DaDane

Medlemmer
 • Content count

  2,124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

DaDane last won the day on April 1 2017

DaDane had the most liked content!

About DaDane

 • Rank
  Medlem
 • Birthday December 19

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Aarhus

Previous Fields

 • Træningsformål:
  At blive lidt sundere

Recent Profile Visitors

2,411 profile views
 1. Jeg er kommet tilbage efter ferie. Og jeg har trænet. Men ikke nær det jeg gerne vil. Jeg prøver. Jeg synes godt nok det er hårdt. Jeg har meget lidt lyst til at komme. Men jeg ved at jeg har brug for det. Såeh... Og så gør varmen det jo heller ikke bedre. På Jens Baggesens Vej har de ombygning. Det, varmen og ferien gør at der er ret god plads. :) Arbejde starter fredag. Det kommer til at give struktur på min hverdag. Forhåbentligt gør det det også lettere at have struktur på træning. Selvom det jo også spiser min tid.
 2. Tak for jeres opmærksomhed og støtte Blackice og Gregers! 10. juli hvile som planlagt. 11. juli SQ [email protected], BP [email protected], DL [email protected] BP begynder at være hård. Squat gik bedre end ventet. Jeg ville faktisk tro at jeg var presset her. Men det synes jeg ikke at jeg er. DL er let, men burde også være det. 12. juli hvile som planlagt. 13. juli SQ [email protected]½ (stadig problemfrit), BP [email protected]½ (tung, men ikke sådan at jeg frygtede at jeg ikke kunne få den sidste). Så det er vist meget godt. Planen er at nå sidste runde i morgen og så pause. Der er en risiko for at jeg ikke får den træning med. Men det vil være ærgerligt. Så mon ikke jeg gør. Det kunne være fint lige at få 60 med (90 i DL som heller ikke forventes at være slem) og at få en god afslutning inden S.D. Jeg er ikke særlig opmærksom på madindtag og har også været i slikbøtten. Men jeg kan mærke at det er naturligt at spise sundere når jeg træner. Jeg har ikke vejet mig (Min egen vægt mangler strøm og FW på Jens Baggesens vej er en rodebutik og så videre - men jeg tænker heller ikke det er vigtigt). Næste uge bliver min kost næppe bedre end normalt. Men ferien skal nydes! Planen er stadig at starte op igen ca. 23. juli og så måske kører 3 dage styrkeløft og 3 dage cardio+hjælpeøvelser. Men det er jeg ikke helt sikker på endnu. Det kan også meget vel tænkes at jeg starter ca. 23. juli og gør et eller andet og så laver det om efter en uge. Det er ikke så vigtigt. Vigtigt er det at komme igang igen.
 3. Aah så prøver vi endnu engang. Jeg tror sidste indtastning er sånogenlunde det sidste jeg har gjort - bortset fra at jeg, for Gud ved hvilken gang, er kravlet på hesten igen. 28/6 BP [email protected] 29/6 SQ [email protected], BP [email protected] 1/7 SQ [email protected]½ BP [email protected]½ 3/7 SQ [email protected] BP [email protected] DL [email protected] 6/7 SQ [email protected]½ BP [email protected]½ 7/7 SQ [email protected] BP [email protected] (fejl) BP [email protected] DL [email protected] 9/7 SQ [email protected]½ BP [email protected]½ Indtil videre har det ikke været super hårdt, - men det var jo også tanken. At få maks effekt af 'naturlig' progression og at ungå overbelastning samt gøre det lettere, også psykisk, at komme igang igen. Og jeg har taget ca. 20 kg på siden oktober. Det er noget der ligner 2 kg om måneden. Suk Jeg spiser sånogenlunde stadig efter IF, - men har spist for meget slik (aldrig om morgenen, men nogle gang senere end IF egentligt tillader). Jeg er selvfølgelig opmærksom på min kost (dog uden at være på diæt), men holder igen med slik, er lidt mere stringent omkring IF etc. Og så er jeg i gang med træning. Jeg har en uge hvor jeg skal noget andet og næppe får trænet. Men tanken er at fortsætte bare-essential indtil, tage en uges ferie og så anse det som strategic deconditioning, dvs. gå lidt tilbage og så eller lave progression. Min tanke er at få hjælpeøvelser - og sikkert også nogle fys-øvelser til min ankel på efter pausen. Jeg skal til Indien med elever til januar. På det tidspunkt vil jeg gerne have en vis kondi. Så på et eller andet tidspunkt starter der nok også noget cardio af en slags. Men jeg tænker ikke det haster.
 4. Tjaeh. Jeg ved ikke. Jeg forstår faktisk ikke hvorfor jeg gør det. I dag fik jeg ny PR - stadig ikke 8 reps, - men hva'? (Og tak til Fist'en for udløft, råb og spot!) Squat 8>20, 8>40, 8>65 kg. - Mest tænkt som opvarmning. Bænk 8>20, 8>40, 8>60, 2>75, 6>75, 7>72,5, 8>70, 8>67,5, 8>65 kg. Man må ikke skrive @ for så tror den det er en mail adresse, - derfor den helt åndsvage måde at skrive det på. De var supertunge, selvfølgelig. Ellers havde jeg jo taget alle 8. Men føltes ikke være end 70 kg gjorde for 2 uger siden tror jeg. Mega nice! Dødløft 8>60, 8>80, 3x8>90 kg. Det går bedre end ventet. Tror jeg vil til at gøre fast squat hver anden gang og dødløft hver anden gang. Squat som 5x8 og DL blot 3x8. At køre det som jeg før har gjort med en gang SQ, en gang DL og en gang begge tror jeg er for meget. I hvert fald når DL var 5x8. Så noget reduktion i volumen. Jeg har i øvrigt så småt startet løb igen. For at forbedre min kondi (som er meget ringe) og for at få genoptræning ført videre. Jeg løber pt 15 minutter med 9 km/t i et stræk. Og forsøger med høj frekvens (mange skridt). Det kan vidst godt blive bedre, - så det er fokus indtil videre. For at øge min kondition forsøger jeg så inklineret gang - 5 grader i 90 sekunder, 10 grader i 90 sekunder, 15 grader i 90 sekunder. - alle ved 6 km/t Det er maks løbebåndet kan (altså de 15 grader). Det var til at starte med nok til at få min puls helt op at ringe. Nu må jeg efter de 3x90 sekunder kører et 30 sekunders løb (stadig ved 15 grader) for at få pulsen op. Men så kommer jeg også op at ramme 202. Jeg troede ellers min makspuls var 197. Men det er den nok ikke. De 202 har jeg målt med mit nye Fenix 3 og pulsbælte og derudover også med en af FW's cykler ved at røre deres metalhåndtag. De var meget enige, så jeg formoder den må være god nok. Jeg orker ikke at lave konditionstræning samme dag som styrke. Så det er sådan ca. 3 gange styrke og 2-3 gange kondi (hvis 3 gange så er én af dem kun med 15 minutters 9 km/t fladt løb).
 5. Nej, det her er måske et bedre quote - 65 kg 23. marts 2017 (i år): Så 72,5 kg - selvom det kun blev til 6 er nice. Og jeg fik jo i øvrigt 8 på 70.
 6. Jeg er sådan stort set ved at træne regelmæssigt igen. Det går rigtig godt med bænk - den har jeg også kørt længe. I en periode var det det eneste jeg gjorde. Så 6>72,5, 8>70 er vidst godkendt Jeg fik i dag: BP: 8>20, 8>40, 4>60, 2>72,5, 6>72,5, 8>70, 8>67,5, 8>65, 8>62,5. Så det er super. Der skulle have været 8>72,5 kg selvfølgelig, men stadig o.k. De 2>72,5 kg er noget jeg er begyndt på. Den føles særlig hård i første sæt. Så et lille let full-weight set inden 1. sæt synes at være en god idé. Jeg kørte også squat. Med 4x8>57,5 kg og så sidste sæt prøvede jeg at tage dem jeg kunne og fik 13 reps, altså 8,8,8,8,13>57,5 kg. Mine lår er tydeligt brugte - og så meget burde 57,5 kg bare ikke være. Men f.ck det. Det går godt i bænken og det kommer også i squat. P.t. træner jeg ikke DL, men det kommer igen. Jeg er begyndt at løbe lidt, men det er nu mest for genoptræning af den stakkels ankel. Jeg orker p.t. ikke rigtig at skrive log. Måske senere.... Edit: Hvem f.nden er det der har sat sig for at smadre MOl så grundigt??? Hvorfor søren er det at man ikke længere kan skrive vægte ind på en ordentlig måde? "Neeej, der er et snabela i det er nok en mailadresse. Lad mig være din nanny og passe på dig." F.ck off gider du lige!
 7. Nå ja - og så detox'er jeg på koffein (monster energidrik etc.). Det er faktisk hårdt. Jeg er så glad for at jeg ikke er afhængig af noget rigtigt. Begynder at få en hvis medfølelse med de stakkels rygere som forsøger at stoppe men kæmper. (Jeg har taget en kold tyrker - og jeg kan falder ikke i. Men det er hårdt. Og i øvrigt må jeg indrømme at jeg tænker at gå i gang igen, - men først efter sommerferien. Hele sommerferien skal være koffeinfri, for at resette systemet og mærke mig selv.)
 8. Jeg får trænet. Har været syg et par dage og har selvfølgelig misset der. Men det er noget anderledes. Tror det er tiltrængt. Jeg tror faktisk mit gamle program er bedre og at jeg skal tilbage til det igen - på et tidspunkt. Men også at det er godt at gøre noget forskelligt. Både fordi kroppen måske vender sig til en type belastning og skal prøve noget andet, men især for hovedet skal være med og det ikke må blive alt for kedeligt. Pt kører jeg overkrop en dag, underkrop næste og skifter så. Prøver at køre 6 gange træning på en uge og så en hviledag. Og så f*cking hader jeg MOl's nye ejeres totale mangel på økonomisk tankegang. Den reklamestrategi der køres i øjeblikket betyder at jeg slet ikke gider se på MOl - og jeg er næppe den eneste. Det er altså kammet over! Jeg er ikke ret interesseret I at skulle flytte over på et andet forum, - men det ender nok med at gå så galt.
 9. Jeg har fået trænet lidt længere end det ser ud. Sidste træning er 16. maj - hvor jheg fik kørt 6 sæt á 8 reps i squat på 62,5 kg, 6 sæt á 8 reps på 60 kg i close grip.. DL gik ikke ehlt så godt. 6 sæt á 8 reps på 95 kg 5. maj og 3 sæt á 8 reps på 100 kg 10. maj. Og så en alt for lang pause. Eksamensopgaver der skulle rettes, nogle få elever der skulle op (og klarede sig godt). Men ja - alt for lang pause. Tak for støtte Blackice. Jeg har trænet lørdag (24. juni) 10 min cykling @lvl 4. Omkring 90 RPM og en slut puls der vidst nok var 155. Squat - forsigtig start. 6 sæt á 8 reps - 40 kg. Det gav noget DOMS Bænk 6 sæt á 8 reps - 40 kg. Også doms, men senere og ikke så voldsomt. Og så ikke mere den dag. Skal lige i gang. Søndag (25. juni) 10 min cykling @lvl 5. 2 [email protected], 2:[email protected] 7, 0:[email protected] 10. Slutpuls 183. Forsøgte mig med 90 RPM. Ro: [email protected], [email protected] kg Assisted pullups [email protected] kg Fys øvelser - ind, ud, op. 3x8 Incl. situps 6,4,[email protected] Alt DB curls [email protected] kg. Mandag (26. juni): Cykling [email protected], [email protected], [email protected], 0:[email protected], 0:[email protected] 10. Slutpuls over 180 men holdt op med at virke. Pause (pusten ned) Squat [email protected], [email protected], [email protected] kg inclBP [email protected], [email protected], [email protected] Løb 90" 8,1 km/t med 90" cool-down @ 5 km/t. Forsøger mig med meget små skridt (hårdt, - men fys'en siger det er godt). Gentaget 5 gange. Så i alt 7½ min løb, 7½ min gang. Tirsdag (27. juni): Cykling 10'@6, 1'@7, 1'@8, 1'@9, 30"@10. Træk til bryst [email protected], [email protected] AV (Doms fra bænk? bed lidt). Bent Over Row [email protected] kg. (Ikke meget - men hård nok) Fys ind, ud, op 3x8BP Løb 5 gentagelser at 90"@8,2 kg, 90"@5 km/t. Sidste løb dog 120" Onsdag (28. juni) træning med Fistandantilus i Nordland. Sq [email protected], [email protected], 8,8,8,5,8,[email protected] kg cgBP [email protected], [email protected], [email protected]½ kg. Torsdag Cykling 5'@lvl 6, 5'@7, 2'@8, 20"@9 - Ikke så super. Dips [email protected] kg, [email protected] kg. Omvendt BP [email protected], [email protected] kg. Løb 4 x 90" 9km/t, 90" 5 kmt. Derefter 30"@9 km/t, 60"@10km/t, 30"@11 km/t. Whau. - det går noget bedre med løb end forventet. 30" (ikke længe, men dog) ved 11 km/t! :) I morgen skal jeg i Nordland igen.
 10. Reserveret indlæg - jeg får forhåbentligt luft til at lave en månedsstatus på et tidspunkt. (og senere kommer så hvad jeg har lavet af træning 1. maj. I går fik jeg ikke trænet. I dag gør jeg forhåbentligt).
 11. Stadig ballade med vægten. Træning mandag 24. april Pullups: [email protected] kg, [email protected] kg. Ro (maskine): [email protected] kg, [email protected] kg. Næste gang forsøg på 70 kg. Leg curls: [email protected]/30 kg., [email protected]/35 kg. Partiel ROM på de sidste. Fys - træk op: [email protected] Fys - træk ind: [email protected] Fys - træk ud: [email protected] Udstrækning Total abd: [email protected]½ kg. Vidst nok PR! Alt DB: [email protected], [email protected] kg. Decl situps: 8,8,[email protected] 4 bananer. Træning tirsdag 25. april Squat: [email protected] kg, [email protected] kg, [email protected] kg CGBP: [email protected], [email protected], [email protected]½ kg. Næste gang en blå skive :) (altså bortset fra at FW's er sorte). Læg i leg strakt: [email protected]/70 kg., [email protected]/80 kg, [email protected]/90 kg, [email protected]/100 kg (begrænset ROM), [email protected]/90 kg. De 60/100 var med væsentligt begrænset ROM, de sidste 50/90 var næsten o.k. Læg i leg bøjet: [email protected]/50 kg., [email protected]/60 kg. De 30/60 var med begrænset ROM, det så ud til at blive bedre og bedre med sættene . Military: [email protected], [email protected] kg. Hårdt! Fys - træk op: [email protected] Fys - træk ind: [email protected] Fys - træk ud: [email protected] Udstrækning Triceps pushdown: [email protected] kg. 3 bananer. Ingen træning onsdag 26. april. Træning torsdag 27. april iBP: [email protected], [email protected], [email protected] kg. Dødløft: [email protected], [email protected] kg. Træk til bryst. Bred: [email protected], [email protected], [email protected] kg. Ryggen drillede lidt. Noget muskel i klemme eller hold i ryggen eller jeg ved ikke helt. Det hjalp at røre den lidt. Træk til bryst. Smal: [email protected] kg. Som ovenfor. Rotary bøjet: [email protected]½/40, [email protected]/42½. Ikke helt perfekt udførsel på de sidste, men o.k. tror jeg. Rotary strakt: [email protected]/45, [email protected]½/47½, [email protected]½/47½, [email protected]/50. Fys - træk op: [email protected] Fys - træk ind: [email protected] Fys - træk ud: [email protected] Udstrækning 3 bananer. Træning fredag 28. april Træk til bryst: [email protected], [email protected] kg. Næste gang (forsøg på) 65 kg. Upper back: [email protected], [email protected] kg. Næste gang (forsøg på) 55 kg - eller måske 52½ kg. Prone leg: [email protected] kg. Den gjorde intet godt for ryggen - tværimod. Så det blev stoppet! Siddende leg-curl: [email protected]/30, [email protected]/35, [email protected]/35 kg. Preacher curl: [email protected], [email protected]½ kg. Næste gang 23 kg. Fys - træk op: [email protected] Fys - træk ind: [email protected] Fys - træk ud: [email protected] Udstrækning 3 bananer. Træning lørdag 29. april Squat: [email protected], [email protected], [email protected] kg. BP: [email protected], [email protected], [email protected] kg, [email protected]½ kg. De 55 var en fejl. Dødløft: [email protected] kg, [email protected] kg. 3 bananer. Træning søndag 30. april Dips: [email protected], [email protected] kg Omvendt BP: [email protected]½, [email protected]½ kg. BOR: [email protected], [email protected] kg. Alt DB curl: [email protected] kg. Legcurl: [email protected]/35 kg, [email protected]/30. Fys - træk op: [email protected] Fys - træk ind: [email protected] Fys - træk ud: [email protected] Udstrækning 3 bananer.
 12. Jeg har ikke fået styr på vægten. Men i dag (23. april) var jeg på en almindelig billig badevægt som stod i FW. Den skriv 87,8 kg. Det var i adams kostume på vej i bad, - men efter at have drukket en Monster (og været på toilet og returnere en del af den). Det er 1-2 kg bedre end forventet. Så det er da nice nok. Jeg har en smule for travlt i tiden. Dvs. jeg ikke får fulgt særligt ofte op på min log-bog. Men f.ck det. Det betyder også at jeg ikke helt sover så meget som planlagt (men det er nu ikke langt fra, - så presset er jeg heldigvis ikke). Men det betyder at min træning nogle gange bliver forhastet og at jeg generelt er for presset. Ikke spor positivt. But that's life - ind i mellem. Træning tirsdag Træk til bryst: [email protected], [email protected] kg. 1 arm BOR : [email protected], [email protected] Første gang i noget der minder om en menneskealder. Så jeg fik nok startet lidt højt med opvarmningen. Dog tror jeg sagtens jeg kører 20 næste gang (men måske 18 som opvarmning?) Alt DB rows: [email protected] kg. Total abdominal: [email protected] kg. Fys - træk op: [email protected] Fys - træk ind: [email protected] Fys - træk ud: [email protected] Udstrækning Decl. situps: 8, 7+, [email protected] 7+ betyder at jeg laver 7 med rimelig ROM og at den 8'er får jeg ikke fulgt, - så der griber jeg bænken og "spotter mig selv". Planken: 35s, 30s, 25s. Altid hård. 3 bananer - Fornuftig omgang hjælpeøvelser. Træning Onsdag Squat: [email protected], 30, 40, [email protected]½ kg. De er tunge. 52½ kg - tunge. Hmm. Men jeg fik dem alle 8 sæt á 6. Close grip bænk: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected] kg. De fleste sæt meget nemme. Men to var hårde. Vidst nok 1. og 4. sæt. Jeg må havde jeg noget galt, - men synes jeg har lavet fornuftigt opspænd, god vejrtrækning etc. Læg i leg (leg press) strakt: [email protected]/50 kg, [email protected]/70 kg, [email protected]/80 kg, [email protected]/80 kg. Især sidste sæt, - men også andre, - var med begrænset ROM på det dårlige ben. Læg i leg (leg press) bøjet: [email protected]/40 kg, [email protected]/40 kg, [email protected]/50 kg, [email protected]/50 kg. Military: [email protected], [email protected], [email protected] kg. Hårdt - og pump. Fys - træk op: [email protected] Fys - træk ind: [email protected] Fys - træk ud: [email protected] Udstrækning Triceps pushdown: [email protected] kg. Selvsagt hårdt. Eller havde jeg jo taget 8x6. Men dette var også en af de få dage hvor jeg under træningen totalt mistede energi og bare havde lyst til at droppe det og gå hjem. Virkelig træt. Virkelig træt! 3 bananer. Torsdag - stadig træt Mener det faktisk. Træning fredag i AK Nordland Dødløft: [email protected] kg. Ikke slemt. Faktisk ganske overkommeligt. Incl. BP: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]½ kg. De gik ganske godt Derudover lavede jeg lidt negatives pull-ups (hop op fra skammel og holde igen på vej ned). Måske 4 sæt. 1. sæt med 4 gentagelser tror jeg og sidste nok med to. Altså ikke det helt store, men nok til at jeg kunne mærke et vidst pump. 4 bananer. Altid herligt at træne med nogen man kender i stedet for FW. Og dejligt at dødløft kørte så smukt. Træning lørdag Omvendt BP: [email protected] kg, [email protected] kg. Assisted dips: [email protected] kg, [email protected] kg. Bent over rows (BOR): [email protected] kg. Alt DB: [email protected] kg. Overraskende hårdt! Prone leg curls: [email protected] kg Fys - træk op: [email protected] Fys - træk ind: [email protected] Fys - træk ud: [email protected] Udstrækning Total abd: [email protected] kg. Vidst nok PR! Og hårdt. Selv i dag (søndag - altså dagen efter) kan jeg stadig mærke det i mavsen. 