candy-man

Medlemmer
 • Content count

  109
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by candy-man

 1. fat burner!!!

  Jeg overvejer at købe nogle produkter fra mega-pro international. Jeg vil gerne tabé mig, derfor vil jeg prøve deres fatburner. Mit spørgsmål er så, er det pengene værd (virker det). Eller kender i nogle andre produkter (lovlige) som evt er bedre.
 2. jeg træner styrke træning 4 gange om ugen+1gang løb. Har planlagt kun at tage protein pulver de dage jeg styrketræner, samt at indtage pulveret lige efter træning, da det er der kroppen mest har brug for det. Jeg ved godt det vil være mere optimalt også at indtage det lige inden man går i seng. Men for nu at spare lidt på pulveret da jeg er på su, har jeg valgt at køre det sådan. Synes i at det er ok at køre det på denne måde?
 3. er dette ikke ulovlige produkter!!

  Faldt lige over dette da jeg gennemlæsede den blå-avis. Er der nogen af jer der har erfarring med følgende. i deres annonce i den blå stod der: Andostron, testoron, insulin,væksthomon o.a. i lovlig og sikker homøpatisk form (hva det så end betyder hmm) 6- 10 ugers kure fra.499 *cellulex*parma* E-MAIL: Slettet af MOD tlf: Slettet af MOD. G.C Er det nogen af jer der har hørt om dette firma. Kunne være sjovt at ringe og høre om, hvofor/hvordan disse produkter kan være lovlige. Eller det bare er vand på flasker de sælger... :sneaky: g
 4. er dette ikke ulovlige produkter!!

  Nu får vi af se. Der skal meget til at overbevise mig. Det sgu da utroligt hvis de score kassen ved at sælge fake produkter....Grrrrr
 5. er dette ikke ulovlige produkter!!

  dvs. sige at min teori om at det er vand på flasker de sælger, holder. det kunne være sjovt at ringe at høre hva de har at sige om deres fake produkter...kunne næsten være freistende tilmed at tage diskussionen op med dem B)
 6. Som sagt er sommeren på vej. Kunne godt tænke mig at blive brun. Men har bare det fandens problem, at jeg ik lige har hudtypen til dette :( Er rødhåret og har en del fregner. Jeg har hørt at man kan tage et kosttilskud, som betakaroten. Er dette noget i kan anbefale?
 7. Jeg er efterhånden ved være færdig med at cutte. Overvejer derfor nu at købe noget udos, så jeg får nok fedt. I min nuværende kost får jeg kun ca. 38 g fedt om dagen. Ved at indtage udo's vil jeg ca. komme op op en 58 g fedt om dagen. Er dette optimalt eller er dette for meget fedt at indtage, når man vil opbygge masse. Udo's anbefaler at man: Tag 1 spiseskefuld (15ml) to gange dagligt ved måltid. Lyder dette fornuftige eller?stoler nemlig ikke altid på producenten Håber i kan hjælpe :)
 8. Protein pulver mix.

  Til dagligt bruger jeg whey(2gange) og kassein (1 gang) protein pulver, blandet med 0,5 l mælk som pr shake giver 30 g protein for at spare på det dyrebare pulver. Mit spørgsmål lyder på, om det ville være bedre at blande det m vand og så derved bruge det mere pulver. ( der er jo tit en masse andre gode sager i pulveret end "bare" protein). Eller er dette flueknepperi. " cilius" ;)
 9. Protein pulver mix.

  1.Hvis du læser hvad jeg skrev først. Kan du regne ud, at jeg får ca 15 g protein fra mælk og ca 15 g protein fra mit pulver (som svare til at jeg tager 20 g pulver). 2.Det er for at spare penge jeg gør det på denne måde...........
 10. Restitution

  Hvis det er længesiden du har løbet, er det vigtig at du ikke ligger for hårdt ud. Så du undgår skader. Men ellers er det meget normalt at man kan, mærke at benene har bestilt noget hvis det er et stykke tid siden. Men ud fra de få oplysninger som du har givet, vil mit svar være at du bør lytte til din krop <_<
 11. Whey vs Kassein protein

