DiabloRex

Medlemmer
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About DiabloRex

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 12/09/1981
 1. motions legepladser

  I Fredericia ved Købmagergadeskole
 2. betændelse og smerte i underarm/sener

  Jeg kan ikke svare på det hele, men vil lige komme med en kommentar til den her. Sørg for at sidde ordentligt med arm og krop, eller vil du bare risikerer at du også får problemer med venstre arm.
 3. Styrkeløftsko

  Hælen/sålen er bagtil 3 cm høj. Fortil er sålen 1 cm høj. Det giver en niveauforskel på 2 cm. Med den højdeforskel, er det da meget billigere at tage kærestens stiletter på ;)
 4. Analyse af et slag

  Det minder mig om at jeg så en ganske interessant program på Discovery igår. Hvor de brugte diverse elektronisk udstyr til at måle kraften bag nogle martial arts udøvere. Som der også er blevet nævnt her, så startede styrken i slaget i benet. Som en side detalje målte de også kraften bag et spark, det var på over et ton per tomme :o
 5. Så kom det endelig

  Cookiemonster, Ja det er 625X. Som ekstra gimmik har den også temperaturmåler og mulighed for at overfører data via mobiltelefon (det alle modeller med infrarød vel?)
 6. Det var da et fandens interessant emne. Fistandantilus skriv endelig herinde med dine resultater :)
 7. former?

  Hvor er det lige at den omtalte blondine er henne på den side? :)
 8. Svømning

  Er enig med Saanders. Udover at køre med en plade så du kan træne ben alene, kan du også anskaffe en "plade" til benene så du kan træne arme alene. Og ja hypoxley (eller hvordan det nu staves) er hårdt. Du kunne eventuelt prøve at kombinere de lange distancer med noget interval træning hvor det er opbygget som en pyramide. Hvilket vil sige at du gradvist øger distancen indtil du når toppen hvorefter at distancen gradvist bliver formindsket.
 9. Hvad mangler jeg i mit center

  Kunne godt have undværet det billede at dine sko. Det er jo lige før at man kan lugte dine sure tæer :lol:
 10. Pulsmåler

  Nogen der har erfaringer med Cardios pulsmålere? Fandt en CAR930 Advanced Classic til en overkommelig pris inde på run4fun.dk og vil gerne lige vide om det er noget man skal holde sig fra eller om det er godt nok.
 11. YO YO/ BIP -test

  Lyder fame hårdt, specielt hvis man ikke er vant til at løbe hurtigt.
 12. Markus Ruehl

  Nogen der har prøvet at stikke ham med en nål for at se om al "luften" ryger ud af ham? :evillaughter:
 13. mærkeligt skum i potten!!

  Har svært ved at tage den artikel seriøst. Hele sproget virker som om det er skrevet idag for at provokere, en anden ting er at den er så propfyldt med stavefejl at jeg har svært ved at tro at det er en doktors/kirurgs dagbog, heller ikke særlige videnskabelige notater han gør sig i "dagbogen".
 14. mærkeligt skum i potten!!

  Gult pis betyder at du ikke har nok væske i kroppen, som Nexus siger drik noget mere vand
 15. Godt tilbud......

  Nu er handelsmærker ret almindelige, så jeg ville da slet ikke være overrasket hvis Lille Lise og Mathilde er en og samme producent. Mener også at blå cirkel kaffe er fra brugsen er et handelsmærke. (bare for lige at give et eksempel)