Mads_hedegaard

Medlemmer
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. steroider

  hey.. godt nok ikk fordi jeg selv skal tage noget.. men en af mine kammerater vil gerne eksperimentere med steroider. men ved ingenting om det. råder ham til at lade være, men han er fast besluttet. Så vil engeligt høre af hvad der virkelig giver store muskler men heller ikk med for mange bivirkninger. han siger noget med steriode piller, men er det smartest.. men hvad er "bedst".. nogle der kan hjælpe..
 2. for jeg nok?

  jeg har trænet lidt over et år er 17 nu og det går frem af. træner 6 gange i ugen hvor torsdag er vilde dag. træner hver muskel to gange i ugen, hvor de større musker for 12 sæt med 3-4 øvelser hvor de mindre muskler for 9 sæt med 2-3 øvelser. prøver så vidt muligt at bruge frivægt til alle øvelser. men ved ikk ret meget om hvad kroppen egentligt behøver for at vokse optimalt. og lige gyldigt hvem jeg spørger for jeg et forskelligt svar. sys det sker en væsenlig forskel på størelsen af mine muskler og bliver stærkere og stærkere men tager ikk rigtig så meget på i kilo. håber du vil hjælpe..
 3. Morgenmad ?!

  havregryn/grød hvis du træner så måske æggehvider.
 4. for jeg nok?

  hej . jeg træner på meget højt plan og gør meget ud af det men er meget i tvivl om, om jeg for nok mad til musklerne kan følge med. min kost består for det meste af: morgenmad: havregrød og 3-4 æggevider og ellers spiser jeg en masse kød og grønsager. men er som sagt i tvivl. skal jeg have tilskud.? skal jeg spise efter plan.? hvad skal jeg gøre for maksimal opbygning af muskler? håber der nogle der kan hjælpe:D
 5. Strækmærker?

  Hey. Er en fyr der har trænet lidt over et år .. og ser fremskredne resultater. men er meget bange for at få stækmærker, da jeg kender flere der har det. og vil nødig selv have dem Hvad gør man for at undgå dem. ?