MASS

Medlemmer
  • Posts

    911
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MASS

  1. Kraftedmaj Michael... nye medlemmer, det vil sq da frem i bussen.... :crazy_pilot::superman:

    Og sygdommen skal brææændes ud af systemet, men bli'r satme ikk lee' af at ligge hjemme under dynen og patte youghurt :unhappy: så godt at der er gang i dig igen... og så filer du fandme 20 sæt hestesko.... :laugh: det sq ondt :devil:

    Btw. dine mål ser meget realistiske ud.... :smile:

  2. Hey Rasmus og et kæmpe stort tillykke med brylluppet :violin::smile: og så en lille en' oveni hatten.... bli'r da vildt spændende :superman:

    Anyway's så god vind og god træning... nu krydret med farverige kosttilskud kan jeg se... :laugh: that's the way :w00t: :4flex:

    Mvh Mass'kineriet

  3. Tror du ikk du kunne ha' fået de 140 hvis du havde unladt at cykle de 18 reps på 100kg aw inden du hamrede de 140kg ned i kadaveret.... :cheer:

    Du sq snart på 50'erne i incline's mand.. det sq lee' nok :4flex:

    Og MASSkinen havde fået nyt haircut og kunne slet ikke få fred for alle pigerne med siliconeindlæg :baaa:

    :rolleyes::tease::tongue4::wootdance::yo: it's rockin'..... :santa2:

  4. Det blev så ikke til den store runde hjul hva'.... :4crutches:

    nææh Michael ville hellere ha' pump på patkassen så han kunne imponere de små tøz'børn... og så har du øjensynligt dukket dig fuldstændig i hegnet for senere at afholde strongman comp. hvor du garanteret også har maxet ud i bænken med en dårlig skulder.... :4drunk:

    bræænd den aaaaw' :thumbs-up:

    :4band: :tease::vava::santa2::rudolph::roflmao::kiss2::crazy_pilot::elvis::beerchug:

  5. Hmm...! Nu er der efterhånden gået 7 uger siden DM, og jeg har stadig ikke modtaget min medalje.. :dry:

    Måske fordi det ikke bare er sådan at gravere "tynde ål" i din medalje :laugh: ej jeg ikke hvad satan i helvede de laver med de guld banditter :mad:

    Ellers ser formen sq ganske iorden ud Anders.... :crazy: hakkede mutherfuck'svin... :w00t:

    Stiller du så op i 07 igen?

  6. ja og været på druk... :blush:

    a hva'.... A HVA' har øffen været...... :nono::sneaky2: har øffi bare drukket sin fremgang direkte lukt i helvede.... masskineriet er meget skuffet over øffens slatne indstilling... nu strammer du satme op, ellers ryger du i bootcamp med Baune og the drill sergent :laugh: SIR YESS SIR'.. kan du sige det øffæææ.... :bottom:

    LEE' :4flex:

  7. Ahhhh, ligner et af dine pas vil jeg næppe sige. Det er jo galmands værk. Du fyrer de sygeste træningpas af. Jeg er imponeret over hvad du har nået siden jeg så dig til MOL træf I.

    Mange tak Thomas.... var satme godt nok også noget af det mest masse forladte man kunne finde til MOL træf 1 :laugh: men har da heldigvis formåetat hente et kg eller 2 siden da... :crazy_pilot:

    Troede satme ikke du kørte squat... :crazy: skal det være fast indhold på jagd'ens program... så skal den dælme da også både frontes og hackes så du til sidst ikke kan løbe andet end 100meter før du er hudløs mellem hjulene.... :devil:

  8. ik også lige snakket lidt med centerchefens dejlige hund, Buddy, en stor Mastiff på 60-65 kg..! :bigsmile:

    nååårh, hvad fik i så snakket om..... :laugh: hundemad og forced reps :tongue:

    Ellers ser træningen fin ud skipper.. :superman:

    Hvis du vil køre tungere DB rows, så køb dig nogle stropper med lås i Silvan or some shit, strap en skive under håndvægten og vupti... heavy ass DB's :devil: vi har optil 60kg's i mit center, så kan strappe optil 20kg på og dermed få en 8kg's satan... det lee' :w00t:

  9. STAUBER Selvfølgelig bliver man ikke fed af at spise efter kl. 18... det handler om ens kcal indtag set dagen igennem, så du kan med fordel spise helt optil sengetid, hvilket faktisk er mere fordelagtigt da man holder ens blodsukker stabilt og hele tiden tilfører kroppen næring til restitution fra ens træning..

    Stopper du med at spise kl. 18 feks. går du i ufatteligt mange timer uden at tilføre kroppen næringstoffer.. dette er ikke blot dumt, det sænker faktisk ogå kroppens stofskifte...

    Så en 5-6 mindre måltider med ca. 2½-3 timers mellemrum igennem dagen ca. optil sengetid så kører bussen... :wink:

    Btw: fint du er glad for havregryn, men du behøver ikke finde 4-5 år gamle tråde frem for at gøre folk opmærksom på at de mætter godt... :wink: håber du kan tage en pæn hentydning... :smile:

  10. Der er kraftedme kommet 10+ reps på flere af dine sæt... :blink::w00t: nu skal der files på hele muskelfiber arsenalet :superman: ej det ser sq godt ud med træningen allround.. og giftig Fredags workload btw.. det ligner sq næsten et af mine pas det du fik kørt igennem :rolleyes:

  11. GI er som Q nævner... slow burnin' carbs for Kongens Illmatic workouts... :devil:

    et hurtigt udkast kunne være noget like this:

    kl. 06.00

    Havregryn med skummetmælk, sødemiddel/strø (sukker er fandens skabning og hører ihvertfald ikke hjemme om morgenen i en fornuftig kost)

    shake 50g

    Udo's choice eller fiskeolie + dine vitaminer/mineraler

    kl. 10.00

    3 skiver groft rugbrød med 150-200g kalkun/kyllinge pålæg, makrel eller andet godt.

    kl. 13.00

    ½ pose ris

    150g kød

    salat

    1 stk frugt, riskiks eller andet fornuftig snack

    kl. 16.00

    ½ pose ris

    150g kød

    salat

    1 stk frugt, riskiks eller andet fornuftig snack

    kl. 18.00 (post shake 50g protein + carbs efter behov)

    kl. 19.00

    Din aftendsmad som beskrevet

    kl. 22.00

    80g havregryn til grød evt.

    shake 50g + udo's choice eller fiske olie

    Gainer du ikke så upper du bare dine måltider en smule...

    Maden til kl. 13/16 laver du bare på en gang og smider i nowt tupperware.. burde tage max 15min at lave!

  12. Uanset hvor effektiv du prøver at sammensætte din post-shake, så er kosten set igennem dagen 100% mere vigtig end hvad der ryger indenbords efter træning... så glem den shake et øjeblik og tag et blik på din plan og hvor du bør ændre denne...

    06.00: Havregryn m. letmælk + lidt sukker

    08.00: Banan

    09.30: Æble el. pære

    12.00: 2 skiver rugbrød + pålæg

    13.00: Banan

    15.00: Æble el. pære

    Post-træning: Protshake (*)(evt. + banan)

    19.00: Aftensmad bestående af kød + grønt (broccoli, blomkål, gulerødder etc.) og ris el. pasta

    21.00: Ristet bolle.

    Kosttilskud: Multivitamin-piller (Vitamun) og fiskeoliekapsler

    Havregryn til morgen er et fornuftig valg, dog ville jeg om et minimu smide en scoop eller 1½-2 ind så du får prots i omegnen af de 40g ihvertfald..

    Fra 9.30 til 19.00 syntes jeg den er helt gal... mangel på både lav GI carbs til at fuele din workouts samt protein iform af magert kød eller ligende..

    Aftensmad ser ok ud... :tongue:

    Kl 12 måltidet kan lige skrabe an, men 2 stykker rugbrød er vel små 200 kcal + pålæg.. satme ikke meget for en som snakker om at bulke op..

    21.00 det mener du ikke seriøst.. kast dog det andemad ad helvede til... kroppen skal ha' næring, ikke ristet tarveligt hvidt brød... en skude havregryn og en shake eller 2-250g kød...

    Ville desuden spise et måltid mere i tidsrummet fra 21-09.00.. simpelthen for mange timer uden næring...

    Hvis der skal masse på rammen skal din kostplan satme godt nok ændres radikalt, ellers snyder du dig selv for en god portion resultater deværre...

    :4whip::4whip::4whip::laugh:

  13. Min egen personlige holdning til bulking... det er fuldstændig hul i hovedet at æde sig op i vægt.. at nogle vælger at tage det approach må så være deres valg...

    Et fornuftigt off season indtag på 500-1000 kcal over ens daglige vedligeholdeses indtag burde med den rigtige kost-sammensætning samt timing af indtag døgnet igennem være mere end tilstrækkeligt til at holde kroppen anabolsk og sørge for optimale vækst betingelser..

    Ser absolut ingen grund til bare at fylde på til man ligner en badebold... :crazy:

    Med en fornuftigt sammensat kostplan/kosttilskud, hardcore træning og en passende mængde restitution så når man langt...

    Syntes du skal poste din nuværende kostplan og hvad/hvor du havde tænkt dig at modificere den henne.. så skal du nok få en tilbage melding :smile: