Gribben

Medlemmer
  • Posts

    1,136
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by Gribben

  1. Apropos kampen mod Holland og Jesper Grønkjær. Så har der altid ligget et eller andet had imellem ham i Johnny Heitinga. Jeg mener de spillede sammen i Ajax?? I chl kampen i Parken for nogle år siden der bestilte de to ikke andet end at rende rundt og sparke til hinanden når dommeren ikke så det og filme løs når han kiggede.... Lildt underligt, men jeg regner med der sker noget hvis de begge spiller.

  2. Jeg forstår slet ikke den overbærenhed folk udviser ifht. Grønkjærs manglende mål. Manden har jo for pokker primært spillet som angriber !!!

    Man kunne så argumentere for, at hans primære rolle ikke er at score mål, men at lægge op til dem. Men, dermed har vi jo allerede fjernet kravet om mål hos en tredjedel af vores angribere. Og, så bliver det alt for let at dække de to andre.

    Hvis alle ved, at det er box-spilleren, der skal score - så er det jo bare at fokusere primært på ham.

    Jeg kan gå med til Grænkjær som midtbanespiller i en 4-4-2, men ikke som angriber i 4-3-3. De lande/klubber, der spiller 4-3-3 har alle målfarlige kanter.

    Jeg kan godt forstå dine argumenter, men der er andre ting end mål der er vigtige i fodbold - derfor er det nogengange frygteligt kedeligt.

    Jeg ser nu mere problemet ligge i manglende opbakning bagfra (midtbanen). grønkjær skal sparke den ind over fra fløjen eller være med hvis rommedahl kommer til indlæg. Her mangler det danske landshold alt for ofte folk i feltet. Især hvis Jon Dahl er den forreste angriber.

  3. Og taber så på 2 selvmål :laugh:

    Nå nu har jeg også indstillet professorhatten:

    Jon Dahl skal selvfølgelig med og han bliver god. Det er ikke noget under at en bedaget spiller ikke satser alt i en "ligegyldig" træningskamp i en sæson hvor han har været meget skadet. Og ang hans manglende mål så var han ganske tæt på at være ophavsmand til 1-0. På et glimrende sakseforsøg.

    Martin Jørgensen er en skandale (stakkels Krohn-Deli). Men han får nu chancen for at bevise at han kan sikre sit fodbold eftermæle i DK. Hvis han flopper vil han forevigt stå som en halvsløj spiller der ikke fandt ud af hvornår han skulle ha sagt stop.

    Jesper G. Helt ok udtagelse, ham får vi brug for! Og som tidligere sagt han er ikke med for målenens skyld.

    Rommedahl tjahhhh...... Hans indlæg er elendige 9/10 gange, han er nok blevet langsommere, han sætter ikke en direkte modstander af osv osv, MEN under Olsen og med Rommedahl på holdet har vi jo haft en ganske god periode bl.a. denne kvalifikation (4p mod Portugal og 6 mod Sverige) + hans aktuelle sæson i Holland. Det berettiger da ikke til en fyring! (Måske tronskiftet sker af sig selv med Enevoldsen i denne slutrunde? - han så god ud)

    Søren Larsen. Store dejlige menneske giv ham dog lidt mere spilletid så kommer der flere mål på kontoen.

    De to backs (Mtiliga og Poulsen) Jeg antager at han har udtaget dem begge som gardering for hinanden. Lars Jacobsen har jo ikke just leveret i denne sæson. Kvist får sit int. gennembrud - tror jeg.

    Jacob Poulsen - selvfølgelig skal han med og han skal skam også spille - han er en ny udgave af Daniel Jensen/Chr. Poulsen. Defensive pligter han løser fint og skudfarlig sam med lidt kreativitet. De tre supplerer hinanden fint.

    Tjah det var mine umiddelbare kommentarer.

  4. Hej Igen

    Isens praktiske betydning er "næsten" kun på smertelindringsområdet. Derfor er kompressionen langt det vigtigste og isen behøver ikke at være der med det samme. Snakker vi mere almindelige "slag" og "skrammer" er isen fin.

    Ang hvordan man har is er min erfaring at noget af det bedste (og billigste) er nogle solide poser med frossen brun sæbe. Det kan genbruges og bliver hurtigt formbart.

    Iøvrigt er der forskel på tør og våd is, hvor tør is vil have lettere ved at give uheldige bivirkninger på huden.

  5. For lægfolk er det utroligt vigtigt at kunne skelne imellem alvorlige og ikke alvorlige skader.

    Når det er gjort og vi snakker om de mindre vridtraumer i anklen så gælder følgende:

    Det vigtigste du kan gøre for anklen er kompressionen. Fordi det der giver skaden størst omfang (tids og omrøde mæssigt) er mængden af væske (blod og vand - kort fortalt)som "siver ud i skades området. En UMIDDELBAR stram kompression vil forhindre en større udsivning pga pladsmangel.

    Selve kompressionen skal være stram og "rimelig" ufleksibel - her er det vigtigt at monitorere foden i de følgende 10-20 minutter (ingen sovende fornemmelser - så skal der løsnes). Og den skal være lige på skadesstedet.

    Derefter kan man suplere med is og medicin samt elevering.

    Isens effekt er relativt begrænset og kan ikke for alvor gøre noget mod udbredning af ødem og hæmatom. Den primære effekt er mod smerterne.

    Og der er meget mere til det hele i form af hvordan man følger op på behandlingen gennem mobilisering af skadesområdet osv. osv.

    Kontakt evt en fysioterapeut og få styr på teknikkerne i jeres klub så kan i med rimelighed cutte skadesforløbet ned fra 14 dage til omkring 3 dage til en uge alt afhængig af klarmeldingerne. (men det er en anden sag)

  6. Det har stået i et par måneder. I starten mærkede jeg kun til det engang imellem, når jeg trænede, men for 3-4 uger siden var det hver gang og jeg oplevede en voldsom træthed i en uges tid. Jeg har holdt benene i ro i ca. 3 uger, hvor jeg kun har kørt i restitution 3-4 gange om ugen i 1-1½ time. Men det bliver ikke bedre.

    Jeg har været ved fysioteapeut og fået massage nogle gange, jeg har fået noget mod inflamation i musklerne, og så har jeg taget blodprøver for at se om jeg mangler jern eller om jeg ha en infektion - men alt er som det skal være. Jeg lever sundt - efter en kostplan lavet til mig i forhold til min træning.

    Når jeg cykler en stille tur mærker jeg efter en times tid en lille træthed i lårene. Hvis jeg presser og pulsen kommer lidt op, begynder det at gøre ondt i musklerne. Jeg har et par gange haft en fornemmelse af krampe, når jeg har siddet ned, men det er ved at være væk igen.

    Giver det et bedre billede af, hvad det kan være?

    Altså jeg må stadig sige at du er for uspecifik. Jeg har prøvet at fremhæve der hvor du mangler at beskrive hvad du gør sådan at andre end dig selv ved hvad det betyder! Du og jeg kan have meget forskellige opfattelser af hvad stille og roligt betyder!

    Desuden vil jeg på det kraftigste støtte Kåres' indlæg ovenover!

    Hvornår skiftede du kostplan?

    Hvilke begivenheder har der ellers været i dit liv som måske kunne give et clue i perioden omkring hvor der startede? Hvor gammel er du osv osv. Alt sammen ting der kan give nogle fingerpeg. Du er nødt til at give nogle data man kan arbejde videre med....

  7. compartment syndrom i lårmuskelen ville være meget usædvanligt. Noget medicin eller nogle eksotiske kosttilskud?

    Hvor lang tid har det stået på?

    Jeg er enig med Incognito - det ville være meget usædvanligt.

    Det er dog set men oftest (hvis ikke altid) i forbindelse med akutte traumer som feks et trælår.

    Hvis ikke der er hændt dig noget specielt indenfor den sidste tid ville jeg ikke umiddelbart tænke i den bane.

    Du må prøve at opsøge en ekspert på området - men det der lige falder mig i tankerne er simpel overtræning?!

    Du er desuden lidt uspecifik i din beskrivelse af hvad du dels har trænet og hvad du træner lige pt og hvor du mærker symptomerne. (det er ret svært at se den slags for sig på internettet) Prøv evt at lave en tegning eller lign. Og hvilke tiltag har du foretaget dig for at få det til at gå væk?

    Måske vi så kan komme det lidt nærmere?!

  8. Hej emnestarter!

    Jeg er selv stud. med. (3. semester) og blev opereret i mit knæ i går (se indlæg i debatten). Jeg går glip af onsdag-torsdag-fredag i denne uge men satser på at komme til et par forelæsninger i næste uge og JA det er da helt sikkert træls, men det er sgu endnu mere træls at ødelægge sit knæ permant. Mit råd: får den OP lavet i en fart - og hvis du føler dig bagud kan du altså sagtens læse allerede dagen efter OP. Jeg ligger i øjeblikket i sengen med benet eleveret og hvis jeg viiiiiiirkelig gad havde jeg da læst lidt i min bog nu :tongue:

    /Keki

    Jeg kan ikke helt finde ud af om folk mener at knæet bliver ødelagt hvis man ikke bliver opereret!?

    Men det er altså ikke nødvendigvis tilfældet. For det første før operationen er det vigtigt at overholde et ret hårdt træningsregime. For det andet så vil nogen være istand til at genoptræne sig i en sådan grad at en operation vil være meningsløs, og for det tredje er der ingen garanti for at himmerrige venter på den anden side af operationen.

    Men husk at træn din/jeres muskulatur godt og hårdt (under vejledning) også før operationen. -Det går jeg ud fra du er blevet tilbudt????

  9. HVorfor skal du opereres? Det må jo være fordi der er et behov! Du bør heller ikke udsætte din operation- vi kan ikke allesammen komme til i sommerferien.

    Sæt dig et mål: Ski om ca 1 år. -Ok det er et sejt mål at nå dette men ikke urealistisk. Hvad vil du gøre for at nå dette mål???? har du gjort dig det klart?

    Vær klar til at droppe alt om dine planer, for at vælge nogle nye - det går livet ikke i stå af!

    Hvad ville du gøre hvis du blev syg på dit studie??????? Slap lidt af og gør det så godt du kan - få hjælp af dine medstuderende. Du kan sagtens risikere at du vil få svært ved at deltage i studiet på fuld speed, men du vil hurtigt kunne klare at deltage i nogle af forelæsningerne - bare du tager dine forholdsregler. Men igen der gives ingen garantier, det har du vel også spurgt dem der skal operere dig om??!!

    At lave en så krævende aktivitet som skiløb, når du ikke engang er særligt øvet, uden korsbånd, vil jeg betegne som at bede om problemer. Men ikke umuligt!

  10. Jeg synes dog det er meget svagt at man ikke kan træne idrætsudøvere på eliteniveau fysisk efter en kandidatuddannelse i idræt. Hvem skal så kunne gøre det?

    Som Tobias vel egentlig også har sagt:

    Der var ikke noget ekskluderende - Dvs man kan godt, men det er ikke givet.

    Når man har taget en grunduddannelse så bliver den rettet bredt dvs både mod gymnasielærer funktionen, forskning, eliteidræt og andet. Men det gør jo netop at titlen i sig selv ikke er garant for evner i en bestemt retning. Det kræver jo at man interesserer sig for en given ting og arbejder med det for at blive dygtig og klog (nogle starter det arbejde allerede når de studerer, andre før de studerer).

  11. desuden ved jeg efter mit fys studie at det ikke ud fra den uddannelse er muligt at være kompetent nok til at træne eliteidrætsfolk, så den betragtning er rigtig. Personligt er jeg uddannet som fysisk træner fra Trænerskolen i aalborg og vil vove at påstå at uanset uddannelse indenfor humanfysiologien er det bestemt veæsentligt at man uddanner sig videre på relevante områder for at være kompetent til at træne idrætsfolk. Jeg har set træning lavet af cand.scient der bestemt ikke er det papir værd det er skrevet på. Det er ikke et forsøg på at nedgøre idrætsstudiet, men "bare" det at læse idræt er ikke nødvendigvis nok til at træne sportsfolk.

    Jeg ville dog selv ønske at jeg havde læst idræt, da min erfaring med fysuddannelsen ikke er god, i min optik alt for generel og uspecifik og Odense skolen lader meget tilbage at ønske.

    Tobias

    Jeg forstår ikke helt debatten.

    Hvis man læser til Fysioterapeut så bliver man god til ...... Fysioterapi.

    Fysioterapi er mange ting og dækker mange special områder. At forvente man er godt klædt på til alle disse områder efter grunduddannelsen er skudt ved siden af målet. Derimod vil man efter grunduddannelsen have en rigtig god ballast til at specialisere sig indenfor et eller flere områder. Men det kræver jo en indsats.

    Derfor når i undrer jer over at en fys eller en idræts cand. kan eller ikke kan lave fysisk træning til elite idræts udøvere så er det fordi det kræver lidt ekstra i bagagen. Begge vil dog have betydeligt større chance for at kunne lave træningen end en cand mag feks.

  12. Det sagt, vil jeg da lige sige at jeg da absolut ikke synes det er en dårlig idé at gå til fys/kiro sideløbende med det offentlige sundhedssystem da det som bekendt går uhyre langsomt. Men hvis man får en seriøs skulderskade er det eneste fornuftige for mig at se at gå til egen læge og få sat gang i systemet hvis problemet fortsætter mere end end uge eller 2 - man kan så her prøve med en indsprøjtning binyrebarkhormon eller bede om en henvisning til en specialklinik mhp. på ordentlig udredning, samtidig med man forsøger at løse problemet selv med ro, genoptræning, fys kiropraktor eller hvad der nu er til rådighed - så kan en eventuel tid til skulderundersøgelse altid aflyses hvis skulderen bliver bedre i mellemtiden. Det jeg blot talte imod var at gå til en fysioterapeut alene med henblik på at få udredt en skulderskade.

    Hmm ok.

    Jeg tror måske ikke vi er så uenige endda. Jeg finder det meget vigtigt som behandler ikke at overvurdere sin egen rolle. Hvis man ikke kommer igennem med sin behandling så er det en meget god ide at søge assistance fra andre. Det er jo klart at der findes komplicerede skulder problematikker som kræver en meget præcis diagnostik, men langt største delen, kan man få rigtig god behandling for via gode terapeuter. -Det kræver selvfølgelig man bruger dem.....

  13. Nu er det danske sundhedsvæsen nu engang sat sammen på en sådan måde at man går til egen læge først og derfra får en eventuel henvisning til en speciallæge derefter. Dette for at speciallægerne ikke bliver fuldstændig overbelastede. Så synes din kommentar er en smule uheldig.

    Egen betalte kiropraktorer og fysioterepeauter - fint for mig - men de er heller ikke kvalificerede til at diagnosticere skulderlidelser.

    Ahh sort det er jo ikke rigtigt.

    Det er selvfølgelig aldrig til at vide hvilken skade der er tale om her, men Fysioterapeuter er fine og kvalificerede diagnostikere. Visse klinikker har jo endda ultralydsdiagnostik. Jeg har det fint med at man går til egen læge og får en henvisning først.

    Til den aktuelle sag: Hvad fanden altså. :blink:

    Dit bedste argument for ikke at følge folks råd om at gå til proffesionelle behandlere er at det jo kun er i skulderen du har ondt???????

    Er det ikke der du har skaden? Hvorfor vil du ikke til behandler? Det bliver jo ikke værre af at få hjælp til problemet. Det kunne jo også være du kunne få kvalificeret vejledning til din træning og på den måde komme videre.

    Mit bedste råd: få gjort noget ved det før du forværrer eller kronificerer skaden.

  14. Jeg har længe søgt efter nogle der havde det samme smerte-problem som mig. Jeg oplever nogenlunde de samme smerter som dig, dog ikke i nakke, lænd og lår. Jeg har til gengæld også i fingre og knæ. Jeg er 25 år og knæsmerterne begyndte da jeg var omkring 10 år. Siden da er der bare kommet mere og mere på. Jeg kan også sagtens fungere fysisk til hverdag og træner også. Men hvis jeg er træner for hårdt kommer smerterne voldsomt igen og især om natten. Jeg er nysgerrig mht. hvad reumatologen har sagt til dig?

    Hmm Det er meget svært at være specifik omkring problemstillinger som jeres, men jeg vil da foreslå at hvis der ikke kommer noget ud af at konsultere en reumatolog så kunne man også prøve en neurolog. Jeg vil ikke udbede mig en større gennemgang af jeres symptomer det skal gøres face to face for at kunne give ordentlige svar (kvalificerede gæt)

    Der er nogle ting der lyder lidt forskellige i jeres beskrivelse af smerterne, så jeg vil umiddelbart ikke mene at årsagen skal findes samme sted.

    Men klassiske bud på sådan noget her må være:

    Fibromyalgi som nævnt

    En sjælden gigt lidelse evt borrelia

    Muskulære lidelser af mere alvorlig karakter

    andre neurologiske lidelser.

    Dette skal tages med et gran salt det er blot vilde skud ud fra det jeg har læst her. Men jeg vil står fast på at i ikke skal sammen ligne jeres lidelser for meget. I kan sagtens få gode ideer og vejledning i hvad der er lykkedes og hvem man skal snakke med, men eks kan det jo være at i andre kan få meget ud af at besøge en Reumatolog selvom Timba måske ikke bliver hjulpet af det.

    Bliv ved at klø på og accepter ikke for lange ventetider på undersøgelserne.

    Held og lykke med det.¨

    Gribben :smile:

  15. Helt enig i det du skriver ang. de latinske betegnelser som jeg absolut intet får ud af. Skal jeg forstå det sådan at hvis jeg nu holder helt hvile i en periode og får betændelses tilstanden væk, så skulle problemet være løst? Er problemet ikke at senen er for kort og problemet bare vil komme igen hvis ikke jeg får løsnet senen ved udstrækning?

    og så bruger jeg den hvor du strækker røvballen ud, den hvor man siddere ned med det ene ben krydset over det andet.

    Hej

    Det ligner fine øvelser til udstrækning af relevante muskler.

    Jeg vil mene at du skal tænke på at det ofte er nødvendigt med meget længere perioder med behandling/genoptræning end det tog af fremprovokere skaden.

    Det er aldrig til at sige om du udfører øvelserne korrekt?! men du må have fået anvist hvor og hvordan du skal mærke div. øvelser og så gå efter det. Lidt manuel behandling af din sene på ydersiden af benet/knæet (som hedder Tractus Iliotibialis!) er ofte også en god ide.

    Der er som regel også behov for at se på årsagen til hvorfor skaden er opstået, mange har i den forbindelse glæde af at chekke deres sko, løbestil og evt få et indlæg, men det er ikke sikkert det gælder dig.

    Hvis det er overtræning tjahh så må du gå meget langsomt til værks. Prøv at ændre i din træningsform og se om det hjælper på din distance (intervaller og styrke træning).

    Få evt også set lidt på de anatomiske forhold i dine ankler og muskulaturen i underbenet/foden - Dette hænger ofte sammen med gavnlig effekt af et indlæg.

    Og så vil jeg bare sige friskt mod. Du kan trods alt stadig løbe mindre distancer uden smerter udnyt det til ikke at ligge helt stille og så forsøg at træne uden at provokere skaden. så skal det nok vende igen.

  16. Hej -Elvirus-

    Jeg tjekkede det LINK du gav. Jeg kunne læse s. 13, men jeg kunne ikke finde den undersøgelse. Hvis du læser det første indlæg her i tråden vil du se jeg skrev "vil du ikke give os en henvisning til den undersøgelse"?

    Så som du kan se fremgår det at jeg leder efter en undersøgelse.

    Hvis ikke det var fordi du må regnes for at være lidt tykpandet. Så ville jeg ikke behøve at henvise dig til litteratur angivelsen på side ca. 81 hvor den endda er afsnitsopdelt så du nemmere kan finde det du søger...... I øvrigt er det et meget interessant stykke litteratur så når du alligevel bladrer i den så vil jeg da foreslå dig at læse siderne mellem 13 og 81 bare for måske at få fyldt lidt på.

