Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 10/24/2020 in all areas

 1. 2 points
  Kermit

  Got legs?

  Wow, troede lige MOL var nede for good, men lækkert at det ikke var tilfældet :D
 2. 1 point
  WBO

  Cykling - Jagten på en bedre FTP (w/kg)

  Sjette uge i bogen..! Og det blev samtidig den uge, med højeste træningstress, og længst tid i sadlen! Jeg er nu begyndt, at få lidt mere intensitet ind i programmet, men hvor det stadigvæk primært handler om en base, og en masse sweetspot arbejde. Tirsdag havde jeg 14x 30sek on/off på 120% af FTP, og 3 sets af disse. Det var forholdvis "nem" træning for mig, selvom intensiteten er noget højere - men tror egentlig mine gener, gør at jeg har nemmere ved den type workouts end de længere intervaller, såson FTP arbejde i længere tid. Onsdag rullede jeg en "recovery" dag på en time, på 65% efterfulgt af torsdag, hvor jeg kørte halvanden time sweetspot men med burst til at starte intervallet på, efterfulgt af 8 minutter x 6 gentagelser. Jeg havde planlagt, at skulle ud på en længere landevejstur med en kammerat om søndagen, og derfor kørte jeg også den halvanden times træningspas om torsdagen, som egentlig skulle have været om lørdagen - for at så kører 5x 7m sweetspots intervaller, således kroppen ikke ville være så mør om søndagen. Men skal love jer for, at jeg var kvæstet søndag aften, og stadig idag (mandag). Det blev til en tur på 128 km, fordelt på 4timer 23m i både, sol, regn og MASSER af blæsevejr. Det var fandeme hårdt. Der blev samtidig givet så meget gas, at jeg kom hjem med en IF på 0.88 i 4t23m - og alene denne tur havde en TSS på 338 - så av :D Nu skal der hviles og slappes af, og så starter en ny uges intervaller. Møjn!
 3. 1 point
  Fy for pyffer GOD BEDRING!
 4. 1 point
  Når man kan grine med den hårde træning, så er det da perfekt. Nogle træningsdage er bedre end andre men de dårlige af dem, gør også gavn. Uanset hvad, så er de tre store vist bare altid hårdt. Håber på det bedste hvad helbredet angår. Det lyder vist mest til at vi skal håbe, du slipper let igennem end helt slipper. Men.. krydser fingre for falsk alarm og i hvert fald god bedring
 5. 1 point
  Bjergtrold

  Motion i balance™

  jeg er helt sikker på, at jeg ikke er den eneste, der gerne følger med inkl, hvis der kommer flere billeder og videoer
 6. 1 point
  vestjyden

  Vestjysk dagligdag

  20-11-2020 Styrke Opvarming: Crosstrainer 20 min. Hyber ext. 2 x 15 x Bw. Sidebøjninger i Hyber ext. bænk.: 2 x (15+15) x Bw. Liggende benløft: 2 x 15 x Bw. Squat: 1 x 5 x 50kg. 5 x 5 x 60kg. Bænkpres: 1 x 5 x 40kg 1 x 5 x 50kg. 3 x 5 x 60kg. Row i kabel træk, bredt grep: 3 x 10 x 50kg. Kom til at snakke, tiden gik, ganske hyggeligt. Men det var ikke planen, bare at lave det sædvanlige. Men sådan blev det. Nå det falder himlen jo nok ikke ned af, så det går nok.
 7. 1 point
  Gregers TF

  Motion i balance™

  Ohhh, det er sådan noget der gør at man savner et have et husdyr
 8. 1 point
  Henrik S.

