Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 06/13/2020 in Posts

 1. 3 points
  Lørdag i abeskuret: Airbike - 100kcal (4min og 51sek PR :-) ) AB wheel - 3sæt x 15reps Military press - 3sæt x 10reps med 50kg Er lige blevet far til en lille dreng som er nummer 4 i rækken. Derfor bliver træningen. Minimal i denne weekend. Kunne dog lige afsætte 10min på en 100kcal test og lidt styrke. Fedt jeg kom under 5min på 100kcal testen. Echo bilen skulle være sværere at lave gode tider på en assult biken og min svoger der dyrker Crossfit siger at sub 5min er ret godt i den :-) Alt er relativt naturligvis..
 2. 2 points
  Henrik S.

  Motion i balance™

  Bare for god ordens skyld, så bliver der altså stadig trænet, men det er i dén grad business as usual. Et par løbeture hen over ugen, et par gange fællestræning med ABC motion og så ellers soloture på cyklen. Nyder det hele, men det er også lidt ufokuseret, fordi der ikke har været de store motionscykelløb at teste formen af på. Har faktisk lige rundet de 7500 km på cykel i år, og det er fint, men det ville godt nok have været sjovere med nogle af de store arrangementer i foråret. Anyhow, så har jeg tænkt mig at lægge lidt mere vægt på løb her til efterår og vinter. Suppleret med lidt cykling på en vinterlåge, men med hovedvægten på løberiet. Så må det tidlige forår næste år vise, hvad forår og sommer 2021 skal bruges på. Måske skal det simpelhen bruges på begge dele. Måske skal der næste år en rigtig bjergtur (på cykel) med i programmet. Jeg savner at cykle i bjerge. Søndag bød i øvrigt på en god omgang fællestræning med to solide blokke med hhv. rulleskift og holdløb. Der er ikke nogen tvivl om, hvor de ligger henne på grafen.
 3. 2 points
  Uh, jeg stod længe ved slikhyden i Føtex og kiggede på de bjørne, der Men jeg lod dem ligge. Jeg tror det er svært ikke at sluge maden, når man først har vænnet sig til det. En skidt unode.
 4. 1 point
  Bjergtrold

  Vestjysk dagligdag

  stadig imponeret over, at det lykkes dig at få puttet træningen ind næsten dagligt. Respekt
 5. 1 point
  Tinapigen

  Tinapigens log!

  Lørdag d. 4. juli 2020 Vejrudsigten har ændret weekendens planer, så ingen taglægning i dag... Besøgte min kære ældste lillesøster og min nevø og niece på vejen til sommerhuset og nød at blive "friseret" og klippet af min søster, der har en hemmelig frisøraspirant i maven ;-) Lækker frokost inden nåede vi også. Fik åbenbart fortalt min kære niece på 5 år om enhjørningesporene, jeg har set i Sverige sammen med Thore og Lauge (der godt nok har udtrykt megen skepsis) - så min søster efterfølgende har fortalt, at hun nu rigtig gerne vil besøge sin farmor og farfar, der bor i Sverige (så de kan lede efter enhjørninger) ;-) Var temmelig træt til aften, så det passede "fint nok" at kunne slappe af/gå omkuld på en madras og stene inden tidligt op søndag og "knokle" videre med taglægningen på den anden side. Søndag d. 5. juli 2020 Taglægning hele dagen. Igen først hjem efter solnedgang... Mandag d. 6. juli 2020 Arb 9-17.... træt...brugte aftenen til til at forberede mig til en operation på onsdag samt slappe af... Tirsdag d. 7. juli 2020 Tidligt fri :-) Lille eftermiddags afslapning: BJJ no-gi: rigtig mange: modstander siddende knæsiddende foran dig på gulvet: tag fat og hiv om til diverse... Teamede op med "lille D". En times rul med rigtig godt flow og flere ting, der lykkedes :-) BJJ med gi: Defense fra side control. Det har jeg behov for, så "blev". - nøjedes dog med en enkelt rulle runde efter "specifics" a 3 minutter - og tog hjem lidt før tid. Onsdag d. 8. juli 2020 Pullups 1x10 xbw Cykling 28 km Havde en "udfordrende operation" på jobbet sammen med min kollega - det gik godt - en hund, der var både lyske+abdominalchrypthorchid. Torsdag d. 9. juli 2020 Fri-dag :-) Bw: 60,4 kg lige da sprang ud af sengen... Tidligt op med kæresten og fik mulighed for at låne kajak og ro på Furesøen og "nabosøen" i godt to timer, mens "drengene" cyklede på MTB. Startede med en virkelig idyllisk tur på den lille sø /Vejle sø), hvor der var nærmest blikstille og nød synes af lappedykkerne på rede i å-kanderne og de smukke omgivelser. Derefter en tur på Furesøen langs kanten - til at starte med i pæne modbølger fra "bunden af søen" ind til Frederiksdal fribad - tissepause - og så retur - lige et smut ind til Vejle sø igen. "Desværre" havde vinden lagt sig til hjemturen, hvor jeg gik glip af de store medbølger hjem. Virkelig lækker tur, hvor jeg beundrede alle de flotte huse der lå ud til søen - og synes af de mange lappedykkere og deres store unger. Så også en svane ligge på en stor rede i sivende. Kaffe med "drengene". Hjem og få en skøn frokost og et eftermiddagshvil - inden jeg rundede dagen af med 3,5 times jiu-jitsu-træning :-) BJJ no-gi: Fokus på angreb på turtle: forfra. En times rul - sprang dog nogle runder over. BJJ-med gi: videre på defenses fra side-control, specifics + et par rullerunder. Dejlig træningen - og synes det går bedre med knæ og ankel :-)
 6. 1 point
  Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  92,7kg efter lidt over 4000kcal i går Kollegaen forblev tavs. Om det så var konen eller udsigt til regn der holdt ham hjemme, er ikke til at vide. Den vanlige slendrian når jeg ikke “skal ud”, så tiden gik. Jeg var også “forvirret” af radarkortet, der meldte nedbør men her var tørt. Til sidst troede jeg på tørvejr, gik i bad og smuttede i cykelklunset. Da jeg er i køkkenet for at tage en tår vand som det sidste inden jeg kører, begynder det at regne og inden jeg er nået langt væk, er det ret vådt. Men det blæser stadig ikke og temperaturen holder, så jeg kører på Amager som planlagt. Diget er dejligt tomt og TADAAA - næsten vindstille Jeg er normalt ikke glad for regnvejr. Eller blæst. Eller kulde eller varme. Men når det er vindstille, regnen siler ned uden det er koldt, så sker der mystiske ting i mit hoved, for jeg elsker at cykle under de forhold. Jeg er skide ræd for at punktere men jeg kører langt over evne og det gjorde jeg også i dag. Så jeg droppede bykørslen og snuppede 3 runder på “Lille Tonser” før jeg vendte snuden hjem, så jeg kunne holde kæden stram og bare rå-nyde at alt gik op i en højere enhed. Var jeg ikke begyndt at blive sulten på runde 3, så havde jeg nok kørt 5 men jeg besluttede at sætte pris på at komme hjem med overskud og ikke ærgre mig over en lidt kort tur. Bortset fra de allermest vellykkede at turene med HvidovreCKs fredagstog, så er det den tur med størst herlighedsværdi jeg har haft, mens jeg har boet i Avedøre. Og den lille bonus: Det regnede så meget at cyklen ikke var snavset da jeg kom hjem, så eneste rengøring var bremsefladerne på fælgene - ellers var det blot aftørring og smøring af kæden. Så alt var perfekt Jeg fik btw lige snuppet to sæt tåhævninger på hvert ben til fail og så 100 på begge.
 7. 1 point
  vestjyden

  Vestjysk dagligdag

  06-07-2020 Løb 9,4 km 56m28s. 07-07-2020 Styrke Opvarming: Crosstrainer 15 min. Hyber ext. 2 x 15 x Bw. Sidebøjninger i Hyber ext. bænk.: 2 x (15+15) x Bw. Liggende benløft: 2 x 15 x Bw. Squat: 1 x 10 x 20kg. 2 x 5 x 60kg. 2 x 5 x 65kg. 2 x 5 x 60kg. Flad brystpres db. 3 x 10 x 20kg. Row db. 3 x (10+10) x 22kg. Baglår(pure strength maskine): 3 x (10+10) x 20kg. Læg stående 1 ben. 3 x (15+15) x Bw. Curl db. 3 x (10+10) x 12kg. Triseps ekstension db: 3 x (10+10) x 10kg. Laterals raise db. 2 x 15 x 8kg. Ved ikke helt hvad jeg vil med min træning, så har besluttet at målet er at få lidt mere volumen på i forhold til corona pausen.
 8. 1 point
  Henrik S.

  Got legs?

  Nej, MOL Logbog er en lille, sluttet kreds Har vist ønsket tillykke med familieforøgelsen andetsteds, men kan da sagtens gøre det igen. Det er sgu fantastisk at stifte sin egen familie og se den vokse
 9. 1 point
  Kermit

  Got legs?

  Der er godt nok sket ting og sager siden sidste opdatering, og så er det nærmest skræmmende at man kun er halvvejs nede på første side, selvom der har været stilstand i godt og vel 4 måneder. Først og fremmest er jeg blevet far igen. Hvad der vidst var en termin omkring 12. april, blev til planlagt kejsersnit d. 2/4. Alt forløb efter omstændighederne godt, selvom det lidt var et helvede at være på et hospital i coronatiden. Sund og rask unge, og endnu en dreng til samlingen :) Cyklingen har været alt andet end stabil. Der har været uger hvor jeg har trænet 2-3 timer, og uger hvor jeg har trænet 12 timer. Og så har der været uger hvor cyklen slet ikke er blevet luftet. Men formen er egentlig fornuftig, og jeg kan fornemme at jeg stadig kan sidde med i midterfeltet, hvilket er betryggende. Lige omkring fødslen blev jeg enig med mig selv om at begynde at tage daglige armbøjninger. Det udviklede sig sidenhen til også at inkludere air squats, og da jeg stadig døjer en del med smerter fra min glute med og piriformis, så kom der pludselig også fokus på at træne ben, balder, og core igen. Så jeg har faktisk mere eller mindre fra maj kørt styrketræning hver anden dag. Primær fokus har været på overkrop og core, da jeg aldrig rigtig har været tilfreds med min brystkasse, og nu vil forsøge at give det et skud for at se om det kan blive bedre. Samtidig bliver der selvfølgelig også kørt lidt ben med fokus på stabilitet og teknik. Det har faktisk været rigtig lækkert, og synes allerede nu at jeg begynder at se resultater både oppe og nede.
 10. 1 point
  Sådan har jeg det vist hvert år i denne periode op til sommerferien. Det er som om om, man næsten ikke kan hænge samme, og man må virkelig tage sig sammen for at koncentrere sig om arbejdet. Nok bare et godt bevis på, at man har behov for at koble af fra tid til anden. Mennesker er ikke maskiner.
 11. 1 point
  "jeg ikke tænkt mig at kramme nogen men ved ikke, hvordan resten af selskabet forholder sig. " Hvis du ønsker at holde afstand, er mundbind er en god sinalgiver. Tag et på, og der er ingen der kommer tæt på dig. Ellers er jeg ret imponeret af din disciplin mht. mad. hep herfra.
 12. 1 point
  Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  Bjergtrold, jeg nyder det FULDT ud!. Faktisk føles det også lidt utaknemmeligt at jeg ikke “vil” med men jeg kan bare mærke, at det får jeg aldrig samlet mig sammen til. Men de har heldigvis oplevet, at jeg ikke kommer på banen hvis jeg ikke “får tildelt” mig egen tid, så de ved godt at jeg ikke er god til det med at færdes blandt andre. KK, uha nej! Jeg har heldigvis en rusten skulder som en prægtigt (og sand) undskyldning. Men jeg ville ikke bryde mig om parløb alligevel. Store tempoforskelle på banen og især trængsel når man skal skifte placering. Det er jeg al for meget kontrol-freak til. 91,9kg i dag efter 3600kcal i går. I går og forgårs har der stået en spand koldskål og kammerjunkere og ventet efter fyraften. Det taber man sig IKKE af men det er bare ærgerligt. Jeg kommer alligevel ikke ned under 85kg, uanset hvad jeg gør. Jeg vil stadig gerne under 90kg men ikke for enhver pris og en lidt selvforkælelse skal der være plads til på mine gamle dage. Igen en rædsom varm nat. Jeg vågnede allerede kl 7 og opgav at sove mere. Jeg nussede søvnigt rundt, før jeg skiftede pedaler og klamper. Typisk nok, gik der så tidspanik i den, da jeg ikke umiddelbart kunne løsne en skrue i den ene klampe. Med lille forsinkelse fik jeg kørt de vanlige 47km med kollegaen. Vi fik ikke rigtigt spurtet på turen i dag, så det var ganske fredeligt. Der blev trænet skuldre bagefter - den vanlige hjemmerutine: 2 sæt skulderpres 2 sæt bagskulder 2 sæt laterals 2 sæt rotator cuff Venstre skulder øffer stadig ved skulderpres, hvis banen ikke er helt rigtigt. Det er den ikke altid, for jeg har ikke gennemskuet præcis hvad det er, den ikke kan lide. Ellers flere reps og kortere pauser end de første gange. Herefter i vaskekælderen med en dobbeltportion (for 12 dage i stedet for de vanlige 6) + dyne og hovedpude. De er blevet svedt godt igennem, så de har nok trængt. Desværre er jeg voldsomt søvnig efter at have været tidligt oppe, så jeg får intet udrettet... kæmper bare for ikke at falde i søvn, så jeg ikke kan sove i nat. Og der er intet i tossekassen, der er værd at glo på
 13. 1 point
  tak alle 3 og ja musik kan noget... Lidt træning er det blevet til med 12 k torsdag morgen til Hørning st og nok lidt mere end 12 k i dag. Torsdag kunne jeg godt mærke, at jeg ikke havde spist så meget i ugens første dage men brusebad på job føltes som en total spa oplevelse ovenpå den tidlige morgen, tung rygsæk og grundlæggende noget superlækkert ved ikke at skulle tænke på at få passet træning ind i løbet af dagen. I går tidligt op for at pakke rygsæk til non/konfirmation her på Sjælland for mine søde "små" nevøer i dag. Og så bare rejse hele eftermiddagen/tidlig aften. Pga COVID 19 situationen meget mere lukket ned i lufthavn og på hotel end jeg havde forestillet mig. Kostmæssigt derfor i går aftensmad i form af Pringels og champagne (miss Spinderella rockstar life) og i går eftermiddags jordbær tærte med de søde mennesker i mit team. Føler alligevel ikke på noget tidspunkt, at jeg har haft over eller trøstespist, så stadig ok uge. Glæder mig dog til at være tilbage i hverdag med spidskålskåls salat og gode vaner mv, når det bliver tid til det. Løbetur i dag Amager strandvej frem og tilbage i varmt vejr og heldigvis havde jeg snuppet en flaske vand med fra hotellet. Hjemme igen ville jeg lige købe en kop kaffe i terminal 3, så måtte iføres mundbind = very strange. Folk der kender mig ved hvor alvorligt, at jeg har haft taget hele COVID 19 situationen og at jeg arbejdsmæssigt har haft været ude i nogle ekstreme situationer, hvor vi har måttet træffe barske valg for at passe så godt som muligt på vores patienter. Men det her med, at folk føler, at de er "rene" og super hygiejniske fordi, at de har haft siddet og åndet i det samme mundbind i mange mange timer i et fly. Eller vipper det op og ned uden at tænke på, hvor de sætter deres hænder, eller hvor snasket sådan et mundbind hurtigt bliver, hvis ikke det bliver skiftet meget hyppigt... Somehow er der meget falsk tryghed i det og når folk så samtidigt forsamles og stimler tæt sammen mange andre steder uden at tage hensyn overhovedet .. nå nu må jeg se, hvordan det bliver med hele familien i eftermiddag. Som fortsat ansat på et hospital med patienter i risikogruppe har jeg ikke tænkt mig at kramme nogen men ved ikke, hvordan resten af selskabet forholder sig. Well forhåbentligt på samme måde og ellers må jeg bare (igen) være lille alien. Tror egentlig, at det var en af de ting der fascinerede mig ved "Killing Eve" - nemlig at en af hovedkaraktererne, lejemorder og heltinde Villanelle er 100 % sin egen og ikke bange for at skille sig ud i diverse outfits/kostumer. Tropper således også op i prinsesse kjole i dag men har (bare rolig) ikke tænkt mig at myrde nogen. Fortsat dejlig solskinsweekend til boardet og pas på Jer selv i skybruddet, hvis nogle er i risiko for det
 14. 1 point
  "Bare sådan et lille split sekund af "as good as it gets". " Det er bare med at samle på den slags øjeblikke. Fedt nr. btw.
 15. 1 point
  Ja, det er en klassiker. Skønt nummer.
 16. 1 point
  Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  Vægten faldet fra 91,4kg til 91,1kg efter 3250kcal. Godt jeg ikke fik ringet til lægen i går. Jeg jeg kom hjem fra arbejde, blev jeg nødt til at kigge på modermærket igen. Men nu var det helt hårdt og nopret og ikke så dybt. Mellem skulderbladene er det svært at styre motorikken, så jeg fik puffet lidt til det og så faldt af og efterlod fin lyserød hud bagved. Jeg er ikke helt med på hvad der skete men fint at “det” faldt af og der ikke er noget synligt bagefter. Til aften en gang banecykling - jeg var spændt på fremmødet men vi var syv og det er vel OK, årstiden i betragtning. Det er alle fire veteran-aftenhold der er slået sammen og ikke den træner jeg er vant til. I aften lavede han øvelser lige efter min smag. Vi startede naturligvis med opvarming. Først for mig selv for at få gang i benene og derefter med de andre - jeg havde frygtet vildt tempo men det var behageligt. Første interval var at tage en omgang til feltet. Først to gange som par og til sidst en alene. Derefter udskilningsløb. Nu vi ikke var så mange, så var der godt nok udskilning hver omgang men det var først ved anden udskilning, man blev sendt af banen.Jeg startede sidst og antrittede mig frem de sidste 50-80 meter og det gik fint, indtil jeg ved en fejl røg ud og fik en tredjeplads. Jeg mente nok at jeg var kommet foran den anden men an troede at han var videre og fortsatte, Jeg var alligevel ved at være flad af de mange antrit, så det gjorde ikke meget at det stoppede her. Så skulle vi køre cykelløb: 10 minutter plus 10 omgange. De 10 minutter var overkommelige men så stak hallens i særklasse hurtigste mand væk. Han havde et hul som jeg prøvede at lukke. Det kunne jeg glemme. Jeg trak ind på ham i begyndelsen men så gik gassen af og jeg kom ikke nærmere. Feltet var over en halv omgang bagude men jeg var for stegt til at holde hjem, så lod mig falde tilbage. Passende kunne jeg klapse ham af, som “tog min plads” i udskilningen. To gang accelerationstræning fra felt i fart. 6 x 40/20 jeg kørte den kamikaze-style og døde med skoene på og 98% af maxpuls. Jeg kan ikke mindes jeg før har ligget deroppe pga intervaller - kun af spurt men jeg var også godt ude og skide. Jeg blev på banen i et stykke til, bare stille og rolig, indtil jeg havde pulsen under kontrol. Straks videre til afrulning - alt for hurtig til min smag men jeg plejer også at tulle mere end det fleste, hvis jeg får muligheden. 47km, hvor jeg røg i hegnet flere gange men der skulle knokles for det. Jeg faktisk overrasket over hvor godt kroppen tog imod tæsk, før den gav op. Man jeg skal HELT sikkert have en hviledag i morgen!
 17. 1 point
  Det var dog et fremragende nummer! Ikke så hektisk som det “humørmusik” jeg normalt lytter til men jeg er fan
 18. 1 point
  Træning d 22.6 Løb 5 k roligt aftenløb men super super glad for at tage mig sammen og komme ud ovenpå en lang dag. Synes at det er gået ganske godt med maden i dag. Nu får vi se.. Har deadline i morgen men tror, at jeg er nødt til at sove tidligt og så stå tidligt op for det sidste, for er helt blæst. Har købt nye løbe høre telefoner fra Bose og det er bare en helt anden lyd. I et lille øjeblik havde jeg kig ud over vandet, solen sank over Mindeparken og så Neil Youngs "Harvest moon" i ørene.... Bare sådan et lille split sekund af "as good as it gets".. Guess that's it sweet dreams til boardet
 19. 1 point
  Uhhh spændt på at høre, hvad du får ud af Chris' betragtninger. Jeg gik lidt i stå og jeg ved, at hans første pointe også inkl kost er søvn = noget som jeg nok ikke helt lever perfekt op til i øjeblikket. Og ja enig Gregers men jeg kan se, at det hjælper, hvis jeg fx er i gang med noget praktisk. Så går det betydeligt langsommere med at spise = rigtig rigtig godt for mig og nu har jeg også set endnu en HBO serie færdig, så nu må det være slut med alt det serie i en periode. Uhhh elsker rosé og ville drikke det hver dag, hvis jeg havde mere adgang til god søvn og mindre arbejdspres.. nu må jeg nøjes med en gang imellem og så nyde det ekstra meget og tak for god snak i dag søde Chancen for de store guldkorn er nok ikke så stor men jeg har en aftale/plan med mig selv om at prøve at tænke nogle af mine tiltag højt her i loggen. Inkl for en gangs skyld at prøve at analysere, hvad der sker når jeg pludselig går amok i et eller andet + hjælpe mig selv tilbage på sporet i stedet for bare at opgive fuldstændigt, eller måske endda nærmest sabotere mig selv med store mængder slik/chokolade. Og tak til Jer alle 4 for at være fuldstændigt ligeså vilde med de små pandaer som mig. Jeg har aftalt med mig selv, at jeg i princippet gerne må spise dem, hvis de kommer ind i My Fitness Pal arket og så bliver det nok uværgeligt noget med kun at snuppe et par stykker inden at kitchensafen lukker kæberne stramt i. Og lige nu vil jeg nok alligevel prøve at holde de der rene sukker ting lidt ude af huset og har så i stedet tilberedt de små havregrynskugler som en lille treat inkl til efter frokost/aftensmad, hvor jeg ofte trænger til noget sødt. Onsdagstræning med super coach lidt indledende øvelser + dødløft og så en hel masse samtale om det her med mad, gerne at ville holde med at trøstespise, være fit uden at det bliver sådan et skyld/skam, slåen mig selv i hovedet tema. Det er svært både at tale og skrive om. I dag til gengæld mindre snak og mere træning med coach = masser af dødløft, prowler og andre små gode øvelser. Dog stadig behersket, sådan at jeg ikke smadrer mig selv fuldstændigt. Fik alligevel nogle gode råd mht impulskontrol og så det her med at prøve at se vægt, kalorie tælling som data og ikke lade mig opsluge af følelsen af at være mislykket på grund af et tal. Der er jo så meget at være taknemmelig for og det er det modus som jeg gerne vil finde og som jeg selvfølgelig også har en del af tiden. Indkøb af Fitbit vægt i går fik tvunget mig til at trouble shoote det med at få koblet dimser til mit internet og nu er både Mr Roomba og Miss Roberta koblet op i skyen, så at jeg kan sætte dem i gang med støvsugningen/gulvvaske på fjerndistance. Ja og har fortsat brugt en del tid på at skabe nogle fine og rare omgivelser for mig selv, hvilket faktisk var et super udgangspunkt for hjemmearbejdsdag lørdag, hvor vi fik arbejdet på at afvikle noget corona pukkel, som havde hobet sig op. Håber på lidt mere træning i den kommende uge men skal nok tænke kreativt i transport kilometer, hvis det skal lykkes. Den gode uge til boardet
 20. 1 point
  Henrik S.

  Motion i balance™

  Har haft en god søndagstur, men alene, da jeg skulle tidligt af sted for at nå noget arbejde her i eftermiddag. Har i det hele taget været temmelig arbejdsramt og desuden lidt handicappet af en heftig omgang græspollen i denne uge, så der er lige smuttet et par cykeldage, men det går nok. Har til gengæld fået styr på min kæde-/kassetteproblematik. Da SRAM-sættet ankom, prøvede jeg at skifte kæde, men den takkede stadig over, så det må have været Rotor-kassetten, der var forbryderen. Den har nok alligevel været lidt mere end næsten ikke brugt :/ Nuvel, nu sidder der SRAM Red på hele vejen, og det spiller bare. Desværre er vægten røget op på hele 6,89 kg., men det må jeg jo på en eller anden måde lære at leve med Apropos lav vægt, så præsenterede gutterne på GCN for halvandet år siden en virkelig letvægter, der sjovt nok også var bygget over et Cannondale SuperSix EVO-stel, dog i Hi-Mod-udgaven. Sølle 4,28 kg vejer den
 21. 1 point
  Far til fire Stort tillykke!!!
 22. 1 point
  Nu er jeg også lækkersulten! De der pandaer smager godt. At ændre spisevaner er bare ikke nemt. Så hvis du finder guldkorn skriv endelig, da jeg stadig bokser med det.
 23. 1 point
  Tillykke med familie forøgelsen. Børn tager bare tid, så respekt for lige at tage 10 min.
 24. 1 point
  Melder mig også som fan af Katjes pandaer. For tiden er det dog rosevin og chips, der er min primære last.
 25. 1 point
  Uhmmmm, pandabjørne fra Katjes Nu har jeg lige genoptaget læsningen af Chris MacDonalds moppedreng af en bog og skal til at gå i gang med kapitlet om kosten. Jeg har en fornemmelse af, at han vil banke nogle punkter igennem, som jeg i hvert fald ikke helt kan leve op til
 26. 1 point
  Update (nu med træning i motionsloggen) Træning d 12.6 Styrke 1.pas med super coach J i FW Scandinavian center Vi startede forsigtigt ud med opvarmning og så ellers klassiske øvelser med ca halvdelen af den vægt vi arbejdede med inden lockdown. Masser af gode grin og alligevel prøvede coach at tage livet af mig i sidste prowler sæt Var helt bange da jeg vågnede lørdag for havde allerede ondt mange steder Træning d 13.6 Løb 10 k Blommehaven t/rt i tiltagende smukt aftenvejr ovenpå massive torden/regn byger Træning d 14.6 Styrke Mere dejlig træning med supercoach med bla walking lounges og til sidst ro maskine kombineret med squat variant - avs avs det får lårene til at syre på en helt anden måde og er stadig øm Træning d 15.6 Restitution selvom at jeg faktisk havde gymnastiktøjet på fra morgenstunden men skulle hente cykel hos cykelhandler. Til gengæld lokkede god ven og tidligere kollega L mig med ned at bade og det var fabelagtigt dejligt. Kunne faktisk være i længe og vandet var bare så lækkert i aftensolen Træning d 16.6 Løb 40 minutter på løbebånd helt roligt Endnu en dag i gymnastik tøj fra morgenstunden men lykkedes mig heldigvis at smutte ind i Scandinavian center på turen hjem fra endnu et cykelhandler besøg. Selvom at det havde været dejligt at løbe ude, så må jeg bare erkende, at det er virkelig svært at komme afsted, når først jeg er landet derhjemme. Efter en periode, hvor jeg har haft vadet rundt, så har jeg heldigvis nu igen en cykel både ude vestpå og hjemme i Århus. I et noget stramt program, så gør det en dejlig forskel. I dag mere styrke med coach Drikker stadig primært kaffe om morgenen men det er jo et lidt langstrakt begreb med første lille kande omkring 4.30, hvor jeg står op og så er jeg forfalden til latte fra 7-11, som jeg lige kan snige med ind i afdelingen lidt i 8. Har det dog stadig godt med det. Madmæssigt er jeg tilbøjelig til at spise meget og hurtigt om aftenen og det efterlader mig ofte med en lidt proppet ubehagelig følelse. Ligesom en kombination af, at jeg for det meste er meget presset inde i hovedet af alle dagens indtryk og også ofte sulten. Well tror i hvert fald, at det ville kunne løfte min livskvalitet, hvis jeg koncentrede mig lidt mere om at smage, tygge og nyde maden. Det samme gælder nok min frokost, som på det seneste mest har haft været indtaget begravet i computeren. Som noget positivt har jeg de sidste dage haft gulerødder og bladselleri med som snacks i toget om eftermiddagen og det fungerer godt. Ligepludseligt har jeg simpelthen fået nok af chokolade som jeg ellers har haft spist rigtig meget af. I stedet lidt svært ved at modstå lakridsskum pandabjørne fra Katjes Når jeg skriver lidt om det med maden, så er det fordi, at jeg kan se, at jeg simpelthen gerne vil være mere i kontakt med, hvad jeg egentlig spiser og hvornår. Ved at jeg nogle gange spiser fordi, at jeg egentlig er tørstig, eller ked af det, eller frustreret, eller bare er overstimuleret af indtryk. Alle ting, som kalder på en anden løsning end hvad jeg gør i øjeblikkket. Og det er det som jeg gerne vil ændre på. Men jeg ved, at jeg ikke skal ind i træners excell ark, eller på en eller anden faste kur. Når det at anvende Fitnesspal til tider har haft hjulpet mig, så er det nok fordi, at det er en god måde at være bevidst på. Lige at være opmærksom. Dog må jeg erkende, at jeg som en anden misbruger ofte har haft brugt det til at indtaste de sunde madvarer og så lige glemme det når der røg en plade chokolade indenbords. Well føles mærkeligt som midaldrende at skulle forholde mig til ovenstående og evt læsere af loggen har læst om de her ting x mange. På andre fronter kan jeg se, at jeg er lykkedes med at ændre nogle ting, så værd at forsøge. Dejlig solskinsdag til Jer derude
 27. 1 point
  Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  Vægt uændret efter 2825kcal. Cykelcomputeren er blevet rettet til. Jeg kørte med den på min sidste tur og der var nogle datafelter jeg manglede og/eller ville bytte om på. Min kollega var ikke helt glad for mine planer om klubtræning, for han får ikke taget sig sammen til at køre alene. Han har aldrig før gidet at lade mig køre med hvad jeg nu kan og enten sidde på hjul eller at vi samlede op. Nu må vi se om jeg får lov, så jeg ikke ender med at køre med HCK i stedet for med ham. Det er muligvis lidt tarveligt “at spille smart” men det bare ekstremt kedeligt at sidde og brumme i 2-3 timer. Det er normalt ham der styrer tempoet, hvornår vi spurter og hvilke bakker vi trykker på eller lusker os over, så det er ikke fordi jeg vil være den onde diktator. Bare albuerum til at blive blæst igennem et par gange på de fleste af turene. Håndvægtene er kommet hjem og sat op og skuldrene har får en forsigtig opstartstræning: Arnold pres: 3 x 15 x 6,8kg Laterals: 2 x 15 x 4,5Kg men ellers har jeg ikke leget med dem. Solen er på vej ned, så nu vil jeg snitte vandmelon, skænke et glas rose og Smutte ud på altanen. Det bliver godt nok underligt at pimpe på egen hånd. Nærmest syndigt
 28. 1 point
  Henrik S.

  Motion i balance™

  Jeg har fået opstøvet den perfekte Bianchi i Schweiz. Nu må ham der Wammen bare gerne sende alle landets indefrosne feriepenge til mig
 29. 1 point
  Tinapigen

  Tinapigens log!

  Mandag d. 8. juni 2020 Pullups: 2x8xbw Cykling 16 km Anklen fin, h. knæ/knæhase let irriteret, men gør ikke ondt... Mindstemanden til fodbold.. Tirsdag d. 9. juni 2020 Cykling 16 km Boldøv. coreprogram Onsdag d. 10. juni 2020 Cyklin 28 km Aftenchins 1x15xbw Tjah, stadig knæet, der driller lidt...men vejret dejligt og trænger til lidt luft og "motion" - selvom det er roligt tempo.. Torsdag d. 11. juni 2020 Cykling 28 km Chins 2x10xbw Knæhasen bliver hurtigt let irriteret, men er fin når vågner - og benet bliver hvilet, når muligt.. Anklen mærkes til gengæld stort set ikke mere. Armene virker også ok. Lørdag d. 13. juni 2020 Cykling 11 km BJJ i Rumble - Hurrah - dejligt at være tilbage igen... 1 times "teknik" + opvarmning - fokus på "angreb på turtle" ...til back take og armbar.. Herefter 5 min's rul med 1 min pause...i en time Det var sjovt, som altid! Blandet rul med mange forskellige typer og niveauer - gav den ikke maxgas - det føltes fint (bortset fra rusten teknik og er langt fra topform). Sad over to runder efter en runde med min ven storeD, der nok er ca 2x min str i både bygning og vægt. Selvom han tager hensyn, så blev min "følsomme næse" alligevel lige klemt og derefter "løbende" pga et lille blodkar - suk - det sker relativt hyppigt, men går hurtigt over - godt jeg ikke er bokser ;-) Må se, om jeg bliver "øm" i morgen...der er en del muskler, der ikke har været benyttet en rum tid... men er super glad for at være i gang igen...og rart at få pulsen lidt op på en sjov måde.
 30. 1 point
  Lørdag: Mountainbike - 1time og 27min (moving time) Stauerby sporet samt lidt af Hindsgavl sammen med Nabonabo og HC. Fed fed tur. Kan mærke fremgangen hver gang :-D På de blå stykker kunne jeg snildt følge med de 2 andre men på de stejle røde stykker havde mangler jeg stadig noget. Noget af det er teknik og form. Men en del af der er også kropsvægt. Jeg vejer trodsalt stadig omkring de 100kg. Dem jeg kørte med vejer henholdsvis 73 og 83kg. Det betyder noget på de helt stejle stigninger. Nå, ja. Så tog jeg også mit første styrt. Kørt ned i mudderhul og røg forover/sidelæns. Ret fredeligt og slog mig ikke. Men landede i nogle brændenælder. Det kunne mærkes :-D
 31. 0 points
  Hov, løb 5,24km i mandags. Strava erstatter mere og mere mit behov herinde.