  17. Jeg ville stoppe med step aktivitet (og alt andet som udløser symptomer) indtil efter fødsel - din krop siger stop - lyt til den.

    Smerterne på forsiden af låret kan komme fra ryggen eller strukturer som f.eks. ledbånd i lysken. Hold igen med belastende aktivitet..

    Følg evt rådene i denne folder..

    Jeg er meget enig med Jørgen.

    Du er nået til 7. måned uden gener. det er flot og godt. Når du nu begynder at få signaler om at din krop reagerer så skal du lytte til det.

    Hvad skal du så gøre? Jeg ville foreslå dig at stoppe med skemalagte aktiviteter (instruktør timer), men ikke nødvendigvis al aktivitet.

    Dog vil jeg (med mit ringe kendskab til step) advare lidt mod at fortsætte step træningen. Der er mig bekendt mange krydsøvelser og træden op og ned. Det er noget som belaster en del omkring bækken og lænderyg. Dine ledbånd er blevet godt slappe efterhånden og det øger generne.

    Måske skal du satse mere på stabiliserende øvelser end koncentrisk/exentrisk træning. Vi kan jo af gode årsager heller ikke afgøre hvor stor du er blevet (eller er på vej til at blive)

    Men prøv det du kan uden gener og hold dig fra det som giver problemer.

    Hilsen Gribben (og tillykke) :bigsmile:

  18. Han har selv udtalt bagefter at han dels ikke kunne se rammen af målet pga de kæmpestore russere og dels giver bolden topspin således den faktisk ikke går i en lige linje. one in a million :w00t:

    Det er nu ikke helt one in a million.

    John Kristensen daværende FCK/FIF spiller lavede et tilsvarende mål i pokal semi finalen mod Viborg for ca 5-7 år siden ka ikke lige huske året præcist.

    Men det tager da ikke noget fra at det var et fantastisk mål - hold da op hvor er dk heldige.... Hvad laver ham der skød over mål??? han kan da ikke have haft en rar aften på hotellet med holdkammeraterne, mon han er ved at pakke til gulag...... Og var der nogen der så stakkels træner Maximov's ansigtsudtryk...... AVAVAVAV

  19. Det er nok mere et håb, end en decideret tro, men jeg har en fornemmelse af at Nøddesbo stepper up nu!

    Jeg er ening med shotput. Nu hvor Michael knudsen ikke er med mere (et stort tab) så kan Nøddesbo få lov til at lave et par fejl og så alligevel blive på banen, det giver ham lidt ro og han spiller sig op! Husk på at han er faktisk en ganske dygtig stregspiller og tjener sit brød i en klub som fc barcelona! det er ikke hvem som helst forundt. Desuden tror jeg vi kan få glæde af kombinationen Spellerberg/nøddesbo.

    Alt den snak om at det er til dks ulempe at der er flere hviledage tjah, men så kan det da være at vores spillere også holder hele turneringen.

  20. nej, han kommer måske lidt sent ud, men det er ikke nogen nem situation for målmanden. i 2:40(potentielt straffe til tyskland). Jeg synes han har det meste af kroppen inde i felten og dermed straffe. Det er kun hans ene ben som ikke er i feltet da han bliver fældet.

    Ja men hvor er tyrkeren?

    Nå så fik jeg ret igår. jeg tog fejl igen. Spanien var suveræne og gik fortjent i finalen.

    Selv sergio ramos som jeg ellers mener er en overvurderet dengsedreng spillede rigtigt stærkt og neutraliserede fuldstændig den russiske offensive back Zhirkov (jeg mener personligt han ellers har været en af turneringens bedste spillere).

    Tys-Spa i finalen, spanien har vist det klart bedste spil og må være favoritter. (så det bliver nok tysk sejr)

  21. jeg tror både tyrkerne og tyskerne blev snydt for straffe... Tyskernes var hvertfald 100% straffe.

