Payam

Medlemmer
  • Posts

    3,103
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    45

Posts posted by Payam

  1. Altid godt med lidt statistik.

    Købte en badevægt nede i Imerco igår. Dimsen påstår at kunne måle fedtprocent, og eftersom den kostede 100 kroner har jeg valgt at tro den. Jeg har også købt en fedttang, men det er fucking umuligt at få ordentligt fat i huden på quads, så det får jeg lidt spat af. SALT er rimelig vild med Scooby, så jeg var også inde at tjekke hans Body Fat Calculator. Så jeg har i hvert fald to måder at måle det samme på og så kan man jo se hvilken vej det går.

    Ovenstående målinger er alt sammen elektroniske, og imorges sagde tallet fra dimsen sagde:

    12. oktober

    Vægt - 102,1kg

    Fedtmasse - 28,4kg

    Ifølge fedttangmålingerne, er jeg mere i omegnen 23%. Jeg synes tallet er lidt lige meget, da det er udviklingen, der er i fokus, men nu ser vi. Udviklingen har, som ovenstående viser, været ret så meget lort :laugh:

    Fuck man, det er en solid kampvægt :D er du ca 5 cm lavere end mig? jeg er 186

  2. Sidste gang du opdaterede, stod vægten helt stille på 97 kg. Så noget må der da ske.

    Skrev jo også "nogenlunde stabilt", og det er jo efterhånden lang tid siden, jeg opdaterede sidst - 2-3 kg er (desværre) ikke meget ift fx denne logs ejermand, der ofte kan svinge 8-10 kg på nogle måneder.

  3. YOLO BROLO! (Manager-videodagog-tribute, lol)

    Velkommen til PayONz gæsteblog!

    Jeg har haft skemafri og et par dage fri fra arbejde, så jeg så mit snit til at tage hjem og besøge familien i torsdags og til og med i dag. Det er 100 år siden, jeg har haft en friweekend, hvor jeg bare har kunnet chille, gå tidligt i seng og været oppe i god tid til at få en produktiv dag, så det har været herligt. Har fået læst en masse skatteret og civilproces, så jeg er opdateret til de næste 1-2 uger, og den kommende tid er der en masse spændende opgaver hos Justitia, hvor vi bl.a. skal i gang med et projekt om Syrien/Islamisk Stat og effektiv retsprøvelse, som jeg skal assistere den nyansatte advokat med. Kære friends, retssikkerheden i Danmark er ved at smuldre, og aldrig før har politikerne fremført så håbløse og kontroversielle forslag, der i overordentlig grad bryder med retssikkerheden, så det prøver vi at sætte en stopper for. Jeg elsker oprigtigt mit arbejde, der er en god kombination af politik og jura med vægt på sidstnævnte, og man ved aldrig, hvad dagen byder - i mandags ringede TV2 fx og spurgte, om direktør Jacob M. ville udtale sig ifm. den sag, hvor en Facebook-bruger har kaldt beskæftigelsesministeren for en "skodsæk" - jeg fik 45 min. til at skrive et talepapir, og samme aften kunne jeg se frugten af mit arbejde i 19-Nyhederne.

    Nå, der blev også trænet i dag - vægten har stået noooogenlunde stabilt det seneste lange stykke tid på omtrent 99-101 kg. og approachen er blevet ændret en del, siden jeg skrev log sidst. Med kraftig inspiration fra folk, jeg ser op til og ved, har en god teoretisk indgangsvinkel til træningen, er al fokus på muskel-tension, så så længe der er god spænding i musklen, betyder vægten ikke så meget - bortset dog fra enkelte hovedøvelser, jeg engang i mellem kører tungt i, fx i forgårs da jeg fik 3x140 kg. i bænkpressen.

    I dag blev der trænet LATS - ret typisk ryg-træning. Pause mellem sæt var på 30-45 sek. Jeg tæller aldrig reps, men sørger for at ligge på 8-14 reps ca.

    10 min. foam rolls af ryg, glutes og lats
    Pull ups: 4 sæt strict som opv.
    T-bar row maskine: 4 sæt x 40 kg. --> 20 kg. --> 10 kg.
    Pull down: 6 sæt m. dropsæt til lavere vægt SS:
    Cable rope lat-øvelse: 6 sæt
    DB rows: 4 sæt x 23 kg.
    Seated rows: 2 sæt x meget lav vægt og masser af reps og hold

    40 sæt samlet på 1.5 time :)