Payam

Medlemmer
 • Content count

  3,103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Everything posted by Payam

 1. Dedication => Shredded => SHREDICATION

  du var anaSARAbolic!
 2. Dedication => Shredded => SHREDICATION

  Nej nej, men det er da sjovt alligevel :D
 3. Dedication => Shredded => SHREDICATION

  Birthday bro! Du var sent dernede i dag - jeg smuttede kl 20 og havde håbet på at kunne give en fødselsdsgskrammer :))
 4. The Log of Fame.

  Dejligt med job og kid :) Hvorfor får du (og andre i din situation) ikke hjemmegym? Forestiller mig, at 20-30k er nok til et vildt lækkert gym, og så bør det hele blive lidt mere fleksibelt.
 5. 31

  Kan du huske, da jeg skulle "smage noget rigtigt sprut", og du gav mig et shot Campari? :D
 6. Gammelsmølf giver den gas...

  Skide flot, Ralf!
 7. Dedication => Shredded => SHREDICATION

  Fuck man, det er en solid kampvægt :D er du ca 5 cm lavere end mig? jeg er 186
 8. Dedication => Shredded => SHREDICATION

  YEAH! Works like a charm!
 9. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Godt at se, du stadig holder formen ved lige - det er så feel good at se billeder af din flotte familie og især børnene.. hver dag med dem må være en gave!
 10. Dedication => Shredded => SHREDICATION

  NICE, så bliver der BONDET
 11. Danmarks Stærkeste man 2014

  Jeg kommer :)
 12. PHAT TRAINING

  YEAH, tak for god workout bro!
 13. PHAT TRAINING

  Skrev jo også "nogenlunde stabilt", og det er jo efterhånden lang tid siden, jeg opdaterede sidst - 2-3 kg er (desværre) ikke meget ift fx denne logs ejermand, der ofte kan svinge 8-10 kg på nogle måneder.
 14. PHAT TRAINING

  YOLO BROLO! (Manager-videodagog-tribute, lol) Velkommen til PayONz gæsteblog! Jeg har haft skemafri og et par dage fri fra arbejde, så jeg så mit snit til at tage hjem og besøge familien i torsdags og til og med i dag. Det er 100 år siden, jeg har haft en friweekend, hvor jeg bare har kunnet chille, gå tidligt i seng og været oppe i god tid til at få en produktiv dag, så det har været herligt. Har fået læst en masse skatteret og civilproces, så jeg er opdateret til de næste 1-2 uger, og den kommende tid er der en masse spændende opgaver hos Justitia, hvor vi bl.a. skal i gang med et projekt om Syrien/Islamisk Stat og effektiv retsprøvelse, som jeg skal assistere den nyansatte advokat med. Kære friends, retssikkerheden i Danmark er ved at smuldre, og aldrig før har politikerne fremført så håbløse og kontroversielle forslag, der i overordentlig grad bryder med retssikkerheden, så det prøver vi at sætte en stopper for. Jeg elsker oprigtigt mit arbejde, der er en god kombination af politik og jura med vægt på sidstnævnte, og man ved aldrig, hvad dagen byder - i mandags ringede TV2 fx og spurgte, om direktør Jacob M. ville udtale sig ifm. den sag, hvor en Facebook-bruger har kaldt beskæftigelsesministeren for en "skodsæk" - jeg fik 45 min. til at skrive et talepapir, og samme aften kunne jeg se frugten af mit arbejde i 19-Nyhederne. Nå, der blev også trænet i dag - vægten har stået noooogenlunde stabilt det seneste lange stykke tid på omtrent 99-101 kg. og approachen er blevet ændret en del, siden jeg skrev log sidst. Med kraftig inspiration fra folk, jeg ser op til og ved, har en god teoretisk indgangsvinkel til træningen, er al fokus på muskel-tension, så så længe der er god spænding i musklen, betyder vægten ikke så meget - bortset dog fra enkelte hovedøvelser, jeg engang i mellem kører tungt i, fx i forgårs da jeg fik 3x140 kg. i bænkpressen. I dag blev der trænet LATS - ret typisk ryg-træning. Pause mellem sæt var på 30-45 sek. Jeg tæller aldrig reps, men sørger for at ligge på 8-14 reps ca. 10 min. foam rolls af ryg, glutes og lats Pull ups: 4 sæt strict som opv. T-bar row maskine: 4 sæt x 40 kg. --> 20 kg. --> 10 kg. Pull down: 6 sæt m. dropsæt til lavere vægt SS: Cable rope lat-øvelse: 6 sæt DB rows: 4 sæt x 23 kg. Seated rows: 2 sæt x meget lav vægt og masser af reps og hold 40 sæt samlet på 1.5 time :)
 15. PHAT TRAINING

  Det var hurtigt, den log døde :D
 16. Hver dag er hver dag!

  Jeg er ON på at tage derud en dag, Mads! Fik I btw fyret den af i lørdags, Salt?
 17. PHAT TRAINING

  Yeah, godt curlet i dag bro!
 18. PHAT TRAINING

  og fedt med log bro!
 19. PHAT TRAINING

  Haha, hvor er jeg glad for, at jeg har fri :D SimON og BROseiyn er i døren!
 20. 31

  Gode skulderpres!
 21. Dedication => Shredded => SHREDICATION

  Ah, Jasper Sand - han har faktisk ok styr på det.
 22. Dedication => Shredded => SHREDICATION

  Hvem var det? sådan ca