ronnie99

Medlemmer
 • Content count

  1,105
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ronnie99 last won the day on April 27 2012

ronnie99 had the most liked content!

About ronnie99

 • Rank
  Useriøs træningsfanatiker
 • Birthday 11/10/1983

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  København

Recent Profile Visitors

1,242 profile views
 1. Hvad gavner denne øvelse?

  I dag da jeg var inde at træne, så jeg en øvelse jeg ikke har set før. Der i al enkelthed går ud på at tage en stor gymball, holde den i strakt arm og tegne alfabetet i luften. Så blev jeg nysgerrig. Hvad gavner denne øvelse præcist? Jeg prøvede den selv, og øvelsen er så meget hårdere end man umiddelbart skulle tro. Men er formålet at skadesforbygge/-afhjælpe, eller er det en øvelse på linje med alle andre skulderøvelser?
 2. Chin-up pro rack

  Jeg sælger dette chin-up rack, da jeg skal til at flytte. Kender ikke nypris eller alder, da jeg overtog det fra et nedlukket center. Men det står som nyt, omend det er pænt støvet efter ophold i kælderrum. Skal hentes i Århus. Kom med et bud... http://www.billedeup...G_1970.JPG.html http://www.billedeup...G_1971.JPG.html
 3. Hvilken øvelse er det?

  Yep... det var den øvelse som kom frem da jeg googlede iron cross.
 4. Hvilken øvelse er det?

  Jeg så tidligere i dag en person stå ved kabetårnet, som kørte en øvelse jeg ikke har set før. Det gik ud på at stå i midten af kabeltårnet, fastgøre et håndtag i hver side i øverste kabinehage. Hans udsgangspunkt er så at holde armene vandret ud til hver sin side med et håndtag i hver hånd, og så trækker han ellers armene lateralt ned mod hoften. Hvad hedder den øvelse? Og hvad træner den... har den mon effekt på Latissimus Dorsi eventuelt?
 5. AUS

  Min erfaring siger at der bestemt ikke er tomt om formiddagen. Tværtimod er det omkring kl. 10-12, jeg oplever den største trængsel.
 6. nærsynet

  Endnu et bump....Nogen der kender fakta?
 7. nærsynet

  Bump! Er det virkelig sandt, at man ikke kan benytte kontaktlinser efter en LASIK operation, hvis det senere skulle blive nødvendigt?
 8. Frisk orientering fra en der kender proceduren. Nu på torsdag har jeg gennemført den 4 måneders HBU på Hvorup Kaserne(Nørresundby). Hvis du vælger denne kaserne, er der ingen grund til at frygte overhovedet. Det eneste tidspunkt vi i løbet af de 4 måneder, har været i kontakt med vand var i løbet af de 2 første uger(rekrutchokket som de kaldes), hvor vi skulle passere TYRENS RØVHUL, som er et 30 meter langt kunstigt vandhul, i fuldt skyt, men vandet gik os altså kun til livet. At vandet kun går en til livet kan faktisk være anstrengende nok, når man er i februar måned og der flyder is på vandspejlet. Mvh. Menig Søgaard
 9. BB billeder!!

  Det er utroligt så godt nogen af de gamle bodybuildere holder sig på trods af deres alder. Er der ikke nogen der ligger inde med billeder af gamle bodybuildere, som er helt stoppet med at træne? Kunne være sjovt at se forskellen.
 10. Albue bind/varmere

  bump
 11. Træningsmakker søges i Aalborg

  Kort fortalt søger jeg en træningsmakker i Aalborg. Min kontrakt med Fitnessdk udløber her i december måned (efter et års ventetid ), så jeg skal samtidig have valgt nyt center. Indtil videre er eneste krav, at man kan træne efter kl. 20. Pt. er jeg totalt ude af form. Har trænet gennem 5-6 år, men har på grund af manglende motivation ikke trænet godt og vel siden maj-juni, så jeg starter from scratch igen. Grunden til at jeg søger en træningsmakker, er med et håb om at det gavner til motivationen . Hvis du selv har trænet gennem et stykke tid - du må gerne have lidt erfaring med træning, da jeg selv forventer hurtigt at komme tilbage på sporet igen - og kunne tænke dig en træningsmakker, så skriv en PM! Mvh. Ronnie
 12. SaintPauli

  Jeg kan ud fra din dopingseddel bogstaveligt talt se, at vi kan sidde og kigge ind i hinandens stuer :w00t:
 13. Salget af Matilde er eksploderet

  Arhh...jeg må hellere låne en vinkelsliber. Du har jo ret
 14. Salget af Matilde er eksploderet

  Får du da pump i pat-tøjet efter dødløft? Jeg tror hellere du må tjekke din teknik efter i sømmene
 15. Hvad er forskellen ?

  Har nu aldrig hørt om "Straight legdødløft", men ja det lyder umiddelbart som samme øvelse. Da du også skal holde benene "straight" i stiffleg deadlift.