Payam

Medlemmer
  • Posts

    3,103
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    45

Status Replies posted by Payam

  1. Hvad er der med hytteost, siden alle spiser det? Hvorfor ikke feta i stedet?

    1. Payam

      Payam

      Ja ok, fedt er fint med mig, så det skal ikke være nogen hindring.

    2. (See 12 other replies to this status update)

  2. six-pack på en skinny fyr, er det samme som en fed kælling med store patter!

  3. Hvilken Lenovo Thinkpad skulle jeg købe, hvis jeg vælger sådan en satan? Må sige, jeg allerede er imponeret. Den skal primært bruges til skolebrug og være tændt 8-10 timer om dagen. Budgettet er ikke super vigtigt, men jeg tænker ca. 10k.

  4. Hey venner - min skærm på min MacBook er efterhånden så langsom og fyldt med pixelfejl, at det er umuligt at bruge den. Jeg leder derfor efter en midlertidig computer, jeg kan bruge, indtil der kommer en ny MacBook Pro (ja, jeg venter) - er der nogen, der ligger inde med en bærbar, der er stabil? Det er primært pga. studiestart d. 1/9, jeg vil have en, så surf og Word er et must. Jeg vil gerne købe/låne/leje/have/whatever.

    1. Payam

      Payam

      Jeg køber den helt sikkert. Til den pris kan jeg umiddelbart ikke se, at andet kan betale sig. Og mange tak for tippet. Jeg er ikke meget for alt det nye Windows gejl, så det er bestemt noget, der skal afprøves.

    2. (See 11 other replies to this status update)

  5. Hey venner - min skærm på min MacBook er efterhånden så langsom og fyldt med pixelfejl, at det er umuligt at bruge den. Jeg leder derfor efter en midlertidig computer, jeg kan bruge, indtil der kommer en ny MacBook Pro (ja, jeg venter) - er der nogen, der ligger inde med en bærbar, der er stabil? Det er primært pga. studiestart d. 1/9, jeg vil have en, så surf og Word er et must. Jeg vil gerne købe/låne/leje/have/whatever.

    1. Payam

      Payam

      Har haft snakket i telefon med ham, og de 3 timer er ved brug af en masse forskellige programmer osv. Han lader batteriet op i dag og tester det i morgen og vender derefter tilbage. Desuden har jeg fået muligheden for at levere den tilbage, hvis det ikke er noget for mig. Hvis jeg bare kan leve med den et lille års tid, vil det være fantastisk - især fordi jeg har overvejet at skifte til Thinkpad fra MacBook.

    2. (See 11 other replies to this status update)

  6. Hey venner - min skærm på min MacBook er efterhånden så langsom og fyldt med pixelfejl, at det er umuligt at bruge den. Jeg leder derfor efter en midlertidig computer, jeg kan bruge, indtil der kommer en ny MacBook Pro (ja, jeg venter) - er der nogen, der ligger inde med en bærbar, der er stabil? Det er primært pga. studiestart d. 1/9, jeg vil have en, så surf og Word er et must. Jeg vil gerne købe/låne/leje/have/whatever.

  7. Hey venner - min skærm på min MacBook er efterhånden så langsom og fyldt med pixelfejl, at det er umuligt at bruge den. Jeg leder derfor efter en midlertidig computer, jeg kan bruge, indtil der kommer en ny MacBook Pro (ja, jeg venter) - er der nogen, der ligger inde med en bærbar, der er stabil? Det er primært pga. studiestart d. 1/9, jeg vil have en, så surf og Word er et must. Jeg vil gerne købe/låne/leje/have/whatever.

    1. Payam

      Payam

      Spøer > lol. Jeg kunne ellers godt tænke mig en Thinkpad, som jeg kan bruge et års tid. Jf. hvor mange dage der gennemsnitligt går mellem hver ny MBP-update, er der 45 dage, til der kommer en ny. Der går sikkert længere tid, men hvis der, som rygterne sige, bliver lanceret et nyt design næste gang, venter jeg gerne.

    2. (See 11 other replies to this status update)

  8. Hey venner - min skærm på min MacBook er efterhånden så langsom og fyldt med pixelfejl, at det er umuligt at bruge den. Jeg leder derfor efter en midlertidig computer, jeg kan bruge, indtil der kommer en ny MacBook Pro (ja, jeg venter) - er der nogen, der ligger inde med en bærbar, der er stabil? Det er primært pga. studiestart d. 1/9, jeg vil have en, så surf og Word er et must. Jeg vil gerne købe/låne/leje/have/whatever.

    1. Payam

      Payam

      PS: venlige sjæle belønnes naturligvis med vin/prot/etc.

    2. (See 11 other replies to this status update)

  9. Nogen der kan anbefale et godt sted at købe protein, Udo's choice, kreatin og lignende henne? Gerne dansk, men ikke et krav.

    1. Payam

      Payam

      Udo's er billigt lige nu på helsehelse.dk - jeg har lige købt 2 liter derfra, og der var ingen problemer.

    2. (See 9 other replies to this status update)

  10. Kære MOL-venner - er der nogen, der ligger inde med en bil, de gerne vil af med? Noget i stil af en Fiat Punto, Ford Ka, Citroen C1, osv.

    1. Payam

      Payam

      Lassefar > Hvilken årgang er det?

      Gregers > Hvad skal du have for den? Jeg går ud fra, det bare er standard-modellen 1,2 3d?

    2. (See 8 other replies to this status update)

  11. Kære MOL-venner - er der nogen, der ligger inde med en bil, de gerne vil af med? Noget i stil af en Fiat Punto, Ford Ka, Citroen C1, osv.

  12. Kan man få lappet sin cykel i københavn sådan en højhellig søndag eftermiddag? Er en smule desperat, skal bruge den i morgen klokken 07.30.

    1. Payam

      Payam

      Pil slangen ud. Find hullet (pump dækket med luft og put det ned i vand). Tør og slib overfladen på det sted, hvor der er hul. Lim + lappedims. Slange i dæk igen. Færdig og sparet 200 kr. :)

    2. (See 6 other replies to this status update)