JesperT

Medlemmer
  • Posts

    2,381
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JesperT

    1. Focus on high quality local food and avoid anything that has a trademarked name. Eat like an adult – it’s really that easy.

    Vegetables. Eat as much as you can. No less than 500g a day.

    Avoiding refined sugar. This includes most weightgainers.

    Gluten. Bread is delicious and easy to make. Gluten will not kill you. Don’t eat white bread regularly though.

    Getting a decent amount of protein in you. It’s really not that hard – 500g of meat, 1L of milk are you’re pretty close to home without even supplementing.

    Drink water. Lots of it.

    Don’t smoke.

    Cutting down on supplements. If you take more than a handful different supps you’d probably be better off spending your money elsewhere.

    Put full fat cream in your coffee. Just a little bit. Why? Because it tastes great. Obviously we’re talking really strong good coffee. Get yourself a stovetop and a grinder if you can’t afford a real espresso machine. It makes great coffee.

    1, 3, 6 er ævl. Nr 9 - what??

    BCAA og vitaminer er helt fint, men det er ikke der man skal starte.

  1. Der er ikke noget magisk over det. Mængden af kcal du spiser har direkte sammenhæng med din kropsvægt hvilket du som annoretiker ved alt om. Hvis du virkelig vil tage mere på, skal du spise mere mad - så simpelt er det. Og jeg kan garantere dig at med en kropsvægt på 39 kg spiser du stort set intet! Det er lige før at 2 grovboller med ost er nok.

  2. Drop alt frugt og spis grøntsager i stedet (hold lidt igen med gulderødderne pga et meget højt GI)

    Drop alle kulhydrater fra ris, pasta osv. Kulhydrater skal du have via grøntsager.

    Spis mere kød (hold igen med det røde)

    Plantemargarine?? Jesus!

    Og 7 måltider om dagen? Spis færre måltider og brug din tid på noget andet end mad.

  3. Jeg har for ca. 1 år siden afsluttet et vægttab på 30 kg. Jeg håbede min hud på mave og bryst ville trække sig sammen af sig selv, men det har jeg opgivet nu. Jeg styrketræner regelmæssigt og har god erfaring indenfor det område, men der sker bare ikke noget med den hud.

    Er der nogen af jer der kender til noget jeg kan gøre, vel og mærke noget IKKE kirurgisk.

    Det skal nok trække sig sammen - tålmodighed. Jo ældre du er jo længere tid går der.

  4. Jeg har cuttet i stort set 7 måneder og smidt 21 kg. Jeg mangler stadig et par kilo, men vil også gerne have bygget noget muskelmasse op.

    Men hvordan bør det klares?

    Kan man ligge 500 kcal i underskud på off dage, og 500 kcal i overskud på træningsdage? Eller er det som at blæse og have mel i munden?

    Eller er det bedre at skifte ugevis, mellem cut og gain?

    Thanks guys!

    Det vil være en fin måde at gøre det på (altså den første model)

  5. Jeg har prøvet akunktur, binyrebarkhormon inj, og noget andet terapi med nogle stråler/varme på. Det du nævner kender jeg ikke.

    Man har sindssygt gode erfaringer med triggerpointterapi mod karpaltunnel syndrom. Hvis jeg var dig ville jeg asap. opsøge en terapeut.

    Du skal være velkommen til at pm'e mig hvis du vil vide mere.

  6. Jeg skal opereres i min hånd for karpaltunnel syndrom her i september og må derfor ikke styrketræne i 3-4 uger, dog gerne ben. Men alt hvor hånden skal bruges er forbudt. Jeg er rigtig træt af, at skulle holde denne lange pause. Har i nogle gode tips til, hvordan jeg bevarer bare en lille smule muskelmasse under pausen og hvordan jeg ellers skal forholde mig i disse uger uden at blive helt slatten og doven :smile:

    Nogen som har erfaring med opstart af styrketræning efter sådan en operation?

    Operation for karpaltunnel syndrom??

    Så har du naturligvis prøvet triggerpointterapi uden virkning først??

  7. Hey

    Som sagt i titlen har jeg et problem når jeg laver Dragon Flag. Jeg får stort set ondt i det led i rygsøjlen som er lige mellem mine skulderblade, og smerten forsvinder først et par dage efter. Jeg kan endnu ikke udfører øvelsen perfekt, forstået således at jeg ikke kan komme helt ned i vandret. Jeg er ca. 190 høj og vejer omkring de 80 kg.

    Jeg er selvfølgelig stoppet med at lave den indtil videre da det gjorde ondt, men ville lige høre om der er nogen af jer som ved hvad det skyldes?

    Hilsen

    Anders

    Skal man tage et "vildt" gæt så kan årsagen være at dine rhomboideus ikke er stærke nok (ligesom 90% af resten af den danske befolkning)

  8. Jeg strækker for at forebygge skader. Jeg bøvler pt med et svagt knæ, så forsøger også at få øget mobilitet i hofte og fodled. Jeg har ingen erfaring med foamroller, har købt en, men vil gerne vide, hvornår (og hvordan) det ville være optimalt at bruge den.

    F.R. statisk udstrækning og dynamisk udstrækning i den rækkefølge INDEN træning. Vil du virkelig give den gas kan du lægge en omgang FR ind på ikke-træningsdage også. Det duer ikke at strække EFTER træning da musklerne der er fyldte med væske og blod og alle led er varme og bevægelige.

  9. Men før anden træning? Jeg ville umiddelbart strække ud efter træningen?

    Og hvilken effekt er du ude efter når du strækker en varm blod- og væskefyldt muskel efter din egentlige træning? Måske skulle du først svare på hvorfor du laver udstrækning?

  10. Først og fremmest, muskelforebyggende? :tongue: Når det så er sagt, kunne jeg godt tænke mig at vide hvad du præcist har i tankerne? Hvis du mener at foam rolling har en skadesforebyggende effekt, er jeg meget interesseret i hvor du har det fra? Om det er personlig erfaring eller noget du har en kilde på?

    Det afhænger vel væsentligt af skadens type, og hvor i skadesforløbet man befinder sig?

    Nej nej, man kan naturligvis FR sig ud af en ACL-skade.

  11. jeg et et ab-wheel, så mangler jeg bare det sidste.

    men jeg har trænet det der program du syntes var dårligt, og jeg har fået lidt markeret mave :smile:

    Du vejer 50 kg. Du vil kunne få "noget ud af" at bøje dig ned efter et Anders And blad. Problemet med crunches er at det er enormt dårligt for din lænd.

  12. hvis du kender et bedre, vil jeg gerne se det.

    det skal være hjemme da jeg ikke kan komme i fitness center :4thumbup:

    mavebøjninger er helt yt, det er der ingen der længere laver (dårligt for L-spine)

    Hvis du kun kan træne derhjemme så køb en swissball og et abwheel. Du kan træne nogenlunde sådan her:

    Mandag: ab-wheel

    Onsdag: planks

    Fredag: swissball (jackknives)

  13. F.R. er vildt effektivt. Det er noget af det bedste muskelforebyggende træning man kan lave. Godt at lave når man er blevet skadet - endnu bedre at lave inden man bliver skadet. F.R. statisk udstrækning og dynamisk udstrækning i den rækkefølge.