Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 10/24/2017 in all areas

 1. 2 points
  Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  Når katten er ude og musen har diamanter i stængerne... vi er over kvalmegrænsen af selvfedhed i dette indlæg. I går fik jeg desværre ikke trænet. Trætte ben og især søvnmangel. Banecyklingen hertil aften var egentlig aflyst men heldigvis checkede jeg en sidste gang inden jeg hoppede på turbotræneren i formiddags, for vi havde fået tiden tilbage. Dog skulle vi ind ad bagindgangen, så pumpen var ikke tilgængelig og mit pladehjul kan ikke pumpes uden pibe-pumpehoved. Da opvarmningen var sat i gang, fik træneren mig om bag afspærringerne, så jeg alligevel fik pumpet. De var næsten færdige, så det var 0-47km/t på 375m da jeg fandt mit hold - fæl måde at starte på. De der stillede op til stævnet i morgen var der også den første time, så vi havde stævnespeaker og den rigtige musik som til 6-dages-løb. Så fik de lige testet en gang mere. Faktisk ret fed stemning på den måde. Det må jeg indrømme. Nå Første interval var linieløb over 25 omgange, 2 mand luskede sig i udbrud mens det hele stod lidt stille og fik det afgørende hul. De sidste 6-8 omgange var vi 4 med et fint samarbejde - desværre fik jeg min føring med 2 omgange tilbage og koldstarten sad i stængerne, så jeg spurtede ikke med Næste interval var italiensk. Som nævnt var de hurtigste ikke mødt frem, så jeg sad som sidstemand. Alle tog 3 føringer, så den sved men når der står en af dem der ikke var gået hjem og råber og hopper og danser som en hidsig Ulrik Wilbek, så er det bare svært ikke at køre sig totalt i smadder. Næste kombiinterval var pointløb og udskildning på hver anden omgang. Jeg tog den først med ro men rykkede frem i de 2 sidste pontspurter. Dermed sad jeg lunt i feltet da udskildniingen begyndte og slap billigt gennem de første 8omgange. Herefter turde jeg ikke mere og rykkede ned bagved og spurtede frem. Herfra sad det taktiske lige i skabet. Min største konkurrent fik jeg på smukkeste vis spæret inde da vi kun var tre tilbage og derfra var det at tage hjulet på den den sidste modstander, som havde været presset til at føre 6 omgange og derfor var ret nem at pille til sidst. Til sidste skulle vi tage 2 gange tage 1 omgang og derefter linieløb over 6 omgange. Jeg starter desværre næstsidst og har næsten ingen pause inden løbet begynder. Med 2 omgange tilbage af løbet sidder jeg treer da den forreste rykker og slår hul Da ham foran mig slår ud, sprinter jeg mig fri at feltet og sætter jagten ind. Med en halv omgang tilbage får jeg spolet udbryderen ind og hans spurt ebber ud før målstregen, så den hapsede jeg også. Herefter hjemmebag og afrulning. Og så fattede jeg kosten og fejede gulvet - betingelsen for st få lov at træne var at man ikke kunne se, at vi havde været der. ... I morgen starter dagen med den halvårlige KOL-kontrol. Efter en aften som i aften er det godt nok svært at fatte hvad der sker med lungerne, for jeg mærker jo stadig intet til det.
 2. 2 points
  Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  Banecykling. 2 x opvarmning. Linieløb på 25 omgange. Italiensk (kørte 5temand af 9), Kombi pointløb (3 spurter) og udskildningsløb. Kombi 3 x tag en omgang og linieløb på 4 omgange. Jeg synes egentlig at jeg kørte ok i dag, jeg fik bare intet ud af det - andet end trætte stænger. Jeg brændte tændstikker af i det første løb. Ret hurtigt sad jeg i første gruppe da feltet knækkede og allerede med 17 omgange tilbage, ville jeg gerne kyllinge ud men skar lidt grimasser og hang med. Det samme i den italienske, hvor jeg igen led fælt. Modsat sidste gang hvor jeg blev 2'er i udskildningen, så røg jeg ud som den 5te i dag. Lårene var blæver og mentalt var jeg der ikke. Men det gav dog lang pause og jeg fik fyret den godt af, når vi tog omgange. Jeg havde ikke hørt (og glemt at vi plejer) at efterfølge med det lille løb, så den sved igen fælt. Jeg.sad igen i den hurtige ende men uden at kunne andet end bare at være der. Ikke så eksplosivt som normalt, mere henad reel intervaltræning. Dikkeværket kom godt på arbejde i dag.
 3. 2 points
  Så vil jeg faktisk hellere æde lidt rå kylling og få det overstået
 4. 1 point
  Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  Tak. Seriøst: Tak. Uden din lille bemærkning havde jeg nusset dovent rundt igen i dag. Jeg gad som forventet ikke da jeg skulle ud men da jeg først var der, så var det jo rigtigt rart. Og bagefter total optur. Så jeg kom ud og fik kørt 59 småkolde men hyggelige km næsten uden vind. Lidt omvendt af sidst. Først lidt ned af Gl Køge Landevej og så svinge ind ad O3 og dreje fra langs motorvejen og næsten op til Farum - vendte rundt ved det nye/ombyggede??? lyskryds og så retur via Glostrupcenteret. Senere kan jeg også tage hjemruren via Gl. K. L. men for nu er det her rigeligt til mit behov. Det er lidt træls med alle krydsene og at det er så fladt (lige undt de sidste km mod Farum) men der er lys og jeg farer ikke vild. Da jeg hoppede på cyklen dér omkring solnedgang, havde jeg kun indtaget ca 1800kcal og lårene begyndte også at svie til sidst, da tanken begyndte at være tom. Fik dog doseret det, så jeg ikke gik kold med brag. Min lille vinterrutine er at drikke et glas varmt honningte når jeg kommer hjem. I dag hungrede jeg efter et par honningmadder selvom jeg normalt ikke bryder mig om kold honning. Sjov reaktion fra kroppen der åbenbart gerne ville have tarveligt sukker i en fart. Jeg burde gå i vaskekælderen nu men jeg er godt nok træt, så tror bare jeg vælter i seng om lidt. Heldigvis fridag i morgen men der er desværre ingen banecykling nu jeg ellers har tirsdagsfri.
 5. 1 point
  Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  Godt du kunne lide det, enkelte få render skrigende væk. Var lige inde på din FB og se cyklen, fin fin! Du sidder noget dybere end os andre gamle gubber Hvis din bror også vil så langt ned, skal han måske finde en anden cykel end min eller være skruet anderledes sammen end jeg er. Grunden til at jeg blev lidt "sur" på den, for det er ellers en udemærket alucykel, var jeg synes jeg sad ret oprejst. Men jeg har set en cykel magen til køre løb og hurtigt, så.... Nå men det er en Ridley Oval Track str 56 i rød/sort. Monteret med sprinterstyr men jeg har vistnok det almindelige liggende. Hjulene er lavprofil kinahjul til lukkede ringe - ikke de aller billigste men ikke noget vildt. De fungerer dog fint og har fået loddet ejere. Cyklen står i bur ude på banen, hvis han vil se og røre. Evt finde en dag eller se hvordan jeg arbejder d. 26ende - det ved jeg 8-10 dage i forvejen. ... I går var planlagt hviledag. Det var det bestemt ikke i dag men endte desværre sådan. Jeg havde sovet elendigt i nat og var træt, voldsomt dehydreret og frøs da jeg fik fri og skulle nok bare have taget en lur, i stedet for at prøve at hutle mig igennem uden. Træls, da jeg ellers havde lavet en ugeplan der passede med vejrudsigt (læs:tørvejr) og arbejde. Jeg må nok bare erkende at jeg arbejder alt for rodet henover døgnet til at planlægge noget, hvor søvn og trænings-iver også spiller ind Jeg kan ikke huske om jeg har haft den først på året med så fortjener den en repost. Et virkelig lækkert stykke lyd der er og var alt for overset.
 6. 1 point
  Henrik S.