4 bananer. Det gik ret godt. Føltes ret lækkert. Fik vidst nok en PR. Træning søndag Squat: [email protected], 40, [email protected]½ kg. De er tunge. Stadig. Næste gang prøver jeg dog 55 kg. Bænk: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected] kg. De gik ret godt. Dødløft: [email protected], [email protected] kg. Stadig meget overkommeligt. Første sæt (med 80) var af en eller anden grund hård nok, men derefter gik det fint. Altså det trækker da lidt til sidst, - men ikke slemt. Rotary calf bøjet: [email protected]/40 kg, [email protected]½/40 kg. Tung. Rotary calf strakt: [email protected]/45 kg. Fys - træk op: [email protected] Fys - træk ind: [email protected] Fys - træk ud: [email protected] Udstrækning Og så direkte til kirke (hvor jeg kun kom omkring 7-8 minutter for sent - men det er heldigvis ikke kritisk i min kirke) og nåede lige en fantastisk gudstjeneste med virkelig god prædiken af vores tidligere præst. Jeg synes den fortalte ganske meget om den Gud jeg tror på. Desværre er den optaget uden kamera-mand. Så dels kedelig video-mæssigt og dels er der en del af videoen hvor der er en "tom" scene. Men lyder er altså værd at lytte på - i følge min ydmyge mening. 3 bananer. Planen er at fortsætte med træning hver anden dag hovedøvelser og hver anden dag støtteøvelser. Og så ca. en hviledag om ugen. Og i øvrigt at hænge i med livet og alt det der
 13. Søndagens træning Assisted dips: [email protected] kg, [email protected] kg kg. Omvendt BP: [email protected] kg, [email protected] kg. Upper back: [email protected] kg, [email protected] kg. Prone leg curl (liggende): [email protected] kg, 8,8,[email protected] kg. Preacher curls: [email protected] kg. Let. Meget let. Total abdominal: [email protected] kg. Fys - træk op: [email protected] Fys - træk ind: [email protected] Fys - træk ud: [email protected] Udstrækning Decl. situps: 8, 7+, 6+ @bw. Planken: 30s, 30s, 20s 3 bananer - Det gik egentligt meget godt. Mandags (i dags) træning Squat: [email protected] kg, [email protected] kg, [email protected] kg, [email protected] kg. De er tunge - det er ikke "bare" kondien jeg kæmper med. Hmm. Men jeg fik 6 sæt á 8. Prøver med 52½ på onsdag. Jeg er øm og det er hårdt. O.k. 6 sæt á 8 reps er mange, men 50 kg er ikke voldsomt. Men sådan er det. Bænk: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]½ kg. Hårdt, men ikke voldsomt. Jeg tror godt jeg kunne være kommet igennem med 55 kg i dag. Men det bliver om en uge. Dødløft: [email protected], [email protected] kg. Helt anderledes end squat. De sidste reps på de sidste par sæt var tunge, men ellers var det slet ikke galt. Jeg vil nærmest sige jeg "fløj" i 1. og 2. sæt og det føltes som "for let". Men kondi er dog lettere presset. Prøver nok 80 (måske 75) kg fredag. Rotary calf - Bøjede ben: [email protected]/30 kg, [email protected]/40 kg. Tunge. Triceps pushdown: [email protected] kg. Ikke slemt. Måske pånær lige sidste reps af de sidste par sæt. Rotary calf - Strakte (ikke overstrakte) ben [email protected]/30 kg, [email protected]/40 kg, [email protected]/45 kg, [email protected]/45 kg. Tunge. Fys - træk op: [email protected] Fys - træk ind: [email protected] Fys - træk ud: [email protected] Udstrækning 3 bananer - Det er tungt med ikke mindst squat. Men 3 øvelser 6 sæt, 8 gentagelser. God workload. Og så dårligt gik det heller ikke. Planen er nu at træne hjælpeøvelser igen i morgen - og close grip BP og squat onsdag. Forhåbentligt når jeg også lidt mere onsdag. Måske først senere (et andet træningssæt). Hvis jeg når det bliver det nok military, triceps pushdown, læg-øvelser, fys-øvelser og så naturligvis udstrækning (af det dårlige ben). Måske endda planken. Længere fremme bliver det forhåbentligt og formodentligt til AK fredag.