  Motion i balance™

  ... vi er allerede bedste venner
 9. 1 point
  vestjyden

  Langt pokker i MOL

  "jeg måtte op i livvidde for at få plads til den og så må bæltet stramme ind. " Det er altså ok.
 10. 1 point
  Femte uge i bogen... Og den startede med en ny FTP test. Den forgangne uge, havde egentlig ikke rigtig gjort at benene var friske - og det var måske også lidt dumt, at sætte sig på cyklen så mange gange i en uge, som skulle have været HELT afslappende for at absorbere alt den stress jeg har givet kroppen de seneste uger - ift. tidligere. Da jeg først gik igang med FTP Testen, tænkte jeg ret tidligt - at jeg skulle gøre mig umage for at bibeholde den FTP jeg opnåede sidste gang - for jeg synes det var hårdt. Mentalt havde jeg sat mig hvorlangt jeg ville forsøge at nå, uanset hvad. (20m på rampetesten) - og jeg endte også med at nå målet - men sekundet efter, stoppede jeg bare med at træde - der var SLET ikke mere i bentøjet. FTPen blev højere igen, og jeg steg med 7 watt - hvilket jeg faktisk er ret tilfreds med. FTP er dermed 258 - 42watt to go! Dagen efter blev der kørt lidt rul til noget fjernsyn - hvor torsdagen bød på 4x 8 min sweetspot med 4x 5s sprints hver 2. minut - den gjorde lidt naller - og med syge børn, fik jeg da også lidt kriller i halsen, og kroppen egentlig lidt utilpas. Samtidig havde en af mine kollegaer, som jeg arbejder tæt op ad, blevet testet positiv for corona - så endte da lidt i panik. Jeg er heldigvis testet negativ, og samtidig fået det bedre - og derfor kom jeg også ud og cyklede lidt på MTB i søndags - men sprang altså min planlagte lørdags træning over. Stats: FTP: 258 KG: 81.4 MÅL FTP: 300 KG: 76
 11. 1 point
  Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  Pyh, der nåede jeg lige at tro, at MOL var blevet slagtet. 5/11: Fullbody i DSBs kælder 6/11: Hviledag 7/11: MTB-debut i Hareskoven med tre kolleger. Skidesjovt - især fordi jeg ikke var den der faldt mest! Jeg slap med en enkelt gang men til gengæld i et mudderhul med et spor under overfalden, der fangede forhjulet. Det er ikke sidste gang jeg lejer sådan en sjover. Jeg var stegt i stængerne og afbestilte min tid på cykelbanen søndag. 8/11: Ærgerligt med den aflyste banetid, for benene var blevet OK efter en nats søvn. Havde svært ved at komme ud men fik kørt fem antrit på diget. Jeg havde for lidt tøj på, så skyndte mig hjem igen. 9/11: Fællestræning med HvidovreCK. Lang tid siden med fællestræning og så i mørke, så mine fingre sov flere gange af at holde krampagtigt i styret. Ellers var det fint. Kørte en “spurt” på ca 6oo meter (det er ikke en spurt i min verden) som var den på 270 og smadrede lårene fuldstændigt og de kom aldrig til hægterne igen. Alligevel lidt hjemmestyrk, da jeg kom hjem. 10/11: 35min på Zwift. Sweet spot med 15sekunders forcering hvert femte minut - den jeg har kørt nogle gange her på sidste I dag: Fællestræning med HvidovreCK. To omg opvarmning. Så fire ture skiftevis høj kadence og tungeste gear (hvor de fleste snyder). Jeg lagde for hårdt ud, så tur tre måtte jeg tage lidt fesent, hvis der skulle være kvalitet i resten af programmet og det gjorde alle de andre faktisk også. Derefter en længere tur med holdkørsel. De tre andre var noget hurtigere end jeg, så da den ene punkterede og der kom uro, blev jeg lidt for presset og fik ikke pause nok og sad på hjul resten af vejen. Havde jeg vidst at vi var færdige bagefter og været mentalt mere modig, skulle jeg nok bare have taget mine føringer og kørt mig i skraldespanden men... jeg kyllingede ud. Og så en rolig omgang at slutte af på. Træls at der ikke lige er en spurt at slutte af med. Nu man har haft 10 minutter at sunde sig i, så kunne de 270 meter (mener jeg der er) godt have kvalitet i sig. ... Fra 4/1 2021 arbejder jeg med fri hver anden weekend og en ugentlig hverdagsfri. Møder nogenlunde som nu (marginalt tidligere) men er hjemme nogle timer tidligere. Efter en masse nørklen rundt og sletten cykelprofiler og sensorer, så vises watt på turbotræneren igen ens på Zwift og cykelcomputeren. I dag mangler der RPM på graferne men de var på cykelcomputeren mens jeg kørte. Garmin er lækkert når det virker men sjit, hvor er der tit fnidder i det. Min støjende underbo er flyttet.
 12. 1 point
  Davai

  Got legs?

  Her er outlinen blendet ind, måske kan det gøres således at det er mere tydeligt, når lyset rammer fra en bestemt vinkel. Har du et udkast til din Miami Vice idé eller er den helt droppet?
 13. 1 point
  Kermit

  Got legs?

  Ok, tingene gik lige pludselig lidt hurtigt, så rammen er egentlig skudt afsted til Fat Creations i England. Det gik lige op for mig at hvis han skal male den, så skal det helst være nu, og ikke når en eventuel hård Brexit gør at jeg også lige skal betale told og moms når den skal retur igen. Designet er ikke helt faldet på plads endnu, men jeg tror vi ender med noget i den her stil: Hvad jeg lige skal gøre med S-Works logoet ved jeg endnu ikke helt, men er åben for forslag. Synes i hvert fald at den sølv outline det har her, er lidt til den kedelige side. Overordnet set bliver det i så fald en galaxy cykel. Jeg påtænker at smide mine to drenges stjernetegn på hver side af forgaflen, og på en eller anden måde få mit eget navn med et sted. Leger også lidt med ideen om at skrive Proud 1 på, som er et ordspil med mit efternavn.
 14. 1 point
  Oksen fra Århus N

  Langt pokker i MOL

  Jeg var inde og høre James Rasmussen (tidligere medlem af Four Jacks) i går. Selv om hans stemme har mistet lidt af ungdommens power, så kan han stadig både synge og fortælle historier. Hans bog er i øvrigt også værd at læse.
 15. 1 point
 16. 1 point
  170kg. uden at træne!!!! altså det er uretfærdig. (læs: jeg er misundlig)
 17. 1 point
  Kermit

  Got legs?

  Smid da et bud afsted :) Tænker de er til at handle med :)
 18. 1 point
  Gregers TF

  Got legs?

  Tak - tak og tak. Dejligt at læse at det ikke kun er gammelfar men også en dedikeret cykelnørd (i disse krænkelsestider må jeg hellere pointere, at er yderst positivt ment), der synes skiver er opreklameret. Btw en fed lakering på din nye ramme.... At jeg synes det, er måske en bekræftelse på at den bør omlakeres
 19. 1 point
  Kermit

  Got legs?

  Skal vi snakke skiver? Der er ingen tvivl om at branchen rigtig gerne vil have os alle over på skiver, men jeg er bare ikke solgt helt endnu, og det er der en række forskellige årsager til. Skiver bremser bedre i regnvejr Det er der i hvert fald nogen der siger, og de har nok også ret når man sammenligner direkte med et sæt fælgbremser og carbonfælge, men jeg har meget sjældent været i situationer hvor jeg decideret har følt at jeg ikke har haft kontrol over bremselængde. Derudover kører jeg bare ikke super meget i regnvejr. Skiver bremser bedre Hmmm, den er der delte meninger om. Derudover er cykelsporten bare ikke en sport, som f.eks. motorsport, hvor evnen til at kunne bremse senere er et konkurrenceparameter. Skiver er besværlige at vedligeholde Se her begynder vi at ramme noget. For langt de fleste skiver er vel hydrauliske, og det er de færreste hjemmemekanikere der lige vælge at bleede deres kabler. Der er også noget dejligt simpelt ved fælgbremse designet der gør at man på farten kan åbne den længere op, justere den og meget mere hvis man skulle have behov for det. Det gør man altså bare ikke med skiver. Skiver er geniale i bjergene Ja, hvis man ikke ved hvordan man bremser. Og derudover så kører jeg langt langt langt størstedelen af mine ture herhjemme. Hvis jeg endelig skulle have glemt hvordan man bremser i bjerge, så er det stadig smartere og billigere at leje en cykel på stedet. For mig at se er der en lang række fordele ved skiver, men der er også en lang række ulemper. Og for mig opvejer fordelene slet ikke ulemperne. Jeg kan faktisk ikke lade være med at tænke på om skiver er lidt ligesom lukkede ringe. De giver mening for dem der har adgang til en mekaniker der hele tiden kan sørge for at tingene fungerer, men for os andre virker de lidt mere simple ting bare bedre.
 20. 1 point
  Henrik S.

