Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 10/08/2019 in all areas

 1. 1 point
  kahlua-kalv

  Langt pokker i MOL

  Cool med video! Du må lave en fra banen! Tror det kunn e se mega fedt ud :-)
 2. 1 point
  Henrik S.

  Langt pokker i MOL

  Der er søreme smæk på i videoen. Meget god kvalitet film, egentlig ...
 3. 1 point
  Henrik S.

  Motion i balance™

  Siden sidst har jeg endelig fået vredet forskifteren helt på plads, så den ikke går på i yderstillingerne. Derudover har jeg sat friske bremseklodser på både for og bag, og der skulle bremsecaliperen også lige justeres, så forhjulet kunne spinne frit. Jeg bliver nok aldrig den store fan af skivebremser. Jeg har fejret begge dele ved at tage den første 100+ km-tur på sølvpilen i dag. Med 108,5 km er jeg godt tilfreds med distancen, selv om gennemsnitsfarten daler en del, når geden vejer 10-11 kg i stedet for 6,9. Men jeg sidder godt på den, og selv om den er tungere, så kører den snorlige.
 4. 1 point
  Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  KMest fordi der en del der kører 50-15 og jeg ville prøve at køre lidt lavere end det.... for tilvæninngens skyld. Og hvis der nu kom en mulighed for at skyde en flyvende 200meter af, så er 53-13 et godt gear og så er det kun bagerst der skal skiftes tandhjul. Men nu må vi se.... jeg havde faktisk ikke forventet at det ville føles SÅ meget anderledes. Det får 2-3 ture mere og så vurderer jeg om det føles lige håbløst eller der er fremgang. Min cykelcomputer kan jo optage video. Jeg havde håbet at bruge det lidt mere men har ikke fundet en løsning så der kan linkes fra MOL, uden jeg skal belemre andre med det. Dertil er lyden så elendig at den må klippes væk og telemetrien reagerer både langsomt og er et par sekunder efter billedet. Og kommer man over 1000w, så mangler det forreste et-tal, så det var ikke så godt og nemt som først forventet. Nå men alligevel det ene af dagens 6/54-intervaller ude fra diget.
 5. 0 points
  Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  Banecykling. Opvarmning. Missede første interval pga noget internt fnidder om sexchikane hvor man vil bruge mig som bisidder, når parterne skal mødes. Fåk noget lort!!!!! at blive rodet ind i men jeg vil selvfølgelig gerne hjælpe de personer der er involveret. 20 omgange progressivt - på lånt hjul, da jeg var punkteret 20 omgange - igen på lånt hjul Droppede resten for at få arrangeret pålægning af ny ring