    Neeeej jeg er ikke enig. Tyskernes "straffe" var uden for feltet, men at der var frispark og skulle have været et kort var da helt åbenlyst for alle undtagen en..... (fuck han blev savet over)

    Tyrkernes straffe blev ikke dømt fordi han faldt som en tøs. øv for en attitude, men linjevogeteren trænger da vist til briller hvis han ikke kunne se der blev hevet i trøjen.

    Overordnet set så synes jeg kampen blev spoleret i midten af dommeren af helt uforklarlige årsager faldt i søvn... At phillip lahm ikke fik mindst en advarsel er da en gåde??!!

    Nå men cadeau til tyrkerne jeg fik mig en gevaldig overraskelse, jeg var på forhånd overbevist om at Tyskerne ville vinde 2 eller 3-0, men de var sgu for sløje...... Rusland som mestre!!! (alt hvad jeg har forudsagt i denne slutrunde er sket helt modsat).

  22. Det er ret simpelt:

    Frankrig råcks.

    Haha

    Ja okay gik egentlig ud fra at du brokkede dig pga Italien, men jo frankrig var gode for nogle år siden nu er de altså lidt sløje at se på syns jeg.....

    Ribery er god, men det er ligesom at han ikke får helt den samme rolle på landsholdet som på klubholdet. Henry er sådan lidt slukket i det.... Makelele er et svin og burde udvises. De har da et par hæderlige spillere mere, men ikke som i gamle dage.

  23. Holland skal boykottes af hele verden hvis de lader Rumænien gå videre.

    Og tæppebombes.

    Hvorfor det?????

    Det er da deres egen fortjeneste at de har spillet sig til en fordel og selv kan afgøre hvem de skal have med! Ita og Fra kunne bare have taget sig sammen i de to foregående kampe, men de har som sædvanligt fedtet den og regnet med at det nok skulle gå i slutningen...... Rumænien har da spillet bedre end de to andre så det er vel meget fortjent at de har chancen.

    Det er jo fuldstændigt latterligt at en nation der er kendt for at snyde når de kan komme afsted med det beskylder alle andre for de samme når det går lidt imod dem.

    Holland snyder ikke hvis de lader Rum vinde de udnytter blot den fordel som de har spillet sig frem til!

    Ligesom tyskerne i 86 der tabte til dk i den sidste gruppe kamp hvrefter dk skulle møde spanien og tyskerne skulle møde iran (tror jeg nok) et eller andet sløjt hold ihvertfald.... Hvem røg ud og hvem gik i finalen?!

  24. Nå! I aften får vi afgørelsen i den på forhånd vel nok sværeste pulje.

    Som Paven skrev et fantastisk resultat hvis alle 3 hold ender helt lige.....

    Jeg synes at et par spændende kampe som dem vi skal se i aften må fortjene en genoplivning af denne tråd!

    Jeg forsøgte mig sidst med et par tip.... som røg helt ved siden af!!!! - Jeg vil dog godt forsvare mig med at jeg ikke vidste Zambrotta holdt med Rumænerne.... Og frankrig var ikke helt så væk i kampen som resultatet siger....

    Nå men i aften tror jeg Frankrig og Italien spiller Uafgjort evt en lille sejr til frankrig. De er alt for ærekære til at lade Spagettierne gå videre...

    Holland derimod de slår også Rumænien. Mutu græder stadigvæk og skal have psykolog efter sit brændte straffe. Men hvis rumænien kun taber 2-0 så siger min hovedregning (og pavens) at de går videre med bedste målscore. (i tilfæde af x mellem fra og ita).

    I turneringen foreløbig har der vel vist sig at være 3 favoritter med offensiv indstilling Por. Spa. og Hol. mens Tys og Kroatien spiller lidt mere kedeligt.

    Jeg tipper semierne til at være Hol-Spa og Kro-Por.

    To fine kampe med resultatet Hol-Por i finalen.

    Lidt underligt system egentlig at man skal møde (evt) sin egen pulje modstander allerede i semien???!!!! Så er der da for alvor mening i at spekulere i at få en svagere modstander med! Holland-Rumænien!!!! Stakkels Italien igen bliver de fuppet :bigsmile: