christianspoer

Medlemmer
  • Posts

    11,129
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    30

Reputation Activity

  1. Like
    christianspoer got a reaction from LaMotta in Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...   
    Hej
    Jeg synes du skal holde en pause for at få styr på dine skader.
    Mvh
    Kloge Åge
  2. Like
    christianspoer got a reaction from LaMotta in PHAT TRAINING   
    Nej, men det gør Skadeskanonen. 16'ish som sædvanligt tror jeg.
  3. Like
    christianspoer reacted to Conscience in Conscience - HSF Styrkeløft   
    Western European Championships - Hamm Luxemburg
    Så blev det tid...
    Indvejning, sikkert og kontrolleret på 104,67 kg. Jeg fulgte planen og meldte startvaegte ind på 315-230-295.
    Squat
    1. forsoeg 315 kg - godkendt 3-0
    2. forsoeg 325 kg - godkendt 3-0
    Der var panik undervejs, og Henrik havde fået at vide at han ikke fik flere loeft, da der ikke var tid til at laegge bind på alle danskerne som loeftede i traek i en samlet gruppe. Bertel var gasset ud og ikke i stand til at laegge knaebindene hårdt nok, så jeg spurgte Henrik Nielsen om han ikke kunne laegge de sidste knaebind. Det gjorde han så, selvom han vidste at det ville gå ud over grebet i doedloeft. Stor tak for det.
    3. forsoeg 332,5 kg - godkendt 3-0 (dansk rekord med 2,5 kg)
    Baenkpress
    1. forsoeg 230 kg - godkendt 3-0
    2. forsoeg 240 kg - godkendt 3-0
    3. forsoeg 245 kg - godkendt 2-1
    Sidste forsoeg blev et dårligt teknisk loeft, men jeg havde dog overskud og vilje nok på dagen til at locke den ud stadigvaek.
    Deadlift
    Jeg afstemte nu startloeftet efter min godkendte subtotal. Da jeg vidste at jeg skulle på 300 kg for at kvalificere mig til VM, så ville jeg saenke startvaegte en anelse for ikke at vaere for taet på. Jeg satte den ned til 292,5 kg som ville vaere ny dansk rekord og EM kvalifikationskrav i eet.
    1. forsoeg 292,5 kg - godkendt 3-0
    2. forsoeg 300 kg – godkendt 3-0 (VM krav)
    3. forsoeg 305 kg – godkendt 3-0
    Rigtig god serie. Loeftene blev faktisk bedre og bedre, som der kom flere kilo på, så måske er der til lidt mere i doedloeften. I denne omgang gik jeg dog efter at skrabe mest muligt sammen, uden at satse nogen steder.
    Total på 882,5 kg, som er 5 kg over VM krav’et i 105 kgs klassen, og ny dansk rekord med 20 kg. Totalen gav 528 wilkspoint, som stadigvaek er lidt under hvad jeg praesteret i 120 kgs klassen.
    Alt ialt et rigtigt godt staevne, hvor jeg havde marginalerne på min side og fik skrabet en god total sammen. Der er meget langt imellem staevner hvor alt klapper.
  4. Like
    christianspoer got a reaction from Spock in Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...   
    Du kan bare kalde ham kæreste.
  5. Like
    christianspoer got a reaction from Spock in Flotmandstræningsmand og dødløftspecialist   
    Fy for en skefuld!
    Hvis jeg kender dig ret har du fået fikset dine øjne med seneste laserteknologi, så dit syn er bedre end en jagerpilots
  6. Like
    christianspoer reacted to No6bach in 31   
    Mandagstræning!
    Ikke så meget pjat..
    Frontsquat
    10x20 kg
    10x60 kg
    5x72,5 kg
    5x72,5 kg
    5x72,5 kg
    5x72,5 kg
    5x72,5 kg
    10x60 kg
    Military
    10x20 kg
    3x50 kg
    3x50 kg
    3x50 kg
    3x50 kg
    3x50 kg
    3x50 kg
    3x50 kg
    3x50 kg
    CG Bænk
    3x70 kg
    3x70 kg
    3x70 kg
    3x70 kg
    3x70 kg
    3x70 kg
    3x70 kg
    3x70 kg
    OH Lunge
    10 Skridt x 25 kg
    10 Skridt x 25 kg
    10 Skridt x 25 kg
    10 Skridt x 25 kg
    Sit-Up
    15
    15
    15
    15
    EZ Bar Curl
    6x40 kg
    6x40 kg
    6x40 kg
    6x40 kg
    Laterals
    10x12 kg
    10x12 kg
    10x8 kg
    C2
    200 m
    200 m
    200 m
    200 m
    Det tog tid, men dejligt med lidt højere volumen
    Stærkere, sundere, gladere
  7. Like
    christianspoer got a reaction from LaMotta in Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...   
    Allright, men nu var det jo muskelmasse der blev snakket om og sidst jeg så Motta behøvede han ikke at smide mere fedt
  8. Like
    christianspoer got a reaction from salt in Hver dag er hver dag!   
    Goe armer!
  9. Like
    christianspoer reacted to Jonas B(B) in Projekt Punktslankning / Projekt CBB   
    Her er et dagsform billede efter træningen lørdag d.18/8-12

    Morgenvægt ca.82
    Vægttabet foregår stadig i passende tempo til forhåbenligt at nå derned hvor jeg gerne vil Kan dog efterhånden mærke omfanget af det
  10. Like
    christianspoer reacted to Hoosier in Flotmandstræningsmand og dødløftspecialist   
    Det er jeg ked af. Men til gengæld fik vi begge PR! :4flex:
  11. Like
    christianspoer reacted to No6bach in 31   
    Mandagstræning!

    Sad alt for længe oppe og så en dokumentar om klubscenen, hvordan den har udviklet sig, og påvirket sin samtid. Det, kombineret med arbejde ons, tors, fre og lørdag gjorde at jeg sov til et godt stykke ud på eftermiddagen og stadig følte mig lidt nedkørt. Jeg fik kørt lidt müsli ned og bestemte mig for at gå ud til Garagen (Små 5 km) Vejret var lunt og det var virkelig dejligt at komme udenfor.Det kunne jeg godt finde på at gøre lidt oftere
    Foamroll, udstræk, blabla
    10 min
    C2
    10x30/30 (Arbejde/hvil - din idiot)
    EZ Bar Curl
    10x30 kg
    10x30 kg
    8x40 kg
    8x40 kg
    AirDyne
    Tabata
    Og så 5 km hjem igen.
    Min arbejdskapacitet er... sat lidt tilbage. Det er jo heldigvis bare at holde træningen konsistent. Jeg mødte forresten FameBro, der lige havde været Crossfit og derfor var varm og smilende. Jeg kvitterede med en mandekrammer <3
    Ja, og så har jeg jo været i USA, friends! For første gang i temmelig lang tid har jeg været på ferie med min familie, og det endda en ret stor del af den - mine forældre, storebror+kæreste, lillesøster+kæreste og lillebror+kæreste. Det er nok en once in a lifetime ting, at vi kunne tage af sted på den her måde, og ikke skulle koncentrere os om mindre børn, og egentlig kunne lave hvad der passede os. Jeg har det heldigvis rigtig godt med hele min familie, og jeg havde glædet mig til turen i rigtig lang tid. Både pga. selve den afslappende ferie, men også bare at tilbringe tid med min familie, som jeg ikke længere ser så ofte.
    Vi startede ud fra Billund og fløj over Reykjavik til Washington DC hvor min ene kusine bor. Skylder måske lige at fortælle, at min mors storebror flyttede til USA som ung, ambitiøs shippingelev hos Mærsk hvilket er grunden til at vi tog afsted i første omgang. Anyway - vi kom til DC hvor vi brugte nogle dage på at slås med jet lag, se en baseballkamp, vænne os til varmen og selvfølgelig se på en masse seværdigheder. Derpå gik turen til Texas og nærmere bestemt Houston hvor min onkel bor med sin kone. Området de bor i ligger et stykke uden for centrum og det er uden sammenligning det mest strukturerede og planlagte område jeg nogensinde har befundet mig i. Har nu besøgt stedet tre gange, og jeg har efterhånden totalt opgivet at finde rundt. ALT ligner hinanden til forveksling. Det er meget hvidt, republikansk og rent. Der er dog meget rart at være hvis man er i besiddelse af:
    1. En bil (helst en TRUCK! med automatgear)
    2. Konstant A/C (Drivende fugtig varme fra kl. 9 til 21)
    3. Penge (Der er såkaldte "Strip malls" strategisk placeret overalt. Der kører man så hen i sin TRUCK! og spiser på Chick-fil-A eller køber Blue Bell is hos HEB i en af de utallige varianter i frysere på størrelse med min lejlighed)
    Efter nogle dage med afslapning ved poolen, en masse shopping og en masse dejlig, kalorietæt mad, pakkede vi bilerne og kørte ned til Golfen hvor min onkel har et sommerhus ved en lille kystby. Det var dejligt at opleve hvordan hele min amerikanske familie gik på Island time og bare slappede helt af mens vi var der. Dagene blev brugt på at dase ved den dejlige, uspolerede strand om dagen og drikke lokal rødvin og Shiner øl om aftenen. Derudover en fisketur hvor jeg blev max søsyg og og en tur ud og se på delfiner.