  Jeg overvejer at købe Viking Kassein protein. Da dette især skulle være godt at indtage inden man skal i seng, da der går langtid før man får proteiner igen. Køre nu whey bla. ved sengetid. Mit spørgsmål lyder så på, om jeg vil få noget udaf at indtage kassein protein inden senge tid i stedet for whey eller om det er at gå for meget op i "små detaljer". Er det værd at bruge penge på?
 12. Whey vs Kassein protein

  Jeg tager som regel, altid en shake sammen med en banan. Når jeg nu vil begynde at tage en kassein shake inden sengetid, bør jeg så stadig tage den sammen med en banan?
 13. Whey vs Kassein protein

  Er helt enig med dig i at vallen er den bedste i dagtimerne. Men kassein skulle være bedste ved sengetid. Vil prøve at købe sådanne en spand, og se om det er bedre end at slutte dagen med whey B)
 14. Whey vs Kassein protein

  Takker for svarene. Men med hensyn til opløsningen af pulver, er det ikke bare spørgsmål om at putte nok væske i B) derefter shake it baby
 15. ANGEL

  Man kan ikke behage alle B) folk har en tendens til at tro at man ikke kan få gode resultater uden stoffer. Der kom selv en gut hen til mig her forleden, og spurgte mig hvad jeg har taget hmm gjort skyndte han sig at sige for at komme til at se sådan ud. Men jeg valgte nu at tage det som et kompliment. Det skal du da også bare gøre. Men det kan godt ødelægge ens humør lidt, nu hvor man ligger så stort et arbejde i det. At det ligger lidt i luften fra nogen side at man ikke kan opnå gode resultater uden at være på noget B)
 16. ANGEL

  Som AF siger ... eller også beskylder de mig for at tage stoffer!! :angry:Hejsa :wave: Har fulgt din log bog med stor interesse. Jeg vil bare lige sige, at jeg synes det er nogle flotte resultater du er kommet med. Du kan sgu give mange af gutterne nede i centrene baghjul. Ja folk er meget fordomsfulde, misundelse er en grim ting. Respekt skal du have for det store arbejde/planlægning du ligger i din træning. Det kunne andre måske lære af, istedet for at komme med negative bemærkninger. For det er typisk dem som ikke har styr på kost og deres træningsprogram, som fyrre sådanne bemærkninger af
 17. Protien pulver med lavt kulhydrat

  Du skal bare gå efter valleprotein..... B)
 18. cuts vs proteinindtag

  Når man cutter er det vigtig stadig at køre et højt protein indtag indtag 2g x din kropsvægt. Ellers mister du bare din muskel masse som førnævnt. Du skal måske hellere se på hvad du indtager af kulhydrater.
 19. Er der et tidspunkt på dagen...

  Det smarteste du kan gøre efter min mening. Er at vælge en fast dag/tidspunkt du vejer dig. Så det ikke går hen og bliver en besættelse det med konstant at veje sig. For man kan sagtens fra den ene dag til den anden, svinge i kg.
 20. Brød?

  Grunden til at hvidt brød ikke er så godt, er fordi det ikke mætter særlig længe. Spis derfor hellere noget groftbrød da det vil give dig en bedre/længere mæthedsfornemmelse. ;)
 21. Nybegynder hjælp.

  I de fleste centre skal man være de 16 år. Har aldrig hørt at man som 16 årig ikke må køre tungt. Men selvfølgelig skal man lige have bygget noget fundament op. Det kommer selvfølgelig også an på hvilken kropsbygning man har. Startede selv i sin tid som 16 årig. Men da jeg var kraftig af bygning kunne jeg bare klø på B)
 22. Fedtprocent?

  Jeg mener det var her inde på mol jeg engang læste det, men er desværre ikke sikker..... :retard:
 23. Fedtprocent?

  Jeg har hørt at når, man kommer ned omkring de 7 % forsvinder mavemuskerne. Man behøver ikke en fedt procent på 10-12 stk'er for at have vaskebræt. Har selv en fedprocent på de 17. De er efterhånden ved at være markante.
 24. Fedtprocent & blodåre!!

  Hvis du træner i et motionscenter. Kan du helt sikkert få det taget der. Ellers tag i et center, og hør hvad de tager for at måle din fedtprocent. ;)
 25. Designer protein

  Jo der er noget særligt ved dette produkt. Det er prisen, som er rigtig høj :bricks: