Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 07/20/2019 in all areas

 1. 1 point
  Henrik S.

  Motion i balance™

  Sluttede ugen af med en 120 km langtur ud over Roskilde-kanten. Det blev en solotur, da de fleste ABC-motionstosser var på Hallandsåsen for at træne bakker. Ville gerne have været med, men kun en uge efter 14 dages ferie var det nok blevet en blandet fornøjelse. Det blev søndagens tur så også, da jeg blev forbløffet over, hvor meget blæst der var! Jeg stod helt stille på landevejen ude ved Gundsølille med strid modvind lige i smasken. Jeg havde kun tjekket for regnvejr og ikke for stiv kuling ... Kæft, det kunne mærkes i benene bagefter, men jeg kom da hele vejen rundt og hjem. Lige nu er planen at fortsætte som hidtil med løb/cykling. Og forhåbentlig en gang fællestræning onsdag. Og så skal jeg lige have renset kæde og kassette og tjekket drivlinjen efter, for det har knaget og braget, siden jeg satte det nye Red-sæt på. Logger ikke hver dags træning, da jeg har vænnet mig til at bruge Strava. Kan ses her: https://www.strava.com/athletes/38435332
 2. 1 point
  Torsdag i skuret: Military press - 5sæt x 10reps med 50kg DB laterels - 5sæt x 12reps med 19kgs Coc 2 - Jep jep fik den igen lukket helt tydeligt med højre. Venstre vil stadig ikke. Derefter coc 1,5 reversed grip for doubler. Wrist roller - 4sæt Skulder og underarme. Vigtige muskler. Men ikke nogen sveddryppenede hård træning.
 3. 1 point
  BLACKICE

  Nice and clean power building

  2 August 2019 Boksen Det føles som at brikkerne falder på plads langsomt. Appetitten er høj, ryggen er stærk, benene begynder at virke, og der er rimeligt med mental båndbredde. Awesome (nu mangler vi bare skulderen) Dødløft (konventionel raw) 5x130 5x160 5x180 5x205 (Bælte) 5x160
 4. 1 point
  Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  Som vanligt sen på den og et koldstartinterval ned til kollega. Han havde sovet dårligt og var ikke varm på intervallerne alligevel. Det blev så Amagerrunden, hvor jeg fik lov at lave lidt gøgl og han ikke holdt den oppe i z3. Jeg valgte mod sædvane at vi tog den ude ved vandet over “Holmen”. Der fik jeg lavet 2 stående starter og han kunne jo ikke lave være at køre med, når det kom til stykket. Ud over diget spurgte han: Hvad skal vi så nu? What??? Vi valgte at tage den i frisk tempo og skiftes til at føre. Han fik første føring og kørte lidt over evne men så var han i gang og det var jo dejligt. Efter diget tog jeg en halvlang dinger. Som han sagde, så sad jeg ikke pænt på cyklen til sidst. Men jeg var dejligt i hegnet. Så et minuts tid på fuld damp. Han tog en dinger hvor jeg sad og nassede hjul. Spurt under landingsbanen. Aldrig har han stået op og spurtet i så lang tid... det skal jeg bruge senere. Han var dog totalt kvast (som mig efter en hård spurt) og vi kørte langsomt i lang tid før.... .... diget på hjemturen som 30/30 på hans præmisser. Jeg tænkte at han var i en stime og nu kunne indse at han faktisk kan træde pænt til og være forpustet og alligevel fortsætte..Selvfølgelig noget jeg håber at kunne bruge i fælles intervaller fremover. Vi startede blidt lidt under 400 watt og var tæt på 500 i de to sidste. Tilbage på Sjælland en stående start i gear 53-11. Mose mase. Syre i stængerne og hormoner i blodet. Bagefter fik jeg gåsehud over det hele og så kunne vi grine lidt af det. Til sidst en lang, lang spurt. Først stående og siddende til sidst. Wattene var helt nede under 700, før jeg nåede skiltet som min fiktive målstreg. Trillede det sidste ud til krydset ved Køgevej og ind på den lille græsplæne og lod mig tilte og fik lukket iltgælden. Fulgte ham halvt hjem, så jeg kunne få spolet friskt blod i benene. Ergo, det endte op med noget, der var MEGET hårdere end det jeg havde planlagt Styrketræning i morgen (fredag) bliver erstattet af en nuldag. Til gengæld brugte jeg 25 minutter efter fyraften på basistræning af core og overkrop. Jeg håber at han begynder at tro på sig selv og jeg oftere kan bruge ham som sparring, for det er faktisk ekstremt givende at køre med en makker og markant bedre end træningen i HvidovreCK.
 5. 1 point
  kahlua-kalv

  Got legs?

  32 sek i dag Jeg nupper din KOM næste gang der er storm fra den rigtige retning
 6. 1 point
  BLACKICE

  Nice and clean power building

  Korrekt. Et sted mellem 7000 og 7500 gæster fra 40 forskellige lande er i landet. De ankom fordelt over ugen, men generelt startende fra sidste lørdag til onsdag. For at bistå med en god oplevelse er de blevet fulgt/hjulpet lige fra bagagemodtagelsen i Kastrup, ud til deres hotel. For nogles vedkommende kommer de fra lande hvor økonomien gør at det måske er deres første tur ude af landet. (Columbia, Brasilien, Den dominikanske republik osv osv osv). Og så må det selvfølgelig uanset hvad gerne være en lidt ekstra ordinær oplevelse for dem. Så ja, det er bestemt derfor.
 7. 1 point
  Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  En campingvask og så en rolig tur på turbotræneren. De nye klamper gav et døgns tid med periodisk øffen fra mit venstre knæ, hvor foden karter uhæmmet rundt på pedalen, hvis jeg ikke har begrænset hvor meget den kan bevæge sig og det havde jeg jo glemt alt om. Så de første 10 minutters trædetid var i zone 1 men reelt tog det længere tid, da jeg var af og på for at justere. Herefter 35 minutter i zone 2. Udover en krop kaffe (ej sort) ved 10-tiden, var jeg stadig fastende da jeg kørte kl 13. Mens jeg skriver dette kommer der sære lyde fra badeværelset, da der netop er kommet (kun koldt) vand og jeg desværre tidligere glemte at det var lukket og trak ud i toilettet. Desværre, fordi det så tager der første grumsede brune vand ind i cisternen og sidst jeg jeg glemte det, så skulle jeg sparke/slå på cisteren i et par uger, før det var ude og igen kunne tage vand ind normalt. Jeg går ikke i bad i koldt vand frivilligt, så jeg vil fonde en FW, inden jeg tager op til mor. Dog skal jeg lige nævne at jeg har taget et “trist” tiltag, der forhåbentlig hjælper på mine sengetider, der er stukket lidt af. Og dermed også på kost. Jeg har meldt mig ud af den HayDay gruppe jeg ellers har spillet med i. Så er der mindre at lave i spillet og jeg kan vel nøjes med at bruge 1/5 af den tid jeg ellers har brugt. Det skulle også gerne give mere tid til træning før arbejde, når jeg ikke sidder og glemmer tiden.
 8. 1 point
  kahlua-kalv

  Nice and clean power building

  Du ender som en spinkel IT dreng hvis du ikke snart poster i loggen ;-) Travlt med ferie, arrangør af konvent i DK eller blev du fængslet i Atea-sagen? Håber på det første :-)
 9. 1 point
  salt

  Hver dag er hver dag!

  200.000 Views i loggen video!