Mollerup

Medlemmer
 • Content count

  3,715
 • Joined

 • Last visited

About Mollerup

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 12/04/1970

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Århus C.
 • Interesser
  Triathlon

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Challenge Aarhus 2011 og Challenge Copenhagen 2012
 1. Requiescat in pace, Mollerup!

 2. Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...

  Over 35 km/t i snit på cykel det er sku godkent
 3. Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...

  Super tid især når det er første gang :4thumbup:
 4. Stines motionslog

  Det er dem som står for det så mon ikke de kommer. Kom til åbent vand svømning ved Tangkrogen, søndag den 26. juni kl. 15:00 med Aarhus 1900 Triathlon. Svømmetræner Morten Von Selen, vil give en introduktion til åbent vand svømning, med start fra Tangkrogen. Der vil blive øvet vandstart, mv. og givet andre tips til nye triatleter. Vi mødes ved de 3 høje containere. Husk svømmebriller, drikkedunk og badehætte.
 5. Mollerup mod Challenge Aarhus

  Jeg har testet med flere pulsure også 2 på samme tid og det er samme resultat, så det er ikke målefejl. Jeg kan mærke når pulsen går amok ved at hjertet banker meget og jeg ikke kan yde så meget som normale, jeg har prøvet at ligge på sofaen med en puls på 150 og sveder.
 6. Stines motionslog

  Øv surt det ikke kørte med svømningen. Det er godt nok snyd at når jeg er stoppet med Aarhus 1900 så åbner de nye omklædningsrum Er det med Aarhus 1900Tri i skal svømmetræne i morgen?
 7. Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...

  Held og lykke i morgen eller skal vi sige i nat Hvad er dit startnummer?
 8. Mollerup mod Challenge Aarhus

  He he det kunne der være noget om og det er sket flere gange også til Berlin Maraton , hade glemt pulsrem og oplader. Hej igen Nej, men regner med at melde mig ind meget snart, ham jeg træner med og har aftalt vi skal tage en fuld Ironman i 2012 vil helst meldes ind i Elite Fitness ved FitnessDK, jeg er mest til en klub som ikke skal tjene penge på det. Sidst jeg var ude og cykle med 1900Tri sagde en trænerne at vi hvis skulle snakke om min kost, damm det var hurtigt hun opdaget det kunne måske være at min kost til 4 timer + træning var 2 kager og 2 rundstykker
 9. Mollerup mod Challenge Aarhus

  Ja, det kan også være at det bliver bedre efter Challenge, men du kommer da snart op i hastighed Er det ikke 26 km/t gruppe 3 køre til fortræningen, der kan du godt følge med, du skal tænke på det at køre i grupper øger hastigheden en del uden at bruge mere energi. Ja, det er nogle syge puls målinger jeg har har været oppe på 254, jeg var til hjerte læge i går, min egen læge trode hun kunne høre en mislyd, men var ikke sikker, hun overvejet at anbefale mig at droppe challenge, men sendte mig til hjerte læge i stedet og hun sagde ikke noget om 3 uger skal jeg have 2 apperater på i en dag for og se om mit hjerte er ok. Min egen læge virket noget bekymret over mit puls, men ikke hjertelægen syret Jeg er også klar på nogle stille ture en gang i mellem, så du siger bare til.
 10. Mollerup mod Challenge Aarhus

  Det er nok en god at tage med Marselis fortræning, FW turene er ved at blive nogle hurtige ture, vi låg på 29,6 km/t i dag på de 90 km og der var meget kraftig modvind. http://connect.garmin.com/activity/94652152
 11. Mollerup mod Challenge Aarhus

  Ja venter også lidt, men da jeg svømmet i Randers var min vejrtrækning på næsten 100 % og når jeg bliver forkølet falder den til under 50 % pga den lorte astma også kan jeg ikke svømme crawl. Jeg er lige blevet fordoblet i dosis af min astma medicin håber det gør at jeg ikke bliver ramt så hårdt af forkølelse.
 12. Mollerup mod Challenge Aarhus

  Det er ikke ret meget den er ændret, bare uden om den by der er vejarbejde i. Vi kører den kl 9 i morgen skal du med?
 13. Mollerup mod Challenge Aarhus

  Fredag 24-06-2011. Øv en lorte uge, har ikke trænet siden svømmeturen i Gudenåen, måske vandet var for koldt, har været forkølet siden og meget dårligere vejrtrækning, bliver forpustet af at gå op af trappen Jeg skal ud på den nye Challenge rute i morgen også en tur på MTB om eftermiddagen også skal jeg ud og træne i havet søndag med 1900Tri, Hvis det ikke går godt lørdag og søndag overvejer at droppe Challenge Aarhus, men hvis jeg ikke kan klar svømmeturen er der ikke nogle grund til at stille op.
 14. Mollerup mod Challenge Aarhus

  Enig udstyret skal være i orden, men der er stor forskel på forberedelse og udstyr Jeg har fået denne vejledning måske jeg skulle læse den. http://www.lobnu.dk/...en-halv-ironman
 15. Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...

  Jeg snakket med en som hade køre tri i land tid sidste lørdag, han sagde at som tri må man blive van til at pisse i dragten både når du er i vandet og på cyklen