BSK

Medlemmer
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

 1. ´Hej alle Nu jar jeg i 14 dage trænet ca 4 gange om ugen, og spiser meget sundt ( ca 1500 kcal, og mit ligevægt er på ca. 2300 ) (Og skal siges at jeg ikke er overvægtig og ikke har ret meget at tabe af) Og alligevel kan jeg konstatere at jeg har taget halvandet kilo på. Er det meget normalt at man tager på i forbindelse med træning? Har kørt at det er noget med at ved træning, tager musklerne væske til dig, og øger blodmængden, og det gør jeg man tager på! Er det korrekt? Jeg har som sagt ikke MEGET at tabe af , men vil gerne af med de sidste2-3 Kilo. Hvordan ser følgende kost ud for at det skal lykkedes på halvanden månede? Morgenmad : Frugtsalat ( banan, ananas, æble, jordbær m.m) Rosiner og Fiberflakes med 15 % kostfibre. Middag : Salat, grøntsager og kød såsom kylling, mm Mellemmåltid : Et stykke frugt ( Æble) AFten : Kød, Ris eller pasta ( fuldkorn) samt grøntsager. Og jeg træner styrketræning fullbody fire gange om ugen, maveøvelser hver dag, samt cardio 4 gange om ugen i forbindelse med styrketræning i ca 20 min, hvoraf de 10 min er HØJ intensiv hvor sveden pisker af. På forhånd tak. BSK.
 2. Kropsforandring på 2 Måneder?

  Hvis jeg så løber 10 min mere til slut, det er i alt 30 min pr. træningspas der bliver lavet cardio.?? vil det kunne gøre en forskel??
 3. Hej Alle.. Jeg er en pige på 1,68 høj og vejer 69 kilo og er 20 år, det vil sige et jeg ikke skal tabe mig voldsomt, men lige 3-4 kilo. Da jeg skal giftes om 2 måneder vil jeg høre om hvis jeg føler den kostplan jeg vil beskrive, samt træning, om jeg så kan lave en "kropsforandring" på 2 måneder. Altså tabe 3-4 kilo og lave en fulstændig opstramning på to måneder. Planen ser ud som følger : Morgenmad! - 1 Dl havregryn med 2 dl. skummetmælk og én spsk. rosiner. Formiddag . 1 Æble eller pære. Middag : Salat bestående af : Salat, Gulerødder, Agurk, Ananas, Majs, Tomat og med 9% Dressing. "rent" kød såsom skinke, Kylling, Laks el. andet. Eftermiddag. Et stykke frugt Aftensmas. Ca 250 gram Frostgrøntsager. Rent køb som kylling, oksekød, skinke eller andet. èn gang om ugen ca 100 gram slik, samt 50 gram Chokolade. Træning : Mandag : Opvarmning løb 10 min, Styrketræning Triceps, Mave, skrå mave, Statisk mave, Bryst. Løb intensivt 10 minmn Fredag : Opvarmning løb 10 min. Styrketræning Biceps, Ryg, Inder - yderlår, Squath, baller. Løb ti min intensivt. Lørdag : Træningpas fra mandag Søndag : Træningpas fra Fredag. Pr gang i alt træning ca. 1´time og 15 min. Gentagelser er 3x10, 3x12 af alle øvelser, dog en smule ekstra mave. Vil jeg kunne få en flot trænet krop uden kæmpe markeringer, men blot flot og feminin uden for meget "løst" hist og pist??? På blot to måneder med ovenstående program?? hvis ikke kan det så overhovedet lade sig gøre, og hvad skal der i såfald til?? På forhånd tak for hjælpen! Hilsner BSK Efter
 4. Vægtvogterne "kostplan"

  Jeg har selv været/er på vægtvogterne og jeg er stik imod alle de negative ting i har kommet frem med her, lyder ikke til i rigtig ved hvad det går ud på??? Lidt ligesom når folk snakker religion.. hehe.. Folk aner ikke hvad ting er , men danner en menning ud fra noget de har hørt;-) Vil i have den rigtige forklarin?? 1) WW anbefaler/ opfordre til daglig motion - Så passer ikke med at de IKKE må motionere, det noget værre fis;-) Jo mere motion desto bedre, NETOP for det ikke bare er væske du taber. 2) At det er en kostplan som ikke er sund??? passer ikke.. Denne kur er bygget op omkring madpyramiden, som fortæller hvor meget frugt og grønt du skal have om dagen, Pasta, ris og kartofler, kød, majeriprodukter osv. Selvom du må spise hvad du vil skal du overholde deres 6 kostanbefalinger : 1) Frugt og grønt til alle måltider 2) Få nok Calium ca. 800 mg 3) Drik rigeligt væske 60kg = 1,8L , 70 kg = 2,1 liter 80 kg = 2,4 L osv ( Detter MINDSTE mængde) 4) Variation og måltidfordeling. 3 hovedmåltider og 2-3 mellemmåltider 5)Det rigtige fedt. - sørg for at få fedt fra Fed fisk, olie, nødder osv. og spar på det dårlige fedt. 6) MOTION - Motion og kost er en uovervindelig kombination ved vægttab. Motioner HVER dag Og nej, hvis du sulter dig og kommer og har tabt 5 kilo på en uge, bliver du ikke rost. Jeg havde uden at sulte mig tabt 1.5 kilo på en uge, og konsulenten spurgte ind til om jeg huskede at spise alle point osv osv, fordi de ikke anbefaler et vægttab på 1,5 kg. Et sundt vægttab er 0,5 kg i ugen og også det er der realtistisk. At man tager på efter at man stopper med kuren???? Overhovedet ikke.. Kuren lære dig hvad der er godt og spise uden at du blive kulhyldrat forskrækket, lære dig at du ikke altid kun skal spise grøntsager og drikke vand, men at hvis du motionere ekstra kan du lørdag aften tage et glas vin, lidt slik eller andet. Jeg tabte i første omgang 10 kg på kuren og har ikke taget et gram på siden jeg stoppede for halvandet år siden. Det er en livsstilsændring og man falder ikke tilbage hvis man har brugt WW , som hvis man har været på DDV ( Har jeg også) Her må du næsten ingen brød, pasta eller ris spise, du sætter din forbrænding i stå , og ligeså snart du en aften tager en potion pasta og kødsov, så har du taget det hele på igen. WW sætter forbrændingen i gang, og tager du en syndedag med kage og hele svineriet, viser det sig ikke på vægten næste dag. ( Dette skal selvfølgelig ikke gøre flere gange om ugen) Jeg er på kuren igen nu for at tabe de sidste 5 kg af mit mål. Jeg er glad, sund og rask og sulter ikke mig selv, samtidig med jeg taber cm. ( Kigger ikke på vægten kun, WW anbefaler at man måler sig selv regelmæssigt, og man får et skema ´ved indmeldelse til at skrive sine mål i ) Lige en lille forklaring på at WW rent faktisk virker, og at det er en sund og naturlig måde at tabe sig på;-) Mvh BSK!
 5. Optimal morgenmad for vægttab

  Ska lige siges at det er fuldkornpasta, der er tale om til aftensmaden. dog alm. ris... Kan i hjælpe!,-)
 6. Optimal morgenmad for vægttab

  Jeg er selv begyndt at spise Havregryn ( 1 dl) med Skummet mælk ( 2Dl) , Æblestykker og 1 spsk. rosiner til at søde lidt med. Det holder mig mæt til ved 10.00-10-30, hvor jeg så spiser et stykke rugbrød m. skinke eller smøreost samt et stykke agurk. Er det ikke okay at begynde en dag med?? Måske i ville hjælpe mig med at bedømme mit daglige indtag!? Morgenmad : Som beskrevet øvers. Formiddag - Mellemmåltid : Som beskrevet øverst. Forkost : Salat, Tomat, Agurk andet grønt . Et stykke "rent" kød. Fisk, kylling el. andet. Mellemmåltid eftermiddag : (Ved træning, ca fire gange om ugen. 4 dl skummetmælk, samt grovbolle eller rugbrød m. ost og kødpålæg, Skinke el. andet ) Ved de tre dage uden træning. Et æble + en skive rugbrød. AFten : Ca 30gram pasta eller ris. ca 100 gram grøntsager. Fedtfatttigt kød., Kylling, oksekøb el. andet. (90gr) Sen aften _ Snack. Gulerod/agurk stænger, saltstænger eller frugt. Hvordan ser det ud?? Træner 4 gange om ugen - Hver gang 15 min. intensivt løb. samt 50 min styrketræning. Vil jeg kunne tabe 5 kilo på tre måneder med dette?? Jeg er 168 høj, og vejer 60.0 kg. og jeg er en på pige;-) hihi Tak tak, Mvh BSK
 7. Kost efter træning ved vægttab

  Slet ikke nogen af jer kloge folk som kan hjælpe! ;-)
 8. hej Alle.. jeg har netop haft en instruktør på til at give mig et optimalt træningsprogram til vægttab og opstramning. Jeg træner ca . 15 min intensivt løb hver gang ( altså hvor jeg løber så jeg er helt færdig) og derefter 50 min styrketræning ( Den ene dag triceps, ryg, ben, og anden dag . Biceps, Mave, Side, bryst!) derudover sagde han at jeg skulle spise en grovbolle med ost og kødpålæg og en halv liter mælk LIGE efter træning, men vil det ikke bare gøre at alt det jeg lige har trænet, ikke går ind og tager af mine "depoter" men istedet at det nye jeg spise/drikker?? Eller vil det gøre át jeg tabe mig bedre, hurtigere og mere sikkért!??? Tak for hjælpen på forhånd! BSK!
 9. Hej alle... Hvad vil den optimale morgenmad være for et godt vægttab?? Man siger jo at morgenmaden er dagens vigtigste måltid, men hvad skal man spise for at det samtidig er det måltid der sætter skub i forbrændingen??? På arbejdet for vi franskbrød og rugbrød, men sys mange herinde er fuldstændig kulhyldratforskrækkede... ER der hold i det?? Er det dumt at starte dagen med en tyk skrive rugbrød og en tynd skrive franskbrød?? eller er havregryn, frugtsalata, youghurt eller andet det bedste hvis man vil sætte skub i sin forbrænding og tabe sig ??? BSK!!!!!
 10. Vægøgning i muskler

  Hej .. Jeg er en af de mange piger der synes at inden bikinitiden skal der smides nogen kilo. Jeg er 168 høj og vejer pt. 59 kg... Hvor meget vil i mene jeg skal tabe for at det er pænt ? Nu er jeg så begyndt på kur og har øget min træning, men dog kun de sidste 14 dage. hvor jeg har trænet ca 6-7 gange, men alligvel har jeg taget et kilo på.. ( Har trænet ren styrketræning, dog med ca. 20 min cardio pr gang)på trods af at have fulgt en kur til punkt og prikke.. Kan man godt tage på i muskler allerede efter 14 dage? Eller må jeg bare indse jeg skal spise endnu mindre?