    På vejen hjem til Houston stoppede vi midt i absolut ingenting og lejede en hytte, hvor vi blev et par dage. Hytten stod på "piller" med udsigt over det texanske bakkelandskab. At sidde på terrassen om aftenen i absolut stilhed, og kigge på en myriade af stjerner, der stod ekstremt tydelige pga det manglende bylys, er simpelthen noget af det smukkeste jeg har oplevet. Good times..
    Derefter tog mine søskende videre til Florida og NY mens jeg stod over, og blev et par dage mere i Houston. Hjemrejsen skal næsten lige have et par ord med på vejen..
    Vi havde siddet og kigget på vores billetter, og med lidt bange anelser kunne vi konstatere at mindst et af vores skift kunne blive lidt presset. Der sker selvfølgelig alt det, der ikke må ske og vi ankommer til Boston lufthavn på samme tid som vores fly mod Island letter. Vi var alle temmelig pressede, og mig selv i særdeleshed da det var mig, der stod for kommunikationen med selskaberne. Vi beslutter os for at vente i terminalen til personalet dukker op til næste flyvning. 4 timer hvis jeg husker korrekt. Her får vi så at vide, at vi kan komme med til Reykjavik, men at der ikke går fly til Billund den næste uge. Vi skulle i stedet gå over og snakke med US Airways, der havde taget os fra Philadelphia til Boston.. Nå, pakke sammen og over i den anden terminal hvor det viser sig, at det uvejr, der forsinkede os har foresaget en flodbølge af aflysninger/forsinkelser så køen til US er kilometerlang og fyldt med sure og frustrerede mennesker. Vi kommer endelig til og efter ca. 45 min snak/skænderi/diplomati/skænderi igen og til sidst lidt kompromiser får vi at vide at vi kan komme med et fly dagen efter, kl. 18.00.. Jeg tror at gutten ved skranken kunne se at vi var ved at være lidt slidte, så han fik fikset et par hotelværelser + transport til os. Først skulle vi dog lige snakke med bagageservice, der intet anede om hvad der ville ske med vores kufferter.. helt sikkert. Vi fik sovet, men eftersom vi skulle tjekke ud til middag, sad vi i lufthavnen igen 12.15 og havde dermed seks timers ventetid mere lol. Vi kommer endelig afsted og ankommer til en stresset Amsterdam lufthavn hvor vi finder vores gate i god tid. Vi er imidlertid ikke i stand til at tjekke ind i automaten og må derfor vente til personalet dukker op for at starte boardingen. Damen ved skranken kigger på på vores billetter og udbryder "Jeg kan ikke finde jeres bagage.. jeg tror ikke den er med. Hvorfor har i dog ikke chekket ind noget før?" Jeg vidste ikke lige hvad jeg skulle svare...
    Endelig ankommer vi til Billund og vores bagage er selvfølgelig ikke med. I min træthed for jeg ikke udfyldt en ekstra anmeldelse på min egen bagage, så jeg må vente hos mine forældre til den dukkede op en lille uge senere. Den havde såmænd været en tur i Reykjavik.
    Alt i alt kunne det dog ikke pille ved et helhedsindtryk af en særdeles vellykket ferie, der ramte lige der hvor det gjorde godt.
  12. Like
    christianspoer reacted to MC- in PHAT TRAINING   
    3. ligarunder @ HSF
    I går dødløftede jeg for TSK's juniorhold i ligarunden. Det gik fint!
    170 kg - godkendt 3-0
    180 kg - godkendt 3-0
    190 kg - godkendt 3-0
    Alle løft var nemme. Jeg var lige hurtigt nok til at afgive vægt i 3. løft, og ville have ændret det til 200kg. Desværre var jeg lidt for langsom, så det blev ved de 190 kg. Nem, men nem!
    Målet nu er +200 kg til TSK raw.
    Efter stævnet kørte vi tilbage til TSK og hyggede lidt. Jeg fik kørt lidt pullups og CS rows, og fik taget nogle billeder sammen med PATKANONEN. PATKANONEN er flot og bleg.

    Det er PATKANONEN til venstre, og mig til højre.
  13. Like
    christianspoer reacted to BLACKICE in Flotmandstræningsmand og dødløftspecialist   
    Tillykke med PR.
  14. Like
    christianspoer reacted to salt in Hver dag er hver dag!   
    Jeg bukker og takker. Flere billeder.
    Seneste rygbillede.

    Et billede fra i dag:

  15. Like
    christianspoer reacted to salt in Hver dag er hver dag!   
    Bodybuilding:
    I går trænede jeg ben, NBM trænede også. Så vi tagteamede da lige benpressen. Det gav et fortræffeligt pump i quads. I dag stod den på store bryster og bisps. Det går fremad med dagsformen og vægten ligger stabilt på 84,5 kg. Jeg fik NBM til at tage nogle billeder af mit korpus. Et enkelt kan det blive til i loggen.

    Inc. bb presses:
    8 @ 50 kg
    8 @ 80 kg
    6 @ 90 kg
    6 @ 95 kg
    3 @ 100 kg
    6 @ 90 kg
    BB curls:
    5 sæt til biceps.
    Inc. smith presses:
    10 @ 87,5 kg
    12 @ 87,5 kg
    10 @ 87,5 kg
    8 @ 87,5 kg
    DB curls:
    4 sæt til biceps
    Inc. db presses:
    8 @ 31 kg
    5 @ 41 kg meget langsom excentrisk
    6 @ 31 kg meget langsom excentrisk
    Blandt curls:
    5 sæt til biceps.
    8 minutters cardio til svedfaktor 100.
  16. Like
    christianspoer got a reaction from LaMotta in Flotmandstræningsmand og dødløftspecialist   
    Fredag 10/08/2012, Træning i Sverige
    Sidste dag i Sverige. Desværre gråvejr, men cykles skulle der. Denne gang "standardruten" på ~51 km. Det plejer at tage omkring 2 timer og efter ca. 30 min. begyndte det at styrtregne og blev så ved resten af tiden...
    Min onkels ben var mørbankede efter de to foregående dage, så tempoet var lidt lavt og efter vi begge var blevet gennemblødt og hans ben ikke blev bedre meldte han, at han ville skære noget af ruten. Det gad jeg ikke og aftalte derfor med ham, at jeg stak og kørte resten selv.
    Vi nåede dog at køre op ad den stejleste bakke på turen og min onkel fik set på GPS'en hvor meget den stiger - 19 % på det værste sted! Heldigvis er den kort, men optakten til den er til gengæld hæslig, med et 100-110 graders sving lige ind i den og inden en hård nedkørsel. Så man kommer ind i svinget med heftig fart og skal så finde det rigtige gear på et splitsekund. Hvis ikke det lykkes er du mildest talt fucked.
    Efter jeg stak fra min onkel fik jeg sat tempoet op og selvom jeg bogstaveligt talt var fuldstændigt gennemblødt fik jeg alligevel varmen tilbage i kroppen. Jeg fik koordineret mad og tempo ret godt, så de sidste slemme bakker var lige til øllet - max fart uden at gå sukkerkold.
    Den sidste meget stejle nedkørsel til sommerhuset holdt jeg på alt hvad jeg kunne i højeste gear - jeg vil skyde på farten er minimum 70 km/t. og nok nærmere 80 km/t. (man triller med 60-70 km/t.).
    Hjemme i sommerhuset gik jeg direkte i bad med alt udstyr på - inkl. sko, hjelm og udstyr i lommerne
    Min onkel sendte mig et billede af mit arbejde med bålstedet onsdag aften (dvs. før billederne længere oppe):

  17. Like
    christianspoer got a reaction from LaMotta in Flotmandstræningsmand og dødløftspecialist   
    Lidt stemningsbilleder fra bålstedet i brug.


