ninjabo

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    ninjabo reacted to Paven in Kvinder og styrketræning   
    Mange kvinder er rigtig dovne. Af god grund. De behøves ikke gøre samme indsats som mænd for at få sex.
  2. Like
    ninjabo reacted to tjr in Hårdeste skud i håndbold   
    Men NFL spillerne kunne tæve håndboldspillerne hvis de slåssede - og det er det vigtigste.
  3. Like
    ninjabo reacted to BLACKICE in Nice and clean power building   
    Efter 10 års logning, så viser det sig, at det der skal til for at få folk til at kommentere i denne, er en diskussion omkring væksten og tallentet på den danske styrkeløft scene.
    Interessant.
    Anyway, jeg kan sagtens forstå hvis folk synes at styrkeløft i Danmark, generelt ikke er imponerende. MEN, hvor mange sportsgrene kan i pege på i DK, hvor penge ikke er et stort element, hvor der er smæk fyldt med top tunede atleter?
    Ja selv i de sportsgrene hvor der er penge i skidtet, hvor mange top tunede atleter er der der? Det er jo Næsten Davids Mantra om igen. Selv vores højt betalte fodbold og håndbold spillere lader ofte til at have en "hobby tilgang" til sporten.
    Når man sammeholder dette med den "kultur" (eller mangel på samme) der er i DK for styrkeløft, så synes jeg egentlig der er en signifikant forskel at bemærke.
    Dem der dyrker styrkeløft gør der udelukkende fordi de har lyst. Der er hverken penge, berømmelse, eller "respekt" i det. Det er så lille en gruppe der synes det er fedt, at man kun gør den slags fordi man virkelig har lyst. Samtidig er der ingen støtte at hente af nogen art, så folk passer job, familie, hus, osv ved siden af. Set i det lys, så er det hårde odds hvis man sammenligner dansk styrkeløft med nogle af de lander der har en helt anden kultur for styrkesport.
    Hvis vi kunne finde en måde at måle folks "commitment" til sporten, så tror jeg man ville se, at dansk styrkeløft procentult indeholder flere seriøse atleter end de fleste andre , og langt større sportsgrene i DK. Der er langt mellem snapsene, men nu er gruppen der ses på jo så også langt mindre.
  4. Like
    ninjabo reacted to Sina in Min kæreste vil ikke have at jeg træner..   
    Lol. Din kæreste lyder som en dum gås, en egoistisk bitch og en enfoldig kælling. Du har vel taget hende for hendes lækre udseendes skyld og tænkt (med pikken), at hvad hun manglede i intelligens og empati havde hun i krop og karisma.
    Du er nu ankommet til den virkelige verden, og du må enten erkende, at du var et dumt svin, der tog hende for kroppens skyld, tage konsekvens 1 og lære at leve med hendes uransagelige veje, eller du må erkende, at du var et dumt svin, der tog hende for kroppens skyld, tage konsekvens 2 og stille hende et fornuftigt ultimatum, eller du må erkende, at du var et dumt svin, der tog hende for kroppens skyld, tage konsekvens 3 og forlade hende asap.

  5. Like
    ninjabo reacted to incognito in BB billeder!!   
    Selvfølgelig vel vidende at deres inderste, dybeste våde drøm er at blive grovpløjet af en muskuløs neandertaler. Sådan er det jo med sippede kællinger
  6. Like
    ninjabo reacted to salt in BB billeder!!   
    Velkommen til internettet. Fordi det er sjovt. Det er som da man var mindre og drillede andre i skolen. Den eneste grund til at man gjorde det var for reaktionens skyld. Og som du kan se, så virker det hver gang...
  7. Like
    ninjabo reacted to Athlete X in Nice and clean power building   
    Dit squat er måske det værste squat jeg til dato har set.
    Dette er ikke ment som en ukonstruktiv kritik men jeg har utrolig let ved at forestille mig hvor teknisk dårlig dit dødløft må være og hvordan du nærmest må "back attacke" eller kranløfte vægten op, grunden manglende mobilitet, teknisk indsigt og fysisk forberedelse.
    Grunden til at jeg nu også bringer dit dødløft op er at jeg nu sagtens kan forstå at du har døjet med rygproblemer. Jeg kan selvfølgelig ikke med sikkerhed sige at problemet kommer heraf (jeg er ikke fysioterapeut, kiropraktor eller lign) men der tegner sig et billede i mit hoved af hvor meget du egentlig må have mishandlet din ryg, og stadig gør.
    Dette er godt fordi måske kan du blive dine skader kvit når først du lærer at løfte fornuftigt og din krop (ryg ikke mindst) begynder at tilpasse sig på fornuftig vis.
    Mobilitet:

    Du skal i gang med at arbejde med din mobilitet. Ikke blot udelukkende for at du kan blive teknisk kyndig i dine løft men lige så meget for dit helbred og ve og velvære.
    Mobilitet er defineret ved fleksibiliteten af muskulaturen omkring et givent led og er det helt grundlæggende når vi taler teknik.
    Guidelines:
    Jeg smider nu en række forslag til nogle rigtig gode øvelser, der tilsammen kommer hele vejen rundt om din muskulatur omkring hofteleddet og knæleddet.
    Du skal være velkommen til at smide egne øvelser ind, det er helt i orden.
    Google gerne flere stræk og bevægelighedsøvelser der involverer musklerne omkring hofteleddet. Dit problem er nemlig at du ikke er bevægelig nok. Så det gælder om at få bevæget sig i nogle yderpositioner du normalt ikke gør i dagligdagen.
    Det er vigtigt at du er konsistent med at lave samtlige af disse øvelser. Half-asser du vil resultaterne være heraf. Udfør øvelserne flere gange om ugen. Gerne før hver træningssession som en del af opvarmningen.
    1) Lav disse ->
    Udfør dem uden vægt og med brystet oppe og ryggen ret. Vi laver dem for primært at strække inderlåret. Jeg har fundet at denne øvelse er den mest effektive til dette. For de fleste mennesker er øvelsen i starten meget svært at udfører. Det er fint! Fortsæt bare. Kom gradvist dybere og dybere. Det vigtige er at du her mærker et stræk i inderlåret og at du gradvist for løsnet op.2) Lav disse -> http://www.youtube.c...h?v=-EODgPmp130 Igen med ryggen ret. Aldrig kompenser med mere ROM ved at flexe i ryggen.
    3) Stræk dine hamstrings. Søg på nettet efter "hamstring stretches". Der er mange! Good mornings med kun et light band er gode til at strække baglårene. Et kosteskaft på ryggen fungerer også fremragende. Det vigtige her igen er du blot husker at holde din ryg 100% neutral. Leg med forskellige vinkler i knæleddet for at flytte strækket fra et sted på baglårene til et andet. Fx et næsten stifflegged stræk til et stræk med 20 graders bøj i knæleddet. Således vil du komme hele dine baglår igennem.
    4) Stræk dine lægge. Jeg plejer at stille mig op på kanten af en lille forhøjning med den ene fod (dette kunne være 3-4 bumper plates) og så lade hælen synke ned mod jorden og gradvist lade læggen blive strukket ud.
    5) Begynd at lave disse ->
    . Brug et smith stativ. Igen fokus på ikke at presse dig selv mere end at ryggen kan forblive neutral.6) Stræk dine hoftebøjere -> http://blstb.msn.com...7E45A434AF8.jpg
    Her er det vigtigt at huske:
    1) holde din ryg 100% neutral (det vil sige dit bækken) da du ellers vil nedsætte intensiteten på strækket.
    2)spænd i modsatte balle af den hoftebøjer du strækker. Således vil du ikke bare hjælpe til at holde dit bækken låst i en neutral position men du vil også intensivere strækket.
    3)eksperimenter med fodposition for at opnå bedste mulige stræk. Jeg vil anbefale dig at holde bagerste ben så TÆT ind mod bænken som muligt.
    4)roterer du kroppen væk fra den hoftebøjer du strækker vil du flytte strækket fra en del af dine quads til en anden. Sørg for at komme hele din hoftebøjer igennem.
    Lav også overstående stræk i dynamisk form. Dvs single leg squat eller bulgarian squats som andre kalder det. Samme regler gør sig gældende. Dette vil også være fin opvarmning til benene før en squat/dødløft session.
    Meget vigtigt:

    Det er vigtigt at du i alle øvelser husker på at ryggen skal være 100% neutral. Vi laver disse øvelser for at forbedre kropsholdningen. Ikke for at falde tilbage i tidligere mønstre.
    Husk ikke at basere dine stræk på tid men på følelse.
    Husk at slappe af under strækket. Ellers vil kroppen ikke gi' sig. Husk at det ikke skal gøre ondt.

    Teknik:
    Jeg tror du i meget lang tid har back attacket alle din løft i squat og dødløft. Din benmuskulatur er sikkert ikke synderlig udviklet ifh til din bagkæde styrke.
    Nu er det svært for mig at se hvor henne du lægger stangen på ryggen/nakken.
    Men jeg vil stærkt råde dig til fra nu af at smide stangen så højt op på nakken som overhovedet muligt. Hvorfor?

    Fordi vi nu vil tvinge tvinge dig til at have overkroppen mere oprejst. Dette vil automatisk ske da tyngepunktet ændres. Dette vil udsætte ryggen for langt mindre stress. Dine ben vil blive tvunget til at løfte vægten og ikke din ryg. Din ben muskulatur vil nu begynde at udvikle sig på en hensigtsmæssig måde og dette vil i takt med at din mobilitet forbedres også have kæmpe impact på din teknik i dødløft Du har haft skulderproblemer har du før sagt og high bar squat giver signifikant mindre stress på skuldrene. Mere stress på din mavemuskulatur.
    I starten vil du sandsynligvis føle dig svag. Vi sætter ryggen ud af spil og ryggen er hvad der pt løfter vægten for dig.
    Du skal dog tænke fremad. Med nuværende approach er du i fuld gang med at smadre dig selv. Og med nuværende approach får du aldrig realiseret dit fulde potentiale.
    Smid egoet når du træder ind i træningslokalerne. Gå ikke højere op i vægt og dybere i dit squat end at teknikken er god. Det vil sige:
    Ryggen er neutral Brystet peger fremad og ikke ned mod gulvet. Du sætter dig bagud og så ned Dit bækken er neutralt og tilter ikke
    At smide stangen high bar udbedrer sandsynligvis ikke problemet fra den ene dag til den anden. Det tager tid. Og sandsynligvis også vejledning.
    Så jeg råder dig til at følge overstående og løbende smide videoer op så vi kan hjælpe dig videre og få finpudset din teknik til perfektion.
    Jeg skal til slut sige at jeg ikke har kæmpe erfaring med at rette folks squat teknik. Jeg har dog hjulpet mig selv inkl 3-4 andre til at squatte lige så pænt, som jeg selv gør på øverste billede.
    Derfor, hvis i andre har noget at byde ind med så hold jeg endelig ikke tilbage.
    Øvelsesvalg (Vigtigt):

    Efter min mening, drop dødløft for en tid indtil din krop er fysisk forberedt til faktisk at dødløfte.
    Lav high bar squats og få perfektioneret disse.
    Lav et par sæt back raises, lunges/bulgarian squats og hip extensions oven i. Mere behøver du ikke at fokusere på nu.
    Deciderede rygøvelser vil jeg råde dig til at lave chest supported rows og chin ups samt reverse bodyweight row/fat man pull ups og INTET ANDET.
    Det er mere end rigeligt til at komme dine problemer kvit og samtidig opnå signifikant fremgang.
    Hip extensions:


  8. Like
    ninjabo reacted to Thiesen in 31   
    Jeg plejer at måle alt unflexed. Undtagen overarmen. Overarmen skal altid flexes. Du får ikke noget ud af at måle overarmen i unflexed tilstand, da overarmen aldrig bør være unflexed i det offentlige rum.
    Det må være reglen.
  9. Like
    ninjabo reacted to Rasmus G in The Århus Chronicles   
    Jeg havde en lorte træning i går, da min ryg går i stykker efter få sæt bryst. Flot.
    Til gengæld fik jeg fjas om aftenen, og det skal man ikke kimse af.

