TLunau

Medlemmer
 • Content count

  5,307
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

TLunau last won the day on March 22 2011

TLunau had the most liked content!

About TLunau

 • Rank
  I'm a one man revolution
 • Birthday 03/13/1982

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Mand
 1. Prisen er nu 2500kr. Udstyret befinder sig i Odense.
 2. Watson Træktårn.

  Prisen er nu 7500kr, dvs halvdelen af købsprisen og fremstår ubrugt.
 3. Watson Træktårn.

  Træningstårn med 100kg, der kan justeres med spring på helt ned til 2,5kg. Stortset ubrugt og står derfor som nyt. Da dette tårn er meget solidt lover producenten livstidsgaranti, hvilket vil sige at det bliver repareret uden omkostninger.Kan bruges til et hav af øvelser da trissen kan justeres både op og ned. Nypris 15.000.kr, sælges for 10.000kr
 4. Håndvægte i par på henholdsvis 2, 4, 6, 8, 10, 12.5, 17.5, 22.5, 27.5kg med stativ. 3500kr
 5. købes ( squats )

  Du vil gerne købe squats? Hvor mange vil du gerne købe, jeg kan godt lave en del, skal vi sige 50kr stykket?
 6. Skal have fri fadøl og pattegris i aften, mit liv er rart Mmmmm

 7. Fiverfingers

  Alun, er det ikke ham kvajet, der lukker lort ud på stribe?
 8. Fiverfingers

  Det der sker når du løber uden sko er, at du primært vil bruge forfoden. Det bevirker, at du vil stresse lægmusklen og deraf achillessenen noget mere, end ved løb med sko. Mit råd er derfor at planlægge en langsom progression, for at undgå inflammation i og omkring achillessenen. Jeg tør ikke sige om der er en fordel i at løbe uden sko, men mange er blevet glade for det. Derudover er der jo argumentet med at mennesker ikke er blevet født med sko på og derfor er designet til at løbe barfodet. Det lyder jo umiddelbart logisk, men derfor behøver det ikke at være sandt. Bottom Line: pas på dine achillessener og mærk på dig selv, om det føles rarere at løbe uden sko.
 9. Flotmandstræningsmand og dødløftspecialist

  Haha Lås er så brændt, men inderst inde er han en blød lille amagerdreng omringet af en hårdkogt attitude så tynd, som fernis.
 10. Compression tights/tops

  Louie Simmons has said he thinks 90% of most groin and hamstring pulls could be alleviated in pro sports by the use of powerlifting style briefs. Titan - Briefs
 11. Den nye kostpyramide

  Selvfølgelig er den bedre end gennemsnitsdanskerens diæt, der er jo hverken snickers, citronmåne, øl, rødvin eller chips i den fine trekant men er den optimal? Man kunne passende fylde bunden med magert kød, fisk af alle slags plus diverse grøntsager. Midten med alle diverse grove kulhydratkilder, nødder, gode olier, mælkeprodukter osv. Toppen skal indeholde al det madaffald vi bør holde på et minimum samt alkohol.
 12. Den nye kostpyramide

  Bedøm selv Det er åbenbart bedre at spise hvidt brød end mager kød og fisk. De har sikkert heller ikke brugt særlig lang tid og/eller særlig mange gryn på at fremstille denne nyskabende 3-kant.
 13. Turboslank

  Synes godt om
 14. Pullups?

  Af ren nysgerrighed hvordan kan det så være at du vil kunne tage flere reps hvis du vitterlig kan lave 30 gode reps? Jeg havde valgt at fokusere på styrke og/eller one arm pullups
 15. Påvirker light-produkter (aspartam) insulin-niveauet?

  Det er der ikke evidens for men du kan jo lave din egen lille test. Køb et blodsukkerapparat, de er faktisk ret billige, så faster du nogle timer, måler dit blodsukker, drikker noget med aspartam, venter lidt og måler så dit blodsukker igen og ser om der er forskel. Jo flere gange du laver testen og jo flere gange den viser det samme, der har du dit svar.