FittSmoker

Medlemmer
 • Content count

  2,161
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by FittSmoker

 1. "Vinterdepression"

  Synes der er mange små tråde hvor folk er uoplagte, trætte, og hænger lidt med næbbet. Hvor meget påvirker skiftet af årstiden jer ? For mit vedkommende, der svinger det fra år til år; men kan altid mærke et eller andet i mildere eller voldsommere grad. Plejer at være energien der bare er væk, og humøret der er lidt på voveblus. Iår er den dog kommet hurtigere end normalt - og ret pludseligt, det er dog ikke så slemt med energien, men humøret synes jeg sgu stinker lidt. Hvis der er nogle der har gode råd til at rykke lidt ved humøret, energien, "vinterdepressioner" så kom med dem ! Jeg er næsten ligeglad om man foreslår lysbehandling, eller om der er nogle der har nogle gode mantraer eller psykologiske betragtninger der kan få en til at anskue tingene lidt anderledes.
 2. Sqaut: "snurren" i nakke ?

  De sidste par gange jeg har kørt squat, har jeg fået en snurrende fornemmelse i nakken - som spreder sig lidt til armene - det virker lidt som når man f.eks. har et ben der sover ..samme snurrende fornemmelse - og man får sådan en uvirkelighedsfornemmelse oppe i hovedet...det går dog forholdsvis hurtigt væk igen når stangen ryger tilbage på stativet... Idag fik jeg den så igen, og det kommer såsnart jeg begynder at køre tungt. Stangen hviler på hver skulder (ikke nakken) - men jeg kan ikke rigtig undgå at den på midten af ryggen (lige hvor nakke og krop skiller) presser på muskulaturen ? og jeg tror lidt at det måske er her det går galt. Det virker ihvertfald som om, at det er dette pres der er skyld i det. Har i nogle ideer til teknikskift ? fordi det virker ikke helt sundt....
 3. "skade" - udposning i lysken ?

  Hm...pis. Under dødløft idag fik jeg halvt oppe i løftet - et gevaldigt smæk i "lysken", det føltes som en fibersprængning, med en efterfølgende brændende fornemmelse. Da jeg stod i badet kunne jeg se at jeg har fået en udposning i lysken, cirka midt imellem mit tjae......forplatningsorgan og der hvor benet starter. Udposningen eller "boblen" er cirka på størrelse med en halv golfkugle - lidt større måske. Jeg kan sagtens trykke på den uden at det gør ondt - og faktisk kunne jeg presse den ind med min håndflade, og så blev den ligesom inde - men nu er den der igen. Det gør som sagt ikke ondt, men snarere en lidt udefinerbar underlig fornemmelse.... Er dette den famøse "brok" som folk taler om ? eller har i en ide om hvad det kan være ?
 4. Har du skader lige nu ??

  Vi synes der er mange på MOL der lider under skader for tiden...... Hvormange er i - og hvad døjer i med ?
 5. Flere overvejelser omkring Bodyfit 2004

  Det er altså lige i overkanten - min maxvægt i bulken var 90 kg - vægten i hugget tilstand ligger på 84+. ATT: Conscience Det er sublim form du har der - synes virkelig der er god symmetri over hele linien, du blæser folk af scenen hvis du stiller op i BF. Jeg er misundelig på dine delts, definationen holder max. :a-okhand: Derudover fedt nok at se at jeg efterhånden kun er een blandt mange der har vist røv på MOL :lol:
 6. Thaimassage i kbh

  Nogen der kender et sted i kbh hvor man kan få RIGTIG thaimassage og kun massage - det skal IKKE være en klinik hvor de leverer "andre ydelser".
 7. Motion kan måske kurere depressioner

  http://www.dr.dk/nyheder/indland/article.j...rticleID=179561
 8. Skal Totti have karantæne

  http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=253555 Nice bemærkning fra Jon ;)
 9. Kroatien - England

  ja tillykke, andy ;) jeg burde også være sikret et samlet overskud på små 200 kr, hvis england river den hjem.
 10. Kroatien - England

  ;) gal den havde givet godt hvis man havde spillet resultat på den kamp ;)O
 11. Kroatien - England

  Jotak rooney !! 3-1
 12. Kroatien - England

  Samlet er det ikke mere end 200 kr ;) - men derfor kan man jo godt blive euforisk.
 13. Kroatien - England

  Synes det er fint - medmindre den ender uafgjort burde gevinsten være hjemme.
 14. Kroatien - England

  2-1 til england - gal et mål !
 15. Dehydrering og carb-loading for dummies

  en grundig vejledning ville være at foretrække - interresant spørgsmål maxpower.
 16. Kroatien - England

  Njae jeg røg lige af på et par gode halvleg/fuldtid væddemål 1/2 og 2/1.
 17. Kroatien - England

  england har udlignet.
 18. Kroatien - England

  så har schweiz udlignet...
 19. Kroatien - England

  And big trouble on Fittsmokers unibet account......
 20. Kroatien - England

  Det har vi folk til.
 21. Kroatien - England

  1-0 til kroaterne.....hmm det går stærkt.
 22. Skal Totti have karantæne

  Nej men altså....farcen fortsætter sgu http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=253551 Jeg håber VIRKELIG at den bliver 2-2 efterhånden så det italienske landshold kan blive sendt hjem med en god undskyldning i baglommen.
 23. Kroatien - England

  hmm hvorfor tror i kroaterne vinder ?
 24. Skal Totti have karantæne

  :lol:
 25. Skal Totti have karantæne

  De skulle flytte lidt tidligere hjemmefra de der italienere ....