  Langt pokker i MOL

  Ouch! God bedring med den ... Det er sgu altid, når man mindst venter det, at sådan noget sker. I sommer var jeg vej hjem fra en cykeltræningstur og holdt ved et kryds, hvor jeg greb fat i et af lavthængende cykelsignaler (med grønt, gult, rødt i 'miniformat'), så jeg ikke skulle klikke ud af pedalerne. Da jeg satte i gang igen fandt jeg ud af, at jeg ikke bare kunne slippe, men at fingrene nærmest sad fast inde i en revne. Jeg fik dem dem viklet ud i sidste øjeblik, men de fik altså også et dumt vrid. Det gav ikke nogen følger, men jeg følte mig sgu ikke alt for snu på turen hjem. Det kan hurtigt gå galt.
 21. 1 point
  Tinapigen

  Tinapigens log!

  Hej Gregers, Mange tak! Ja, prøver faktisk at værdsætte de gode hverdagsstunder (også ;-) ). Det er godt, når man nu har flest hverdage. Så er jeg et gladere menneske...smiler mere, og prøver at sprede lidt godt humør... Mandag d. 19. oktober 2020 Cykling 28 km Tirsdag d. 20. oktober 2020 BJJ no-gi: en times teknik: fokus på sweeps fra butterfly guard. Rul. Onsdag d. 21. oktober 2020 Cykling 28 km Torsdag d. 22. oktober 2020 BJJ no-gi: en times teknik: fokus på sweeps fra butterfly guard - lidt andre variationer end sidst + repetetion (plus agerede "dansklærer" for min makker) Rul - kun ½ times tid, da skulle hjem til middaggæster Fredag d. 23. oktober 2020 Cykling 28 km Lørdag d. 24. oktober 2020 BJJ no-gi: en times teknik: fokus på sweeps fra butterfly guard + der var lidt fokus på greb. Rul. Vi var ikke så mange i dag. Fik et par "pointers" at øve mig på af Franck: "GREB" - lær at tage fat i mine modstander mere offensivt, så jeg ikke er så defensiv...Øv forskellige typer greb, fokuser på et ad gangen - fremover. Derudover fik jeg et tip fra E: "angrib" min modstanders ben mere aktivt, når jeg sidder og han står... Ork, jeg har masser at øve mig på ;-) Men, har "fremgang" i følge en anden af mine træningskammerater og fik ros alligevel for mit defense. Dejlig træning. Herefter videre til sommerhuset - og pakke endnu en gang "asbestplader" i poser og så en tur på lossepladsen... mange bække små... Lavede kæmpe bål i haven - det var dejligt at sidde og kigge på flammerne og gløderne med et glas varm honning, citron, ingefær-te mellem hænderne..og også kigge på den fine stjernehimmel. + fik bagt rugbrød endnu en gang - mums.. Søndag d. 25. oktober 2020 Cykeltur i Tisvilde hegn på MTB -dog primært grussti, da der er en der skal tages hensyn til, da kravebenet netop helet sammen og ikke må risikere at falde...endnu...hø hø Havde selskab af J en del af vejen. Knap 1½ time. Virkelig flotte efterårsfarver i skoven i dag - og temmelig lunt: kunne cykle i korte cykelbukser uden at fryse :-)
 22. 1 point
  Henrik S.