 14. Fredagens træning Low row: [email protected] kg, [email protected] kg. Assisted pullups [email protected] kg, [email protected] kg. Tung. Meget mere end ventet. Men jeg det hele. Leg curl: [email protected]/30 kg, [email protected]/35, [email protected]/30 kg. De 35/35 var med begrænset ROM. (Indstilling - sæde 7, leg 2) Alt DB curls: [email protected] kg. Ligeledes tungere end ventet. Prøver nok alligevel 14 kg næste gang. Fys - træk op: [email protected] Fys - træk ind: [email protected] Fys - træk ud: [email protected] Udstrækning Total abdominal: [email protected] kg. Incl. situps: 7+, 5+, 4+ @bw Jeg lavede 8, 6, 5 reps, - men hvor sidste rep var med væsentlig mindre ROM end planen. Planken: 25s, 25s, 15s 3 bananer - Rigtigt godt at få startet hjælpeøvelser op også. Det gik vidst så nogenlunde som ventet. Synes det var hårdere end håbet, men på den anden side fik jeg lavet en god omgang træning tænker jeg. Lørdagens træning Squat: [email protected] kg, [email protected] kg, [email protected] kg. De er tunge - det er ikke "bare" kondien jeg kæmper med. Hmm. Men jeg fik 6 sæt á 8. Øger nok minimalt om en uge (2½ kg). Incl. Bænk: [email protected], [email protected], [email protected] kg. Nogle af sættene var hårde, - men ikke sådan i rækkefølge. Sidste sæt var f.eks. ret o.k. Måske noget med bedre opspænd og vejrtrækning etc.? 2 bananer - Hmm. Super nice med 6x8 i squat. Men det var hårdt. Og det var skrå bænk faktisk også. Og så kunne jeg godt have tænkt mig at lave lidt mere, - men jeg havde tid (små-øvelser, fys-øvelser, udstrækning, triceps øvelse og sådan). Planen er nu at træne hjælpeøvelser igen i morgen - og det fulde SL-program (Squat, bænk, dødløft mandag). Jeg har stadig ikke fået gang i vægten. Tror dog jeg holder diæten ret godt.
 15. Min motivation er noget lav. Jeg hoster stadig er er alt for let at lokke for mig selv. Tirsdag kunne have været en god dag til hjælpeøvelser, - men jeg besluttede lige at starte lidt forsigtigt. Onsdag - hmm. Her skulle jeg jo have kørt anden træningsgang. Torsdag - endeligt sker der noget. Squat: [email protected] kg, [email protected] kg, [email protected] kg. Bare lige som opvarmning. Men føles allerede hård. Hmm.Incl. bænk: [email protected], [email protected], [email protected] kg, [email protected]½ kg. Hård, men ikke værre end jeg følte mig tryg ved at tage 6 sæt á 8 reps uden spotter. Men hård nok.Dødløft: [email protected] kg, [email protected] kg. 4 sæt dødløft á 8 reps er hårdt. Men vægten var ikke slem. Slet ikke. Så det er da i det mindste positivt! Rotary calf - ben ikke strakte: [email protected]/25 kg, [email protected]/30 kg, [email protected]/40 kg. Tung. Sidste sæt var kun partiel ROM på begge ben. Højre ben er tydeligt bagud. En smuk muskel på siden af venstre ben som jeg ikke har lagt mærke til før. Tydeligvist væsentligt mindre på højre ben. Fys - træk op: [email protected] Fys - træk ind: [email protected] Fys - træk ud: [email protected] Udstrækning Meget fin træning. På ingen måde imponerende, men godt at være (lidt) i gang. 2 bananer.