Mr. Power

Medlemmer
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mr. Power

  1. Jeg har selv haft succes med wendler i forhold til at øge min styrke,men hvis du går efter muskeltilvækst bør du vælge et andet program.

    Desuden vil jeg råde dig til at træne de øvelser,som indgår i forsvarets coretest. Du kunne med fordel også smide en løbetur ind på 5-10 km i dit program,så du træner noget løb ud over interval.

  2. Det smallere greb på en KB (i forhold til BB træk) gør det sværere at holde et fornuftigt spænd på øvre ryg. Det samme gør "hovedet frem" cuet, som er en del af mange uvidene CF-"couches" favoritsmøre.

    Når man skyder hovedet frem,samler man så netop ikke skulderbladene og bevarer spændingen i øvre ryg?

  3. Men lige meget hvor du skal hen, så er HBU'en den samme?

    HBU'en burde være ens over alt,men det er den desværre ikke. Der bliver ofte stillet større fysiske krav ved kamptropregimenterne.

    Hold dig til det træningsprogram du har fundet frem til og træn øvelserne fra coretesten. Mht. til løb vil jeg foreslå intervalløb, f.eks. 6-8x400 m, 4-6x800-1000m.

    Ja det har de sagt i lang tid..

    Medmindre det er ændret siden i sommers såå...

    Vi har ofte fået fortalt hvor vigtigt det er mht styrketræning, men faktum er at det oftest er det der bliver prioteret væk i forhold til Enheds udd. BLU, ALU mm.

    Løb er ofte også "lettere" at smide ind i skemaet evt en smule coretræning!

    Når vi endelig har haft styrketræning så gerne to gange på en dag i en uge, for så at droppe det i en længere periode.

    Nogle steder har det ændret sig og andre steder ikke, desværre! Det er meget op til faglære idræt, men også til befalingsmændene i deligen, hvor kreative de er. Bare at vælge løb peger på dovenskab.

    Og jeg ser ikke noget problem i at give den gas med træning når muligheden byder sig? Det er bedre end at lade være.

    My five cents :)

  4. Hvis du er kørt rigtig træt i traditionel styrketræning så drop det helt,og kør en periode kun med crossfit. Det virkede fint for mig,og senere er jeg så begyndt at køre styrke indover igen. Mht. til løb kan det sagtens kombineres med løb. Jeg trænede f.eks. op til CPH marathon samtidig med at jeg havde 2-4 cf træninger om ugen, bare du lytter til din krop.

  5. @ Onkel Troels

    Når man ofte får kommentarer om steoider grundet sine overarme vil jeg mene at de ikke er helt små. Er begyndt at interessere mig mere for løb og der er overarme ikke så brugelige,og synes ikke at de er proprtioneret i forhold til resten af min krop,men kan selvfølgelig godt være mig der er emsig :) Og tror næppe jeg kan smide noget fedt af betydning. Og vil på ingen måde ligne typer som Gustav, og hvis du ser på mine stats,så gør jeg det næppe heller ;)

    EDIT:

    Det er måske også forkert udtrykt at jeg direkte ønsker at tabe muskelmasse,men undgår at træne isoaltionøvelser osv.

    Lars

  6. Det nemmeste i hele verden er da at tabe muskelmasse (Fatter dog ikke det kan være et mål i sig selv :blink: )

    Kalorieunderskud og nul træning. Så kommer det helt af sig selv.

    Det er jeg uenig i og det kan sagtens være et mål, det er nok bare lidt det samme som at ville punktforbrænde,umuligt. Jeg har det på samme måde som Mikkel med hensyn til mine arme. Men hvis man gerne vil være i god form og være stærk er det bare svært ikke at få store arme,især hvis man synes at pullups er super fedt. Jeg har dog bare accepteret at tingene er som de er. Jeg undgår f.eks. isolationsøvelser for at 'holde dem nede'.

    Lars

  7. @ christianspoer

    Kan sagtens følge dig. Vil dog mene at hvis det f.eks. drejer sig om stræk- og mobilitetsøvelser, vil der sammen med sund fornuft være minimal risko for at forvære skaden.

    Lars

  8. God pointe Onkel Troels,havde bare lige surfet nettet for muligheder.

    Og med hensyn til en diagnose kan jeg godt se at det ville være for useriøst,havde bare håbet på at der sad en derude,som havde haft lige netop det samme problem og lå inde med nogle guldkorn :)

    Jeg laver stadig mobilitetsøvelser for at se om det giver bonus.

    Lars

  9. Hej Don

    Hos fyserterapeuten arbejdede han på at øge min mobilitet og jeg fik strækøvelser som jeg skulle lave hjemme,hovedsageligt at hoftebøjerne.

    Hos kiropraktoren fik jeg 'knækket' ryggen en 4-5 gange.

    Lars

  10. Hej

    Jeg har igennem lang tid haft ondt i ryggen. Det er i den ene side,der hvor man kan mærke bækkenet,lige ved siden af lænden. Det er i toppen af "knoglen". Hvilken muskel hæfter der?Latissimus dorsi?Og kan det være noget infektion i hæftningen?

    Kom gerne med nogle bud. Jeg har prøvet både kiropraktor og fyserterapeut uden succes,og er ved at være pænt frustreret.

    Lars

  11. Ja,koffein blev lovligt for nogle år siden,mener det var i forbindelse med at det blev fjernet fra dopinglisten,men du må ikke hænge mig op på dette.

    Synes selv at keoffein har en fin effekt. Jeg bruger det hvis jeg er træt og uoplagt før træning, eller jeg skal præstere noget ekstra.

    Lars

  12. Min egen erfaring med drukture er at det oftest er mere psykologoisk end fysisk at jeg bliver påvirket.Det første træningspas efter en druktur synes jeg altid er hårdt,hvad enten det er løb,crossfit eller andre former for træning.Synes ikke alkolen har den store indvirkning,medmindre jeg er på den flere weekender i træk. I min verden er det mere mangel på søvn,ordentlig mad og at kroppen bruger energi på at "restituere" sig, som Zimakoff også er inde på, der er skyld i ens nedtur.

    Det overstående bygger udelukkende på egen erfaring,og jeg har ikke noget videnskabeligt belæg derfor.

    Lars :)

  13. Dette er modsætninger, vælg en.

    Hvis du gerne vil gøre karriere i forsvaret så prøv og søge efter noget crossfit, er vist det de gerne vil lade som om de laver, men i værnepligten syntes jeg sku det kom meget an på vilke sg'er man havde... nogle er jo stadig bare strækkere og løb. Desuden så læs de begynder tråde til styrketræning der er... kan ikke lige huske hvor de er her på siden men prøv at søg.

    Det er ikke korrekt,man kan sagtens være udholden og eksplosiv.

    Lars