Patrick J

Medlemmer
 • Content count

  145
 • Joined

 • Last visited

About Patrick J

 • Rank
  hugeness!
 • Birthday 04/25/1982

Contact Methods

Profile Information

 • Sted
  Odense
 • Interesser
  bb

Previous Fields

 • Træningsformål:
  masse!
 1. nogen der har dette til salg? evt. brugt
 2. Jeres favorit spiller i NBA

  tracy mcgrady!! Var inde og se kampen her i torsdags, hvor de spillede mod magic... jeg heppede helt klart på magic, men mcgrady er sku for najs spilller... Folk buede HELT Vildt af ham, da det var i orlando kampen foregik og han jo lige er skiftet.... var btw, den vildeste oplevelse ever at se den kamp der.... noget syg stemning!
 3. sælges for 150kr. ca 1½ måned gammel. virker perfekt og driver cd medfølger
 4. Styrkeløft 2005

  Tillykke med elastikken. Hvor meget kan du selv løfte i squat p.t??
 5. Henning Friis - 2004

  LEEEEEEEEEEEEEEE friis! nice dl jo.. grats med pr
 6. Hoosier's log II

  100% enig der hurra, du er så lee :D
 7. Crawdaddy

  BOOOOOOM SHACKALACKA
 8. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Ja der er så småt begyndt at komme bb tendenser hos flere i power possen :lol: btw. nice du lige gav sebastian en peptalk på abar igår :) Mødte ham idag hvor han looovede at komme igang igen... ;)
 9. Kanelgifler.......

  haha, mig og to af mine venner er også lige kommet hjem fra netto og vi stod også der oppe og bandede og svovlede hvorfor der ik var kcal på pakken... kostede vist 10 kr, og de smager så fucking godt.. vi købte dem så dog heller ikke
 10. ANGEL

  Er det Jacob Vind du var ved? Hvad koster det ved ham? Skal selv til fys inden alt for længe :(
 11. overtræning

  Har på det sidste presset mig selv lidt for meget(åbenbart) og det er gået ud over begge albuer. Smerte i dem efter løft og de er vedvarende i flere timer. Var ved lægen der sagde at det højst sandsynligt hang sammen med overtræning og jeg så skulle holde en pause på en 10 dages tid. Det gjorde jeg så og trænede først tirsdag (12 dage) og det var let bænk. Igår aftes kunne jeg mærke der var noget i venstre albue som ikke var som det burde være. tilbage så stoppede.. Det er meget forskelligt hvor ondt det gør. Lige da det kom gjorde det herrer nas lige meget hvad jeg skulle lave, og andre gange som igår, kunne jeg bare fornemme det.. Nå men var intet at mærke idag så op og dødløftede.. Efter 2 sæt medium kom smertne Skal jeg så virkelig til at have en ny pause eller er der noget man kan gører ved ens led for at hjælpe dem lidt på vej?
 12. ANGEL

  Danm det er satme nasty dødløftet Angel !!! :) Er jo selv kun små 10kg foran..
 13. Crawdaddy

  happy birthday krage :partycrowd:
 14. Crawdaddy

  Vild omgang dødløft du lægger for dagen kragefar :) Og det billede angel har postet det ser jo max vildt ud :4flex: Selvom det ikke er nyt så er det sgu nasty !
 15. Sejeste øvelse

  Kommer an hvad der kører bedst for mig, så pt. er det bænkpres.