steinway

Medlemmer
 • Content count

  151
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Posts posted by steinway


 1. Jeg stod lige og studerede logs. På over et år er min røget HELT ned på side 3.... hmm.... så er sitet jo rent faktisk ikke helt dødt... jeg tænker krampetrækninger :-)

  Men trænet bliver der stadig. Jeg har igennem efterhånden nogen tid kørt efter Hepburns 8x2-3 skabelon. Den passer mig fint, der er god mulighed for at justere lidt hist og her og progressionen og planlægninger er LIGE mig.

  Hvad er der ellers sket i det forgange år? Jo, jeg har haft pest i skulderen, men den er kommet sig og bænken er blevet lidt mere imponerende end førhen. 1RM har sneget sig op på 115kg og det går fortsat fremad. Dødløftet er på 225kg, så også her er alt som det skal være. Pesten fra skulderen har dog ramt knæet så dagsformen er ikke så imponerende for tiden. Jeg tænker dog at i løbet af en måneds tid eller to er jeg tilbage igen.

   

  Sådan! Nu burde jeg kunne holde mig på de første tre siders log-bøger i et godt års tid igen :-)


 2. På 10/3/2017 at 20:26 , Gregers TF skrev:

  Enig. Umiddelbart hælder jeg også til livstidskarantæne for konkurrencesport. Men hvis et forbund vil udvide linierne fra mænd og kvinder tol at dele dem op i med og uden doping, så må det vel også være fint.

  Hvad det så har af konsekvenser på TV-tid og sponsorater er ikke godt at vide. Men i dag er det jo også bundråddent, at vi har elitefolk vi aldrig hører om, der klarer helt i toppen af verdenseliten. Og så f. eks. Caroline der er en hæderlig tennisspiller men så heller ikke mere og hun kan ikke slå en skid uden TV2 går breaking.

  Hvis de laver opdelingen tror jeg rent faktisk jeg vil begynde at se håndbold; 2x7 kampkrudtede, hærdebrede gutter der bare VIL igennem :-)


 3. For meget arbejde - stress - tyk - doven - dårlig ægtemand - dårlig far.

  Så er der da lidt at arbejde med, men er du sikker på at du vil bruge dyrebar tid og energi på at fokusere på kost og træning? Hvis du er fast besluttet på at starte med kost og træning skal jeg absolut ikke stille mig i vejen for det projekt, men måske tiden var bedre brugt på at afsøge jobmulighederne og/eller passe familien?


 4. Jeg tvivler ikke! Jeg er opdraget med "sådan er det bare", så jeg kan sagtens affinde mig at parkere den der :-)

  ... omend jeg vil forbeholde mig retten til at se om der er andre vantro...

  Jeg er skam stor tilhænger af grøntsagerne, men til tider ryger der gerne et måltid eller to i skyndingen og så ender jeg gerne med ét velvoksent aftensmåltid. Da jeg ikke er et lille nips der kan nøjes med et kyllingebryst og to tomater, så skal der i forvejen klemmes en god bid mad ned så jeg ikke skrumper ind til det rene skind og ben. Så det er ikke mætheden jeg har et problem med - tværtimod. Jeg tænker så bare at pulveret kunne være en løsning til at få hvad der svarer til et kilo grønt eller to mere ned om ugen...


 5. Jeg er skam allerede gode venner med grøntsagsblandingerne... men hvorfor er pulveret noget pjat? Er det fordi det er pulver? Fordi du siger det eller stikker det blot en anelse dybere? :-)


 6. Jeg overvejer også at hoppe med på vognen - jeg har en målsætning om at spise i nærheden af et kg grønt om dagen, men det er ikke altid der er overskud til at hakke/snitte/kværne/mose mv... så jeg tænker pulveret kan være en god løsning?

  Udover flot-skæg, er der så andre der er hoppet på den galej?


 7. Jeg tvivler stærkt på at der forsvinder noget som helst. Der bliver muligvis omrokeret en smule, så længe du har korsettet på, men det falder så stille og roligt på plads igen efterfølgende.

  Start med at finde ud af hvilke affaldsstoffer der efter sigende bliver renset ud af fedtvævet og så kan du formentlig forholdsvis hurtigt derefter konstatere at det er bullshit...


 8. 1. "Standard-formlen" er noget i stil med knap to gram protein pr. kg kropsvægt, et gram fedt pr. kg kropgsvægt og kulhydrat for resten.

  2. Det lyder fint. Sørg for at køre tungt og med god teknik.

  3. Nope

  4. Der er grænser for hvor meget kroppen kan bruge, så du får ikke noget ud af at ligge på 3+ gram protein pr. kg. 

  Lad være med at overtænke projektet... det du har gjort hidtil har fungeret, så hold fast i det. Omend jeg tror din indgangsvinkel med en slutspurt måske ikke er så hensigtsmæssig. Der er ingen grund til at pine sig selv med en "slutspurt". Dyrk den styrketræning og cardio du kan lide og spis fornuftigt, så kommer vægttabet formentlig helt af sig selv, omend det nok tager lidt længere end med en slutspurt; til gengæld vil det formentlig være meget lettere at holde i sidste ende...


 9. Jeg er faldet pladask for Doug Hepburns indgangsvinkel til træning og har selv taget udgangspunkt i hans 8x2 program.

  Hvis jeg skal læse lidt op på tankegangen, hvem kan jeg så med fordel kigge over skulderen på? Jeg tænker Pavel måske ikke er helt ved siden af og samtidig kan jeg se at Thomas Jagd har skrevet lidt derom, men der må være andre?