  10. Like
    ninjabo reacted to Sina in Okse-loggen!   
    Undlade at dramatisere for meget??! Du lyder som et højstemt selvmordsafskedsbrev fra et melodramatisk teaterstykke. Med al respekt, hvorfor vælger du at skrive den slags cliff hangers? Skal det forstås som et seriøst råb om hjælp, eller er det blot endnu en af Oksens humørsvingninger? Fisker du efter et kor af velmenende ytringer fra dine såkaldte 'støtter', og har du brug for endnu et sådant, eller vil du bare have opmærksomhed? I begge tilfælde synes jeg faktisk, du burde veje dine ord med lidt omhu. Man kan ikke råbe ulv et ubegrænset antal gange.
  11. Like
    ninjabo reacted to MarianneB in MarianneB - The Discipline of Steel   
    Lørdag d. 30. januar 2010
    :gun2:
    Lørdagstræning. Kom ned i hulen, men der var ganske tomt Jeg havde ikke fået lavet nogen træningsaftale, men det plejer da at være sådan hen ad 15-tiden vi træner. Heldigvis dukkede Bamse og Bumse op og et par lokkende sms'er fik også Conscience i træningstøjet :4thumbup: Jeg er ikke sikker på jeg havde klaret en hel armtræning alene

    Lying triceps Extension (EZ)
    12 * 33 kg
    12 * 33 kg
    12 * 33 kg
    12 * 33 kg
    12 * 33 kg
    12 * 33 kg
    12 * 33 kg
    Nu med albue-varmere. Det var dejligt og jeg fik ikke ømme albuer

    DB incline Curls
    10 * 15 kg
    10 * 15 kg
    10 * 15 kg
    10 * 15 kg
    10 * 15 kg
    10 * 15 kg
    10 * 15 kg

    Push down, straigth bar
    12 * 30 kg
    12 * 30 kg
    12 * 30 kg
    12 * 30 kg
    12 * 30 kg
    12 * 30 kg
    12 * 30 kg

    BB Curls
    10 * 35 kg
    10 * 35 kg
    10 * 35 kg
    10 * 35 kg
    10 * 35 kg
    10 * 35 kg
    10 * 35 kg
    Ikke vildt meget cheat, men lidt er der selvfølgelig altid
    Jeg fik dedikeret et sæt pull downs fra Bamse, 18 * 110 kg Det var selvfølgelig efter han og Bumse havde lavet tunge, high rep BB rows. De er stærke. Vi fik selvfølgelig fyldigt referat fra ER-open af Conscience. Han er også stærk
    Vi har vores eget lille Asian team i IK. "Nogle" er ikke så gode til at kende forskel på deltagerne. I dag var The Joe i hulen.... IKKE The Hung
  12. Like
    ninjabo reacted to Quantanamo in QuantanaMORON!   
    He ja. Spock er en jernmand
    Jeg squatter også i ironworks, men smider også lidt ekstra skiver eller brædder under - Det er BB-konsulentens opskrift på store bener!
    Lidt for nogle år siden. Den er inflammeret nede omkring vedhæftningen ved albuen.
    * * *
    Men nok snake for nu kommer der BB!
    Session 2
    Dagens anden bb-session kom i stand, og jeg ABBMH! var klar klokken 19!
    Dips:
    20
    20
    20
    20
    15
    15
    15
    12
    One arm Aachine Rows:
    12 @ 55
    12 @ 60
    12 @ 65
    12 @ 70
    12 @ 70
    12 @ 70
    12 @ 70
    10 @ 60
    Laterals:
    12 @ 12
    12 @ 14
    12 @ 14
    12 @ 14
    12 @ 14
    12 @ 12 Lean away
    12 @ 10
    12 @ 10
    Rear:
    10 @ 8
    15 @ 8 High pulls
    15 @ 8 high pulls
    15 @ 10 mågen
    15 @ 10 mågen
    15 @ 10 mågen
    Kæmpede lidt med at finde en version der duede, da den normale version gav mig lidt knas
    Pull-downs:
    10 @ 75 maskine
    10 @ 90 maskine
    12 @ 75
    12 @ 85
    8 @ 95
    12 @ 90
    12 @ 90
    10 @ 90
    11 @ 85
    12 @ 80
    Det var dagens andet Bodybuildingsmandstræningspas! I alt blev der på denne 2. februar bodybuildet 4 timer og 15 minutter! Det er BB!
    edit:
    Jeg var mægtig BB i dag.
    Schott jakke, CAT støvler og BB-hue:

  13. Like
    ninjabo reacted to MarianneB in MarianneB - The Discipline of Steel   
    Haha - det er jeg ikke sikker på, jeg vil udfordre
    Jeg kan selvfølgelig spørge Nissen og Tunen om de vil tage ens træningstøj på (det har de nemlig) og lave en demo Jeg vurderer dog chancen for de stiller op til fotosession som: Meget dårlig
    @bænk/brysttræning:
    Tak begge to - det går faktisk rigtig godt med brysttræningen for tiden. Jeg har vist skrevet det før, men jeg tror primært det skyldes, at jeg efterhånden har lært at bakke ud, hvis jeg begynder at få smerter i skulderen igen og jeg har ladet rotator cuff-øvelser være en integreret del af mit program. Som følge deraf har jeg nok haft min længste skadesfriperiode ever:4thumbup:
  14. Like
    ninjabo reacted to MarianneB in MarianneB - The Discipline of Steel   
    Onsdag d. 27. januar 2010
    DOMS i lats og obliques. Sikkert efter hhv. pull downs og DB rows i går. Derfor tog opvarmningen også lidt længere tid
    Opvarmning med skuldermobilisering og smidighed

    BB Bench Press
    8 * 20 kg
    5 * 40 kg
    5 * 40 kg
    5 * 50 kg
    5 * 50 kg
    5 * 65 kg
    5 * 70 kg
    5 * 65 kg
    5 * 65 kg
    5 * 65 kg
    De 70 kg - bare fordi jeg ku'! men dog lidt tunge og usikre, så valgte at tage resten af sættene med 65 kg

    DB incline Press
    10 * 20 kg
    10 * 20 kg
    10 * 20 kg
    10 * 20 kg
    10 * 20 kg
    10 * 20 kg
    10 * 20 kg

    DB lower incline flyes
    8 * 15 kg
    8 * 15 kg
    8 * 15 kg
    8 * 15 kg
    8 * 15 kg
    8 * 15 kg
    8 * 15 kg
    Hug the bear - don't push the bear!
    supersættet med

    DB laterals
    10 * 8 kg
    10 * 8 kg
    10 * 8 kg
    10 * 8 kg
    10 * 8 kg
    10 * 8 kg
    10 * 8 kg
    For et par dage siden skulle jeg fortælle Tunen om det par unge fyre, der lavede de mest stricte rows jeg nogensinde har set. Jeg har ikke lyst til at sige noget grimt om dem, men det vil vist ikke være nogen overdrivelse at sige, at de ikke har styrketrænet i lang tid. De er kajak-roere og sætter en ære i at træne i badetøfler og billabong-shorts, ligesom resten af team badeshorts... Hvad der var rigtig smukt ved deres rows var, at de lavede dem samtidig på to bænke og med insane 15 kg DB's. Nissen og jeg trænede sammen, mens disse smukke rows blev udført og han havde været så venlig at døbe det 'synkrone prinsesse rows'.
    Jeg fortæller malende (og kommer faktisk uretmæssigt til at sige, at det var 12.5 kg DB's de havde brugt). Nissen står og griner og venter forventningsfuldt på jeg får fortalt færdigt. Først alt for sent opdager jeg, at han storgriner - både af historien, men også af mig, for de to unge fyre sidder bag et stativ i deres badeshort og klip-klapper og rækker hånden op og siger "Ja, det var så os"
    Ja, sådan er jeg. Jeg bagtaler ikke folk. Jeg siger det right to their face!
    I dag huggede jeg med Simon, Nissen, Tunen, Johnny Bravo, Andreas, The Chris, The Fred, Morten Svannik og måske også nogle flere jeg har glemt
  15. Like
    ninjabo reacted to AndersL in BBLOG! Bloody Beautiful Large Organ Guy!   
    Press struktur / Triceps fokus
    …a fearsome creature with giant tentacles, that will suck you face clean off! And drag an entire ship down to the crushing darkness!
    THE KRAKEN!!!
    http://www.youtube.c...h?v=YpoL8IUOVoA

    Bænkpres
    10s x 3r @ 130kg
    ROOOAR OF THE KRAKEN!


    Overhead Lockout (ss1)
    6s x 6r @ 80kg
    Overhead rope extension (ss1)
    6s x 20r @ 33kg
    HUUUGE TENTACLES!!!

    Cable-X
    4s x 8r @ 28kg
    UNBLOCKABLE!



    Leaning Side Raise
    4s x 8x @ 20kg
    INTO THE CRUSHING DARKNESS!!!


    Facepull
    4s x 8r @ 42kg
    A FEEEAAARSOME CREATURE!



    Cilius mødte ikke op til tiden og som altid er det næring til min altid brændende indre vrede og had! Jeg gik igang med træningen, sammenbidt og koncentreret! Fitnessfutte nikkede blot til mig og undgik mig ellers… "Fornuftigt valg Fitnessfutte", tænkte jeg ved mig selv. Inde i bruste vreden ukontrolleret som en kraken fra dybet, et bæst med kæmpe tentakler var på vej til overfladen! Vægten blev unracket på bænken og BOOOOOOOM! De 130kg havde så meget momentum at de næsten fløj ud af hænderne på mig! Efter kun ét sæt opstår dagens solstrålehistorie så, en mand af nigeriansk afstamning som jeg vil kalde Desmond Mugabe, det første navn fordi han altid snakke højlydt om "You have to look for Jesus! Jesus will save you!" Det næste navn fordi han er freaking crazyeyed! Han kiggede på mig… Tror jeg nok… Eller var det væggen skarpt til venstre for ham? Han ytrede et "Fini?" og pegede på min fully loaded stang… "No. I just started" svarede jeg så pænt som monsteret inde i mig tillod. "Okay"… Jeg repper endnu et sæt ud… BOOM! BOOM! BOOM! Hvorefter Desmond Mugabe kommer hen og begynder at unloade stangen! TIL TRODS FOR AT DER ER FUCKING 3 BÆNKE OG DE 2 ANDRE ER LEDIGE!!! "NO!!! I'm USING it!" Sagde jeg bestemt mellem tænderne, men stadig med et glimt af menneskelighed. Desmond Mugabe kiggede først uforstående på mig, holdt øjenkontakten de to sekunder det ville tage ethvert tænkende menneske at se, at jeg IKKE havde tænkt mig at lede efter Jesus i dette øjeblik. Monsteret inden i er IKKE en af Guds skabninger… Derefter blev jeg ladt alene… Helt alene… Bliss!

    Så dukkede Cilius op og blev fyldt af imponade fordi min triceps var HUUUUGE efter OH lockouts og triceps extension! Vi lo meget derefter "Hahahahahaha! VI ER HUGE! HAHAHAHA!" og så blev det aligevel en god dag!
  16. Like
    ninjabo reacted to MarianneB in MarianneB - The Discipline of Steel   
    Onsdag d. 13. juni 2009
    Så var det blevet tid for tung-ben-dag JohnnyBBravo, BBims og BBums var også i hulen Det var meget BB
    Jeg tror, vi har fået vores egne nytårsforsætter i IK. Der var i hvert fald 3 midaldrende mænd, der var nede at træne og de så - mildest talt - ikke ud til de var vant til at træne. De lavede naturligvis nogle fuldstændig latterlige øvelser og var imponerende slappe, men jeg synes egentlig det var meget flot, at de forsøgte at komme igang med noget styrketræning
    Dagens træning ...

    Opvarming
    Glute bridges og lidt smidighed og stretches

    Squat
    5 * 20 kg
    5 * 40 kg
    5 * 40 kg - her begyndte jeg at kigge lidt nervøst efter BBims, for vi havde en plan
    5 * 60 kg - BBims dukkede op, pyhhhh
    5 * 80 kg
    4 * 100 kg ! BBims spottede, men det var helt overflødigt Vi havde aftalt, at "100 kg for reps" måtte være minimum 4 reps, når man er BB'er. En SL'er ville sikkert have nøjes med 3 reps
    5 * 90 kg BBums spottede, men heller ikke nødvendig her
    5 * 90 kg - allein allein
    5 * 90 kg - do.
    5 * 90 kg - do.