  18. Like
    christianspoer got a reaction from ThomasNA in BBLOG! Bloody Beautiful Large Organ Guy!   
    Det er rigeligt at du dovner den på studiet, men til træning må du sgu tage dig lidt sammen!
  19. Like
    christianspoer reacted to BLACKICE in Nice and clean power building   
    BVK i dag.
    Træningen blev gennemført halvvejst T-shirt løft. En tidligere vægtløfter som nu er atletik mand, var lige ved at indkassere et kys da han spurgte om jeg var ved at forberede mig til Mr.Fitness
    Dødløft
    1 x 5 x 50
    1 x 5 x 80
    1 x 5 x 110
    1 x 3 x 140
    1 x 3 x 170
    1 x 3 x 190
    1 x 3 x 210
    1 x 3 x 202,5
    1 x 3 x 200
    1 x 3 x 195

    Military
    1 x 10 x 20
    1 x 8 x 40
    1 x 5 x 65
    1 x 5 x 70
    1 x 5 x 75
    1 x 5 x 72,5
    1 x 5 x 70
    Dips
    1 x 8 x bw
    1 x 5 x 30
    1 x 5 x 42,5
    1 x 4 x 56,25 Njiet
    WOD
    10 minutter af:
    10 one arm rows (20kg kb)
    10 push ups
    10 kb swings (20kg)
    5 Hanging leg raises
    10 Squats (med 20kg kb)
    Jeg nåede 4,8 runde, dvs jeg nåede ikke sidste sæt squat
    Efterølgende
    Laterals
    3 x 10 x 13,5
    Pulldowns med spade greb
    1 x 8 x 90
    2 x 8 x 95
  20. Like
    christianspoer got a reaction from #PP in Flotmandstræningsmand og dødløftspecialist   
    Mandag 20/08/2012, Træning i TSK
    Holy shit for en weekend haha! Fredag 30 års fødselsdag - hjemme lørdag morgen kl. 06 efter at være endt på Zef. Tidligt op da min mor kommer forbi kl. 10 og skal hente noget til mosters lejlighed. Har en aftale med en pige om eftermiddagen, så får ikke sovet mere.
    Er sammen med pigen hele eftermiddag og smutter så hjem og får et bad og så videre til en god vens fødselsdag. Jeg har stadig tømmermænd og er rimeligt træt, men det er rigtigt hyggeligt alligevel. Tager videre til en anden fødselsdag lidt over kl. 22 og hænger der til lidt i midnat. Videre hjem og gøre klar til søndag, så videre og sove ude.
    Søndag op lidt i 7 for at nå til dåb i Gørløse kl. 9. Efter brunch hos familien videre til min far og lave hans computer. Derefter videre til to veninder og lave deres computere og få middag og dessert af dem. Hjem og gøre klar til arbejde mandag og så videre og sove ude igen.
    Mandag op kl. lidt i 6 for at drøne på arbejde. Har sammenlagt fået omkring 11 timers søvn siden fredag morgen.
    Dagen i dag har selv sagt været presset og jeg har måttet ty til carbs for at holde mig oven vande. Havde medbragt en del kage til TSK, som min ene veninde havde lavet. Det var meget populært.
    Jeg holdte mig dog fra det og kunne holde dampen oppe det meste af træningen. Jeg svedte helt sygeligt meget - alt mit tøj blev gennemblødt og jeg drak vel 3-4 liter vand i løbet af træningen.
    Cardio: 10 min. cykel - 113 kcal.
    Første omgang skulderrehab
    Push ups på ustabilt underlag (vippebræt/bold): 3 x (3 x 5) @ BW
    Y-raises: 2 x 12 @ 4 kg., 4 sek. koncentrisk/eksentrisk.
    Supersæt
    Benpres
    7 @ 150 kg.
    7 @ 150 kg.
    7 @ 150 kg.
    Siddende rope row
    5 @ 110 kg.
    5 @ 110 kg.
    5 @ 110 kg.
    Supersæt
    Dødløft
    5 @ 130 kg.
    5 @ 130 kg.
    5 @ 130 kg.
    Decline DB trisper
    7 @ 12,5 kg.
    7 @ 12,5 kg.
    7 @ 12,5 kg.
    Supersæt
    Ultra wide grip pull ups, overhånd
    5 @ BW + 25 kg.
    5 @ BW + 25 kg.
    5 @ BW + 25 kg.
    Squat
    5 @ 90 kg.
    5 @ 90 kg.
    5 @ 90 kg.
    Supersæt
    Sidde DB bisp
    7 @ 25 kg.
    7 @ 25 kg.
    7 @ 25 kg.
    Reverse hypers
    15 @ BW
    15 @ BW
    15 @ BW
    Supersæt
    High incline DB BP
    6 @ 41 kg.
    6 @ 41 kg.
    6 @ 41 kg.
    Spread Eagle
    30 @ BW
    30 @ BW
    30 @ BW
    Supersæt
    DB konv. BP
    4 @ 45 kg.
    5 @ 45 kg.
    6 @ 45 kg.
    Ha den gik dårligt i første sæt. Det er også utroligt lang tid siden jeg har lavet den, så skulle lige spore mig ind.
    DB sidemave
    12 @ 41 kg.
    12 @ 41 kg.
    12 @ 41 kg.
    Cardio: 10 min. cykel - 114 kcal.
    Sidste omgang skulderrehab
    Push ups på ustabilt underlag (vippebræt/bold): 3 x (3 x 5) @ BW
    Rotator, liggende på siden: 2 x 12 @ 4 kg., 4 sek. koncentrisk/eksentrisk.
    Var virkeligt ristet på det her tidspunkt, så smuttede videre uden at lave foam+udstræk.
    Skal være dødløfter på TSK's andet hold til liga stævne på lørdag i Hvidovre. Håber på ny PR. (+175 kg.) og regner med +150 kg. Det bliver BB-dødløft med bar overkrop i trikoten og den bliver rullet ned mellem løft
  21. Like
    christianspoer reacted to BLACKICE in Nice and clean power building   
    Altså mine ønsker er meget ydmyge hvis jeg selv skal sige det. Jeg vil gerne være et stort jern med lav fedt procent, der er i æstetisk god form, som er stærk og har en god kondition, og i øvrigt har bygget det op uden brug af medikamenter. Det kan vel ikke være for meget at kræve.
  22. Like
    christianspoer got a reaction from #PP in Flotmandstræningsmand og dødløftspecialist   
    Fredag 10/08/2012, Træning i Sverige
    Sidste dag i Sverige. Desværre gråvejr, men cykles skulle der. Denne gang "standardruten" på ~51 km. Det plejer at tage omkring 2 timer og efter ca. 30 min. begyndte det at styrtregne og blev så ved resten af tiden...
    Min onkels ben var mørbankede efter de to foregående dage, så tempoet var lidt lavt og efter vi begge var blevet gennemblødt og hans ben ikke blev bedre meldte han, at han ville skære noget af ruten. Det gad jeg ikke og aftalte derfor med ham, at jeg stak og kørte resten selv.
    Vi nåede dog at køre op ad den stejleste bakke på turen og min onkel fik set på GPS'en hvor meget den stiger - 19 % på det værste sted! Heldigvis er den kort, men optakten til den er til gengæld hæslig, med et 100-110 graders sving lige ind i den og inden en hård nedkørsel. Så man kommer ind i svinget med heftig fart og skal så finde det rigtige gear på et splitsekund. Hvis ikke det lykkes er du mildest talt fucked.
    Efter jeg stak fra min onkel fik jeg sat tempoet op og selvom jeg bogstaveligt talt var fuldstændigt gennemblødt fik jeg alligevel varmen tilbage i kroppen. Jeg fik koordineret mad og tempo ret godt, så de sidste slemme bakker var lige til øllet - max fart uden at gå sukkerkold.
    Den sidste meget stejle nedkørsel til sommerhuset holdt jeg på alt hvad jeg kunne i højeste gear - jeg vil skyde på farten er minimum 70 km/t. og nok nærmere 80 km/t. (man triller med 60-70 km/t.).
    Hjemme i sommerhuset gik jeg direkte i bad med alt udstyr på - inkl. sko, hjelm og udstyr i lommerne
    Min onkel sendte mig et billede af mit arbejde med bålstedet onsdag aften (dvs. før billederne længere oppe):

  23. Like
    christianspoer reacted to LaMotta in Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...   
    Rimelig brugt efter igår, og med rette. Kørte 9.37, blev samlet nr. 65, 10er i M25-29 og kørte hurtigste cykeltid af alle danskere (inklusiv pro'erne) i tiden 4.38.53 (38.73Km/t).
    Race rapport kommer snarest
    Ps. Fedt race.
    Nico Motta
  24. Like
    christianspoer reacted to ThomasNA in Nice and clean power building   
    Ser godt ud :)
    Fock, du har nogle fede katte.
  25. Like
    christianspoer got a reaction from MC- in PHAT TRAINING   
    Nej, men det gør Skadeskanonen. 16'ish som sædvanligt tror jeg.