Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 03/19/2011 in all areas

 1. 2 points
  Athlete X

  Min logbog

  18. marts 2011 Mitokondriel biogenese (type II fibre) (mobilisering af konkurrende øvelse) 1) 5 sek. rebounds med medicinbold 2) 20 meter unloaded prowler sprints x 35 x 30-45 sek. pause. Min achillessene er stille ved at komme sig. Jeg er så småt begyndt at kunne løbe normalt igen så længe jeg er påpasselig og gennemgår en masse specifikke øvelser hvor jeg får sat gang i blodomløbet i læggen og i anklerne. Jeg burde være i gang med overgangen fra alaktisk power til alaktisk kapacitet men eftersom at achillessenen er det vigtigste at få i orden lige nu har jeg måtte regulere programmeringen således at træningen ikke helt er optimal i forhold til at sæsonen nærmer sig men optimal i forhold til at der skal tages hensyn til achillessenen. Jeg vil skyde på at jeg er klar til at sprinte igen med 100% intensitet men vælger at give benet to uger ekstra for at være på den sikre side.
 2. 1 point
  Lørdag d. 19. marts 2011 Masser af opvarmning og udstræk/mobilisering af de lange stænger.. Split squat, 4020, 90 sek pause et par bw-sæt som opvarmning 8 * 10.5 kg 7 * 10.5 kg 7 * 10.5 kg 7 * 10.5 kg 8 * 10.5 kg Jeg havde glemt min notesbog, så jeg kunne ikke helt huske alle detaljer. Pauserne skulle have været på 2 min og kun fire workset. Ah well - det går nok Snatch grip DL fra klods, 1040, 90 sek pause 5 * 60 kg 5 * 60 kg 5 * 60 kg 5 * 60 kg 5 * 60 kg 5 * 60 kg 5 * 60 kg 5 * 60 kg 5 * 60 kg 5 * 60 kg Efter 5. sæt fandt jeg ud af, at pauserne skulle have været på 3 min. De føltes godt nok også korte på 90 sek, men jeg fortsatte i det tempo, da jeg ikke havde så meget tid. Det var det hele. Lørdagstræninger er nu hyggelige Jeg ser Dexter om aftenen, når jeg ikke orker at arbejde mere på huset. Jeg er kun kommet til afsnit 7 i sæson 1, men i aftes stoppede jeg på et meget spændende sted. Den forkerte ice truck killer er blevet fanget, men jeg tror jeg ved hvem den rigtige er Desværre har jeg ikke tid til at se videre i aften
 3. 1 point
  donprehn

  Den store kampsportstråd

  Jeg har efterhånden set mange UFC stævner og har i de seneste 3 år misset et UFC stævner. Generelt synes jeg dommerne dømmer fint udfra de premisser der er stillet, selvfølgelig sker der fejldomme men generelt gør de det godt. Systemet er anderledes end boksning, hvor UFC prøver at honorere den aggressive part i forhold til den mere defensive part (point bokseren). Dette er en premis, om man kan lide den eller ej er op til den enkelte. Jeg kan godt lide at man favoriserer den aggressive, det gør at man IMO får nogen mere aktionfyldte kampe. Jeg ser helst ikke at vi får for mange "point-bokserer" i UFC, det er røvsygt at glo på. Kampmann kampen var tæt, men udfra det givne pointsystem havde både min kammerat og jeg efter kampen Diego som vinder. Diego var bare mere aggressiv og ramte hårdere i 2 og 3 omgang. Kampmann kan kun takke sig selv for tabet, han kæmper en fantastisk første omgang, men overlader herefter initiativet til Diego. Er der iøvrigt nogen der vil forklare mig hvorfor "never leave it to the judges" er så dumt et citat. Hvis man vil være sikker på at vinde er det vel bare om at fjerne så mange usikkerheder som muligt og en dommerafgørelse er vel altid forbundet med usikkerhed.
 4. 1 point
  Conscience

  Conscience - HSF Styrkeløft

  Så fik jeg lavet video'en fra DM.