    Keystone dead lift
    10 * 60 kg
    10 * 80 kg
    10 * 90 kg
    10 * 90 kg
    10 * 90 kg
    10 * 90 kg
    10 * 90 kg
    10 * 90 kg

    Snatch grip Dead lift
    10 * 50 kg
    10 * 50 kg
    10 * 50 kg
    10 * 50 kg
    10 * 50 kg
    Ikke så tungt i dag. Jeg bliver stadig udfordret af teknikken BBims siger: "Du skal squatte den mere op! det skal kun mærkes i benene!" Han har sikkert ret, det kære væsen
    Jeg "glemte" vist at jeg også plejer at tage en maveøvelse og afslutte med udstrækning og foam rolling :4whistling:
    Jeg havde været lidt forbeholden for den tunge bendag på forhånd. Jeg har haft lidt ondt i lænden og det har været lidt mere i de seneste dage. Det er ikke noget jeg er hæmmet af som sådan, men det er jo bare ikke meningen, at jeg skal have ondt i lænden. Ligeledes er min ene glute bare lidt for spændt hele tiden. Jeg havde heldigvis mulighed for at få massage i formiddag og det løsnede godt, så jeg var frisk her til aften - Dejligt
    Lige nu har jeg ingen smerter i lænden og mine glutes er symmetrisk spændte
  17. Like
    ninjabo reacted to MarianneB in MarianneB - The Discipline of Steel   
    Torsdag d. 14. januar 2010
    Rygtræning med de Bimse, Bamse og Bumse Ikke at de trænede ryg, men hhv. quads og pecs

    Pull Up
    5 * BW
    5 * BW
    5 * BW
    5 * BW
    5 * BW
    5 * BW
    5 * BW
    Længe siden. De kørte fint, blev lidt tunge til sidst, men ikke til failure

    DB row, one arm
    12 * 40 kg
    12 * 40 kg
    12 * 40 kg
    12 * 40 kg
    12 * 40 kg
    12 * 40 kg
    12 * 40 kg
    Forsøgte at holde tempoet højt. Det gik nogenlunde, men var også nødt til at holde pause mellem V/H-sæt

    Machine Rows, elbows in
    8 * 80 kg
    8 * 85 kg
    8 * 80 kg
    8 * 80 kg
    8 * 75 kg
    8 * 75 kg
    8 * 75 kg
    Pull down, parallel, narrow grip
    15 * 55 kg
    15 * 55 kg
    15 * 50 kg
    15 * 50 kg
    15 * 50 kg
    15 * 50 kg
    15 * 50 kg
    Selv om jeg bruger straps på alle øvelser ender jeg altid med at have ondt i hænderne efter rygtræning. Det er bare så hårdt
  18. Like
    ninjabo reacted to Quantanamo in QuantanaMORON!   
    Hov hov! Der skal jo være tid til at restituere. God jul spockmand
  19. Like
    ninjabo reacted to Kauf in MarianneB - The Discipline of Steel   
    Hold da kæft, hvor er det latterligt!!!!
    At slette loggen er simpelthen et for kæmpestort fail. Det var sgu' efterhånden det eneste sted, hvor man kunne søge inspiration til hardcore BB - udover i denne log, selvfølgelig
    Måske har Nissen været en idiot i sin brug af rep. og gentagne provokationer af Morten, men jeg synes fandenme, at det er ligeså idiotisk at slette en hel log, som smider flere års arbejde og inspiration væk.
    Sikke nogle idioter!!!!
    Det er pissehamrende barnligt og gør mig fandenme pissesur!!!!
    -noget lignende i en mindre følelsesladet udgave bliver (edit: ER) herved sendt som PM til MZ-
    Edit, edit: Jeg har fået positiv respons fra MZ og er glad for hans hurtige tilbagemelding. Dog vil jeg ikke slette mit ovenstående indlæg, da dette var min umiddelbare reaktion og den må jeg stå ved.
  20. Like
    ninjabo reacted to MarianneB in QuantanaMORON!   
    Hvordan går det med træningen? yoga, svømning og BB!
  21. Like
    ninjabo reacted to salt in SALT   
    Jeg synes også at det var på tide at jeg fik min egen hyldesttråd!