Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 02/29/2012 in all areas

 1. 1 point
  Mikkel1234

  Projekt væk med dunken

  Hey Hey Det her er så ligesom endnu et engagement jeg giver mig selv i forhold til at komme godt igang med ny livsstil og en sundere krop. Jeg forholder mig anonymt men har til gengæld ingen problemer med at poste data omkring min vægt osv. Jeg er en ung mand på 24, jeg vejer ind på 117,3 kg her til aften, og starter imorgen på en ny kostplan, efter min første uge hvor jeg kun har fokuseret på at holde mig langt væk fra sukker. Og alkohol er også slut i en periode. Jeg er efter et par år med nogle sure episoder med dødsfald og hvad skal man kalde det; trøstespisning, efterhånden kommet i en vægt hvor jeg slet ikke kan kende mig selv. Til gengæld er jeg nu i en situation hvor jeg mener jeg kan overskue projektet. Mit første delmål er og se hvor jeg står en måned fra nu, ved at følge min kostplan, få mindst 30 min motion om dagen og ingen slik og alkohol. Sæt Igang. :-)
 2. 1 point
  Onsdag 290212 Max test i planche - en anelse skuffet :) Men okay, jeg er også lidt tungere end sidste uge. Fuck det... Tilbage til tuck planche! Lucky split second:
 3. 1 point
  MamboMads

  Confessions of a douchebag

  Hvorfor træner du ben vil du gerne ligne en idiot eller hvad?
 4. 1 point
  MamboMads

  Vægttræning og korrekt teknik.

  Fordi han ekstenderer for meget i ryggen helt fra toppen, i stedet for at holde den neutral (hold fokus på at spænde i maven+fokus på glutes spænd i bunden og op). Typisk for meget mobile folk at gøre det (inkl. mig selv).
 5. 1 point
  Till

  Excessive Training

  Krafthelvede det var en fin træning! Meget flotte tal over hele linjen fra KB til død. Meje nice. Eller uhyggelig dagsforms arm. Troede jeg var godt kørende, men damn... Keep up the good works, din satan!
 6. 1 point
  Det er ikke meget jeg gæster MOL mere. Men vi sad lige og talte om dig i Nordland den anden dag, og blev enige om, hvilken flink fyr, du egentlig var. Så jeg vil lige hilse fra de gamle Århus-drenge. :)