candy-man

Medlemmer
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by candy-man

  1. Faldt lige over dette da jeg gennemlæsede den blå-avis. Er der nogen af jer der har erfarring med følgende. i deres annonce i den blå stod der:

    Andostron, testoron, insulin,væksthomon o.a. i lovlig og sikker homøpatisk form (hva det så end betyder hmm) 6- 10 ugers kure fra.499 *cellulex*parma* E-MAIL: Slettet af MOD tlf: Slettet af MOD. G.C

    Er det nogen af jer der har hørt om dette firma. Kunne være sjovt at ringe og høre om, hvofor/hvordan disse produkter kan være lovlige. Eller det bare er vand på flasker de sælger... :santa2: :sneaky: g

  2. Jeg er efterhånden ved være færdig med at cutte. Overvejer derfor nu at købe noget udos, så jeg får nok fedt. I min nuværende kost får jeg kun ca. 38 g fedt om dagen. Ved at indtage udo's vil jeg ca. komme op op en 58 g fedt om dagen. Er dette optimalt eller er dette for meget fedt at indtage, når man vil opbygge masse.

    Udo's anbefaler at man: Tag 1 spiseskefuld (15ml) to gange dagligt ved måltid. Lyder dette fornuftige eller?stoler nemlig ikke altid på producenten :4whip:

    Håber i kan hjælpe :)

  3. Hvis du kun får 13 gram protein fra pulveret, så sparer du godt nok meget!

    Det næsten for lidt til at kunne kaldes en proteinshake!  ;)

    Hvad skulle der være i vejen for, at bruge det mere pulver i mælken?

    1.Hvis du læser hvad jeg skrev først. Kan du regne ud, at jeg får ca 15 g protein fra mælk og ca 15 g protein fra mit pulver (som svare til at jeg tager 20 g pulver). :4oops:

    2.Det er for at spare penge jeg gør det på denne måde...........

  4. Til dagligt bruger jeg whey(2gange) og kassein (1 gang) protein pulver, blandet med 0,5 l mælk som pr shake giver 30 g protein for at spare på det dyrebare pulver.

    Mit spørgsmål lyder på, om det ville være bedre at blande det m vand og så derved bruge det mere pulver. ( der er jo tit en masse andre gode sager i pulveret end "bare" protein). Eller er dette flueknepperi. " cilius" ;)

  5. Hvis det er længesiden du har løbet, er det vigtig at du ikke ligger for hårdt ud. Så du undgår skader. Men ellers er det meget normalt at man kan, mærke at benene har bestilt noget hvis det er et stykke tid siden. :4whip: Men ud fra de få oplysninger som du har givet, vil mit svar være at du bør lytte til din krop <_<

  6. Men vallen er den bedste proteinkilde for kropbyggere - efter min mening ;)

    Er helt enig med dig i at vallen er den bedste i dagtimerne. Men kassein skulle være bedste ved sengetid. Vil prøve at købe sådanne en spand, og se om det er bedre end at slutte dagen med whey B)

  7. Jeg overvejer at købe Viking Kassein protein. Da dette især skulle være godt at indtage inden man skal i seng, da der går langtid før man får proteiner igen. Køre nu whey bla. ved sengetid. Mit spørgsmål lyder så på, om jeg vil få noget udaf at indtage kassein protein inden senge tid i stedet for whey eller om det er at gå for meget op i "små detaljer". Er det værd at bruge penge på?

  8. Man kan ikke behage alle B) folk har en tendens til at tro at man ikke kan få gode resultater uden stoffer. Der kom selv en gut hen til mig her forleden, og spurgte mig hvad jeg har taget hmm gjort skyndte han sig at sige for at komme til at se sådan ud. :4whip: Men jeg valgte nu at tage det som et kompliment. Det skal du da også bare gøre. Men det kan godt ødelægge ens humør lidt, nu hvor man ligger så stort et arbejde i det. At det ligger lidt i luften fra nogen side at man ikke kan opnå gode resultater uden at være på noget B)

  9. Hvordan reagerer folk når de ser sådan en som dig træne på den måde og med de vægte?

    Som AF siger

    De glor   :D
    ... eller også beskylder de mig for at tage stoffer!! :angry:

    Hejsa :wave: Har fulgt din log bog med stor interesse. Jeg vil bare lige sige, at jeg synes det er nogle flotte resultater du er kommet med. Du kan sgu give mange af gutterne nede i centrene baghjul. :w00t:

    Ja folk er meget fordomsfulde, misundelse er en grim ting. Respekt skal du have for det store arbejde/planlægning du ligger i din træning. Det kunne andre måske lære af, istedet for at komme med negative bemærkninger. For det er typisk dem som ikke har styr på kost og deres træningsprogram, som fyrre sådanne bemærkninger af :devil:

  10. Når man cutter er det vigtig stadig at køre et højt protein indtag indtag 2g x din kropsvægt. Ellers mister du bare din muskel masse som førnævnt. Du skal måske hellere se på hvad du indtager af kulhydrater.

  11. Grunden til at hvidt brød ikke er så godt, er fordi det ikke mætter særlig længe. Spis derfor hellere noget groftbrød da det vil give dig en bedre/længere mæthedsfornemmelse. ;)

  12. I de fleste centre skal man være de 16 år. Har aldrig hørt at man som 16 årig ikke må køre tungt. Men selvfølgelig skal man lige have bygget noget fundament op. Det kommer selvfølgelig også an på hvilken kropsbygning man har. Startede selv i sin tid som 16 årig. Men da jeg var kraftig af bygning kunne jeg bare klø på B)

  13. Jeg har hørt at når, man kommer ned omkring de 7 % forsvinder mavemuskerne. Man behøver ikke en fedt procent på 10-12 stk'er for at have vaskebræt. Har selv en fedprocent på de 17. De er efterhånden ved at være markante. :4whip:

  14. Jeg har lige et spørgsmål som ikke er så lækkert... :devil: Jeg har spiser en del grønsagsblanding m gulerødder, men på det seneste har jeg lagt mærke til nogle orange tingester i min afføring. Blev først så forskrækket at jeg troede det var blod. Men har undersøgt det nærmere og har fundet ud af det, jeg tror det er gulrødder. :4whip: hvordan kan det være at min krop ikke kan fordøje dem, er dette normalt eller er der noget galt :jehon: