ 90kg Workout: Som hold af 2: 100 runder af 1 HSPU 2 Squat Clean @ 60kg 3 burpees Tid: 45.27 OMG en gang psykolort, hold nu kæft det var hårdt. Første 15-20 runder var fine, derefter var der trælse og se sidste 10 var overlevelse.
 23. kan ikke tage på i vægt

  ville bare blive glad hvis jeg kunne tage 5 kg på inden sommer
 24. Livsstilsændring Vægttab

  Mon ikke energien skyldes følelsen af kickstart og masser af gåpåmod? Men jeg ved reelt ikke om man bliver sløv af fast food. Man bliver i hvert fald ikke frisk af det, så måske? Jeg tør dog godt vædde på at du dør for energi i længden, med kun 1500kcal plus du risikerer en reaktion fra kroppen, så dit vægttab går i stå. Der er godt nok delte meninger om den teoretiske baggrund men i praksis er der rigtig mange der er faldet i fælden og har nydt et dejligt hurtigt vægttab i starten af kuren. Jeg formoder at sygeplejersken er enig og også “holder en peptalk” om protein-indtag. Man kan dog omvendt også sagtens kickstarte et hurtigt vægttab men min personlige tilgang er, at det alligevel er lettest i begyndelsen, så ingen grund til at spille de høje kort ud fra start. Lige nu er du i en situation at næsten ligegyldigt hvad du gør, er det bedre end før. Lidt ligesom når folk rejser sig fra sofaen og begynder at træne. Uanset hvordan de træner, så vil de komme i bedre form. Siden vil det kræve at de træner rigtigt for at holde fast i fremgangen. Det med medicin tør jeg ikke kloge mig på. Principielt vil jeg ville jeg helst klare den uden. Evt have det i baghånden hvis vægttabet stopper for tidligt. Der er også lige det med ikke at tabe sig hurtigere end at huden kan følge med.
 25. kan ikke tage på i vægt

  Der ikke noget du vil ønske dig, men for de fleste er det noget der kommer helt automatisk med alderen. Og du er kun 15 år, så du er ikke helt udvokset kropsmæssigt. Giv det er par år, så har du sikkert taget 15-20 kg på.
 26. kan ikke tage på i vægt

  træner ikke men vil bare have lidt mere fedt på kroppen da jeg nærmest ikke har noget
 27. Hver dag er hver dag!

  Bodybuilding: 5. træning i streg og måske ugens bedste træning, indtil videre. Squatten er stadig lidt semi ok lortet grundet vedvarende ømhed i anklen. Nu prøver jeg med noget squat med hævet højrefod, for at tvinge min venstre side til at tage mere af læsset. Jeg tror at min højre side har taget for meget over og det måske er det der er skyld i ømheden. Udover det, så har jeg en tid hos Fardan på onsdag. Squat: 4 x 3 @ 150 kg, 5 @ 150 kg Bænkpres: 3 x 5 @ 140 kg BG Split squat: 6 @ bw, 2 x 6 @ 11 kg leg curls: 3 x 8 @ 100 pund, 10 @ 90 pund Inc. db presses: 3 x 8 @ 40 kg GHR: 3 x 6 @ bw.
 28. kan ikke tage på i vægt

  Træner du eller vil du træne? For der er sgu ikke noget positivt i at tage fedt på.
 1. Load more activity