  Got legs?

  Da man begyndte at tale om det i sin tid, var jeg ikke sen til at afvise det som rent sludder og vås. Men efter at hende cykelcrossrytteren blev snuppet, og snakken bliver ved i andre kredse, er jeg ikke længere helt så sikker. Her er der to nørder, der sammenligner effekten:
 7. 1 point
  salt

  Hver dag er hver dag!

  Kan jeg lige holde året ud, uden sygdom og skader, så tror jeg altså at der er en dejlig julegave gemt under squatracket.
 8. 1 point
  Onkel Troels

  Hver dag er hver dag!

  Du er stærk.... Også selvom du stadig mangler at squatte de 200kg ;-)
 9. 1 point
  Kermit

  Langt pokker i MOL

  I løbet af sæsonen har jeg ligget på ca. 1400 watt i peak og omkring de 1300 watt i 5 sekunders avg. Det er så 4 år siden at jeg sidst har styrketrænet for alvor. Jeg holder meget af Butler Power, men tror desværre ikke der er noget evidens bag udtalelserne om styrketræning. De sæsoner hvor jeg gjorde det mest var det 3 gange om ugen. Det kan nok gå an her i den spæde offseason, men når man begynder at bevæge sig ind i december og januar bør man nok skrue en anelse ned for styrketræningen og op for cykeltræningen. En gang om ugen bør nok bare være for at vedligeholde det, så man ikke skal starte helt forfra når man rammer offseason igen.
 10. 1 point
  BrombærVanilie

  Langt pokker i MOL

  Fra næste sæson, licens enten i Hvidovre el. Amager. Ellers har vi nok kørt forbi hinanden på Tonseren, Diget el. Avedøre Holme :)
 11. 1 point
  kahlua-kalv

  Langt pokker i MOL

  Skal køre på bane nu :-) starter 12/11 på et Master hold. Kommer du også om søndagen? Vi burde lige hilse på et tidspunkt :-) måske tager jeg mandler med til dig...
 12. 1 point
  Henrik S.

  Motion i balance™

  Det er min storebror, som er glad banjospiller og benytter enhver lejlighed til at slippe af sted med det :) Jeg skal gerne give beskeden videre. Jeg ved mindre end ingenting om banjoer, men noterer mig, at det er en femstrenget Ashbury - tjek :)