  Motion i balance™

  Ja tak, vi skal nok få hænderne fulde. På de seneste videoer fra opdrætterne ser det ud til, at vi har fået kuldets bølle, der tumler de andre om på ryggen. Men det skulle jo være et sundhedstegn :)
 23. 1 point
  Kermit

  Got legs?

  I går lykkedes det, og et nyt 2021 projekt er søsat: ny cykel. Det har taget noget tid, og mange skuffelser, men pludselig lykkedes det at lande den ramme jeg i virkeligheden helst ville have - en S-Works Tarmac SL6 til fælgbremser. Der har været mange overvejelser, og mange boblere der har været inde og ude, men til sidst havde jeg fået det banket ned til SL6'eren, en Ridley Noah Fast eller en kina ramme. SL6'eren har været super svær at finde, specielt som rammesæt, og specielt til priser der var værd at betale. Ridley'en har været svær at finde i min størrelse, og kina rammen kom relativt sent ind. Dog havde fordelen ved sidstnævnte at jeg havde haft råd til at bygge det hele op fra start nærmest. Men det har hele tiden været SL6'eren jeg har haft øje for, og som jeg helst ville have. Så i går fik jeg byttet mig til en Sagan SL6'er for min gamle SL5 ramme plus kontanter. Det er næsten en skam at skrælle lakken af den, for den er faktisk mega flot, men sådan må det være. Der er også allerede kommet et par Dura Ace Direct Mount bremser på, og nu begynder samlearbejdet. De sidste par cykler har været for forsikringspenge, så jeg har haft penge til det hele fra starten af. Det har jeg ikke denne gang. Så der kommer et par nye komponenter på som styr, frempind, sadel o.lign, og så bliver min nuværende gruppe flyttet over sammen med pedaler og hjul. Så kan jeg bruge de næste par år på at spare op til en etap AXS 12 speed gruppe eller hvad der er smart til den tid. Så lige nu er der fokus på at få handlet lidt stumper, og så ikke mindst finde ud af hvilken lakering der skal på.
 24. 1 point
  "som konsekvent nu kalder mig for "Der Maschine" og senest har haft presset prowler op på 100 kg." Det er altså OK!
 25. 1 point
  Det er også en af dem, der er skrevet på min to-do-liste.
 26. 1 point
  Henrik S.

  Motion i balance™

  Der bliver stadig løbet lidt, men ikke så målrettet, at det gør noget. Trillede en lille tur på raceren i går, men altså hold da op: 14 dage uden det store cykling kan da virkelig mærkes. Jeg var helt radbrækket, da jeg kom hjem. Til gengæld går løberiet fint og indtil videre uden skavanker og lignende. Det giver tid til overs til arbejdet, som er lidt overvældende for tiden, også til de mange forberedelser, før ham den lille fyr her flytter ind den 3. november. Han er allerede en frisk fyr, så vi får formodentlig hænderne fulde
 27. 1 point
  Gregers TF

  Tinapigens log!

  Som altid fine beretninger med sans for de positive detaljer i hverdagen, som nok mange andre (i hvert fald mig selv) sjældent huske at værdsætte.
 28. 1 point
  Dejligt at høre fra dig igen. Tina har skrevet alle de kloge også, så jeg vil blot ønske dig god vind med helbred og naturligvis helt generelt.
 29. 1 point
  Hej! Dejligt at du FÅR trænet ind i mellem. 100 kg prowler er da supergodt - og hårdt! Dertil er det helt okay, at "det bølger" lidt op og ned i intensitet og hvad der er motivation til/mulighed for. Både mht til træning og logning. Ind i mellem har også ret...og motiverer måske? Håber "helbredet" snart makker ret - og nyd det din krop trods alt kan! Dejligt med serie-anbefalinger! Må prøve dem...godt vintersæsonen tillader mere tv ;-) Følger selv lige pt "Babylon Berlin" på DR... Nyd din morgenkaffe med god samvittighed samt ved "særlige lejligheder" - og øv dig i at drikke andre ting på "andre tidspunkter"? Knus, tanker og varme smil fra Tina